- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.401
slm kızlar ben geldim..ne var ne yok..kankiş yine hamaratlıgın üstünde :) hem ütü hem kk
ahh be canım ne bırakması bırakmadım ama çok hızlı ilerliyorsunuz bazen sadece okuyorum yetişemiyorum hızınıza ...maşşallah size... burda bi tanıdığım var oda benle hemen hemen aynı haftada onun 12 senedir falan çocuğu olmuyordu doktor ona 10 marta gün vermiş sezeryan olacakmış erken alacakmış bebeği sanırım riske atmak istemedi.. onu duyunca heyecanlandım büyük bir ihtimal bende mart annesi olacağım benimde erkn doğum riski yüksek hele 36. haftayı bi görsem başka bişi istemiyorum...
cnm benim içini ferah tut az kalmış bak 3 hafta aklına getirme öyle şeyleri.... hiç belli olmaz... ama sizleri görünce heycan basıyo bana yaf...ahh be canım ne bırakması bırakmadım ama çok hızlı ilerliyorsunuz bazen sadece okuyorum yetişemiyorum hızınıza ...maşşallah size... burda bi tanıdığım var oda benle hemen hemen aynı haftada onun 12 senedir falan çocuğu olmuyordu doktor ona 10 marta gün vermiş sezeryan olacakmış erken alacakmış bebeği sanırım riske atmak istemedi.. onu duyunca heyecanlandım büyük bir ihtimal bende mart annesi olacağım benimde erkn doğum riski yüksek hele 36. haftayı bi görsem başka bişi istemiyorum...
bizim 1.5 yıl olmadı bebeğimiz doktorlar tedaviyle olur derken ben hamile kalmışım kızıma çok şükür güzel bi hamilelik geçirdim şuana kadar artık ağırlaştığım için zor geçiyor 3 hafta önce gitmiştim doktora bebeğim 2 hafta öndeydi boyu çok uzundu babamıza çekmiş eşimde çok uzundur... kaynanamda kendi halindedir ne faydaları var ne de zararları ama kötü diyemem yaşlı zaten kendince bişeyler yapıyor torununa buarada izmirde oturuyorum
inş .görürsün cnm kafana takmamaya çalış,stres çok körüklüyor..benimde 4 gündür kasıklarım falan başladı ağrımaya,bazen aklıma gelior acaba erkenmi doğrcam diye..bugün arkadaşıma gitmiştim onun bebeğide 1 aylık, o da bugün diyor kız sanki sen erken doğracaksın,bana öyle geliyor diyor..bende dedim erkek bebekler zaten son güne pek beklemiyor..
cnm benim içini ferah tut az kalmış bak 3 hafta aklına getirme öyle şeyleri.... hiç belli olmaz... ama sizleri görünce heycan basıyo bana yaf...
izmirin neresindesin cnm..manisada okudum her hafta sonu ordaydım...maşallah kızına cnm bizimkiside iri kıyı bişey olcakmış ama...benim omuzlar babamızın omuzlar geniştir..zayıf değiliz yapılıyız..sağlıklı olsunlarda...
ay:26: Nasıl hafifledimi bari cnm....
Bu arada travel & living kanalında hamile olduğumu bilmiyordum die programı izliyorum..ne saçma...kadın evde doğuruyo sancısının doğum olduğunu bile bilmiyo vs 7 ayık vs doğuruyo 1.250 gibi 40 cm vs vs miş... Nasıl anlamazlar ay bu yabancılar.... Pöfff yok yani nasıl anlamazlar ne cahiller ya...
ahh be canım ne bırakması bırakmadım ama çok hızlı ilerliyorsunuz bazen sadece okuyorum yetişemiyorum hızınıza ...maşşallah size... burda bi tanıdığım var oda benle hemen hemen aynı haftada onun 12 senedir falan çocuğu olmuyordu doktor ona 10 marta gün vermiş sezeryan olacakmış erken alacakmış bebeği sanırım riske atmak istemedi.. onu duyunca heyecanlandım büyük bir ihtimal bende mart annesi olacağım benimde erkn doğum riski yüksek hele 36. haftayı bi görsem başka bişi istemiyorum...
canım molfix çok sert bir bez ben tavsiye etmem heleki yeni doğduğundan benden nacizane tavsiye
# KMKM
# nisa_86
# tatlişoğlum
# eska
# WELCQME
# esrayagmur
# KATARA_ANG
# bayans herkeze iyi geceler...
# KMKM
# nisa_86
# tatlişoğlum
# eska
# WELCQME
# esrayagmur
# KATARA_ANG
evet canım benim oğlum 10 gün erken olmuştu.beklemedi..valla canım çok stres yapmamya çalışıyorum ama benim bebek epey aşağıda yatıp kalkarken baskısını dahada hissediyorum artık iice ağırlaşıyoruz .çok fazla yorma sende kendini dikkat et... benim kayınvalide burda bakıyor bana sağolsun oğlanda olunca tek başıma yapamazdım.. ben ilkinde inan bu kadar zorlanmamıştım bu kız beni mahvettisağlıklı doğsunda yater valla istemiyorum başka ...allahım olmayanlara versin...
inş cnm.... en azından 36 dan önce gelmesinler...kimsede tedirgin olmasın..rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin bu güne kadar geldik...foçadayız canım benim kardeşimde manisada okumuştu buarada inş nisan anneleri erken doğurmayız yavrucuklarımız haftalarını doldurur inş
inş cnm bebişinin şansına..rabbim gönlünüze göre versin inş....Kızlar buarada bugün oğlumuzun şansına burda yani Tekirdağ'da Toki evlerine yazıldık...İnşallah kurada adımız çıkar...Oturduğumuz ev kayınpederimin kira ödemiyoruz ama 38 senelik bina neredeyse çatı yok rutubet oluyor kışın donuyoruz yazın pişiyoruz...Akşam muhabbeti oldu bugün gidin başvuru yapın dediler ödemesini onlar yapacakmışlar çıkarsa Toki de...Bizde kaçırmayalım bu fırsatı dedik...
slm tatlım hoşgeldin..# KMKM
# nisa_86
# tatlişoğlum
# eska
# WELCQME
# esrayagmur
# KATARA_ANG
herkese iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım uzun zamandır giremedim ne var ne yok umarım herşey yolundadır
yeni geleneler hoşgeldi ama ben kaçtım kızlar,oğlum başladı anne anne diye,eşimde yarın işe gidicek gel yat diye tutturdu..
yarında büyük ihtimal anneme gideceğim fikir değiştirmezsem,ctesi gelirim gidersem..herkese ii gecelr..
Kızlar bizde çıkıyoruz...İyi geceler sizlere...Uykumuz yok ama babamız yatmaya gitmiyor bizsiz...
Kızlar buarada bugün oğlumuzun şansına burda yani Tekirdağ'da Toki evlerine yazıldık...İnşallah kurada adımız çıkar...Oturduğumuz ev kayınpederimin kira ödemiyoruz ama 38 senelik bina neredeyse çatı yok rutubet oluyor kışın donuyoruz yazın pişiyoruz...Akşam muhabbeti oldu bugün gidin başvuru yapın dediler ödemesini onlar yapacakmışlar çıkarsa Toki de...Bizde kaçırmayalım bu fırsatı dedik...
inş cnm.... en azından 36 dan önce gelmesinler...kimsede tedirgin olmasın..rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin bu güne kadar geldik...
inş cnm bebişinin şansına..rabbim gönlünüze göre versin inş....
slm tatlım hoşgeldin..
hoşgeldin cnm nerelerdesin...eziyon dimi ümraniye çarşılarını.. bu arada yarın kaynanamda kuran var istersen.. gelsene... çamlıcada erdemi hemen orda evi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?