- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.981
gunaydın kızlar herkese
bende cok zorlanıyorum sağdan sola dönerken ama benim sorunum sol kasık kemiğimdeki ağrı artık çok az kaldı napalım sağlıkla gelsinde kuzucuklar kucağımıza alalım miniklerimizi
ev temziliği konsunu sormayın bende cok zorlanıyorum 3-4 haftada bir kadın alıyorum ondan da cok memnun değilim ama napayım mecburum eşim sağolsun her hafta süpürüyor bende viledayla siliyorum artından ama toz alamadım mesela hafta sonu bugun eve gisince alıcam
perşembe gunu zorunlu raporumu alıyorum cuma dan itibaren evdeyim evden yazısırız artık sizlrle
gece gene sancım oldu ter ter ölüdm bittim bir baktım sütüm gelmiş gene sabah sanırım ondan terliyorum bu kadar
kızlar artık namaza eğilip kalkarken zorlanıyorum sızlerde durum nasıl
canım ben de secdede zorlanıyorum karnım sıkışıyo gibi oluyordu bebek sanki secde esnasında çok kıpırdanıyo sıkışıyo gibi geliyo bende oturarak kılıyorum sende öyle yap şurda ne kaldı biayda oturarak kıl. sonuçta islam kolaylık dini.
selam güzel annişler,
dün kk'da gezinirken bebeklerin dönüşü ile ilgili bir başlığa girmiştim. orda yazan birşeyi paylaşayım sizinle... yukarıdan baktığımızda göbek deliğimizi rahatlıkla görebiliyorsak bebek aşağıda, göremiyorsak yukarıda demekmiş. ama bu durumun başaşağı olmakla ilgisi varmı anlamadım, belki doğum kanalına girmekle ilgilidir. benim görünmüyo, sizde nasıl?
kızlar artık namaza eğilip kalkarken zorlanıyorum sızlerde durum nasıl
bende çağırmayı düşünüyorum benim annem yanımda ama gayet rahat hatta önüne hizmet bekliyor evimde bir sürü iş var diye laflar söylüyor yani bu halimle gitsem evine işten çıkıp sesini çıkarmayacak :26: eşimde işlere sokulmuyor annen var diyor ben kaldım aradaGünaydn kızlar
Temizlikten bahsetmişsiniz
Yardımcı çağırmayı düşünüyorum şuan yattığım için önümüzdeki hafta çağırıcam,
ama annem rahat duramıyor yardımcı çağırmama gerek kalmadan işler bitecek
ben taklalar atacam zıplıcam yuvarlancam koşcam neler yapcam ağaçlara çıkacam yani hayırlsı ile bi doğurayım.....tekrardan gunaydn herkese ay kuafre gttm zor bela ama kadın yokmuş boşu boşuna gittim :84:
kendmi ew zor attım sonrada..
dinlene dinlene geldm yolda banklara otrrak yaşlılar gbi
ay artık tek başıma dsarı çıkmak da çile oldu kociş olsaydı koluna tutuna tutuna gelrdk
ay bi doğrayım yerlerde yuwarlanacagm yaaa
ben görüyorumselam güzel annişler,
dün kk'da gezinirken bebeklerin dönüşü ile ilgili bir başlığa girmiştim. orda yazan birşeyi paylaşayım sizinle... yukarıdan baktığımızda göbek deliğimizi rahatlıkla görebiliyorsak bebek aşağıda, göremiyorsak yukarıda demekmiş. ama bu durumun başaşağı olmakla ilgisi varmı anlamadım, belki doğum kanalına girmekle ilgilidir. benim görünmüyo, sizde nasıl?
selam kızlar
nasılsınız?bizim bugün kontrolümüz vardı ama sabah hastaneden aradılar eğer acil bi durumunuz yoksa randevunuzu yarına alabilirmiyiz doktor hn rahatsız dediler.bende olur dedim yarına kaldı yani.
Günaydın kızlar....
Benim de bugün dışarı çıkmam gerekiyor, halletmem gereken işler var, ama kociş sabah gittiği için kendim gitmek zorundayım otobüsle offBir de insanlar bi acayip olmuş, yer bile zor veriyorlar, bazen vermiyorlar bile.Bakalım eve döndüğümde ne halde olucam :)
Ya bu arada benim bebiş aşırı hıçkırıyor.Günde en az 3-4 kez oluyor.Sizde de böyle mi?Yutkunmayı mı bilmiyor bu çocuk anlamadım ki :)
benimde çok hıçkırıyo canım iyi bişeymiş hıçkırması.
Temizlik konusuna gelince; ev batıyor resmen batıyor...Offff......
evet biraz zor oluyo özellikle midem çok doluysa oturarak kıl falan diyolar ama şimdilik normal devam ediyorum
yarın bende doktora gidecem baktım bir sürü tahlil istemiş hıv pıhtılaşma falan hayırlısı
güzel haberlerle döneriz inşallah....
gunaydın kızlar herkese
bende cok zorlanıyorum sağdan sola dönerken ama benim sorunum sol kasık kemiğimdeki ağrı artık çok az kaldı napalım sağlıkla gelsinde kuzucuklar kucağımıza alalım miniklerimizi
ev temziliği konsunu sormayın bende cok zorlanıyorum 3-4 haftada bir kadın alıyorum ondan da cok memnun değilim ama napayım mecburum eşim sağolsun her hafta süpürüyor bende viledayla siliyorum artından ama toz alamadım mesela hafta sonu bugun eve gisince alıcam
perşembe gunu zorunlu raporumu alıyorum cuma dan itibaren evdeyim evden yazısırız artık sizlrle
gece gene sancım oldu ter ter ölüdm bittim bir baktım sütüm gelmiş gene sabah sanırım ondan terliyorum bu kadar
Canım günaydın;Dr.Kağan Kocatepe 36.haftadan itibaren temizlik işlerini bırakın yapmayın yazıyor.senin neredeyse 37 dolacak yorma kendini olduğu kadar artık ne yapalım durumumuz belli..benim genel temizlik yapıldı rutin temizlikleri de sağolsun eşim,arkadaşım yapıyorlar.
mrb kızlarrr nasılsınız hava çok gzl temzlık havası yrn boya yapılcak bızdede sonrada temızlık
ben yapamıyorum hıç halım yok ama gordukçede çok rahtsız oluyorum dun bebışın dolabını kurduk sıldık yetışemedıgım yerlerı eşim sıldı tamam çok yardımcı oluyor ama ellıkere soyletıyor nekadr zor bışeymış bırıne muhatç olmak kendı ışını yapmamak
tekrardan gunaydn herkese ay kuafre gttm zor bela ama kadın yokmuş boşu boşuna gittim :84:
kendmi ew zor attım sonrada..
dinlene dinlene geldm yolda banklara otrrak yaşlılar gbi
ay artık tek başıma dsarı çıkmak da çile oldu kociş olsaydı koluna tutuna tutuna gelrdk
ay bi doğrayım yerlerde yuwarlanacagm yaaa
benimde görünmüyor...bu arada hala sarhoş gibiyim uykusuzluktan kızımda uyandırdı sabahtan hiç halim yok şöyle bi üstünden evi temizledim bende tuvalet banyo temizliği toz alma filan çok yoruldum:93:
evet biraz zor oluyo özellikle midem çok doluysa oturarak kıl falan diyolar ama şimdilik normal devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?