- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.241
enn güzeli canım. ben de kimseye bişey alın demedim. eşimin kardeşi park yatağını ve arabasını almış. kayınvalidem bikaç zıbın almış. bizimkilet baya bi kıyafet aldılar galiba doğumda da bana bilezik bebişe de altın takacaklar. ama ben kendi tarafım da dahil 1 çorap bile beklemiyordum. en iisi bu. yapılınca seviniyorsun. yapılmazsa da beklemediğin için üzülmüyosun en azından
kızlar alakasız olacak ama kırmızı mercimek çok faydalıymış. Omega-3, çinko, demir, B vitamini ve protein açısından oldukça zengin olan mercimek; zihinsel yorgunlukla, mutsuzlukla ve depresyonla mücadele de ediyormuş. az önce okudum size de yazayım dedim. tam bize lazım olan şeyleri barındırıyor
bir de benim gibi çatlağı olanlar mutlaka okusun. bi bu kalmıştı denemediğim onu da deneyeyim bari:)))
Çatlakları engellemenin yolu - En Son Sağlık Haberleri - Habertürk
kızlar alakasız olacak ama kırmızı mercimek çok faydalıymış. Omega-3, çinko, demir, B vitamini ve protein açısından oldukça zengin olan mercimek; zihinsel yorgunlukla, mutsuzlukla ve depresyonla mücadele de ediyormuş. az önce okudum size de yazayım dedim. tam bize lazım olan şeyleri barındırıyor
Bu gece ki mönüme bir de mercimek çorbası ekliyeyimHer faydalı denileni yiycem bundan sonra.
enn güzeli canım. ben de kimseye bişey alın demedim. eşimin kardeşi park yatağını ve arabasını almış. kayınvalidem bikaç zıbın almış. bizimkilet baya bi kıyafet aldılar galiba doğumda da bana bilezik bebişe de altın takacaklar. ama ben kendi tarafım da dahil 1 çorap bile beklemiyordum. en iisi bu. yapılınca seviniyorsun. yapılmazsa da beklemediğin için üzülmüyosun en azından
Hem kendi zevklerine göre aldırlar hemde parasını size mi ödettiriyorlar,siiznkiler daha hoşmuşsizi dinledikçe kayınvalidemi sever oldum kızlar
Hakikaten en güzeli canım,bu zamanda alacakları bikaç zıbına kimsenin ihtiyacı yok açıkçası ama düşünmeleri istiyor insan.
benim karnım harita gibi
Bu gece ki mönüme bir de mercimek çorbası ekliyeyimHer faydalı denileni yiycem bundan sonra.
ohhh ye tatlım yee yarasın bebişeee
canım ailemden de beklentim yok kardeşim zaten öğrenci kızcağız ne alabilir ki annem babam ayrı zaten babam bebek şekerlerini aldı kapı süsleri falan annemde elinden geldiğince aldı kızıma güzel şeyler napsın kadın
yani altın olayı ailemden yok haa unutmayayım kendi anneannem ve dedem bebeğe araba almam için para yolladıalr sağolsun bende arabayı arkadaşıan aldım o para ile bebeğe altın alıcam
yok cnm biz begendik olara alın dedik işimiz çıktı eşimle çok acil gidip alacaklardı sadece para mevzusunu sorunca tamam hallederiz bizde var sormayın onu dediler eimde deiki dede si olarak bak görürsün almayacak parasını dedi ama aldı olsn daha iyi alması ağzına laf vermemiş olurum işe yarar aldıgı tek şey 7 li mother car badileri onalrıda ben istedim alın diye parasınıda vermedim valla
Valla canım en doğrusu beklememek , benim kocam de sakın annemlerden bişey bekleme diyor gelirse de sevinirsin diyor ama almazlarsa da ben sevinirim diyor sonradan biz size şunu aldık bunu aldık demelerinden kurtuluruz diyor.
işte bence de en güzeli kızlar. olursa ne ala olmazsa canları sağolsun. evlenirken biz herşeyi kendimiz yaptık. beyaz eşyadan perdelere gelinliğe vs. ye kadar. o kadar ii olduki. şimdi hem eşyaların kıymetini çok ii biliyoruzhem de her gelen hiç bir hak iddia edemeden misafir gibi gelip gidiyor. yine olsa yine aynı şeyi yapardım
okuyorum bazı mesajlarınızı hastane masrafları falan karşılanıcakmış dedeler tarafından bizde dedelerden de fayda yok birinini parası var cimrilikten ölüyor diğeri evlenme peşinde düğünü var yaza
ay ben iyi kafayı yemeden bu gunlere geldim
dedenin çocuğu olursa evlendikten sonra sen yaparsın artık ona
ya kızlar ne sorucam size daha önce anne olmuslara tabii sorum
bebek ilk dogdugunda yani göbeği düşene kadar çıtçıtlı badi giyebilir mi yoksa sadece iç zıbın mı giyebilir
arkadaşım ben giydirdim valla iç zıbının üzerine dedi hemen hastane çantasına 2-3 tane çıtçıtlı badisinden attım
sizce nası olur
amaan almasınlar zaten bizden habersiz bişey içimize sinmezse kullanmayız da..
benim kayınvalide de hiç sormdı şimdiye kadar var mı eksiği alınacak yapılacak bişeyi diye
çok şükür eşimle zevkimize göre herşeyimizi aldık
ben takı falan bile beklemiyorum onlardan ama doğuma gelip kayınpederle birlikte evde kuru kalabalık yapacakları sinirimi bozacakları kesin. kayınpeder de rahatsız şekeri falan var, geçen telefonda baba rahatsız olur gelemezse sen atla gel dedim onu düşünürmüş gibi_aslında kendimi düşünüyorum çünkü kayınpederin doğuma gelmesini istemiyorum lohusa olacağım rahat edemem yaa_ ben de fenayım ama di mi :) kayınvaldem de yok onu bırakamam geliriz inşallah birlikte kim bakacak ben yokken falan dedi offf yemedi
canım annecim geliyo bir iki güne çok şükür o yeter bana keşke canım babacım da olabilseydi aramızda görebilseydi torununu........................
canım annem bilir zevkimize göre aldığımızı yoksa içimize sinmeyeceğini,tatilde geldiğinde çıkarıp 1 milyar para verdi kafanıza göre alın dedi kendi maaşı olmadığı halde babamdan kalan emekli maaşıyla. ki annemin emekleri yeter o bakacak inşallah. onun kadar düşünemiyorlar cimriler. çok şükür eşim çekmemiş onlara Rabbim bana babam gibi eli açık şevkatli bi eş nasip etti kendi babasından çok benim babama çekmiş :)
ya kızlar ne sorucam size daha önce anne olmuslara tabii sorum
bebek ilk dogdugunda yani göbeği düşene kadar çıtçıtlı badi giyebilir mi yoksa sadece iç zıbın mı giyebilir
arkadaşım ben giydirdim valla iç zıbının üzerine dedi hemen hastane çantasına 2-3 tane çıtçıtlı badisinden attım
sizce nası olur
okuyorum bazı mesajlarınızı hastane masrafları falan karşılanıcakmış dedeler tarafından bizde dedelerden de fayda yok birinini parası var cimrilikten ölüyor diğeri evlenme peşinde düğünü var yaza
ay ben iyi kafayı yemeden bu gunlere geldim
Allhım size versin,siz yardım edin canım.Bende hep öyle dua ediyorum ben onlara muhtaç olmayayım,Rabbim bana versin ben onlara vereyim
Allhım size versin,siz yardım edin canım.Bende hep öyle dua ediyorum ben onlara muhtaç olmayayım,Rabbim bana versin ben onlara vereyim
biran kendim mi yazdım bunları diye bakakaldım aynısı ya........
eksiği var biraz geldiklerinde ne zaman gidecekleri bellli deil..... muamma bu kız lohusa anası var zaten demez küllük müftüsü gibi baş köşelerde durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?