2011 Nisan Anneleri

bende de hıç uyku yok dolaşıyorum gece evde sabhta 7 de kalkıyoryum uykum gelmıyor.
bırde bu ara iç iştahım yok zorla yıyorum

Son zamanlar artık kızlar.Daralmamız,bunalmamız çok doğal.Benim de aynen içim içime sığmıyor zaman zaman.Ama geçecek bu günler ve sonunda harika bir duyguyu tadacağız hayırlısıyla.Anne olacağız, bundan ötesi var mı? Güzel düşünelim, güzel şeyler olsun. Azıcık sabretmemiz lazım...

dun druma dedımkı çok yoruldum artık sabrım kalmadı dogsun ozamn dah açok yorulcaksın ozamn gorcem senı dedı bende dedım bu kadr yorulmam annemle kayananam olcak yanımda nıye hürrem gıbı mı yapcksın sadece süt mü vercen dıyor

Kızlar herkese iyi akşamlarrr :92: :92:
benim de arada moralim sebepsiz yere bozuluyor, hormonel değişiklikler olsa gerek diyorum :44:

hastane çantamı hazırlıyorum, 10 lu hastane çıkışım vardı, ben onun içinde tulum var sanıyordum, tulum yokmuş
iç zıbın, dış zıbın, patikli alt var.Göbek bağı düşmeden, beli lastikli,patikli altlardan giyer mi bebek?? kafama takıldı, gidip tulumlu bir hastane çıkş seti mi alsam :44:

patıklı alt yeterlı canım tulum dan daha rahat ben 5lı set koycam zaten 10lunun hepsını gıydrmıyorlar

hastane çıkışlarında tulum olmuyo galiba canım.

patıklı alt yeterlı canım tulum dan daha rahat ben 5lı set koycam zaten 10lunun hepsını gıydrmıyorlar

alışveriş yaptığım mağazada bana acil bakım seti diye bi takım aldırdılar kızlar 5li takım iç zıbın gibi çok ince hemşirelere ilk bunu vereceksin hastane çıkışlarını sonra odana gelince giydirirsin dediler.

maşş canım ne gzl cbenım sadece gecen hafta iştahım oldu 8 ay boyunca hep zorla yedım.

çok iştah da iyi değil ki canım, hep kendimi frenlemek zorunda kalıyorum.. senin için de zor olmuştur muhakkak iştahsızlık ama bunca zaman gerekeni yapmışsın, az kaldı zaten.. hem iyi tarafından bak fazla kilo da almamışsındır, yediklerin bebişe yaramıştır canım

işte şimdi uyku vakti herkes uyuyacak ve ben yine tv başında kafamda kurduklarımla uyumaya çalışıcam salı günü kontrolüm var bakalım nasıl bebiş

aynen zorla yiyorum çocuğum var bi tane daha ona sarıyorum kızıyorum kendime

Aynı sorun bende de var..Aşırı sinirliyim,eşim bir şey yapmıyor ama ben sinirleniyorum,hareketleri batıyor..Kızmayacağım şeylerden oğluma kızıyorum..Sonrada buna üzülüyorum..Allahtan oğlum anlayışlı ondan özür diliyorum,seninle alakalı değil diye..Anne ben seni anlıyorum diyor..Bu sefer o uyurken daha çok üzülüyorum..Amannnnn Hayırlısı ile doğursak da normale dönsek..

Benim canım da iki haftadır bir şey yemek istemiyor ama arada midem kazınıyor,mecburiyetten yiyorum..

işte şimdi uyku vakti herkes uyuyacak ve ben yine tv başında kafamda kurduklarımla uyumaya çalışıcam salı günü kontrolüm var bakalım nasıl bebiş

Bende saat 5-6 da anca uyuyorum..Yatağa girsem bile uykum gelmiyor,zaten uyuduğumda da derin uyuyamıyorum ağrılardan..

hiç sorma canım ya kendimi kötü hissediyorum niye böyle oluyo diye üzüşüyorum ağlamak istiyorum bu sefer karnımdakini düşünüyorum nasıl iş anlamadım ufffff Allah yardımcımız olsun valla dua ediyorum sürekli kendi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…