- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.921
kızlar mayıs annelerinden bir tane doğum olmuş allah yardımcıları olsun offff allahım herkese zamanında doğumlar nasip etsin.
Niye bu kadar kafaya takıyorsun ki canım.
37. haftaya kadar zamanı var diyor herkes.
Benim daha çok var, aklıma bile gelmiyor dünüp dönmediği
Valla kendinize sıkıntı edecek bir şeyler arıyorsunuz sanırım
ay canm baktm buralarda ses yok mart topiğşne daldım.bende gordm seni canm ..Cimcime bi baktım sen de benim gibi mart annelerine dalmışsın
Doğurmayan kaç kişi var merak ettim.
ay canm haftalrdr geln gdenden çıkıp bakamadık bu haftasonu bakabldlk sadece..cimcime canım ne yaptın oda konusunu ?
ah ah takılmaz mı o ya. valla fena ağrılarım oluyor. 32. haftada kahverengi lekem oldu. ödüm koptu. 2 kez nst, rahim ağzı açıklığı -çok iğrençti ya- vs. felan baktılar hemen yapıştırdılar bebek ters ondan ne alaka anlamadım. 35. haftamda fena ağrılarla gittim. 3 saat aralıksız süren adet sancım vardı. bir gece hastanede yattım sonuç bebeğin ters. ben de ters atmaya başladım artık. göğsümün altında sürekli kafası çıkıyor benim şaşkınımın dibe vurup vurup duruyor. korkuyorum bir gün elime doğacak. hele saniyelik iğne batması sancıları yok mu o da fena. bir ayyyy çığlığı koparıyorum. daha fazla sırt ağrısı yapıyormuş ters bebek, sonracığıma nefesi daha fazla kesiyormuş ters bebek vıdı vıdı vıdı.... kocakarılardan beter oldu doktorlar.
ne olsa ters bebekten yani anlayacağınız. adam gibi geleydin de off, uff dediğimde takanım olaydı a şaşkın bebişim.
Niye bu kadar kafaya takıyorsun ki canım.
37. haftaya kadar zamanı var diyor herkes.
Benim daha çok var, aklıma bile gelmiyor dünüp dönmediği
Valla kendinize sıkıntı edecek bir şeyler arıyorsunuz sanırım
ben hamileliğimde her konuda çok rahattım hiç birşeyi takmadım ama canım doktorlar çok umutsuz konuşunca bu ters durma olayını takıyosun tabi çünkü 30-32 haftalara falan çok az bebek kalıyo benimki yeni döndü çok şükür sonuçta normal bir durum değil
kızlar mayıs annelerinden bir tane doğum olmuş allah yardımcıları olsun offff allahım herkese zamanında doğumlar nasip etsin.
Doktorlar sezaryen fikrini akla sokmak için umutsuz konuşuyorlar sanırım.
Ama her yerde 37. haftaya kadar beeklerin sürekli duruşlarını değiştirdikleri yazıyor.
Yani 30. haftada dönen bebeğin hep öyle duracağının garantisi yok.
Ya da şöyle diyeyim çoğumuzunki hala dönmemiş olduğuna göre ya hepimizin korkmalıyız ya da geneli böyle olduğu için daa rahat olmalıyız.
ben ikinciyi tercih ediyorum
tabiki son haftalara kadar şans var canım ama 32. haftaya bebeklerin %7 veya %15 i kalırmış ters olarak bebek büyüdükçe dönmesi zorlaşıyo benim eşimde doktor o bile artık zor dedi ama çok şükür benimki döndü darısı dönmeyenlere inşallah
slm arkadaslar bende aranıza yenı geldım 35 haftalık hamıleyım nısan 18 dedı dr um dogumum sezeryan olcak aslında sezeryanda bıraz erken alıyolar ama benım bebegımın gelısımı normalınden bıraz az gerıden gelıyo onun ıcın doktor 4o haftayı bekletıcek galıba ıns bır sorun olmazsa rabbım hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsın ıns
slm arkadaslar bende aranıza yenı geldım 35 haftalık hamıleyım nısan 18 dedı dr um dogumum sezeryan olcak aslında sezeryanda bıraz erken alıyolar ama benım bebegımın gelısımı normalınden bıraz az gerıden gelıyo onun ıcın doktor 4o haftayı bekletıcek galıba ıns bır sorun olmazsa rabbım hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsın ıns
merhaba hoşgeldin.ben de yeni geldim.benim normal doğumum 11 nisan.ben de sezeryan olucam. doktorum bu ayın 22sinden sonra ameliyatı yapabiliriz dedi.amin hepimiz çabucak kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi.
Sen de hoşgeldin aramıza Yağmur un annesiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?