2011 Nisan Anneleri

ah ah takılmaz mı o ya. valla fena ağrılarım oluyor. 32. haftada kahverengi lekem oldu. ödüm koptu. 2 kez nst, rahim ağzı açıklığı -çok iğrençti ya- vs. felan baktılar hemen yapıştırdılar bebek ters ondan ne alaka anlamadım. 35. haftamda fena ağrılarla gittim. 3 saat aralıksız süren adet sancım vardı. bir gece hastanede yattım sonuç bebeğin ters. ben de ters atmaya başladım artık . göğsümün altında sürekli kafası çıkıyor benim şaşkınımın dibe vurup vurup duruyor. korkuyorum bir gün elime doğacak. hele saniyelik iğne batması sancıları yok mu o da fena. bir ayyyy çığlığı koparıyorum. daha fazla sırt ağrısı yapıyormuş ters bebek, sonracığıma nefesi daha fazla kesiyormuş ters bebek vıdı vıdı vıdı.... kocakarılardan beter oldu doktorlar.
ne olsa ters bebekten yani anlayacağınız. adam gibi geleydin de off, uff dediğimde takanım olaydı a şaşkın bebişim.

Cimcime bi baktım sen de benim gibi mart annelerine dalmışsın
Doğurmayan kaç kişi var merak ettim.
ay canm baktm buralarda ses yok mart topiğşne daldım.bende gordm seni canm ..
benim gbi gezyr dedim

cimcime canım ne yaptın oda konusunu ?
ay canm haftalrdr geln gdenden çıkıp bakamadık bu haftasonu bakabldlk sadece..
ama bu gdsle doğmdan sonraya klacak eşim bu saaten sorma yorma kenndi dyr bakalım szn odanz hayrlı olsn gule gule kullanın canm benm

Ama sen sorunlar yaşamışsın canım.
Ortada sorun yokken kafaya takmak gereksiz.
Benim de şu anda kaburgama baskı yapıp duruyor.

ben hamileliğimde her konuda çok rahattım hiç birşeyi takmadım ama canım doktorlar çok umutsuz konuşunca bu ters durma olayını takıyosun tabi çünkü 30-32 haftalara falan çok az bebek kalıyo benimki yeni döndü çok şükür sonuçta normal bir durum değil

bu gün yatak koruyucu alez aldım. hiç niyetim yoktu hava almaz bebişim felan diyordum. ama mini damlanın çıkardığı alez süper bi şii. tavsiye ederim. yumuşacık. hava geçiriyor. muşamba gibi hiç değil. bir bakın derim ben. bir de güvenli yatış yastığı aldım. şundan Sevi Bebe Gvenli Yat Yast Pembe yatırdığımızdan . ama karar veremedim acaba boğulma öneleyici delikli minik yastıklardan mı alsaydım şundan Bebefox Boğulma Önleyici Yastık || Array || www.markabebek.com

Doktorlar sezaryen fikrini akla sokmak için umutsuz konuşuyorlar sanırım.
Ama her yerde 37. haftaya kadar beeklerin sürekli duruşlarını değiştirdikleri yazıyor.
Yani 30. haftada dönen bebeğin hep öyle duracağının garantisi yok.
Ya da şöyle diyeyim çoğumuzunki hala dönmemiş olduğuna göre ya hepimizin korkmalıyız ya da geneli böyle olduğu için daa rahat olmalıyız.
ben ikinciyi tercih ediyorum

kızlar mayıs annelerinden bir tane doğum olmuş allah yardımcıları olsun offff allahım herkese zamanında doğumlar nasip etsin.

allah yardımcısı olsun. çok şükür nisan annelerinde çok sıkıntılı durumlar yaşamadık key key arkadaşımızdan da güzel haberler gelir inşallah. miadında gelsin bebişlerimiz

doktorum 36+0 da gittiğimde bana bebeğin dönerse yine sezaryen mi isteyeceksin diye sordu. ben 35 ten sonra umudumuzu kesicez sanıyordum. meğer son ana kadar dönebilirlermiş. ama benim kararım kesin sezaryen olcam. döner mi dönmez mi paşamızın keyfi bilir artık

Son düzenleme:
tabiki son haftalara kadar şans var canım ama 32. haftaya bebeklerin %7 veya %15 i kalırmış ters olarak bebek büyüdükçe dönmesi zorlaşıyo benim eşimde doktor o bile artık zor dedi ama çok şükür benimki döndü darısı dönmeyenlere inşallah

Amin inşallah, hayırlısı diyelim.

slm arkadaslar bende aranıza yenı geldım 35 haftalık hamıleyım nısan 18 dedı dr um dogumum sezeryan olcak aslında sezeryanda bıraz erken alıyolar ama benım bebegımın gelısımı normalınden bıraz az gerıden gelıyo onun ıcın doktor 4o haftayı bekletıcek galıba ıns bır sorun olmazsa rabbım hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsın ıns

merhaba hoşgeldin.ben de yeni geldim.benim normal doğumum 11 nisan.ben de sezeryan olucam. doktorum bu ayın 22sinden sonra ameliyatı yapabiliriz dedi.amin hepimiz çabucak kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi.

Hoşgeldin canım, hiç sıkma canını hayırlısıyla doğsun da alır kilosunu minik bebişin, sağlıklı olsun gerisi önemli değil.. Allah sana da hayırlı doğumlar nasip etsin, sağlıkla kucakla sen de bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…