- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.041
funmak herkez bişey söylüyor cnm
bşverr sen emziricem ben diye beyne hüküm verirsen öyle gidiyr..
mınyon kısılerın sutu daha cok oluyo.benım sutum cok azdı zaten.masallah senın sutun bol olacak galıba.korkma sakın.kızlar herkesın lafına bakıpta kafaya takmayın.ortalık laflarıyla hareket etmeyın.cok sacma seyler soyluyolar ınanmayın
ben altı defa amelıyat oldum ama hala su narkozdan cok korkuyorum.ınsanı sersemlestırıyor.sende heyecanlanmıssındır korkmussundur degılmı.sondayı takarken cok acıdımı.baygınken takmıyolarmıymıs.ben en cok sondadan urkuyorum.berbat bısey.ne zaman cıkardılar sondayı.ne zaman yuruttuler.gazın cıkması uzun surdumu.ayy cok heyecanlıyım.kusura bakma basını agrıtıyorum ama.ılk sutun gelmedımı senın.kolostrum denen sarı sıvı gelıyo ya ılk memeden.
denızcım
nasılsın canım kontrole gttınızmı bebgın kılo alımı nasıl.
Cnm evt biraz önce geldik sabah kontrol vardı öğleden sonra da sonuçlarımızı gösterdik.Valla benim de olup olacağı bu işte 2kg. olmuş bebiş.Doktor dedi sen ne bekliyorsun kendin ne kadarsın ki dedi.Boşuboşuna kendini üzüp yıpratma doğduktan sonra alır dedi.Zaten senden 4kg. çıkması kadar anormal bişey yok dedi.Böyle işte Erencim...Allah sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inş.Ne yapalım bizimkiler de biraz minik olacak...Hayırlısı
sağol cnm haklısın
cnm bende minyon değilim sadece zayıf biriydim ama bilemiyorumki mantıklıda geldi dediğin
öyle valla bol bol olcak sütümüz hepimiizn bencede
eevt cnm benim dr umda aynını söledi 4-4.5 kg olması işimizi zorlaştırıyor dedi
life city göbek ne alemde.gittimi peki aynımı duruyor sütün güzel geliyormu.
ben normal doğum istiyorum ama belli olmuyor bu işler belki son anda sezeryan olurum..en merek ettiğim şeyse göbek muhabbeti
ben altı defa amelıyat oldum ama hala su narkozdan cok korkuyorum.ınsanı sersemlestırıyor.sende heyecanlanmıssındır korkmussundur degılmı.sondayı takarken cok acıdımı.baygınken takmıyolarmıymıs.ben en cok sondadan urkuyorum.berbat bısey.ne zaman cıkardılar sondayı.ne zaman yuruttuler.gazın cıkması uzun surdumu.ayy cok heyecanlıyım.kusura bakma basını agrıtıyorum ama.ılk sutun gelmedımı senın.kolostrum denen sarı sıvı gelıyo ya ılk memeden.
cnm evt biraz önce geldik sabah kontrol vardı öğleden sonra da sonuçlarımızı gösterdik.valla benim de olup olacağı bu işte 2kg. Olmuş bebiş.doktor dedi sen ne bekliyorsun kendin ne kadarsın ki dedi.boşuboşuna kendini üzüp yıpratma doğduktan sonra alır dedi.zaten senden 4kg. çıkması kadar anormal bişey yok dedi.böyle işte erencim...allah sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inş.ne yapalım bizimkiler de biraz minik olacak...hayırlısı
oo sen bayağı profesyonel olmuşsun ameliyat konusunda o zaman:)
alışıksın yani.
Sonda takarken bnm acımadı hiç. Idrar enfeksiyonu varsa acıyormuş diye duydum. Gazım ilk gece 1 gibi çıktı. Ben 9 da girdim ameliyata. Sabahta büyük tuvaletime çıktım. Ama bol bol yürüceksiniz. Anca o zaman çıkıyor.sarı stüm geldi hastanede ve eve geldiğim ilk gün.
6 saat snra falan yürüttüler
yarın bi hafta olucak.korse takıyorum ama takmadığım zamanda göbek fln kalmadı çok şükür. Bnde ondan korkuyordum ama yok yani. Bnm öncedende hiç yoktu. Kalçam vardı ama göbek içeri göçüktü bununda etkisi olabilir.
Iki ablamda sezaryen ama göbek yok. Hele biri ikiz doğurdu.
Selam kızlar..kendi adıma şuanda herşet çok monoton öyle olunca yazmantan ziyade sizleri okumak işime geliyo..malum bi de artık gün sayıyoruz..buraların sessizliği diğer doğum yaklaşan annelerimizin topikleri gibi.... Yani beklemek...çok farklı bişey olmadığı sürece paylaşım olmuyo.... Artı verdiğimiz firelerin benim bildiğim kısmı uykususzluk çoğunluk haliyle debgede şaşama ve keyifsizlik... Bunun yanında kasık ağrıları bel ağrıları..öyle olunca pc başında oturmak çok yorucu oluyo buda topiğin sessizliğine sebeb oluyo... Factopik die bi ayrımcılık yok yani... Arada bu konu oluyo çünkü söyleme ihtiyacı duyuyorum...
Ben dün çok yoruldum sabah 10 mesaim başladı ev işi temizlik kahvaltıya misafir..alışveriş merkezine gezi...yine aynı tayfalarla eve gel akşam yemeği..çay faslı dağınıklık topla vs vs çok yoruldum ama sadece kuşum ağrıdı ve ilk defa iğne batar gibi bi hissim oldu 5 dak resmen yürüyüşüm işkence oludu... Ve ozaman bişeyler dank etti... Sanırım gerçekten ağırlaştım ve doğum yaklaştı malum 8 biticek 9 a giricez... Zati halden hale giriyorum psikoloji olrak... özledim bebişimi resmen...Yanlız hissediyorum kendimi..kimse yetmiyo bana...
yarın bi hafta olucak.korse takıyorum ama takmadığım zamanda göbek fln kalmadı çok şükür. bnde ondan korkuyordum ama yok yani. bnm öncedende hiç yoktu. kalçam vardı ama göbek içeri göçüktü bununda etkisi olabilir.
iki ablamda sezaryen ama göbek yok. hele biri ikiz doğurdu.
oo sen bayağı profesyonel olmuşsun ameliyat konusunda o zaman:)
alışıksın yani.
Sonda takarken bnm acımadı hiç. Idrar enfeksiyonu varsa acıyormuş diye duydum. Gazım ilk gece 1 gibi çıktı. Ben 9 da girdim ameliyata. Sabahta büyük tuvaletime çıktım. Ama bol bol yürüceksiniz. Anca o zaman çıkıyor.sarı stüm geldi hastanede ve eve geldiğim ilk gün.
6 saat snra falan yürüttüler
sımdı nasılsın canım.dıkıslerın acıyomu.bebegın nasıl.gazı cokmu:26:
[ı]kendini neden bu kadar yoryorsunki seni misafir etsinler sana geleceklerine.insanların biraz düşünceli olması laızm..müsaitsen geleceğiz denmesine gıcığım artık.birinin gelmesi demek evi toptan temizleyip ikram hazırlmak ve hizmet etmek demek..hayır gelme müsait değilim.belim ağrıyor yoruluyorumda diyemiyor insan..offf çok zor valla yaa[/ı]
sen bebege bogulma onleyıcı yastık aldınmı canım.
Selam kızlar..kendi adıma şuanda herşet çok monoton öyle olunca yazmantan ziyade sizleri okumak işime geliyo..malum bi de artık gün sayıyoruz..buraların sessizliği diğer doğum yaklaşan annelerimizin topikleri gibi.... Yani beklemek...çok farklı bişey olmadığı sürece paylaşım olmuyo.... Artı verdiğimiz firelerin benim bildiğim kısmı uykususzluk çoğunluk haliyle debgede şaşama ve keyifsizlik... Bunun yanında kasık ağrıları bel ağrıları..öyle olunca pc başında oturmak çok yorucu oluyo buda topiğin sessizliğine sebeb oluyo... Factopik die bi ayrımcılık yok yani... Arada bu konu oluyo çünkü söyleme ihtiyacı duyuyorum...
Ben dün çok yoruldum sabah 10 mesaim başladı ev işi temizlik kahvaltıya misafir..alışveriş merkezine gezi...yine aynı tayfalarla eve gel akşam yemeği..çay faslı dağınıklık topla vs vs çok yoruldum ama sadece kuşum ağrıdı ve ilk defa iğne batar gibi bi hissim oldu 5 dak resmen yürüyüşüm işkence oludu... Ve ozaman bişeyler dank etti... Sanırım gerçekten ağırlaştım ve doğum yaklaştı malum 8 biticek 9 a giricez... Zati halden hale giriyorum psikoloji olrak... özledim bebişimi resmen...Yanlız hissediyorum kendimi..kimse yetmiyo bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?