2011 Nisan Anneleri

Canim sucugu en azindan yagda veya suda pisiriyoruz, ama salami cig yedim. Neyse doktor sorun olmaz dedi endiselenmeye hic gerek yokmus...
Annem kendine Turk arkadas buldu, bizim sitede karsi tarafta doktor bir kiz varmis o da ha dogurdu ha doguracak annesi de benimkiyle ayni sebepten gelmis... Annemle arkadas oldular cok sevindim annem cok SIKILIyordu...

Bu arada bazi anneler dogum yapmis galiba, tebrikler Allah anali babali buyutsun. Bizimkiler de tam zamaninda gelir insallah:)

erken dogum yapanlar mart anneleri canim.33.haftada doguran olmus.insallah biz erken dogurmayiz.tampaya gelicez canim.sizin orya.burda biliyosun ben ck sikiliyodum.hic turk yok.sizin oralarda vaemis genede.en azindan sen varsin.hemsirelik icin tekrar iki yil okumama gerekiyomus sanirim.dogrumu.

Bu cok guzel bir haber insallah buraya gelirsiniz:))))) Esim de bazi yerlere basvurmaya basladi bakalim is icin, ben de ona bagliyim tabi...Ben yuksek lisansa basvurdugumda ne kadar ders almak gerekiyorsa almistim, Turkiyede Turkce egitim gordugumuz icin saymiyorlar maalesef...Iki senede almistim diplmayi.
Herhalde seninki de oyle olur canim.

annen icin cok sevindim.sikilmaz dedigin gibi.ya ne bilim burdaki doktorlr cok rahat oldugu icin ben de cok tedirgin oluyoum.ama turkiyedekilerde birs abartiyolar canim.bence maddiyata dokmusler cogu seyi.mesela testler.hepsine gerek yokki.tamma usg yi anliyorum.gerekli bisiy.ama testler cok gerkesiz.seker yukleme testi demissin.canim sonuc yuksek cikarsa seni telefonle ariyolar.normalse aramiyolar.benm normal cikti.doktora gittigimde ogrenmistim.

sanirim oyle olacak.okulu sizin orda okumayi dusunuyorum.gelmemiz bir yili bulur.bu yaz gelip bi bakicaz nasilmis felan diye.zaten sana gelmeden haber verririm.hem oglanlarimizda tanisiriz.

Demek sen de doktorda ogreniyorsun testlerin sonucunu. Benim 1 ay kadar once kanim alindi ve ogrendigime gore bazi degerlerim dusuk cikmis, galiba hamilelikte kan dolasimi normalde 5 litreyken 7.5 litreye cikiyormus ama benimki biraz ortalamadan azmis. Ama doktor yine de degerler normal dedi.
Bunu artirmak icin neler yapabilirim canim ben sormayi unuttum doktora..

sanirim oyle olacak.okulu sizin orda okumayi dusunuyorum.gelmemiz bir yili bulur.bu yaz gelip bi bakicaz nasilmis felan diye.zaten sana gelmeden haber verririm.hem oglanlarimizda tanisiriz.

Aaaaa supper bir haber muhakkak goruselim:) Burasi cocuklu aileler icin yasamak icin ideal bir yer. Hatta bizim siteyi dusunurseniz sessiz sakin ve gollerimiz var birkac tane. Bekleriz canimmmm.

kanin dusuk cikmis sanirim.hamilelikte bazi bayanlarda kan degeri dusuk cikabiliyor.dogru anladiysam kansizliktan bahsediyor herlde.kuru uzum,pekmez,kirmizi et,yas uzum,ben kuru uzum ve pekmezle yukseltmistim.birde her sabah ac karnina bi kasik bal yiyerek.bu tahlilin turkiyedeki adi,hemogram,burda ki adi wbc diye geciyor.

Aaaaa supper bir haber muhakkak goruselim:) Burasi cocuklu aileler icin yasamak icin ideal bir yer. Hatta bizim siteyi dusunurseniz sessiz sakin ve gollerimiz var birkac tane. Bekleriz canimmmm.

insallah canim.birde hergun mutlaka bi tabak yogurt ye.annem cok tembihliyor bana.sende ihmal etme.senin annende evde yogurt yapabilir.ben evde yapiyorum.vucuttaki toksik yani zararli maddeleri atiyor ve kandaki oksijen seviyesini yukseltiyor yogurt.unutma.

Hergun muhakkak pekmez yiyorum ama yetmiyor demekki.Keciboynuzu pekmezi bulduk bir Arap markette. Ama annem uzum pekmezi yemelisin diyor kan icin. Birdahakine onu alacagim. Arada sirada da kuru uzum veya yas uzum yiyorum. Yoksa suyu mu az iciyorum ne dersin? Kirmizi eti ise pek fazla yemiyorum belki haftada bir filan, bu aksam yedim ama midem cok yandi((

Gunde iki bardak sut iciyorum ama yogurtu fazla yiyemiyorum. Eksi geliyor. Bir de bazi peynirler bana acayip kokuyor, o yuzden sadece bir cesit peynir aliyorum kendim icin, onu yiyorum.

su gunde 2 litre iciyorum ben.bazi hamile bayanlar gebelik boyunca kani dusuk oluyor.beslenmene rgmen dusukse bence doktorundan demir takviyesi iste.ilac yazsin sana.canim ben simdi markete gidiyoruz.yarin devam edelim.1 saate gelirim ancak.esim kapida beni bekler ole.ama ilac takviyesini unutm.

Tamam canim size iyi alisverisler. Zaman farki var baya burayla ora arasinda galiba:) Bizde geceyarisina geliyor saat:))) Goruusruz iyi geceler simdiden canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…