2011 Nisan Anneleri

Az kaldı son haftalar artık..Biraz daha sabır,bebişleri sağlıkla kucağımıza alınca rahatlarız inşallah..

Günaydın hanımlar bugüm çok işim var çooookk bir sürü ütü temizlik vs.

gynaydn canm
ay sorma bende de çok iş war gardroplar duzeltlecek
mutfak dolplarmda dagldı duzeltlecek
ewde iş btmyr ki hersey gozne batyr insanın

evet canımya gözüme büyüyor diyorum hayırlısıyla doğursamda doya doya temizlik yapsam:))) sanki ev çok pis gibi geliyor bana

gynaydn canm

günaydın kızlar..

aynen benimde işim dolu..ev battı nasıl oluyor anlamıyorum.mutfak banyo ev terelelli..

günaydın kızlar benimde ev öle ama 2 aydır temizlikçi alıyorum eve 15-20 günde bir geliyo bakalım nasipse bu c.tesi gelecek bide halıları vericem temizliğe
bide uyuyamayan arkadaşlar size tavsiye yürüyüşe çıkın 45 dk yürümeye çalışın kendi,nizi yorn bakın akşam nasıl uyuya kalıyosunuz yani ben öle oluyorum çalışıorum bide akşam yürüyüşe çıkınca evde uyuya kalıyorum tabi çolk kaliteli bi uyku diil ama olsun

gunaydın kızlar.hayırlı bır hafta olsun ınsallah.ıbrahım tatlıses vurulmus.allah acıl sıfa versın ona.ınsallah sag salım kurtulur.allah onu evlatlarına bagıslasın.

gynaydn canm

gunaydın kızlar nasılsınız hafta sonunuz nasıl gectı bız yogunduk gene kızımla.

günaydın kızlarr nasılsınız:)))

günaydın kızlar..

aynen benimde işim dolu..ev battı nasıl oluyor anlamıyorum.mutfak banyo ev terelelli..

gunaydın kızlar.hayırlı bır hafta olsun ınsallah.ıbrahım tatlıses vurulmus.allah acıl sıfa versın ona.ınsallah sag salım kurtulur.allah onu evlatlarına bagıslasın.

Herkese günaydın;iyi haftalar

dün dışarı çıkmak bana yetti.deniz kenarında dolaştım gezdim açık hava güneş iyi geldi..akşam çok uykum vardı ama 12 de anca yatabildim.ama çok güzel uyudum valla..arada böyle dalarak uyuyorum çok iyi geliyor.

bu arada daha kahvaltıdan yeni kalktım ben bi temziliğe başlayayım...

yeni gelenler günaydın sizlerede

Herkese günaydın;iyi haftalar

gunaydın canım.burası ne kadar durgunlastı degılmı.eskı gunlerımızı ozledım vallahı.sayfalara yetısemıyorduk.ne oldu bu kızlara.ben zaten face booka gırmıyorum.ordakı kımseyo tanıyamıyorum.soguk gelıyo bana orası.burası daha sıcakdı ama artık burasıda sogudu.sen nasılsın canım

Ben iyiyim canım haftaya çarşamba izne ayrılıyorum iple çekiyorum o günü....evet ya gerçekten durgunlaştı ama doğum iznine çıkanlar evlerinden internete girme fırsatını pek bulamıyorlar o yüzden herhalde azaldık..ben de izne çıkınce giremem herhalde..dün kaynanam geldi sağolsun doğum sonrasına kadar yanımda kalacak...böyle işte zaman geçiyor..senin tansiyon nasıl daha iyimisin canım?

gunaydın kızlar herkese
bende cok zorlanıyorum sağdan sola dönerken ama benim sorunum sol kasık kemiğimdeki ağrı artık çok az kaldı napalım sağlıkla gelsinde kuzucuklar kucağımıza alalım miniklerimizi

ev temziliği konsunu sormayın bende cok zorlanıyorum 3-4 haftada bir kadın alıyorum ondan da cok memnun değilim ama napayım mecburum eşim sağolsun her hafta süpürüyor bende viledayla siliyorum artından ama toz alamadım mesela hafta sonu bugun eve gisince alıcam
perşembe gunu zorunlu raporumu alıyorum cuma dan itibaren evdeyim evden yazısırız artık sizlrle
gece gene sancım oldu ter ter ölüdm bittim bir baktım sütüm gelmiş gene sabah sanırım ondan terliyorum bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…