- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.321
gecmis olsun canim benim.
gercekten verilmiş sadakan varmıs geçmiş olsun cnm kan tutmuyor dimiBir kere kız kardeşim de parmagını kesti baya bi kan kaybetti onu gorunce tansiyonum düştü yatağın birine o yattı birine ben annem bi onun yanına gidiyordu bi benimm
esracım çok geçmiş olsun tahlikeli büyük bıçaklar haklısın aman canım dikkat et.
hoşbulduk cnm
sanada güle güle bol dinlenmeler.
geçmiş olsun cnm
hoşgeldin cnm
çok geçmişolsun.bol bol dinlen cnm başka çaresi yok malesef.geçen haftada ben aynıydım ateşle başladı hemen doktora gittim o gece minoset verdi banada ateş düşürücü olarak.ertesi günde düşşüp çıktı sürekli ateşim ama gribe çevirdi ve öksürük kaldı çok kötü.şuanda öksürük şurubu felan kuıllanıyorum yemene dikkat et cnm vitamin al bol bol.
canım geçmişşş olsunnn
dikkat et kendinee..
haklısın mesacım, ondaki makinayı antika niyetiyle müzeye koyacaklar neredeyse
hoşgeldinizzz
kızlar biz prensesimöle çıkıyoruzzz... herkesi öptükkk... Home home sweet homeee , doğru eveeee yuppii
hosgeldin canim.cok gecmis osun.umarim kis zamanda iyileirsin.
slm cnm...çok sevindim gözün aydın.... kislerin küçükülmesinede çok mutlu oldum...
saol canım benim yaaa inşallah ameliyata gerek kalmaz da hemencik kızımı getiririm eve
haftasına göre normalde,burda 2 kiloları duymaya başladığımdan beri artık nasıl kıskandıysam dr 1724 dedi ilk tepkim 'tüh yaaa' oldumaşallah cnm kilosu hiçte az değil kızının geçmiş olsun canımelimi kestim kızlar çok az damara geldi... et bıcağı aldı eşim istemiyodum ilk elime aldım kestim..şimdide bu ama verlmiş sadakam varmış parmağım ciddi ciddi gidiyodu çok korktum ağlamaya başladım hemen... alma dedim bıcak çok keskin büyük bıcak sevmiyorum çünkü korkutuyo beni....
Jojop cum geçmişi okuyamadın diye yazıyorum salı günü dr gittim kızım 40 cm 1621 gr
sağolun kızlaar teşekkür ederim aman hepimiz dikkat edelim valla çok zormuş nerdeyse 36 saattir uyumuyorum
esracım sana da geçmiş olsun
aysucum sana da gecmiş olsun cnm.aynı benim de gün içinde çıktı düştü.şimdi grip ve öksürük var.
saol cnm benim sadece öksürük kaldı ama kötü bi öksürük malesef şurub içmeme rağmen geçmiyo hafiflemiyoda.bence sende bi dahiliyeye görün cnm.benim ciğere inmişti erken teşhiste kötü olmaz belki.
sağol cnm benim...sağolun kızlaar teşekkür ederim aman hepimiz dikkat edelim valla çok zormuş nerdeyse 36 saattir uyumuyorum
esracım sana da geçmiş olsun
aysucum sana da gecmiş olsun cnm.aynı benim de gün içinde çıktı düştü.şimdi grip ve öksürük var.
slm cnm...çok sevindim gözün aydın.... kislerin küçükülmesinede çok mutlu oldum...
saol canım benim yaaa inşallah ameliyata gerek kalmaz da hemencik kızımı getiririm eve
haftasına göre normalde,burda 2 kiloları duymaya başladığımdan beri artık nasıl kıskandıysam dr 1724 dedi ilk tepkim 'tüh yaaa' oldu
geçmiş olsun canım
inş cnm içini ferah tut eminim ameliyata ihtiyaç duyulmayacak....
kendi doktorum da öyle dedi.ateş için parol öksürük için uzmana git bu sıralar cok yaygın dedi.doğru tatlım bakalyım bugun gecmesse gideyim.ama hastayım diye baya ıhlamur içtim terletsin diye sanki öksürüğüm bugun daha iyi.ben de normalde de öksürük çok olur meslekten dolayı hep göğsüme ve sırtıma gazete koyup yatardım bi denesene.yatarken bide sıcak ıhlamur iç içini yaksın gazeteleri koy yat.ısınırsa belki fayda olur cnm
deniyim bi cnm.ıhlamur çok içtim ama anlık yumşattı sadece boğazımı.bademciklerimde kızarmıştı zaten.bu gece bi deniyim gazeteylede.ateşim çıkınca örtünmeye korkar oldum tekrar çıkarsa diye.
ateşliyken ben de örtünmedim ama ateş düşünce terleyim diye baya sıkıca örtündüm zaten terle attım.ama bu internet ne kadar karamsar yaa sinir oluyorum bazen.gebelikte ateş yükselirse bebekte şu olur bu olur bu ne ya..allaha emanet ama insan okudukca korkuyo.sen doktora gitmişsin bişe dedi mi ateşle ilgili bebek için
merhaba arkadaşlar annelikakademisi sitesi ücretsiz kitap veriyor 2 tane kitap var birini seçiyorsunuz ben bebeğim kitabını seçtim sadece kitap tesliminde 4,90 kuruş kargo parası verecekmişiz bence değer prof dr sabiha paktuna keskinin kitapları sizde isteyin
ee kızlar ciciler bitti odalarda tamalanmaya bşlandı..alıncaklar belli konuşcak pek bişi kalmadı değilmi...sıra beklemekte sanırım...
kızlar nasılsınız bakalım benim içim daralıyo bugün ya sanki hep diken üstünde oturuyorum Alah hayırlara çkarsın sürekli bi korku var içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?