2011 Nisan Anneleri

kızlar ayakrım çok şiştı yaklaşık yarm saatr pc başında otryrm.terlık gıyermıyorum şişince ellerımde şiştı benek benek oldu

kızlar ayakrım çok şiştı yaklaşık yarm saatr pc başında otryrm.terlık gıyermıyorum şişince ellerımde şiştı benek benek oldu

ay benimde ellerim ayaklarım uzun oturduğum halde hatta yattığım halde şişiyo.ayakkabılarım patlıcak diye korkuyorum

hepinize selamlar kizlarr...

canim benimde oglumda cok sisiyodu su topluyodu vüvut özellikle ayaklar patliycak gibi oluyodu yukariya dogdu kaldir ayaklarini, tuzlu cok yeme.. bu sefer cok cok daha az var bendede..erkekte tuzlu cok yiyodum,kizda da daha tatli yiyorum etkisi olabilir belki.

sağol canım benmde kzım olcak.tatlı tuzlu bayılıyorum ıkısınede.eşim dıyor dr yeme dedıkçe yıyorsun

bırde benm tansıyonum dr her gttıgımde 14.9 oluyor normalde 11ler de takıp yaptr yıne dedı.çıkım olçturum barı tansıyondanmı şişltım aacaba bugun tuzlu bışe yemedım ama

oğlumla bizde iyiyz.:)
şimdi emdi kakasınıda yaptııı altını değiştircem:)
allah sizide kurtarsın bi an önce. hamilelik ne zormuş. şuan kuş gibiyim.
sanki belim incelikten kırılcak:)

hımm tamam canım sağoalsın ben bakmamsıtım oraya dikkat edeyim o zaman gerçi iyi hissetiğimde yapıyorum sonrada yatıp dinleniyorum cnm ama daha da dikkatli olurum

cnm olsun vardır onda da bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…