2011 Nisan Anneleri

canım sakin ol hatırlıyosan benimki de tersti dün kontrolde döndüğünü öğrendim çok şaşırdım artık umudum çok azdı.hiç anlamadım döndüğünü anlamayabilirsin yani

şuan arkamda dır dır dır konuşan kaynanamı öldürmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ya sabır ya sabır ya sabırrrrrr susmuyo yaaaa kafam şişti yeminleee

slm kızlar

34+6 olduk bu gün arkadaşım vardı aramızda 4 hafta vardı dün suyu gelmiş akşam hemen hastaneye bizde gittik ama bebiş annesini çok yordu bu sabah 11 gibi olmuş artık ama dün inanılmaz heyecanlandık 2 arkadaş gittik diğer arkadaşta gebe aramızda 2 hafta var onunlada kapıdan çıkan çıkana bebişler gece dünyaya merhaba dediler uzun bir yolculuğun sonundayız artık her an gelebilirler düşüncesi var sabaha kadar pek uyku tutmadı heyecandan sanırım allahım hepimzi sağ salim evlatlarımıza kavuştursunn

canım sakin ol hatırlıyosan benimki de tersti dün kontrolde döndüğünü öğrendim çok şaşırdım artık umudum çok azdı.hiç anlamadım döndüğünü anlamayabilirsin yani

valla benımde sağdan boşluğumdan hssediyorum ayaklarını böle elımi koyunca top gibi elıme gelıyor tam göğsümün altındanda yuvarlak biyer çıkıyor sankı delcek gibi oluyor cok gerlıyor göğsümün altı ama biyandanda hep sağ tarafım kasılıyor sanırsınkı sırtı orda anlamadım gitti şuandada hala kasıyor ve bıkacdakkadırda böle .son kotrolde dönmemişti sanırım hala dönmedi kızlar

selam kızlar yürüyüş yapayım dedim ama acayip ayaz var kafam uğuştu, benim miniğim de dönmedi daha geç mi ? dönmesi mi gerekiyordu şimdiye kadar? uzanıyo benimki sağdan sola uzununa :))

kızlar şu makat girişi benide korkutuyor daha önce aşağıda titreme gibi vuruşları olmuştu bende aşaya indi sandım doktor kontrolümde makat girişi çıktı yani ayaklarıyla vurduğu için oluyormuş yukarıda hareket yerine toparlanma oluyordu sonra normale döndü ultrasyondada şimdi 34 6 olduk artık ama 2 gündür aynı şeyleri yaşamaya başladım ve acıda oluyor güçlü şekilde sanki balon var garip bişi sanırım aynı şey inş. döner

Canım benimde sol üste hep çıkıntı oluyordu yusyuvarlak bende başı sanıyordum hatta eşim oraya konuşuyordu meğer benimki dönmüş oda poposuymuş:)))) bunu duyunca çok gülmüştük eşim poposuna konuşmuş başı diye şimdi adamcağız nerye konuşacağını şaşırdı açıkcası ben anlamıyorum neresi başı neresi poposu çünkü heryeri eşit oynuyor ve dönmez diye düşünme 37. haftadan sonra asıl şeklini alır bebekler.

şuan arkamda dır dır dır konuşan kaynanamı öldürmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ya sabır ya sabır ya sabırrrrrr susmuyo yaaaa kafam şişti yeminleee

ay çok guldum canmmmm benm allh sabr wersn

herkese selam kızlaaaaaaaaaar ay bugun hava çok guzeldi
gezdk tozdk her gttgmz yerde bişeyler yedik eşimle
iice cozuttum anlayacagnz
gezmenn yorgnlğu şimdi şimdi çıkyr tabii her an uyuyaklablrm
cdden buralar bayagı sesszleşmş artıkk :95:
kızlar bebşlern dönmelrnden bahsetmişiniz ben aon 10 gun bile döneblr dye blyrm benm ki erken döndu bende pek hssetmedm bi gttk dr a başaşgydı..
bizimde babmz art başının yenri bildgi için elni uzatyr
elini öpturuyor kızına anne karnnda baba otoritesini hssedecekmişşş

selam kızlar şu dönme konusu benimde moralimi bozuyor valla.bide bugün hava çok güzeldi arkadaşlarla deniz kenarına indik..orda biri dönmediyse çok zor bir daha dönmez bu saatten sonra dedi.bu arada 34 haftanın içindeyim.ay nasıl moralimi bozdu yaaa.kimiside son hafta bile dönen var diyor.hatta her hafta yer değiştiren bile oluyormuş.bi aşağı bir yukarı..hakkımızda hayırlsı olsun kızlar.bugün bol bol gezdik o kadar acıkmışım ki eve gelir gelmez bişeyler hazırlayıp yedik.ben doymak bilmedim tabi
Allah sonumu hayretsin valla:18::18:
bu akşam çantamı tam anlamıyla hazırlıyorum.bezimiz ve ıslak mendilimiz eksikti dün aldım onları bugün yerleştireceğim.

Niye bu kadar kafaya takıyorsun ki canım.
37. haftaya kadar zamanı var diyor herkes.
Benim daha çok var, aklıma bile gelmiyor dünüp dönmediği
Valla kendinize sıkıntı edecek bir şeyler arıyorsunuz sanırım

Selam kızlar ........

selam kızlaaaaaaaaaaar :64:

kızlar mayıs annelerinden bir tane doğum olmuş allah yardımcıları olsun offff allahım herkese zamanında doğumlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…