- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.001
kızlar ayakrım çok şiştı yaklaşık yarm saatr pc başında otryrm.terlık gıyermıyorum şişince ellerımde şiştı benek benek oldu
ay benimde ellerim ayaklarım uzun oturduğum halde hatta yattığım halde şişiyo.ayakkabılarım patlıcak diye korkuyorum
kızlar ayakrım çok şiştı yaklaşık yarm saatr pc başında otryrm.terlık gıyermıyorum şişince ellerımde şiştı benek benek oldu
tuzsuz yıyınce doymuyorum su çok ıçıyrmda tuz benı bu hale getırdı
hepinize selamlar kizlarr...
canim benimde oglumda cok sisiyodu su topluyodu vüvut özellikle ayaklar patliycak gibi oluyodu yukariya dogdu kaldir ayaklarini, tuzlu cok yeme.. bu sefer cok cok daha az var bendede..erkekte tuzlu cok yiyodum,kizda da daha tatli yiyorum etkisi olabilir belki.
ya ben tuzluda yemiyorum çok suda içiyorum ama genede aynı.
slmmlarrr
naslsnz annelerrr
slmmlarrr
naslsnz annelerrr
oğlumla bizde iyiyz.:)
şimdi emdi kakasınıda yaptııı altını değiştircem:)
allah sizide kurtarsın bi an önce. hamilelik ne zormuş. şuan kuş gibiyim.
sanki belim incelikten kırılcak:)
slmmlarrr
naslsnz annelerrr
38 haftana grmıssın cnm dogumun nzm bellı mı
Canım günaydın;Dr.Kağan Kocatepe 36.haftadan itibaren temizlik işlerini bırakın yapmayın yazıyor.senin neredeyse 37 dolacak yorma kendini olduğu kadar artık ne yapalım durumumuz belli..benim genel temizlik yapıldı rutin temizlikleri de sağolsun eşim,arkadaşım yapıyorlar.
selam kızlar
nasılsınız?bizim bugün kontrolümüz vardı ama sabah hastaneden aradılar eğer acil bi durumunuz yoksa randevunuzu yarına alabilirmiyiz doktor hn rahatsız dediler.bende olur dedim yarına kaldı yani.
oğlumla bizde iyiyz.:)
şimdi emdi kakasınıda yaptııı altını değiştircem:)
allah sizide kurtarsın bi an önce. hamilelik ne zormuş. şuan kuş gibiyim.
sanki belim incelikten kırılcak:)
hehehee çatlayınn:)
ayy hayal gibi yaa... ne günlerimiz geçti burda.
doğumu belli olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?