2011 Nisan Anneleri

Amin Allah hepimize yardım etsin..Dönerken ağrın oluyor mu?

esracım valla gelmek isterdim aslında ama okula gitmem lazım yarın evde yokum genede çook saol banada dua etmeyi unutma allah kabul etsin.
KISMET CNM BAŞKA ZAMAN İNŞ....

CNM SEN 2 HAFTA ÖNDESİN ONUNDA ETSİKİ VARDIR...KENDİMDE DÜŞÜNDÜĞÜMDE DEDİĞİN GİBİ SOLA DÖNÜYORUM AĞIRLIK ÇÖKÜYO Malum 2 kilo oldular az değil... harici kalkarken gerçekten zorlanıyorum artık eşim kaldırıyo yardım istiyorum ondan...allah yardımcımız olsun tek sorun bu olsun napalım...

Amin Allah hepimize yardım etsin..Dönerken ağrın oluyor mu?

evet canım hemde çok birde kaburgalarım inanılmaz ağrıyor akşamları özellikle çok sıklaşıyo ağrılarım kaburgalarımın ağrısı sırtıma vuruyor yani artık rahatlık yok ah bir zaman geçsede hayırlısıyla doğsa yavrularımız sağlıkla.

:26: ay çizi yedim ne varsa slak gibi...midem yanıyo adamda gelmedi daha rennie vermişti doktor alim dedi..inş çabuk gelir...asla yemicem bi daha...dolabın resmini çeksem adamda almış abur cubur...yerimde başkası olsa saldırır umrumda değil ama azcık yedim..yandım pöfff bildiğinden şaşmıcan..sağlıklı beslenmek lazım kiloda almamalıyım...şimdi bi parmak atim boğazıma çıkartim dicem ama imkan yok... ahahaha

Akşamları bütün ağrılar çıkıyor gerçekten..Hadi az kaldı inşallah,sağlıkla gelsin bebişler..Bu seferde uyuyamıyoruz diye şikayet edeceğiz

leblebi varsa ye iyi geliyor bana..

Annenin Nicki,Doğum Haftası,Doğum Tarihi ,Bebişin Boy ve Kilosu, Cinsiyeti ,Doğum Şekli ,Bebişin Adı

1- glnk 33+4 30 Ocak 2190 gr. 45 cm. Erkek genel anestezi, Sezaryen Ege

2- ddiiiddeemm 35+5 1 Şubat 2910gr. 47,5 cm. Erkek epidurel,Normal Arda

3- novarin 33+5 7 Şubat 2140 gr. 45cm. Kız ? ?

4-abrel22 37+5 10 Şubat 3500 gr. Erkek genel ans,sezaryen Muhammed

5-Tivoli 36+3 15 Şubat 3350 gr. 50cm. Kız Normal Doğum Cemre

6- Arzuh 37+0 14 Şubat 3120gr .49cm. Kız genel a.sezaryen Elif Beril

Şifa olsun canım..Mart annelerinden beşinci bebek gelmiş..Kaçıncı haftada gelmiş bilen varmı?

glnk 33+4 30 Ocak 2190 gr. 45 cm. Erkek genel anestezi, Sezaryen Ege

ddiiiddeemm 35+5 1 Şubat 2910gr. 47,5 cm. Erkek epidurel,Normal Arda

novarin 33+5 7 Şubat 2140 gr. 45cm. Kız ? ?

abrel22 37+5 10 Şubat 3500 gr. Erkek genel ans,sezaryen Muhammed

Tivoli 36+3 15 Şubat 3350 gr. 50cm. Kız Normal Doğum Cemre

Arzuh 37+0 14 Şubat 3120gr.49cm. Kız genel a.sezaryen Elif Beril

benden hızlı çıktın dünüş.... maşallah güzel geliyo bebekler 36 geçmişler..ilkler daha heycanlıydı erkenciler..inş onlarda iyi...maşallah

sukur kavusturana canim.nasilsin.annen nasil.dogum icin annenin vizesini uzattinizmi.bu arada gecen esimle karar verdik.sizin oraya tasinacaz.bir yil surer ama.once bi gelip bakacz.is yerinide orada devam ettirecek cunku.salamdan bahsetmisin ama bisiy olmazki.ben sucuk bile yiyorum,tabi arasira.beta hcg canim.kanda bakilan gebelik testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…