2011 Nisan Anneleri

slm cnm...çok sevindim gözün aydın.... kislerin küçükülmesinede çok mutlu oldum...

nie kusuyosun hala cnm..sürekli olan bişeyi yoksa dediğin gibi öğün atladığın içinmi..

perşembe günü gittiğimde öğrenirim inşallah ben de o zaman hemen yazarım buraya kızım kilosu şu diye :97:
tabi kilodan önemlisi sağlıklı olsunlar da, Allah hepimize sağlıklı bebek nasip etsin

canim doktorunun olcmesine gerek yokki.bebege usg ile bakarken zaten otomatikmen makine olcuyosenin doktorununda bi zahmet menu den girip baksin.orda kilosu felan herseyi yazar.o tiklamazsa sen tikla menuye.kilosuna bakarsin.

maşallah cnm kilosu hiçte az değil kızının

canim doktorunun olcmesine gerek yokki.bebege usg ile bakarken zaten otomatikmen makine olcuyosenin doktorununda bi zahmet menu den girip baksin.orda kilosu felan herseyi yazar.o tiklamazsa sen tikla menuye.kilosuna bakarsin.

gerçekten mii
ama ama galiba bu adamın ultrasonunda bu özellik yok sanırım, yoksa bakardı
hastanedeki makinalarda vardır, ay yaşasın ben de öğrenicem

selam kızzlaar..nasısınız...3 gündür giremedim 200 sayfa birikmiş.ben çok hastaydım:2::2:ateşlendim ne zormuş...galiba iice direncimiz düşüyo kızlar.nöbet nöbet titremeler geldi.doktorumu aradm sadece parol içebilirsin başka yapılcak bişe yok dedi.neyse ki bugün iyiym.gribe çevirdi aman ateş olmasın da buna razıyım valla dikkat edin kendinize.bu aralar biraz dışarı çıktım falan hemen kapmışım...burda ne var ne yok?? okumayı gözüm yemedi...

evet bence de bilmen lazım kontrole giderken her seferinde acaba kaç kilo oldu diye gidiyorum doktorun da o kadar paraya kıysın soyle güzel cihazlar alsın :2:

elimi kestim kızlar çok az damara geldi... et bıcağı aldı eşim istemiyodum ilk elime aldım kestim..şimdide bu ama verlmiş sadakam varmış parmağım ciddi ciddi gidiyodu çok korktum ağlamaya başladım hemen... alma dedim bıcak çok keskin büyük bıcak sevmiyorum çünkü korkutuyo beni....

geçmiş olsun cnm

hoşgeldin cnm
çok geçmişolsun.bol bol dinlen cnm başka çaresi yok malesef.geçen haftada ben aynıydım ateşle başladı hemen doktora gittim o gece minoset verdi banada ateş düşürücü olarak.ertesi günde düşşüp çıktı sürekli ateşim ama gribe çevirdi ve öksürük kaldı çok kötü.şuanda öksürük şurubu felan kuıllanıyorum yemene dikkat et cnm vitamin al bol bol.

canım geçmişşş olsunnn
dikkat et kendinee..
evet bence de bilmen lazım kontrole giderken her seferinde acaba kaç kilo oldu diye gidiyorum doktorun da o kadar paraya kıysın soyle güzel cihazlar alsın :2:
haklısın mesacım, ondaki makinayı antika niyetiyle müzeye koyacaklar neredeyse
güzelce dinlendik ve biz geldik kızlarr
hoşgeldinizzz

kızlar biz prensesimöle çıkıyoruzzz... herkesi öptükkk... Home home sweet homeee , doğru eveeee yuppii

gecmis olsun canim benim.

gercekten verilmiş sadakan varmıs geçmiş olsun cnm kan tutmuyor dimi Bir kere kız kardeşim de parmagını kesti baya bi kan kaybetti onu gorunce tansiyonum düştü yatağın birine o yattı birine ben annem bi onun yanına gidiyordu bi benimm

esracım çok geçmiş olsun tahlikeli büyük bıçaklar haklısın aman canım dikkat et.

hoşbulduk cnm
sanada güle güle bol dinlenmeler.

hosgeldin canim.cok gecmis osun.umarim kis zamanda iyileirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…