2011 Nisan Anneleri

gecmis olsun canim benim.

esracım çok geçmiş olsun tahlikeli büyük bıçaklar haklısın aman canım dikkat et.

hoşbulduk cnm
sanada güle güle bol dinlenmeler.

sağolun kızlatkan tutmuyo çok şükür annemi ve abimi tutuyo.... of çok korktum...

geçmiş olsun cnm

hosgeldin canim.cok gecmis osun.umarim kis zamanda iyileirsin.

sağolun kızlaar teşekkür ederim aman hepimiz dikkat edelim valla çok zormuş nerdeyse 36 saattir uyumuyorum

esracım sana da geçmiş olsun

aysucum sana da gecmiş olsun cnm.aynı benim de gün içinde çıktı düştü.şimdi grip ve öksürük var.

Son düzenleme:

saol cnm benim sadece öksürük kaldı ama kötü bi öksürük malesef şurub içmeme rağmen geçmiyo hafiflemiyoda.bence sende bi dahiliyeye görün cnm.benim ciğere inmişti erken teşhiste kötü olmaz belki.

Ne güzel bugunde aksam oldu ben cıkıyorum canlarım bir an önce eve gideyim de mobilyalarımz gelmiş göreyim hemen öpüldünüz

kendi doktorum da öyle dedi.ateş için parol öksürük için uzmana git bu sıralar cok yaygın dedi.doğru tatlım bakalyım bugun gecmesse gideyim.ama hastayım diye baya ıhlamur içtim terletsin diye sanki öksürüğüm bugun daha iyi.ben de normalde de öksürük çok olur meslekten dolayı hep göğsüme ve sırtıma gazete koyup yatardım bi denesene.yatarken bide sıcak ıhlamur iç içini yaksın gazeteleri koy yat.ısınırsa belki fayda olur cnm

sağol cnm benim...

deniyim bi cnm.ıhlamur çok içtim ama anlık yumşattı sadece boğazımı.bademciklerimde kızarmıştı zaten.bu gece bi deniyim gazeteylede.ateşim çıkınca örtünmeye korkar oldum tekrar çıkarsa diye.

ateşliyken ben de örtünmedim ama ateş düşünce terleyim diye baya sıkıca örtündüm zaten terle attım.ama bu internet ne kadar karamsar yaa sinir oluyorum bazen.gebelikte ateş yükselirse bebekte şu olur bu olur bu ne ya..allaha emanet ama insan okudukca korkuyo.sen doktora gitmişsin bişe dedi mi ateşle ilgili bebek için

cnm ben ateşten sonra kontrolüm vardı gittiğimde sordum 39 ve üzeri zararlı elbette ama uzun sürerse dedi.benim 39 ve üzerine çıktı ama minoseti alınca düştü sonrada hep 38 - 38.5 aradı devam etti.hücre ölümlerine sebep oluyomuş yüksek ateş öyle söyledi doktorum ama bebekte bi aksilik yok çok şükür.hareketlerini takip et sen bebeğinin.günde 10 kere oynaması gerekiyomuş.

merhaba arkadaşlar annelikakademisi sitesi ücretsiz kitap veriyor 2 tane kitap var birini seçiyorsunuz ben bebeğim kitabını seçtim sadece kitap tesliminde 4,90 kuruş kargo parası verecekmişiz bence değer prof dr sabiha paktuna keskinin kitapları sizde isteyin

boğazı ağrıyan varsa doktorumun tavsiyesi bir bardak suya bir tatlı kaşığı tuz bir tatlı kaşığı karbonat koyun karıştırın gargara yapın çok iyi geliyor

hoşgeldin cnm
bende istiyim bebeğim kitabından.teşekkürler cnm bilgi için.

ee kızlar ciciler bitti odalarda tamalanmaya bşlandı..alıncaklar belli konuşcak pek bişi kalmadı değilmi...sıra beklemekte sanırım...

evet tatlım haklısın alıncak pek bişi kalmadı.
benim karnım aşırı şişti sanki ya artık rahat edemiyorum.hayırlısıyla geçsede zaman,zamanında gelseler.

kızlar ben çıkıyorum babam gelir artık.eşimde çalışıyo bu akşam geç gelicek.yarın görüşürüz artık öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…