2011 Nisan Anneleri

Canım günaydın;Dr.Kağan Kocatepe 36.haftadan itibaren temizlik işlerini bırakın yapmayın yazıyor.senin neredeyse 37 dolacak yorma kendini olduğu kadar artık ne yapalım durumumuz belli..benim genel temizlik yapıldı rutin temizlikleri de sağolsun eşim,arkadaşım yapıyorlar.

Günaydn kızlar

Temizlikten bahsetmişsiniz
Yardımcı çağırmayı düşünüyorum şuan yattığım için önümüzdeki hafta çağırıcam,
ama annem rahat duramıyor yardımcı çağırmama gerek kalmadan işler bitecek

mrb kızlarrr nasılsınız hava çok gzl temzlık havası yrn boya yapılcak bızdede sonrada temızlık

ben yapamıyorum hıç halım yok ama gordukçede çok rahtsız oluyorum dun bebışın dolabını kurduk sıldık yetışemedıgım yerlerı eşim sıldı tamam çok yardımcı oluyor ama ellıkere soyletıyor nekadr zor bışeymış bırıne muhatç olmak kendı ışını yapmamak

tekrardan gunaydn herkese ay kuafre gttm zor bela ama kadın yokmuş boşu boşuna gittim :84:
kendmi ew zor attım sonrada..
dinlene dinlene geldm yolda banklara otrrak yaşlılar gbi
ay artık tek başıma dsarı çıkmak da çile oldu kociş olsaydı koluna tutuna tutuna gelrdk
ay bi doğrayım yerlerde yuwarlanacagm yaaa

selam güzel annişler,
dün kk'da gezinirken bebeklerin dönüşü ile ilgili bir başlığa girmiştim. orda yazan birşeyi paylaşayım sizinle... yukarıdan baktığımızda göbek deliğimizi rahatlıkla görebiliyorsak bebek aşağıda, göremiyorsak yukarıda demekmiş. ama bu durumun başaşağı olmakla ilgisi varmı anlamadım, belki doğum kanalına girmekle ilgilidir. benim görünmüyo, sizde nasıl?

walla benmde gornmyr canım zaten erken herhalde doğm kanalna grmesi için daha

Günaydın kızlar....
Benim de bugün dışarı çıkmam gerekiyor, halletmem gereken işler var, ama kociş sabah gittiği için kendim gitmek zorundayım otobüsle off Bir de insanlar bi acayip olmuş, yer bile zor veriyorlar, bazen vermiyorlar bile.Bakalım eve döndüğümde ne halde olucam :)

Ya bu arada benim bebiş aşırı hıçkırıyor.Günde en az 3-4 kez oluyor.Sizde de böyle mi?Yutkunmayı mı bilmiyor bu çocuk anlamadım ki :)

Temizlik konusuna gelince; ev batıyor resmen batıyor...Offff......

benimde görünmüyor...bu arada hala sarhoş gibiyim uykusuzluktan kızımda uyandırdı sabahtan hiç halim yok şöyle bi üstünden evi temizledim bende tuvalet banyo temizliği toz alma filan çok yoruldum:93:

selam kızlar
nasılsınız?bizim bugün kontrolümüz vardı ama sabah hastaneden aradılar eğer acil bi durumunuz yoksa randevunuzu yarına alabilirmiyiz doktor hn rahatsız dediler.bende olur dedim yarına kaldı yani.

bende çağırmayı düşünüyorum benim annem yanımda ama gayet rahat hatta önüne hizmet bekliyor evimde bir sürü iş var diye laflar söylüyor yani bu halimle gitsem evine işten çıkıp sesini çıkarmayacak :26: eşimde işlere sokulmuyor annen var diyor ben kaldım arada

ben taklalar atacam zıplıcam yuvarlancam koşcam neler yapcam ağaçlara çıkacam yani hayırlsı ile bi doğurayım.....
ben görüyorum

yarın bende doktora gidecem baktım bir sürü tahlil istemiş hıv pıhtılaşma falan hayırlısı
güzel haberlerle döneriz inşallah....

evet biraz zor oluyo özellikle midem çok doluysa oturarak kıl falan diyolar ama şimdilik normal devam ediyorum

heleki yatsı namazı mide artık full dolu oluyo normal kılmak zor oluyo.

günaydın hanımlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr :118:
temizlik demişsiniz geen hafta geldi yardımcı mis gibi yaptı gitti valla bence hiiç uğraşmayın o iş yeperken bile ben çok yoruldum bide ben yapsaydım ne olurdu bilmiyorum

slm kzılar nasılsınız hepiniz çok ama çok iyisinizdir
biz gözümüzü açamıyoruz çok uykumuz var orta yolu bulamadık bir türlü ya uykusuz ya çok uykulu bende haftaya alıcam inş. yard. temizlik için ev temizlense derin ohh çekicem az iş yapsam karnım sertleşiyor

arkadaşlar
migrosta huggies yeni doğan organik pamuklu bez 20 TL indirimde yanında ıslak mendilide hediye
kaçırmayın bence ben aldım

Bu hafta bende ateşler içinde yanıyorum ve terliyorum..Ağrılarım ise aşırı derecede var..Bugün artık sinirlerim çok bozuldu,oturdum ağladım..

Banada ayda bir kadın geliyor ama ne kadar olsa ev işi bitmiyor ki..Benim kalkmam yasak ama mecbur kalkıyorum eşimde elinden geldiğince yardım ediyor..Hayırlısı ile şu sayılı günleri de geçirsek..

Seni çok iyi anlıyorum ben aylardır muhtaç durumdayım..Allah sağlık versin herkeze..Hadi bizimki geçici,devamlı olanlara dayanma gücü versin..

Sorma ben göbek atacağım vallahi..

benimde görünmüyor...bu arada hala sarhoş gibiyim uykusuzluktan kızımda uyandırdı sabahtan hiç halim yok şöyle bi üstünden evi temizledim bende tuvalet banyo temizliği toz alma filan çok yoruldum:93:

Maşallah sen baya baya iş yapmışsın..Kimse yoksa dinlen bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…