- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.281
Benimki bugün fıkır fıkır bir dakika yerinde durmadı
slm anneler. hastaneden geldim şimdi,kızım 2 kilo olmuştur dedim ama bizim sıpa benim yediğim peyniri yumurtayı beğenmemiş anlaşılan kilosu 1724 çıktıyüzünüde göstermedi,küstüm bende kızıma bu arada bebişlerini görenler sizin bebeklerin maşallahı var benim kız tam gününde gidiyo tembel çıktı sanırım neysee çok şükür kistleri küçülmeye başlamış,haftaya da bursaya gidip yenidoğan ameliyatı yapabilen hastaneleri araştırcam doğum için,kocaelide tek başıma zor olucak en azından bütün ailelerimiz bursada yanımda birileri olsun diye son dakika hastane değiştircem ama dediğim gibi burda tek başaçıkamam gibi geliyo :18:
slm anneler. hastaneden geldim şimdi,kızım 2 kilo olmuştur dedim ama bizim sıpa benim yediğim peyniri yumurtayı beğenmemiş anlaşılan kilosu 1724 çıktıyüzünüde göstermedi,küstüm bende kızıma bu arada bebişlerini görenler sizin bebeklerin maşallahı var benim kız tam gününde gidiyo tembel çıktı sanırım neysee çok şükür kistleri küçülmeye başlamış,haftaya da bursaya gidip yenidoğan ameliyatı yapabilen hastaneleri araştırcam doğum için,kocaelide tek başıma zor olucak en azından bütün ailelerimiz bursada yanımda birileri olsun diye son dakika hastane değiştircem ama dediğim gibi burda tek başaçıkamam gibi geliyo :18:
ay di mi yaa havalar ısınacak rahat giyinicez zaten bi göğüs dışarda olcak falan..biran kendim mi yazdım bunları diye bakakaldım aynısı ya........
eksiği var biraz geldiklerinde ne zaman gidecekleri bellli deil..... muamma bu kız lohusa anası var zaten demez küllük müftüsü gibi baş köşelerde durur
İnanamıyorum ya bizimkilerde aynı ama aynen benim eşimde onlara çekmemiş cimri değil:))
valla ben de aynı cnm sipariş vermek lazım bazen ,,abuk sabuk bişi alcağına kayda değer bişi olsun ben de hoş bi takı istedim şöyle hatıra kalacakbende eşim ne alayım diye sorarsa valla bu kez söyleyeceğim yıllarca hep istemem istemem dedim sağolsun da hep aldı asla da cimri değildir babası gibi şükür
ama doğumumda hatıra kalacak birşey isterim eşimden şimdi sevgililer gunu hediyesi çok sitediğim bir alyans vardı onu almış sağolsun ama kaçarı yok birde doğum hediyesi isteriz
ayyy iiki almış kızz kocaa masa yoksa nerde yer içerdiniz aç kalırdınız mazallah
kızlar merhaba nasılsınız
bugün sırtım ve göğsüm çok ağırdı kaslarım mı tutuldu ne
komşum bende masaj koltuğu var gel dedi gittim 15 dk. oturdum acaba yanlış bir şey mi yaptım vicdanen rahatsız oldum ama öyle böyle değildi ağlıyordum artık ağrıdan bel kısmına geldiğinde orayı çok fazla vurdutmamaya çalıştım karnımı dışarı çıkardım filan acaba masaj koltuğuna oturmak yanlış bir şey mi
ayy çok sevindim bunu duyduğuma çünkü bende de aynı şey oluyo çözemedim çok merak ediyorum kontrole gidince sorcam yavaş ritmik bi atma var nabız gibi kalp atışı gibi ama o kadar yavaş olamaz hem de elimle hissedemem zaten epey hareketli kalp atışı daha hızlıdır herald öyle ritmik eliyle de vuramaz ne acaba çook merak ettimbenimki de arada bir çoşuyor
bir de kızlar bazen böyle ilk hissetmeye başladığımızdaki kalp atışı gibi böyle 20 kere filan atıyor ozaman acaba hıçkırıyor mu diyorum ne olabilir ki sonra duruyor
gözünaydın canım maşallah prensese.sen kaçıncı haftadasın benm işyerinde çizelgeler gözükmüyorda. benim 31 de 1500 çıktı. doktor iri bebek olmayacak ama geri değil dedi. sağlıklı olsunlar da tombiş olmasınlar napalım
ayy çok sevindim bunu duyduğuma çünkü bende de aynı şey oluyo çözemedim çok merak ediyorum kontrole gidince sorcam yavaş ritmik bi atma var nabız gibi kalp atışı gibi ama o kadar yavaş olamaz hem de elimle hissedemem zaten epey hareketli kalp atışı daha hızlıdır herald öyle ritmik eliyle de vuramaz ne acaba çook merak ettim
maşallahcnm kızına bu arada kisti yeni duydum en kolay şekilde atlatır inşallah geçmiş olsun tatlım ben ce de yalnız kalma
yarın 33. haftaya baslıycam canım,30+2 de 1500 cıkmıstı benımde bugun 2 kilo olmuştur diye umut ettim ama 1700 de kaldı,o kadarda dikkat ettim yediklerime ama çok şükür sağlıklı ya zayıf olsun önemli değil
benimki de arada bir çoşuyor
bir de kızlar bazen böyle ilk hissetmeye başladığımızdaki kalp atışı gibi böyle 20 kere filan atıyor ozaman acaba hıçkırıyor mu diyorum ne olabilir ki sonra duruyor
yarın 33. haftaya baslıycam canım,30+2 de 1500 cıkmıstı benımde bugun 2 kilo olmuştur diye umut ettim ama 1700 de kaldı,o kadarda dikkat ettim yediklerime ama çok şükür sağlıklı ya zayıf olsun önemli değil
yok canım zaten haftana göre kilosu gayet ii bebişin maşallah ona
benim doktorum hiç kilosuna bakmıyooo.. prensesim kaç kilo bilmiyorum
hep sizin yazdıklarınızı okuyup, özeniyorumm :84:
benim doktorun ultrasonu hesaplıyamıyor sanırım
boy & baş çevresini ölçüp normal diyo o kadar .. ben de bilmek istiyorum kilosunu, benim neyim eksik
benim doktorum hiç kilosuna bakmıyooo.. prensesim kaç kilo bilmiyorum
boy & baş çevresini ölçüp normal diyo o kadar .. ben de bilmek istiyorum kilosunu, benim neyim eksik
sağol canım benimmmOyyy kıyamam ben sana
alla alla ilginç. sen de ısrarla kilosunu sor canım. benimki de artık boy ölçülmediği fl kemiğinden bakıldığı için unutuyor bazen söylemeyi ben soruyorum mutlakaee adamı bu kadar bayıncada 3-4 haftada 1 çağırıyor beni
tatlım elinde ultrasonografi ölçüm kağıtların varmı?benim doktorum hiç kilosuna bakmıyooo.. prensesim kaç kilo bilmiyorum
tatlım elinde ultrasonografi ölçüm kağıtların varmı?
hakkın tabiicanım var da, kilo için gerekli olan göbek çevresi ölçümü sanırım.. İnternetten çok araştırdım nasıl öğrenirim diye, o değer gerekiyormuş sanırımo değer yazmıyo ultrasonumda
haftaya hastaneye rapor almak için gidicem, o zaman sorucam, bana da söylesin, kızım zayıf mı kilolu mu, aldığım onca kilo tek bana mı yaramış, bilmek hakkım di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?