- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.961
hiç sorma canım ya kendimi kötü hissediyorum niye böyle oluyo diye üzüşüyorum ağlamak istiyorum bu sefer karnımdakini düşünüyorum nasıl iş anlamadım ufffff Allah yardımcımız olsun valla dua ediyorum sürekli kendi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
inşallah kızımı kucağıma alınca tüm bunları unutur ve bi daha hatırlamam herşey daha güzel olacak inşallah
gynaydn canmGünaydın hanımlar bugüm çok işim var çooookk bir sürü ütü temizlik vs.
gynaydn canm
ay sorma bende de çok iş war gardroplar duzeltlecek
mutfak dolplarmda dagldı duzeltlecek
ewde iş btmyr ki hersey gozne batyr insanın
Günaydın hanımlar bugüm çok işim var çooookk bir sürü ütü temizlik vs.
gynaydn canm
Günaydın hanımlar bugüm çok işim var çooookk bir sürü ütü temizlik vs.
gynaydn canm
gunaydın kızlar nasılsınız hafta sonunuz nasıl gectı bız yogunduk gene kızımla.
günaydın kızlarr nasılsınız:)))
günaydın kızlar..
aynen benimde işim dolu..ev battı nasıl oluyor anlamıyorum.mutfak banyo ev terelelli..
günaydın kızlar benimde ev öle ama 2 aydır temizlikçi alıyorum eve 15-20 günde bir geliyo bakalım nasipse bu c.tesi gelecek bide halıları vericem temizliğe
bide uyuyamayan arkadaşlar size tavsiye yürüyüşe çıkın 45 dk yürümeye çalışın kendi,nizi yorn bakın akşam nasıl uyuya kalıyosunuz yani ben öle oluyorum çalışıorum bide akşam yürüyüşe çıkınca evde uyuya kalıyorum tabi çolk kaliteli bi uyku diil ama olsun
gunaydın kızlar.hayırlı bır hafta olsun ınsallah.ıbrahım tatlıses vurulmus.allah acıl sıfa versın ona.ınsallah sag salım kurtulur.allah onu evlatlarına bagıslasın.
günaydın kızlar benimde ev öle ama 2 aydır temizlikçi alıyorum eve 15-20 günde bir geliyo bakalım nasipse bu c.tesi gelecek bide halıları vericem temizliğe
bide uyuyamayan arkadaşlar size tavsiye yürüyüşe çıkın 45 dk yürümeye çalışın kendi,nizi yorn bakın akşam nasıl uyuya kalıyosunuz yani ben öle oluyorum çalışıorum bide akşam yürüyüşe çıkınca evde uyuya kalıyorum tabi çolk kaliteli bi uyku diil ama olsun
Herkese günaydın;iyi haftalar
gunaydın canım.burası ne kadar durgunlastı degılmı.eskı gunlerımızı ozledım vallahı.sayfalara yetısemıyorduk.ne oldu bu kızlara.ben zaten face booka gırmıyorum.ordakı kımseyo tanıyamıyorum.soguk gelıyo bana orası.burası daha sıcakdı ama artık burasıda sogudu.sen nasılsın canım
kızlar artık namaza eğilip kalkarken zorlanıyorum sızlerde durum nasıl
kızlar artık namaza eğilip kalkarken zorlanıyorum sızlerde durum nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?