2011 Nisan Anneleri

sagol dünü$oturmak yok hayata devam:)) yok ama artik bok götürsün oturcam..yaticam yani:)

ben aldım canım dalan ın roxy markası dimi.valla mis gibi koktu kızımın kıyafetleri ben beğendim yani...

mrb canım aslında sürekli takip ediyorum sizleri ama herkes kaynasmış sohbete dahil olamiyorum o yüzden arada mrb diyorum sadece

mrb canım aslında sürekli takip ediyorum sizleri ama herkes kaynasmış sohbete dahil olamiyorum o yüzden arada mrb diyorum sadece

cnm kaynaşmak için çok paylaşıma gerek yokki... Sen katıl muhappete...nisan annesi olman bile yeter...burda en çok birbirini anlayan kişiler bizleriz.... Bu yüzden buraya bu kadar zaman ayırıyoruz...

Meyve suyuna takmış durumdayım....ilk haftamdan beri..olmazsa olmazlarımdan..eşim %100 almaya çalışıyo şeker ilavesiz... Ama ne kadar güvene biliriz ki..çok şükür kilo aldırmıyo Ayyy şimdi dedim aldırmıyo die ya aldırırsa:26: Nzarım değmesin...

Geldim geldim...Kızlar benim akıntı kaşıntıya dönüştü bende dr. gittim bir fitille krem verdi sabah akşam kullanacakmışım...Birde artık ılık suyla taharatlanıyorum...Çok dikkat etmeme rağmen sanırım soğuk su tetikledi hastalığı ebe öyle demişti...

ay:26: Nasıl hafifledimi bari cnm....

Bu arada travel & living kanalında hamile olduğumu bilmiyordum die programı izliyorum..ne saçma...kadın evde doğuruyo sancısının doğum olduğunu bile bilmiyo vs 7 ayık vs doğuruyo 1.250 gibi 40 cm vs vs miş... Nasıl anlamazlar ay bu yabancılar.... Pöfff yok yani nasıl anlamazlar ne cahiller ya...

Kızlar Carrefoursa Marketlerde Molfix bebek bezleri hangi boy olursa olsun farketmiyor 17 ytl düşmüş küsürüde var ama 18 ytl yapmıyor işte...Mesela 3-6 sarı pakette olanlar 92 adet var içinde ve bu fiyat...Yanındada 1 litre yumuşatıcı markasını unuttum ama bilindik iyi bir markaydı...Haberiniz olsun...

Sende bıraktın gittin bizi Nerdesin... Oğlum poposunu bi yere koyamadı sürekli yer değiştiriyo

ahh be canım ne bırakması bırakmadım ama çok hızlı ilerliyorsunuz bazen sadece okuyorum yetişemiyorum hızınıza ...maşşallah size... burda bi tanıdığım var oda benle hemen hemen aynı haftada onun 12 senedir falan çocuğu olmuyordu doktor ona 10 marta gün vermiş sezeryan olacakmış erken alacakmış bebeği sanırım riske atmak istemedi.. onu duyunca heyecanlandım büyük bir ihtimal bende mart annesi olacağım benimde erkn doğum riski yüksek hele 36. haftayı bi görsem başka bişi istemiyorum...

canım molfix çok sert bir bez ben tavsiye etmem heleki yeni doğduğundan benden nacizane tavsiye

eee anlat bakalım hamişliğini..kaynananı Bebişini... Kilosu vs nasıl gelişimi... Yaramazmı...

bizim 1.5 yıl olmadı bebeğimiz doktorlar tedaviyle olur derken ben hamile kalmışım kızıma çok şükür güzel bi hamilelik geçirdim şuana kadar artık ağırlaştığım için zor geçiyor 3 hafta önce gitmiştim doktora bebeğim 2 hafta öndeydi boyu çok uzundu babamıza çekmiş eşimde çok uzundur... kaynanamda kendi halindedir ne faydaları var ne de zararları ama kötü diyemem yaşlı zaten kendince bişeyler yapıyor torununa buarada izmirde oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…