2011 Nisan Anneleri

slm anneler. hastaneden geldim şimdi,kızım 2 kilo olmuştur dedim ama bizim sıpa benim yediğim peyniri yumurtayı beğenmemiş anlaşılan kilosu 1724 çıktı yüzünüde göstermedi,küstüm bende kızıma bu arada bebişlerini görenler sizin bebeklerin maşallahı var benim kız tam gününde gidiyo tembel çıktı sanırım neysee çok şükür kistleri küçülmeye başlamış,haftaya da bursaya gidip yenidoğan ameliyatı yapabilen hastaneleri araştırcam doğum için,kocaelide tek başıma zor olucak en azından bütün ailelerimiz bursada yanımda birileri olsun diye son dakika hastane değiştircem ama dediğim gibi burda tek başaçıkamam gibi geliyo :18:

cnm gözün aydın bebişin iyiymiş kistleri de küçülmüş

gözünaydın canım maşallah prensese.sen kaçıncı haftadasın benm işyerinde çizelgeler gözükmüyorda. benim 31 de 1500 çıktı. doktor iri bebek olmayacak ama geri değil dedi. sağlıklı olsunlar da tombiş olmasınlar napalım

ay di mi yaa havalar ısınacak rahat giyinicez zaten bi göğüs dışarda olcak falan..
lafını da kaptım küllük müftüsü

İnanamıyorum ya bizimkilerde aynı ama aynen benim eşimde onlara çekmemiş cimri değil:))
eşlerimize
valla ben de aynı cnm sipariş vermek lazım bazen ,,abuk sabuk bişi alcağına kayda değer bişi olsun ben de hoş bi takı istedim şöyle hatıra kalacak
ayyy iiki almış kızz kocaa masa yoksa nerde yer içerdiniz aç kalırdınız mazallah
sorma valla di mi yaa

korkma cnm bence hoşuna bile gitmiştir beşik gibi ama titreşimi belki zararlıdır

benimki de arada bir çoşuyor
bir de kızlar bazen böyle ilk hissetmeye başladığımızdaki kalp atışı gibi böyle 20 kere filan atıyor ozaman acaba hıçkırıyor mu diyorum ne olabilir ki sonra duruyor
ayy çok sevindim bunu duyduğuma çünkü bende de aynı şey oluyo çözemedim çok merak ediyorum kontrole gidince sorcam yavaş ritmik bi atma var nabız gibi kalp atışı gibi ama o kadar yavaş olamaz hem de elimle hissedemem zaten epey hareketli kalp atışı daha hızlıdır herald öyle ritmik eliyle de vuramaz ne acaba çook merak ettim

maşallah cnm kızına bu arada kisti yeni duydum en kolay şekilde atlatır inşallah geçmiş olsun tatlım ben ce de yalnız kalma

yarın 33. haftaya baslıycam canım,30+2 de 1500 cıkmıstı benımde bugun 2 kilo olmuştur diye umut ettim ama 1700 de kaldı,o kadarda dikkat ettim yediklerime ama çok şükür sağlıklı ya zayıf olsun önemli değil

ben hıçkırıyor diye tahmin ediyorum salı günü gidince bende sorucam :))

benimki de arada bir çoşuyor
bir de kızlar bazen böyle ilk hissetmeye başladığımızdaki kalp atışı gibi böyle 20 kere filan atıyor ozaman acaba hıçkırıyor mu diyorum ne olabilir ki sonra duruyor

benimki sabah ilk uyandığımda mutlaka ritmik atışlar yapıyor.. heralde güne hıçkırla başlıyor..

yok canım zaten haftana göre kilosu gayet ii bebişin maşallah ona

benim doktorum hiç kilosuna bakmıyooo.. prensesim kaç kilo bilmiyorum
hep sizin yazdıklarınızı okuyup, özeniyorumm :84:
benim doktorun ultrasonu hesaplıyamıyor sanırım
boy & baş çevresini ölçüp normal diyo o kadar .. ben de bilmek istiyorum kilosunu, benim neyim eksik

Oyyy kıyamam ben sana

alla alla ilginç. sen de ısrarla kilosunu sor canım. benimki de artık boy ölçülmediği fl kemiğinden bakıldığı için unutuyor bazen söylemeyi ben soruyorum mutlaka ee adamı bu kadar bayıncada 3-4 haftada 1 çağırıyor beni

Oyyy kıyamam ben sana
sağol canım benimmm

canım ben sordum, kaç kilo olacak ki, olsa olsa xxx gramdır demişti bir keresinde, kafadan söyledi yani bir kilo.. onun üstüne ne sorayım
iyi akşamlar canımmm.. :80:

tatlım elinde ultrasonografi ölçüm kağıtların varmı?

tatlım elinde ultrasonografi ölçüm kağıtların varmı?

canım var da, kilo için gerekli olan göbek çevresi ölçümü sanırım.. İnternetten çok araştırdım nasıl öğrenirim diye, o değer gerekiyormuş sanırım o değer yazmıyo ultrasonumda
haftaya hastaneye rapor almak için gidicem, o zaman sorucam, bana da söylesin, kızım zayıf mı kilolu mu, aldığım onca kilo tek bana mı yaramış, bilmek hakkım di mi

hakkın tabii tatlım ancak kilodan önemlisi bağışıklığı güçlü olsun bebeklerin ama neden ölçüm kağıdında yazsaydı değerler bari..hiç olmadı bakardın sende..bana da bazen söylemiyor bende sormayı unutuyorum..netten bakıyordum..

kızlar ben çıkıyorum
bende yine kusma başladı az önce çıkardım zaten canım hiçbirşey de istemiyor öğlen yemeğini de yemedeim napıcam bilmiyorum çabuk geçse keşke şu 2 ay
iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…