2011 Nisan Anneleri

evet cnm darısı size.

nasıl aysu? hamileyken ve doğum yapmışkenmi?
yarın hastaneye gidicez. kıyafetlerle çekerim.
90 la girdim ben 85 le çıktım.
1 haftadırda tartılmadım.

hehehee çatlayınn:)
ayy hayal gibi yaa... ne günlerimiz geçti burda.
doğumu belli olan varmı?

Valla ya sanki dün hamile kaldığımızı öğrenmiştik..ne sevinçler,telaşlar,korkular yaşadık...tabi sen çok şükür atlattın biz de hala doğum korkusu,heyecanı var..İnş.biz de güzel bir şekilde atlatırız..Bebeğimizi benim yerime kokla bayılıyorum bebek kokusuna.

Son düzenleme:
bende artık sıkıldım hamişlikten ama bebeğim biraz daha büyüsün orda annesinin sıcak kucağında kızalr her gece rüyamda doğum yapıyorum ve wc ye zor kalkıyorum 10 kg almama rağmen bel ve kemik ağrısından ölcem yaw
ama olsun minik kızım için değer
yaw bakın şimdi duygulandım gözlerim doldu iyi mi :2:

bugün eşim gittikten sonra biraz daha uyudum kızlar ama çok kötü kabus gördüm bebişimi emzirmeye çalışıyorum bırakmıyolar çok kalabalık ama kimse ilgilenmiyor kızımı başka yerlere götürüyorlar ben uyuya kalıyorum uyanıp bebişimi aramaya çalışıyorum. herkese bağırıyorum sinirleniyorum, sonra bir sürü çocuğun olduğu bi salonda buluyorum eski püskü şeylere sarmış giydirmişler hasta çocukların yanına yatırmışlar, hemen ordan kurtarmaya çalışıyorum... offfff çok sıkıntılıydı uyanınca çok rahatladım ama hala etkisindeydim karnıma sarıldım

bnde son zamanlar çok rüyalar kabuslar görüyordum.
takılmayın rüyalara. psikolojik hepsi.
ben ameliyathanede ilk uyanırken bebek sağlıklımı olmuş. çok kafama takıyodum.
şükürler olsunki sağlıklı bi bebek.

herkes temizlikten bahsetmişl benim ev felaket. haftada bir temizlikçi alıyorum. eşim sabah 7 de çıkıyor akşam 7:30 da geliyor. evi ben kirletiyom galiba neyse çarşambaya yardımcım geliyor. kıza ayıp olmasın diye ortalığı azcık temizliyeyim.

canım sezaryenden hemen sonra sütün geldi mi? ben de sıvı akması bile olmuyor şimdi. azcık ama tık yok. sütüm gelmiycek diye korkuyorum . senin nasıl oldu?

canım sezaryenden hemen sonra sütün geldi mi? ben de sıvı akması bile olmuyor şimdi. azcık ama tık yok. sütüm gelmiycek diye korkuyorum . senin nasıl oldu?

doğum yaptığım gün gelmedi. yani akşama doğru belki 3 5 damla. ama sürekli emzirmeye çalıştım.
snraki gün öğlen hastaneden çıktık eve geldm ve banyo yaptım anında geldi sütlerim...

sakın sakın ağrınız var oturamıyosunuz falan diye meme vermemezlik etmeyin. ağrınızda olsa sütte gelmese emzirmeye çalışın.
çünkü ilk gün canınız burnunuzda oluyor,ağrınız acınız oluyor.

sen genel anestezıylemı yaptın sezeryanı canım.nasıl gectı neler hıssetın gırmeden önce.anlatırmısın

sen genel anestezıylemı yaptın sezeryanı canım.nasıl gectı neler hıssetın gırmeden önce.anlatırmısın

evet genel anestezi ile oldu.
ilk önce hastaneye gittik yatışımızı yazptırdık.
keleebek taktılar serum için, kan aldılar vs. sonra sondayı taktılar. ve saat gelmişti.
bni sedyeyle ameliyathaneye çıkardılar.

kapıda hemşire galiba bni aldı hoşgeldin dedii:) misafirliğe gitmiştim nasıl olsa:)
sonra anestezici geldi kalbimin nabzımın atışına baktı ve çok aşırı hızlı çarpıyordu. sakin ol fln dedilr.
bende doktorum nerde dedmm, o sırada doktorum hazırlanıyordu sanırım. geliyorum duygucum fln dedi. anesteziciye ben bayılmam dedimm aa öylemi fln dedi gülerek. snra ısrarla doktorumu görmek istedim, güveniyorum yaa bi son kez göreyim dedim kafamca:)
daha snra doktorumu tam kapıdan girerken gördümm, anestezici hadi sana güle güle dedi ve ağzımdan ilaç kokusu gibi bi koku geldi ondan snrasını malummm oğluşummm gelmiş dünyaya.
ameliyathanede uyandığımda anestezici daha bayılmadın dur falan diyerek dalga geçti:)
hafif midem bulanıyordu sanki nefeste alamıyordum, tükürmem geldi ve ağzıma bi tas gibi bişeyi koydular ama çıkarmadım. bebek sağlıklımı dedim evet merak etme dediler.
snra odama getiirdiler.

bnde çok merak ediyordum başka merak ettiğiniz bişey varsa sorabilirsiniz

arkadaşşar size bir sorum var benim 28. haftadan beri falan gögsumden süt geliyor akşam gene gelmiş geldğinde de cok sancım ve terlemem oluyor genelde uykuda oluyor tabii dr a sordum normal dedi
bir arkadaşta benimde geliyordu ama sütüm olmadı sonradan dedi
öyle birşey mümkünmü ben inanmıyorum sonradan gelmeyeceğine annem benimde çok gelmişti dedi annem maşallah akarmış sütler gögsünden havlu koyarmış o derece ne dersiniz bu duruma olur d,imi sütüm bebeğim doğunca

cnm hemen ayaga kalkabildin mi peki
birde ağrı olunca ağrı kesici falan yapmadılar mı ?

ben altı defa amelıyat oldum ama hala su narkozdan cok korkuyorum.ınsanı sersemlestırıyor.sende heyecanlanmıssındır korkmussundur degılmı.sondayı takarken cok acıdımı.baygınken takmıyolarmıymıs.ben en cok sondadan urkuyorum.berbat bısey.ne zaman cıkardılar sondayı.ne zaman yuruttuler.gazın cıkması uzun surdumu.ayy cok heyecanlıyım.kusura bakma basını agrıtıyorum ama.ılk sutun gelmedımı senın.kolostrum denen sarı sıvı gelıyo ya ılk memeden.

cnm hemen ayaga kalkabildin mi peki
birde ağrı olunca ağrı kesici falan yapmadılar mı ?

ağrı kesici yapıyorlar. iki tane serum verdiler. serum bitince kaldırdılar yani 6 saat snra falan.
ilk kalkarken çok ağrım oldu bnm. sanki dünya başıma yıkıldı zannettim.sanırım organlar yerine yerleşiyor. bide parça parça kanlar geldi korktum ama normali öyleymiş.

mınyon kısılerın sutu daha cok oluyo.benım sutum cok azdı zaten.masallah senın sutun bol olacak galıba.korkma sakın.kızlar herkesın lafına bakıpta kafaya takmayın.ortalık laflarıyla hareket etmeyın.cok sacma seyler soyluyolar ınanmayın

life city göbek ne alemde.gittimi peki aynımı duruyor sütün güzel geliyormu.
ben normal doğum istiyorum ama belli olmuyor bu işler belki son anda sezeryan olurum..en merek ettiğim şeyse göbek muhabbeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…