2011 Nisan Anneleri

evet şimdi de ev telaşemiz başladı.biz de annemle planlıyoruz şu zaman temizlik şu zaman duvarlar perdeler dolaplar...daha çok çalışmamız gerek çoook

Evet cnm şu perdeleri bi yıkasak falan benim de içim çok rahat edecek.İş çoook valla dediğin gibi.Kolay gelsin hepimize.

selam kızlar nasılsınız bakim.ben artık ayakta çok duramıyorum sanki bebeğim aşağı doğru baskı yapıo sancı oluyor oturuncada kalçam ve kuyruk sokumum ağrıyor.zaten bıkacgundur kaburgam ve sırtımda ağrıyor arada.ben genelde çok rahat bi hamilelik geçirmiştim bu dönemlere kadar hiç kusmam tiksinmem başka bişeyim olmadı ama artık bitti o rahatlık demek:))buarada ben johnson baby nin şampuanını pişik kremini ve bebe yağını aldım bugun.kullanıp memnun kalan varmı aranızda.vaala çok pahalı bu bebişlerin bakım kremleri.kendime almadım bugune kadar böle kremler

ya bizim DORTİ nerde,en son tansiyonum çıktı çok kötüyüm dedi gitti,gidiş o gidiş,ilk bebişimiz doğdu mu ki acaba ??? haberi olan var mı ??? :44::44:

selam kizlar bugün prensesinizi gördük..masallah 2 kilo olmushersey yolunda dedi ama bebegi asagida tasigigim icin kalkmadan yatsam iyi olacakmis henüz acilma yok ama rahim bpyo bebek baski yapinca baya bir kisaliyo 3,4 hafta daha dayansak ondan sonra problem olmaz dedi.birde erken dogan bebekler genelde kiz oluyomusinsallah benim melegim zamaninda gelir.2 hafta sonra yine bakicak acilma olup olmadigina kontrol altindayiz yani.hakkimizda hayirlisi..

ben nivea^nın şampunaını aldım ,dalin bebe yağı aldım,dalin ıslak mendil aldım,pişik kremi almadım onu geneşlde hametan kullanıyolar o iyi geliyomuş

maşaaaaaaaaaaallllllllllaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh bende bugün 2 kilo olmuştur diye gittim ama 1724 gr olmuş kızım eee son zamanlarda 2 kiloları duyunca hırs mı yaptım kıskandım mı bilemedim valla

ben nivea^nın şampunaını aldım ,dalin bebe yağı aldım,dalin ıslak mendil aldım,pişik kremi almadım onu geneşlde hametan kullanıyolar o iyi geliyomuş

canim hametam deilde sana desitin kremi oneririm.duzenli kullandigin zaman bebekte hic pisik olmuyor.ben ilk bebegimde kullanmistim.cildiye dr.tavsiye etmisti.bu bebegimdede kullanicam allah kismet ederse.hametam daha cok yaniklarda felan kullaniliyor.

canim maasallah prensesimize tyzesi kocaman opuyor onu.annesinde aferin iyi bakmis yegenime.insallah zamaninda saglikla dogar.

tamam yazayım bi kenra her bebeğin popsu farklı oluyor kimisi onu kimisi bepanthen kullanıyor kozmetik markalarının pişik kremlerine pek güvenmiyorum

bizde doktora gittik bugün 30 haftamız bitti sayılır 1*600 gr olmuş paşam,herşey yolunda ,dahiliye doktoruna gittik midemdeki aşırı yanma için hiö bişey yiyemiyorum 3tane ilaç yazdı rennie hap kullanıyodum onu bırak dedi

Cnm bugün ayrıldım izne valla.Benim de normalde haftaya almam gerekiyordu ama daha fazla dayanamayağımı anlayan doktorum sağolsun 1 hafta öne çekti.Nasıl rahatladım anlatamam.Darısı başına cnm.
Valla süper olmuş yaaa ne güzel ben 1 hafta daha gideceğim ama hiç halim de yok bi de geçen gece bacağıma kramp girmişti acısı bi türlü geçmedi bazen aksak bie yürüyorum o kadar yani...Belki ftaya 5 günlük rapor alıveririm
TİANCU canım darısı bize hayırlı olsun iznin.benim iki haftam var.
Ayy canım gittikçe zorlaşıyor değil mi

mrb arkadaşlar bende nisan annesiyim 30 haftam bitti çok şükür... hepimize hayırlı doğumlar...
Mrb canm hoşgeldin
Ayyy canım ne zaman geleceksin diye merak ediyordum maş. kızına ne güzel bakalım ben de 32 de gideceğim benim prensesim ne kadar olacak???

maşaaaaaaaaaaallllllllllaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh bende bugün 2 kilo olmuştur diye gittim ama 1724 gr olmuş kızım eee son zamanlarda 2 kiloları duyunca hırs mı yaptım kıskandım mı bilemedim valla
Evt canımm yaaa insan kendini alıştırıyor kesin benimkisi de 2kg olmuştur diyee ama her bebek aynı değil sonuçta sağlıklı olsunlarda

sagol canim sizede masallahhho kadar gramaj farki her bebege göre degisir kafana takma doktor normal dediyse sorun yoktur canim.

tesekkür ederiz teyzesi..amin canim amin.
canim maasallah prensesimize tyzesi kocaman opuyor onu.annesinde aferin iyi bakmis yegenime.insallah zamaninda saglikla dogar.

masallah canim sizede
sagol canim seninde güzel haberlerini bekliyoruz insallah..
[BAyyy canım ne zaman geleceksin diye merak ediyordum maş. kızına ne güzel bakalım ben de 32 de gideceğim benim prensesim ne kadar olacak???

[/B]

bebeğin çaamşırlaını yıkamak için deterjn bulaamdım dalinin kokusunu beğenmedim hacışakir lavanta kulu sevmedim,tansaşta dalan diye bi toz deterjan vardı ama koklayamdım ambalajı kalındı,siz ne asldınız?

mrb arkadaşlar bende nisan annesiyim 30 haftam bitti çok şükür... hepimize hayırlı doğumlar...
slm cnm topiğe ara ara uğruyosun ama aktif değilsin fazla.... yoğunsun sanırım....
ya bizim DORTİ nerde,en son tansiyonum çıktı çok kötüyüm dedi gitti,gidiş o gidiş,ilk bebişimiz doğdu mu ki acaba ??? haberi olan var mı ??? :44::44:
:26: allah korusun cnm ya zamanında gelsinler... deme öyle... :26:

maşallah cnm.... dikkatli ol yormamaya çalış kendini dicem ama nerde..bizim işlerimiz bitermi... bugün uyufuuğum bana kar harici asla oturamıyorum sürekli iş çıkıyo bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…