2011 Nisan Anneleri

hoşgeldin cnm
hayırdır inşallah.iyi düşün iyi olsun tatlım.

beklememk iyice sabırsızlaştırıyo insanı Allahım zamanında gelsin bbeişlerimiz ya gece uyanıyorum tuvalet için psikolojik işte aman suyum gelmesiin falan kanama olurmuki kurup durdum biraz kasığımda ağrı vardı sağa toplandı yine yaramaz

Son düzenleme:

bendede var aynısı bi işe yaramıyo üsteklik ben hiç rahattta edemedim bununla ilgili bi topik varmı bilmiyorum ama bunların satıldığı sitelerde yorumlar oluyo ordanda bakabilirsin canım

Canımm senin okulun yok mu bakayım heeee???Rapor mu aldın yoksa??Kız daha 1 haftam var benim izne

Cnm bugün ayrıldım izne valla.Benim de normalde haftaya almam gerekiyordu ama daha fazla dayanamayağımı anlayan doktorum sağolsun 1 hafta öne çekti.Nasıl rahatladım anlatamam.Darısı başına cnm.

Cnm benim 1 hafta öndeymiş ama özel birşey yapmıyorum valla.Hatta yemeğime, dinlenmeme dikkat ettiğimi söylersem de yalan olur.Neye göre gelişiyo bebişler hiç bilmiyorum.Ama sen sıkma canını, arkadaşların dediği gibi 2 haftadan sonrası tehlikeli.5 günden bişeycik olmaz.Kapatır minnoş farkı ben inanıyorum.

Oy cnm hadi gözün aydın.Ama kilosunu sakın takma gayet iyi maşallah.Benimki biraz tombişmiş ama erkek bebekler daha kilolu oluyo genelde ona bağlıyorum ben.

Aaa canım kilosunu öğrenmezsem çatlarım.Bugün de 50 kez kilosu ne kilosu ne diye sordum.Sen de ısrarla sor gittiğinde.Boyunu bile soruyorum,hemen ordaki değeri 7 ile çarpıyo söylüyo.

Cnm çok geçmiş olsun.Dikkat et kendine...

Ayy geçmiş olsun ya ucuz atlatmışsın.Dikkat et aman.

ben de ateşimi devamlı ölçtüm ama bizimki alından.alından ölçünce en fazla 38 38.5 falan oldu ama aynı alet koltuk altından 39 ölçtü.ben de ilaç alınca düştü.bebeğim hareketli çok şükür bugun ben de sayıyorum en az 10 kere oluyo.inşallah iyidir yavruşum yerinde.

TİANCU
saol cnm teşekkür ederim.izninin başlamasına cok sevindim benim de pazartesi başladı.hoş gecen dönem de düşük tehlikemden dolayı hep raporla geçmişti.ama senin adına sevindim biz evde yoruluyoruz okula gidenleri takdir diyorum şu halde

TİANCU canım darısı bize hayırlı olsun iznin.benim iki haftam var.

Sağol cnm darısı başına...

Sağol canım sorma ya bugün doktor aktarmak istiyor musun dedi, aman yok yok dedim.1 gün gidecek halim yok.Her gün o yolu gidip gelmek çok zor bu halde.Çocuklar da hamile dinlemiyor ki, yaramazlık aynen devam.Bence de gidenlere helal olsun.

bence sana da helal olsunbu zamana kadar gittin geldin maşallahşimdi evinin tadını çıkar.ben de yol gidiyorum zaten en büyük sorun da bu merkezde olsak ve yarım gün falan gidilir ama hem yol hem tam gün bu şekilde zor olurdu.ben de gecen dönem calısırım diyodum hatta müdüre demiştim öbür dönem yokum ama bu dönem gelicem inşallah diekısmet deilmiş zaten zor olurmuş

iyi yapmıssın canım senin okul uzak galiba ben ankara merkezdeyim buna rağmen zorlanıyorum.ücretli ücretsiz bütün izinleri kullancam inşallah koptum iyice okuldan

Ay cnm sağol ya.Valla oh yarın da annem geliyor, değmeyin keyfime şimdi.Yavaş yavaş ev işlerini toparlayalım, zaman yaklaşıyor.Senin de kısmet değilmiş dediğin gibi cnm olsun sen ve bebiş iyi olun da.Gerisini boşver...

evet şimdi de ev telaşemiz başladı.biz de annemle planlıyoruz şu zaman temizlik şu zaman duvarlar perdeler dolaplar...daha çok çalışmamız gerek çoook

iyi yapmıssın canım senin okul uzak galiba ben ankara merkezdeyim buna rağmen zorlanıyorum.ücretli ücretsiz bütün izinleri kullancam inşallah koptum iyice okuldan

Sorma canım hergün 40 dk gidip geliyorum,normalde o yol bana dokunmuyor hiç ama bu halde gitmek ölüm gibi.Kullan valla izin bizim hakkımız :)

selam kızlar nasılsınız bakim.ben artık ayakta çok duramıyorum sanki bebeğim aşağı doğru baskı yapıo sancı oluyor oturuncada kalçam ve kuyruk sokumum ağrıyor.zaten bıkacgundur kaburgam ve sırtımda ağrıyor arada.ben genelde çok rahat bi hamilelik geçirmiştim bu dönemlere kadar hiç kusmam tiksinmem başka bişeyim olmadı ama artık bitti o rahatlık demek:))buarada ben johnson baby nin şampuanını pişik kremini ve bebe yağını aldım bugun.kullanıp memnun kalan varmı aranızda.vaala çok pahalı bu bebişlerin bakım kremleri.kendime almadım bugune kadar böle kremler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…