- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.341
hoşgeldin cnm
hayırdır inşallah.iyi düşün iyi olsun tatlım.
herkese merhaba kızlar. benim konumun topikle bi alakası yok ama siz yinede cevap verirseniz sevinirim yada bu konu ile ilgili başka topiğe yönlendirin istersnzi...
boyun destekli yastık alıcamda şu linke bir bakın fiyat nasıl.. ayrıca gerçekten işe yarıyormu.. acilen bitane almam lazım ne dersiniz??
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=511137&productid=echnmaryasvisl
Canımm senin okulun yok mu bakayım heeee???Rapor mu aldın yoksa??Kız daha 1 haftam var benim izne
merhaba güzel nisan anneleri,
Kayınvalide konusu açılmışken ben de bikaç kelime etmessem içimde kalır.Bizim kayınvalide de hiiiç bişey almadı daha almayı bırak bir patik bile örmedi bir de üstüne beni telefonla arar bi kere torunum nasıl diye sormaz hala babaanne olmayı kabullenemiyo o daha gençmiş benle yarışıyo zaten bana ismimle hitap et dedi.
Neyse gelelim diğer konuya kızlar dün benim kontrolüm var kızım zaten 2 gün geriden geliyordu neyse önemli değil diyordum ama 5 gün geriye düşmüş üzüldümBebeği ileri giden anneler bunu bir formülü varmıdır bana tiyolar verin.
slm anneler. hastaneden geldim şimdi,kızım 2 kilo olmuştur dedim ama bizim sıpa benim yediğim peyniri yumurtayı beğenmemiş anlaşılan kilosu 1724 çıktıyüzünüde göstermedi,küstüm bende kızıma bu arada bebişlerini görenler sizin bebeklerin maşallahı var benim kız tam gününde gidiyo tembel çıktı sanırım neysee çok şükür kistleri küçülmeye başlamış,haftaya da bursaya gidip yenidoğan ameliyatı yapabilen hastaneleri araştırcam doğum için,kocaelide tek başıma zor olucak en azından bütün ailelerimiz bursada yanımda birileri olsun diye son dakika hastane değiştircem ama dediğim gibi burda tek başaçıkamam gibi geliyo :18:
benim doktorum hiç kilosuna bakmıyooo.. prensesim kaç kilo bilmiyorum
hep sizin yazdıklarınızı okuyup, özeniyorumm :84:
benim doktorun ultrasonu hesaplıyamıyor sanırım
boy & baş çevresini ölçüp normal diyo o kadar .. ben de bilmek istiyorum kilosunu, benim neyim eksik
selam kızzlaar..nasısınız...3 gündür giremedim 200 sayfa birikmiş.ben çok hastaydım:2::2:ateşlendim ne zormuş...galiba iice direncimiz düşüyo kızlar.nöbet nöbet titremeler geldi.doktorumu aradm sadece parol içebilirsin başka yapılcak bişe yok dedi.neyse ki bugün iyiym.gribe çevirdi aman ateş olmasın da buna razıyım valla dikkat edin kendinize.bu aralar biraz dışarı çıktım falan hemen kapmışım...burda ne var ne yok?? okumayı gözüm yemedi...
elimi kestim kızlar çok az damara geldi... et bıcağı aldı eşim istemiyodum ilk elime aldım kestim..şimdide bu ama verlmiş sadakam varmış parmağım ciddi ciddi gidiyodu çok korktum ağlamaya başladım hemen... alma dedim bıcak çok keskin büyük bıcak sevmiyorum çünkü korkutuyo beni....
merhaba arkadaşlar annelikakademisi sitesi ücretsiz kitap veriyor 2 tane kitap var birini seçiyorsunuz ben bebeğim kitabını seçtim sadece kitap tesliminde 4,90 kuruş kargo parası verecekmişiz bence değer prof dr sabiha paktuna keskinin kitapları sizde isteyin
cnm ben ateşten sonra kontrolüm vardı gittiğimde sordum 39 ve üzeri zararlı elbette ama uzun sürerse dedi.benim 39 ve üzerine çıktı ama minoseti alınca düştü sonrada hep 38 - 38.5 aradı devam etti.hücre ölümlerine sebep oluyomuş yüksek ateş öyle söyledi doktorum ama bebekte bi aksilik yok çok şükür.hareketlerini takip et sen bebeğinin.günde 10 kere oynaması gerekiyomuş.
TİANCU canım darısı bize hayırlı olsun iznin.benim iki haftam var.
TİANCU
saol cnm teşekkür ederim.izninin başlamasına cok sevindim benim de pazartesi başladı.hoş gecen dönem de düşük tehlikemden dolayı hep raporla geçmişti.ama senin adına sevindim biz evde yoruluyoruz okula gidenleri takdir diyorum şu halde
Sağol cnm darısı başına...
Sağol canım sorma ya bugün doktor aktarmak istiyor musun dedi, aman yok yok dedim.1 gün gidecek halim yok.Her gün o yolu gidip gelmek çok zor bu halde.Çocuklar da hamile dinlemiyor ki, yaramazlık aynen devam.Bence de gidenlere helal olsun.
bence sana da helal olsunbu zamana kadar gittin geldin maşallah şimdi evinin tadını çıkar.ben de yol gidiyorum zaten en büyük sorun da bu merkezde olsak ve yarım gün falan gidilir ama hem yol hem tam gün bu şekilde zor olurdu.ben de gecen dönem calısırım diyodum hatta müdüre demiştim öbür dönem yokum ama bu dönem gelicem inşallah die kısmet deilmiş zaten zor olurmuş
mrb arkadaşlar bende nisan annesiyim 30 haftam bitti çok şükür... hepimize hayırlı doğumlar...
mrb arkadaşlar bende nisan annesiyim 30 haftam bitti çok şükür... hepimize hayırlı doğumlar...
hoşgeldin canım benimde 30 haftam bugun bitti günlerimiz aynıymış
hoşgeldin canım...
Ay cnm sağol ya.Valla oh yarın da annem geliyor, değmeyin keyfime şimdi.Yavaş yavaş ev işlerini toparlayalım, zaman yaklaşıyor.Senin de kısmet değilmiş dediğin gibi cnm olsun sen ve bebiş iyi olun da.Gerisini boşver...
iyi yapmıssın canım senin okul uzak galiba ben ankara merkezdeyim buna rağmen zorlanıyorum.ücretli ücretsiz bütün izinleri kullancam inşallah koptum iyice okuldan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?