- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.941
selam kızlar 2 gündür içim sıkılıyır sürekli ağlamak istiyorum bana moral verin bişey yok ama sıkılıyorum bunalıyorum :26:
ben de biraz iştahsız olsam ya, ilk 3 ay hariç iştahım hep yerinde oldu, devam da ediyor ne görsem yiyesim geliyor
Kızlar herkese iyi akşamlarrr :92: :92:
benim de arada moralim sebepsiz yere bozuluyor, hormonel değişiklikler olsa gerek diyorum :44:
hastane çantamı hazırlıyorum, 10 lu hastane çıkışım vardı, ben onun içinde tulum var sanıyordum, tulum yokmuş.
iç zıbın, dış zıbın, patikli alt var.Göbek bağı düşmeden, beli lastikli,patikli altlardan giyer mi bebek?? kafama takıldı, gidip tulumlu bir hastane çıkş seti mi alsam :44:
Kızlar herkese iyi akşamlarrr :92: :92:
benim de arada moralim sebepsiz yere bozuluyor, hormonel değişiklikler olsa gerek diyorum :44:
hastane çantamı hazırlıyorum, 10 lu hastane çıkışım vardı, ben onun içinde tulum var sanıyordum, tulum yokmuş
iç zıbın, dış zıbın, patikli alt var.Göbek bağı düşmeden, beli lastikli,patikli altlardan giyer mi bebek?? kafama takıldı, gidip tulumlu bir hastane çıkş seti mi alsam :44:
patıklı alt yeterlı canım tulum dan daha rahat ben 5lı set koycam zaten 10lunun hepsını gıydrmıyorlar
hastane çıkışlarında tulum olmuyo galiba canım.
patıklı alt yeterlı canım tulum dan daha rahat ben 5lı set koycam zaten 10lunun hepsını gıydrmıyorlar
maşş canım ne gzl cbenım sadece gecen hafta iştahım oldu 8 ay boyunca hep zorla yedım.
aynen zorla yiyorum çocuğum var bi tane daha ona sarıyorum kızıyorum kendime
çok iştah da iyi değil ki canım, hep kendimi frenlemek zorunda kalıyorum.. senin için de zor olmuştur muhakkak iştahsızlık ama bunca zaman gerekeni yapmışsın, az kaldı zaten.. hem iyi tarafından bak fazla kilo da almamışsındır, yediklerin bebişe yaramıştır canım
işte şimdi uyku vakti herkes uyuyacak ve ben yine tv başında kafamda kurduklarımla uyumaya çalışıcam salı günü kontrolüm var bakalım nasıl bebiş
Aynı sorun bende de var..Aşırı sinirliyim,eşim bir şey yapmıyor ama ben sinirleniyorum,hareketleri batıyor..Kızmayacağım şeylerden oğluma kızıyorum..Sonrada buna üzülüyorum..Allahtan oğlum anlayışlı ondan özür diliyorum,seninle alakalı değil diye..Anne ben seni anlıyorum diyor..Bu sefer o uyurken daha çok üzülüyorum..AmannnnnHayırlısı ile doğursak da normale dönsek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?