- 10 Ağustos 2009
- 478
- 98
- 318
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.901
selam arkadaşlar, yaa benim ufaklık döndü mü dönmedi mi diye düşünmekten sıyırcam... ama dönmedi sanırım- nerden biliyon derseniz, bir yere doğru tam uzanacağım sırada karnımın ortasında kafası olduğunu düşündüğüm yuvarlak bir çıkıntı oluyor, portakal kadar, uzun zamandır var bu tabi.. bebişi baş aşağı olanlarda yoktur herhalde, bir fikir verseniz çok sevinirim...
canım sakin ol hatırlıyosan benimki de tersti dün kontrolde döndüğünü öğrendimçok şaşırdım artık umudum çok azdı.hiç anlamadım döndüğünü anlamayabilirsin yani
şuan arkamda dır dır dır konuşan kaynanamı öldürmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmya sabır ya sabır ya sabırrrrrr susmuyo yaaaa kafam şişti yeminleee
canım sakin ol hatırlıyosan benimki de tersti dün kontrolde döndüğünü öğrendimçok şaşırdım artık umudum çok azdı.hiç anlamadım döndüğünü anlamayabilirsin yani
selam arkadaşlar, yaa benim ufaklık döndü mü dönmedi mi diye düşünmekten sıyırcam... ama dönmedi sanırım- nerden biliyon derseniz, bir yere doğru tam uzanacağım sırada karnımın ortasında kafası olduğunu düşündüğüm yuvarlak bir çıkıntı oluyor, portakal kadar, uzun zamandır var bu tabi.. bebişi baş aşağı olanlarda yoktur herhalde, bir fikir verseniz çok sevinirim...
şuan arkamda dır dır dır konuşan kaynanamı öldürmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmya sabır ya sabır ya sabırrrrrr susmuyo yaaaa kafam şişti yeminleee
Selam kızlar........
selam kızlar şu dönme konusu benimde moralimi bozuyor valla.bide bugün hava çok güzeldi arkadaşlarla deniz kenarına indik..orda biri dönmediyse çok zor bir daha dönmez bu saatten sonra dedi.bu arada 34 haftanın içindeyim.ay nasıl moralimi bozdu yaaa.kimiside son hafta bile dönen var diyor.hatta her hafta yer değiştiren bile oluyormuş.bi aşağı bir yukarı..hakkımızda hayırlsı olsun kızlar.bugün bol bol gezdik o kadar acıkmışım ki eve gelir gelmez bişeyler hazırlayıp yedik.ben doymak bilmedim tabi
Allah sonumu hayretsin valla:18::18:
bu akşam çantamı tam anlamıyla hazırlıyorum.bezimiz ve ıslak mendilimiz eksikti dün aldım onları bugün yerleştireceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?