- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.421
yeni geleneler hoşgeldi ama ben kaçtım kızlar,oğlum başladı anne anne diye,eşimde yarın işe gidicek gel yat diye tutturdu..
yarında büyük ihtimal anneme gideceğim fikir değiştirmezsem,ctesi gelirim gidersem..herkese ii gecelr..
Kızlar bizde çıkıyoruz...İyi geceler sizlere...Uykumuz yok ama babamız yatmaya gitmiyor bizsiz...
bu arada kızlar bende çok ağırlaştım ayy valla yerimden kalkamaz hale geldim nerdeyse yatınca kalkamıyorum sağa sola dönerken işkence ben çok sıkıldım zamanda geçmek bilmiyo artık allah yardım etsin hepimize.
KISMET CNM BAŞKA ZAMAN İNŞ....esracım valla gelmek isterdim aslında ama okula gitmem lazım yarın evde yokum genede çook saol banada dua etmeyi unutma allah kabul etsin.
bu arada kızlar bende çok ağırlaştım ayy valla yerimden kalkamaz hale geldim nerdeyse yatınca kalkamıyorum sağa sola dönerken işkence ben çok sıkıldım zamanda geçmek bilmiyo artık allah yardım etsin hepimize.
Amin Allah hepimize yardım etsin..Dönerken ağrın oluyor mu?
evet canım hemde çok birde kaburgalarım inanılmaz ağrıyor akşamları özellikle çok sıklaşıyo ağrılarım kaburgalarımın ağrısı sırtıma vuruyor yani artık rahatlık yok ah bir zaman geçsede hayırlısıyla doğsa yavrularımız sağlıkla.
:26: ay çizi yedim ne varsa slak gibi...midem yanıyo adamda gelmedi daha rennie vermişti doktor alim dedi..inş çabuk gelir...asla yemicem bi daha...dolabın resmini çeksem adamda almış abur cubur...yerimde başkası olsa saldırır umrumda değil ama azcık yedim..yandım pöfff bildiğinden şaşmıcan..sağlıklı beslenmek lazım kiloda almamalıyım...şimdi bi parmak atim boğazıma çıkartim dicem ama imkan yok... ahahaha
kızlar benim uykum geldi hepinize iyi gecelr allah rahatlık versin.
kızlar benim uykum geldi hepinize iyi gecelr allah rahatlık versin.
leblebi varsa ye iyi geliyor bana..
iyi uykular cnmm
ilaç geldi aldım cnm ŞİFA ALLAHTAN
Şifa olsun canım..Mart annelerinden beşinci bebek gelmiş..Kaçıncı haftada gelmiş bilen varmı?
Annenin Nicki,Doğum Haftası,Doğum Tarihi ,Bebişin Boy ve Kilosu, Cinsiyeti ,Doğum Şekli ,Bebişin Adı
1- glnk 33+4 30 Ocak 2190 gr. 45 cm. Erkek genel anestezi, Sezaryen Ege
2- ddiiiddeemm 35+5 1 Şubat 2910gr. 47,5 cm. Erkek epidurel,Normal Arda
3- novarin 33+5 7 Şubat 2140 gr. 45cm. Kız ? ?
4-abrel22 37+5 10 Şubat 3500 gr. Erkek genel ans,sezaryen Muhammed
5-Tivoli 36+3 15 Şubat 3350 gr. 50cm. Kız Normal Doğum Cemre
6- Arzuh 37+0 14 Şubat 3120gr .49cm. Kız genel a.sezaryen Elif Beril
skorpion burda mısın?bende çevrimiçi görünmüyorsun canım..Bu arada sueylül merhaba...
slm canim.nasilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?