2011 Nisan Anneleri

inş .görürsün cnm kafana takmamaya çalış,stres çok körüklüyor..benimde 4 gündür kasıklarım falan başladı ağrımaya,bazen aklıma gelior acaba erkenmi doğrcam diye..bugün arkadaşıma gitmiştim onun bebeğide 1 aylık, o da bugün diyor kız sanki sen erken doğracaksın,bana öyle geliyor diyor..bende dedim erkek bebekler zaten son güne pek beklemiyor..

cnm benim içini ferah tut az kalmış bak 3 hafta aklına getirme öyle şeyleri.... hiç belli olmaz... ama sizleri görünce heycan basıyo bana yaf...

izmirin neresindesin cnm..manisada okudum her hafta sonu ordaydım...maşallah kızına cnm bizimkiside iri kıyı bişey olcakmış ama...benim omuzlar babamızın omuzlar geniştir..zayıf değiliz yapılıyız..sağlıklı olsunlarda...

evet canım benim oğlum 10 gün erken olmuştu.beklemedi..valla canım çok stres yapmamya çalışıyorum ama benim bebek epey aşağıda yatıp kalkarken baskısını dahada hissediyorum artık iice ağırlaşıyoruz .çok fazla yorma sende kendini dikkat et... benim kayınvalide burda bakıyor bana sağolsun oğlanda olunca tek başıma yapamazdım.. ben ilkinde inan bu kadar zorlanmamıştım bu kız beni mahvetti sağlıklı doğsunda yater valla istemiyorum başka ...allahım olmayanlara versin...

foçadayız canım benim kardeşimde manisada okumuştu buarada inş nisan anneleri erken doğurmayız yavrucuklarımız haftalarını doldurur inş

Bu akşam kullanmaya başlayacağım fitille kremi yatarken dedi eczacı...Ilık su iyi geldi ama...Öğlende sıcak su torbasının üstüne oturdum kıçım yandı ama bir akıntı geldiki sorma sandım adet oluyorum...Akıl yokmuş mu o kadında yaaa...Çok saçma bir cevap vermiş...

Bana kayınvalidemde diyor zaten Mart girdimi bekle...Bende Mart 15'e kadar dursun diyorum...Zaten usg göre Nisan 8 gözüküyor...Hayırlısı diyelim...

canım molfix çok sert bir bez ben tavsiye etmem heleki yeni doğduğundan benden nacizane tavsiye

Hııım...Ben daha bez almadım...Annem almış Molfix 3-6 kg sanırım 66 adet var içinde birde geçende beraber aldık Primanın sarı pakette olanını 3-6 kilo 92 adet...Başkada 3-6 almam zaten...Bebekler 3-6 kiloyu 1-1,5 ay kullanabiliyormuş sonra 4-9 geçiliyormuş...

Kızlar buarada bugün oğlumuzun şansına burda yani Tekirdağ'da Toki evlerine yazıldık...İnşallah kurada adımız çıkar...Oturduğumuz ev kayınpederimin kira ödemiyoruz ama 38 senelik bina neredeyse çatı yok rutubet oluyor kışın donuyoruz yazın pişiyoruz...Akşam muhabbeti oldu bugün gidin başvuru yapın dediler ödemesini onlar yapacakmışlar çıkarsa Toki de...Bizde kaçırmayalım bu fırsatı dedik...

Valla benimde ilk oğlumda böyle sorunlar yaşamadım..Bir de iki yaşlı,eşimin sülalesi devamlı o halde hizmet halindeydim..Bu oğlumda düşük riski,erken doğum,sancılar ağrılar derken artık günler geçmek bilmiyor..Evelsi gün banyoyu temizledim,bebeğin eşyalarını yıkadım astım,bunlarıda dinlene dinlene yaptım ama belim kasıklarım aşağı taraf nasıl ağrıyor anlatamam.Arkama arkama ağrı vuruyor..En sonunda oturdum ağladım..:2::2aha yapmam gereken şeyler vardı ama ağrıdan yapamadım..Allah özellikle ikiz ve üçüz annelerine yardım etsin..

foçadayız canım benim kardeşimde manisada okumuştu buarada inş nisan anneleri erken doğurmayız yavrucuklarımız haftalarını doldurur inş
inş cnm.... en azından 36 dan önce gelmesinler...kimsede tedirgin olmasın..rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin bu güne kadar geldik...
inş cnm bebişinin şansına..rabbim gönlünüze göre versin inş....
# KMKM
# nisa_86
# tatlişoğlum
# eska
# WELCQME
# esrayagmur
# KATARA_ANG
# bayans herkeze iyi geceler...
slm tatlım hoşgeldin..
herkese iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım uzun zamandır giremedim ne var ne yok umarım herşey yolundadır

hoşgeldin cnm nerelerdesin... eziyon dimi ümraniye çarşılarını.. bu arada yarın kaynanamda kuran var istersen.. gelsene... çamlıcada erdemi hemen orda evi...

yeni geleneler hoşgeldi ama ben kaçtım kızlar,oğlum başladı anne anne diye,eşimde yarın işe gidicek gel yat diye tutturdu..

yarında büyük ihtimal anneme gideceğim fikir değiştirmezsem,ctesi gelirim gidersem..herkese ii gecelr..

Kızlar bizde çıkıyoruz...İyi geceler sizlere...Uykumuz yok ama babamız yatmaya gitmiyor bizsiz...

iyi geceler kızlar...kocam dha gelmedi babasıyla muhasebe yapıyolar...toplantı diyelim...bitmiyo zati u meseleleri...bende ütüye dEVAM BİRİKMİŞLER BİTSİN Kİ BEİŞİMİN CİCİLERİNİ RAHAT RAHAT ÜTÜLİM...

Hayırlısı ile inşallah adınız çıkar..Allah evi olmayanları bende dahil hayırlısı ile ev sahibi yapsın canım :))

esracım valla gelmek isterdim aslında ama okula gitmem lazım yarın evde yokum genede çook saol banada dua etmeyi unutma allah kabul etsin.

bu arada kızlar bende çok ağırlaştım ayy valla yerimden kalkamaz hale geldim nerdeyse yatınca kalkamıyorum sağa sola dönerken işkence ben çok sıkıldım zamanda geçmek bilmiyo artık allah yardım etsin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…