- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.061
Selam kızlar..kendi adıma şuanda herşet çok monoton öyle olunca yazmantan ziyade sizleri okumak işime geliyo..malum bi de artık gün sayıyoruz..buraların sessizliği diğer doğum yaklaşan annelerimizin topikleri gibi.... Yani beklemek...çok farklı bişey olmadığı sürece paylaşım olmuyo.... Artı verdiğimiz firelerin benim bildiğim kısmı uykususzluk çoğunluk haliyle debgede şaşama ve keyifsizlik... Bunun yanında kasık ağrıları bel ağrıları..öyle olunca pc başında oturmak çok yorucu oluyo buda topiğin sessizliğine sebeb oluyo... Factopik die bi ayrımcılık yok yani... Arada bu konu oluyo çünkü söyleme ihtiyacı duyuyorum...
Ben dün çok yoruldum sabah 10 mesaim başladı ev işi temizlik kahvaltıya misafir..alışveriş merkezine gezi...yine aynı tayfalarla eve gel akşam yemeği..çay faslı dağınıklık topla vs vs çok yoruldum ama sadece kuşum ağrıdı ve ilk defa iğne batar gibi bi hissim oldu 5 dak resmen yürüyüşüm işkence oludu... Ve ozaman bişeyler dank etti... Sanırım gerçekten ağırlaştım ve doğum yaklaştı malum 8 biticek 9 a giricez... Zati halden hale giriyorum psikoloji olrak... özledim bebişimi resmen...Yanlız hissediyorum kendimi..kimse yetmiyo bana...
hala işler gozmde buyuyor şimdi kalkp ymek yapmam lazm :78:
Ay keske biri olsa da o yapsa ben yesem ne yaprsa yerim valla hiç sorun deil
life city maaşllh canm herseyiniz ne guzel gdyr allah anzarlardan korsun hepmzede nasip etsin sağlıklı bi şeklde
esrayağmur canm yorma fazla kendni dkkat et bende bugun dsarı çıkmştm yururken resmen kemklermn acdgnı hssettm ewe zor attm kendmi
bennn çıkıyorum arkadaşlar
snra gene gelirim. Biraz dinleneym yatayım. Hadi iyi günler.
Sizde kendinizi çok yormayın
canım cidden zor walla ya artık en normal yapabldgmz şeyleri bile yapamyrz en basidinden çorap gyerken bi,le çok buyuk caba harcamaya başladım benkızalr bende artık istemiyorum misafir dedikçe inadına geliyorlar artık cok seviyorum diyorum
özlelikle de eşimin sülelesinden illahlah dedim bir kez gitsem daha haftası dolmadan koştur koştur bizegeliyorlar birde beni aramıyorlar eşimi arıyorlar eşime de 30 dk uğrucaz bebebğe bişi aldık diyorlar mesela gelen en az 5 kişi bebeğe alınan da bir badi bir çorap sanki çok lazım oda sonra ver nolcak
du gene bizdelerdi deleirdim resmen 3.5 ta gelcez dediler 3 te geldiler 4.5 a kadar
daha bir gun önce biz ordaydık neyimi özledinde geldin daha dutan yeni çıkmısım saçlarım ıslak ıslak ay kabus gibi yani
valla hamilleiğimde hayatımda ağırlamadfıgım kadar misafir ağırladım
birde bana dun demezlermi karnın cok küçük doğacak olanda küçücük olacak diye
evimden kovmadıgıma çok pişmanım babası 4.5 kg doğmus da nolmus dedim
bende 2.750 dogmusum maşallah ailedeki en uzun kadın benim
bbeğim de çok minik değil dr um memnun gidişatından hayeret bişi ya kleşke dün kovsaydım hepsini evden bir daha gelmezlerdi rahat ederdim
bennn çıkıyorum arkadaşlar
snra gene gelirim. Biraz dinleneym yatayım. Hadi iyi günler.
Sizde kendinizi çok yormayın
nerde o gunler.aynen bende senın gıbı dıyorum.keske bırı olsadayemekleı yapsa getırse bende yesem.son zamanlar ıyıce sıkıyor ınsanı.hayırlısıyla atlatırız ınsallah bızde bu gunleri.sag salım bebeklerımıze kavusuruz ınsallah.:79:
cnm açıkcası evde iş yapmak bi yerlere yettiğimi hissetmek hoşuma gidiyo..biraz bende kaşınıyorum... ilk zamanlar 4 ay yatınca sanki kendimi ıspatlama moduna girdim çünkü geniş aile akraba olunca dediler ayyy ya hep ytarsa dedik gibi konuşmuşlar..çok şükür iyiyim ama bazen üzüldüğüm şey eşim oluyo o arada ufak yardım verdiği vaatleri tutmuyo diyo ben yaparım hop işten kaytarıyo... neyse sizinkilerde hoşmuş ama 2 günde 1 gün aşırımı görülürmüş... geliyolar bari moral bozmayın... öylelerine artık lafım keskin hiç alttan almıyorum..hassas dönemdeyiz zati... olmaz..sağolsun eşim bana bırakmıyo bu durumlarda o cvp veriyo malum kendi ailesi olunca ben yüz göz olmim istiyo... bide doktorum dedi hareket iyidir dir... doğumu kolaylaştırır 36ım bitsin asansöre bile binmicem inş merdivel inip çıkıcam hayırlısı ile..tabi ağrılar kolay değil :26:kızalr bende artık istemiyorum misafir dedikçe inadına geliyorlar artık cok seviyorum diyorum
özlelikle de eşimin sülelesinden illahlah dedim bir kez gitsem daha haftası dolmadan koştur koştur bizegeliyorlar birde beni aramıyorlar eşimi arıyorlar eşime de 30 dk uğrucaz bebebğe bişi aldık diyorlar mesela gelen en az 5 kişi bebeğe alınan da bir badi bir çorap sanki çok lazım oda sonra ver nolcak
du gene bizdelerdi deleirdim resmen 3.5 ta gelcez dediler 3 te geldiler 4.5 a kadar
daha bir gun önce biz ordaydık neyimi özledinde geldin daha dutan yeni çıkmısım saçlarım ıslak ıslak ay kabus gibi yani
valla hamilleiğimde hayatımda ağırlamadfıgım kadar misafir ağırladım
birde bana dun demezlermi karnın cok küçük doğacak olanda küçücük olacak diye
evimden kovmadıgıma çok pişmanım babası 4.5 kg doğmus da nolmus dedim
bende 2.750 dogmusum maşallah ailedeki en uzun kadın benim
bbeğim de çok minik değil dr um memnun gidişatından hayeret bişi ya kleşke dün kovsaydım hepsini evden bir daha gelmezlerdi rahat ederdim
hala işler gozmde buyuyor şimdi kalkp ymek yapmam lazm :78:
ay keske biri olsa da o yapsa ben yesem ne yaprsa yerim valla hiç sorun deil
life city maaşllh canm herseyiniz ne guzel gdyr allah anzarlardan korsun hepmzede nasip etsin sağlıklı bi şeklde
esrayağmur canm yorma fazla kendni dkkat et bende bugun dsarı çıkmştm yururken resmen kemklermn acdgnı hssettm ewe zor attm kendmi
Canım gerçekten yürümek işkence gibi oluyor artık..Benim aille hekimliğine randevum vardı 10 martta gitmedim cuma ve bugün hemşire aramış işyerimi ısrarla gelsin diye biraz önce gittim geldim yürüdüm tabii..bebek aşağıya inmiş dedi ama daha da çok inecekmiş en ufak bir kanamanda,su gelmesinde yada bebeğin hareketlerini hissetmezsen hemen hastaneye git dedi.şimdilik herşey yolunda çok şükür..ben dedim yürüyemiyorum artık çok ağırlaştım o da tempolu ve yavaş yavaş yürü dedi.Bu arada bebek doğduktan sonra 4.gün getir kan alcaz dedi.
canım cidden zor walla ya artık en normal yapabldgmz şeyleri bile yapamyrz en basidinden çorap gyerken bi,le çok buyuk caba harcamaya başladım beninsanların düşünmesi gerk bazen dyrum kadınlardr bizi en çok anlayan ama bayanlardan da böle dawranan çok...sorma sana yaptklarnı bana da yaptı bi iki arkadaş çok az kilo almşım da yazık deil miymiş bebege nye yemyrsn dyp durdular ebn gayet ii yiyyrm nerden blyrsn ne yedğimi ne kadr yedgimi deil mi.... ne gerek war böle yorumlara
Selam kızlar ayyy bir daha tek temizlik yapmıycam delimiyim ben ya akşam fırça yiyecem eşimden niye yaptın diyecek ama yardı edicem ben yapıcam diyor yapmıyor iki haftadır bir sele ütü duruyor ya yapmadı yine yapsın diye ütü masası açık durdu iki hafta boyunca ütüde üstünde birde sen hazırla ben yaparım diyor offffffffffff ay çok fena belim karnım korktum ya bebeğime bişey olacak Alah korusun kaşınıyorum bende banyo yıka tuvalet yıka ev süpür sil ütü yap şimdide yeek yapıcam bugün de kaytaramam artık doğru dürüst yemek yapmaz oldum:)))
evimde misss gibi oldu ama
Canım temizlik gibisi yok tabi ama keşke hepsini bir güne sığdırmasaydın..bu kadar yormamamız gerek kendimizi ben geçen haftaya kadar kendimi çok yoruyordum ama artık bıraktım çünkü en son temizliğğimde belim kütük gibi olmuştu çok acı çekmiştim..sen de şimdi biraz yat dinlen canım
Haklısın canım işte eski alışkanlık parça parça yapınca anlamıyoum temizliği birini yapana kadar öbür yer geri kirleniyor:)) bir de canım sıkkındı moralim düzelsin diyey aptım:) ya bir gecelik alamadım neyse hesaplı buldum onud abeğenmedim benim beğendiğimse s beden kalmış zaten eşimde o ince dedi sinir oldum nasibim bağladı diycem artık tövbe tövbe neye niyetlensem bulamıyorum alamıyorum bitmiş oluyor zaten eşimi zor ikna ediyorum biraz maddi sıkıntomız varda tamda dönemine geldi yani neyse işte öyle ....
Aynen canım benim eşimin de işleri bozuldu...işten çıktı tek bana kaldık kredi bocumuz da var gerçe çok şükür herşeyimizi almıştık hiç eksiğimiz kalmadı doğum paramızı da ayırmıştık..Neyse hayırlısı artık bebekler nasipleriyle gelir derler..herşey düzelir inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?