- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.301
slm cnm...çok sevindim gözün aydın.... kislerin küçükülmesinede çok mutlu oldum...slm anneler. hastaneden geldim şimdi,kızım 2 kilo olmuştur dedim ama bizim sıpa benim yediğim peyniri yumurtayı beğenmemiş anlaşılan kilosu 1724 çıktıyüzünüde göstermedi,küstüm bende kızıma bu arada bebişlerini görenler sizin bebeklerin maşallahı var benim kız tam gününde gidiyo tembel çıktı sanırım neysee çok şükür kistleri küçülmeye başlamış,haftaya da bursaya gidip yenidoğan ameliyatı yapabilen hastaneleri araştırcam doğum için,kocaelide tek başıma zor olucak en azından bütün ailelerimiz bursada yanımda birileri olsun diye son dakika hastane değiştircem ama dediğim gibi burda tek başaçıkamam gibi geliyo :18:
kızlar ben çıkıyorum
bende yine kusma başladı az önce çıkardım zaten canım hiçbirşey de istemiyor öğlen yemeğini de yemedeim napıcam bilmiyorum çabuk geçse keşke şu 2 ay
iyi akşamlar
hakkın tabiitatlım ancak kilodan önemlisi bağışıklığı güçlü olsun bebeklerin ama neden ölçüm kağıdında yazsaydı değerler bari..hiç olmadı bakardın sende..bana da bazen söylemiyor bende sormayı unutuyorum..netten bakıyordum..
canım var da, kilo için gerekli olan göbek çevresi ölçümü sanırım.. İnternetten çok araştırdım nasıl öğrenirim diye, o değer gerekiyormuş sanırımo değer yazmıyo ultrasonumda
haftaya hastaneye rapor almak için gidicem, o zaman sorucam, bana da söylesin, kızım zayıf mı kilolu mu, aldığım onca kilo tek bana mı yaramış, bilmek hakkım di mi
slm cnm...çok sevindim gözün aydın.... kislerin küçükülmesinede çok mutlu oldum...
nie kusuyosun hala cnm..sürekli olan bişeyi yoksa dediğin gibi öğün atladığın içinmi..
kızlar ben çıkıyorum
bende yine kusma başladı az önce çıkardım zaten canım hiçbirşey de istemiyor öğlen yemeğini de yemedeim napıcam bilmiyorum çabuk geçse keşke şu 2 ay
iyi akşamlar
geçmiş olsun, kendine çok iyi bak tatlımkızlar ben çıkıyorum
iyi akşamlar
slm anneler. hastaneden geldim şimdi,kızım 2 kilo olmuştur dedim ama bizim sıpa benim yediğim peyniri yumurtayı beğenmemiş anlaşılan kilosu 1724 çıktıyüzünüde göstermedi,küstüm bende kızıma bu arada bebişlerini görenler sizin bebeklerin maşallahı var benim kız tam gününde gidiyo tembel çıktı sanırım neysee çok şükür kistleri küçülmeye başlamış,haftaya da bursaya gidip yenidoğan ameliyatı yapabilen hastaneleri araştırcam doğum için,kocaelide tek başıma zor olucak en azından bütün ailelerimiz bursada yanımda birileri olsun diye son dakika hastane değiştircem ama dediğim gibi burda tek başaçıkamam gibi geliyo :18:
canim doktorunun olcmesine gerek yokki.bebege usg ile bakarken zaten otomatikmen makine olcuyosenin doktorununda bi zahmet menu den girip baksin.orda kilosu felan herseyi yazar.o tiklamazsa sen tikla menuye.kilosuna bakarsin.
benim doktorum hiç kilosuna bakmıyooo.. Prensesim kaç kilo bilmiyorum
Hep sizin yazdıklarınızı okuyup, özeniyorumm :84:
Benim doktorun ultrasonu hesaplıyamıyor sanırım
Boy & baş çevresini ölçüp normal diyo o kadar .. Ben de bilmek istiyorum kilosunu, benim neyim eksik
selam kızzlaar..nasısınız...3 gündür giremedim 200 sayfa birikmiş.ben çok hastaydım:2::2:ateşlendim ne zormuş...galiba iice direncimiz düşüyo kızlar.nöbet nöbet titremeler geldi.doktorumu aradm sadece parol içebilirsin başka yapılcak bişe yok dedi.neyse ki bugün iyiym.gribe çevirdi aman ateş olmasın da buna razıyım valla dikkat edin kendinize.bu aralar biraz dışarı çıktım falan hemen kapmışım...burda ne var ne yok?? okumayı gözüm yemedi...
selam kızzlaar..nasısınız...3 gündür giremedim 200 sayfa birikmiş.ben çok hastaydım:2::2:ateşlendim ne zormuş...galiba iice direncimiz düşüyo kızlar.nöbet nöbet titremeler geldi.doktorumu aradm sadece parol içebilirsin başka yapılcak bişe yok dedi.neyse ki bugün iyiym.gribe çevirdi aman ateş olmasın da buna razıyım valla dikkat edin kendinize.bu aralar biraz dışarı çıktım falan hemen kapmışım...burda ne var ne yok?? okumayı gözüm yemedi...
canım geçmişşş olsunnnselam kızzlaar..nasısınız...3 gündür giremedim 200 sayfa birikmiş.ben çok hastaydım:2::2:ateşlendim ne zormuş...galiba iice direncimiz düşüyo kızlar.nöbet nöbet titremeler geldi.doktorumu aradm sadece parol içebilirsin başka yapılcak bişe yok dedi.neyse ki bugün iyiym.gribe çevirdi aman ateş olmasın da buna razıyım valla dikkat edin kendinize.bu aralar biraz dışarı çıktım falan hemen kapmışım...burda ne var ne yok?? okumayı gözüm yemedi...
haklısın mesacım, ondaki makinayı antika niyetiyle müzeye koyacaklar neredeyseevet bence de bilmen lazım kontrole giderken her seferinde acaba kaç kilo oldu diye gidiyorum doktorun da o kadar paraya kıysın soyle güzel cihazlar alsın:2:
hoşgeldinizzzgüzelce dinlendik ve biz geldik kızlarr
elimi kestim kızlar çok az damara geldi... et bıcağı aldı eşim istemiyodum ilk elime aldım kestim..şimdide bu ama verlmiş sadakam varmış parmağım ciddi ciddi gidiyodu çok korktum ağlamaya başladım hemen... alma dedim bıcak çok keskin büyük bıcak sevmiyorum çünkü korkutuyo beni....
Elimi kestim kızlar çok az damara geldi... Et bıcağı aldı eşim istemiyodum ilk elime aldım kestim..şimdide bu ama verlmiş sadakam varmış parmağım ciddi ciddi gidiyodu çok korktum ağlamaya başladım hemen... Alma dedim bıcak çok keskin büyük bıcak sevmiyorum çünkü korkutuyo beni....
esracım çok geçmiş olsun tahlikeli büyük bıçaklar haklısın aman canım dikkat et.elimi kestim kızlar çok az damara geldi... et bıcağı aldı eşim istemiyodum ilk elime aldım kestim..şimdide bu ama verlmiş sadakam varmış parmağım ciddi ciddi gidiyodu çok korktum ağlamaya başladım hemen... alma dedim bıcak çok keskin büyük bıcak sevmiyorum çünkü korkutuyo beni....
canım geçmişşş olsunnn
dikkat et kendinee..
haklısın mesacım, ondaki makinayı antika niyetiyle müzeye koyacaklar neredeyse
hoşgeldinizzz
kızlar biz prensesimöle çıkıyoruzzz... herkesi öptükkk... Home home sweet homeee , doğru eveeee yuppii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?