- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.381
slm cnm topiğe ara ara uğruyosun ama aktif değilsin fazla.... yoğunsun sanırım....
:26: allah korusun cnm ya zamanında gelsinler... deme öyle... :26:
maşallah cnm.... dikkatli ol yormamaya çalış kendini dicem ama nerde..bizim işlerimiz bitermi... bugün uyufuuğum bana kar harici asla oturamıyorum sürekli iş çıkıyo bana...
bebeğin çaamşırlaını yıkamak için deterjn bulaamdım dalinin kokusunu beğenmedim hacışakir lavanta kulu sevmedim,tansaşta dalan diye bi toz deterjan vardı ama koklayamdım ambalajı kalındı,siz ne asldınız?
slm cnm topiğe ara ara uğruyosun ama aktif değilsin fazla.... yoğunsun sanırım....
:26: allah korusun cnm ya zamanında gelsinler... deme öyle... :26:
maşallah cnm.... dikkatli ol yormamaya çalış kendini dicem ama nerde..bizim işlerimiz bitermi... bugün uyufuuğum bana kar harici asla oturamıyorum sürekli iş çıkıyo bana...
sagol dünü$oturmak yok hayata devam:)) yok ama artik bok götürsün oturcam..yaticam yani:)
Selam hatunlar...nasılsınız...
mrb canım aslında sürekli takip ediyorum sizleri ama herkes kaynasmış sohbete dahil olamiyorum o yüzden arada mrb diyorum sadece
cnm kaynaşmak için çok paylaşıma gerek yokki... Sen katıl muhappete...nisan annesi olman bile yeter...burda en çok birbirini anlayan kişiler bizleriz.... Bu yüzden buraya bu kadar zaman ayırıyoruz...
ben burdayım esracım söleeeeeeeee:)))
sağol canım benimde çok zamanımı alıyor burası sürekli takip ediyorum
geldim geldim...kızlar benim akıntı kaşıntıya dönüştü bende dr. Gittim bir fitille krem verdi sabah akşam kullanacakmışım...birde artık ılık suyla taharatlanıyorum...çok dikkat etmeme rağmen sanırım soğuk su tetikledi hastalığı ebe öyle demişti...
Sende bıraktın gittin bizi Nerdesin... Oğlum poposunu bi yere koyamadı sürekli yer değiştiriyo
Kızlar Carrefoursa Marketlerde Molfix bebek bezleri hangi boy olursa olsun farketmiyor 17 ytl düşmüş küsürüde var ama 18 ytl yapmıyor işte...Mesela 3-6 sarı pakette olanlar 92 adet var içinde ve bu fiyat...Yanındada 1 litre yumuşatıcı markasını unuttum ama bilindik iyi bir markaydı...Haberiniz olsun...
eee anlat bakalım hamişliğini..kaynananıBebişini... Kilosu vs nasıl gelişimi... Yaramazmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?