2011 Nisan Anneleri

hala işler gozmde buyuyor şimdi kalkp ymek yapmam lazm :78:
ay keske biri olsa da o yapsa ben yesem ne yaprsa yerim valla hiç sorun deil
life city maaşllh canm herseyiniz ne guzel gdyr allah anzarlardan korsun hepmzede nasip etsin sağlıklı bi şeklde
esrayağmur canm yorma fazla kendni dkkat et bende bugun dsarı çıkmştm yururken resmen kemklermn acdgnı hssettm ewe zor attm kendmi

Canım gerçekten yürümek işkence gibi oluyor artık..Benim aille hekimliğine randevum vardı 10 martta gitmedim cuma ve bugün hemşire aramış işyerimi ısrarla gelsin diye biraz önce gittim geldim yürüdüm tabii..bebek aşağıya inmiş dedi ama daha da çok inecekmiş en ufak bir kanamanda,su gelmesinde yada bebeğin hareketlerini hissetmezsen hemen hastaneye git dedi.şimdilik herşey yolunda çok şükür..ben dedim yürüyemiyorum artık çok ağırlaştım o da tempolu ve yavaş yavaş yürü dedi.Bu arada bebek doğduktan sonra 4.gün getir kan alcaz dedi.

nerde o gunler.aynen bende senın gıbı dıyorum.keske bırı olsadayemekleı yapsa getırse bende yesem.son zamanlar ıyıce sıkıyor ınsanı.hayırlısıyla atlatırız ınsallah bızde bu gunleri.sag salım bebeklerımıze kavusuruz ınsallah.:79:

canım cidden zor walla ya artık en normal yapabldgmz şeyleri bile yapamyrz en basidinden çorap gyerken bi,le çok buyuk caba harcamaya başladım ben insanların düşünmesi gerk bazen dyrum kadınlardr bizi en çok anlayan ama bayanlardan da böle dawranan çok...sorma sana yaptklarnı bana da yaptı bi iki arkadaş çok az kilo almşım da yazık deil miymiş bebege nye yemyrsn dyp durdular ebn gayet ii yiyyrm nerden blyrsn ne yedğimi ne kadr yedgimi deil mi.... ne gerek war böle yorumlara

sorma kapıda elnde tabakla bana bişey getrenleri gornce nasıl sewnyrm yaaaa ne getrmşsse öenmli deil hemn yiyrm walla

cnm açıkcası evde iş yapmak bi yerlere yettiğimi hissetmek hoşuma gidiyo..biraz bende kaşınıyorum... ilk zamanlar 4 ay yatınca sanki kendimi ıspatlama moduna girdim çünkü geniş aile akraba olunca dediler ayyy ya hep ytarsa dedik gibi konuşmuşlar..çok şükür iyiyim ama bazen üzüldüğüm şey eşim oluyo o arada ufak yardım verdiği vaatleri tutmuyo diyo ben yaparım hop işten kaytarıyo... neyse sizinkilerde hoşmuş ama 2 günde 1 gün aşırımı görülürmüş... geliyolar bari moral bozmayın... öylelerine artık lafım keskin hiç alttan almıyorum..hassas dönemdeyiz zati... olmaz..sağolsun eşim bana bırakmıyo bu durumlarda o cvp veriyo malum kendi ailesi olunca ben yüz göz olmim istiyo... bide doktorum dedi hareket iyidir dir... doğumu kolaylaştırır 36ım bitsin asansöre bile binmicem inş merdivel inip çıkıcam hayırlısı ile..tabi ağrılar kolay değil :26:

artık normal sanırım bu ağrılar... bebiş baskı yapıyo yapsında 34e giricem doğum kolaylaşır diyorum çünkü karnım yukarda geliyo gerçi daha var ama... inş kolay doğum yparız rabbim yardımcımız olsun :26:

Herkes çok bilmiş gibi konuşunca ben de çok sinir oluyorum yaaa...boşver canım sen takma kafana he de geç..nasılsa doktorumuz en doğru bilgiyi veriyor bize.dün akşam bana da annemin bir arkadaşı merdiven in çık bol bol dedi doğuma kolaylık olurmuş ay ben yürüyemiyorum bile neyse bugün hemşireye sordum doğrumu diye hayır canım sadece yavaş yavaş yürü merdiven inip çıkma dedi...Dışardan duyduklarımıza rağbet etmeyelim en iyisi.

eskiden eşim kendi şirketi olduğu için 10 gibi gelirdi ozaman sadece çay ve tatlı isterdi..şimdi 6-7 gibi evde iş değiştirdi çünkü kendi işide olsa çok yoruluyodu... bide düzenli yemek yapmaya başladım.... çok yormuyo beni ama :) tencere cifle yok bulaşıkları diz 2 günde 1 mak.. e yere bişey dökülüyo yeri sil vs derken işler artıyo rabbim sağlık versinde yaparız artık bel ağrısıvs korkmuyorum ilk zamanlar 28 hftalarda korkardım malum bilmiyorum ya her şey olumsuzluk aklıma getirirdi..çok şükür bu günleride gördük.

life-city canım bebişin maşallah 3.600 doğmuştu dimi sen kaç kilo aldın hamilelikte 5 k,ilo gitmiş doğumda sanırım cevaplarsan sevinirim canım ben 15 kiko aldım şimdiye kadar bakalım napcaz

kızlarrrrrrrrrrrrrr tek bişey dicem ve bana şunu söyleyin bu lafa bakarak bu insanla aynı ortamda bulunmak nedemek biliyomusunz resmen savaşcı ruhum oldu 30 küsüro ben 23 üm artık gözlerimin içine bakamıyo haddini verdim çünkü....

30 haftamda bebişim le kendi doğmuş 1.5 yaşında olna bebişinin haftasını kıyaslıyo.... bu öyle muhappet için değil ama 2 kardeş 2 kardeşle evleniyo bizde onların gelinleri onununkiler ilk torunlar 2 tane var bende üstüne elti geldim gibi o öyle düşünüyo ilk değil artık eskidi ya.... halılarımın fiyatı evimin eşyası yetmedi şimdide doğmamış bebeğimin kilosunu kıyaslıyo allah akıl fikir versin bu inanların içinde ne yangınlar var

artık normal sanırım bu ağrılar... bebiş baskı yapıyo yapsında 34e giricem doğum kolaylaşır diyorum çünkü karnım yukarda geliyo gerçi daha var ama... inş kolay doğum yparız rabbim yardımcımız olsun :26:[/QUOTE]

İnşallah canım,hepimiz sağlıkla kolay doğumlar yapalım

Selam kızlar ayyy bir daha tek temizlik yapmıycam delimiyim ben ya akşam fırça yiyecem eşimden niye yaptın diyecek ama yardı edicem ben yapıcam diyor yapmıyor iki haftadır bir sele ütü duruyor ya yapmadı yine yapsın diye ütü masası açık durdu iki hafta boyunca ütüde üstünde birde sen hazırla ben yaparım diyor offffffffffff ay çok fena belim karnım korktum ya bebeğime bişey olacak Alah korusun kaşınıyorum bende banyo yıka tuvalet yıka ev süpür sil ütü yap şimdide yeek yapıcam bugün de kaytaramam artık doğru dürüst yemek yapmaz oldum:)))

evimde misss gibi oldu ama

Benim kızımın 23 nisan da statta gösterisi varmış..ben Allah nasip ederse yeni doğum yapmış olcam gidemicem kızımın ilk defa bir gösterisine katılamıcam..çok üzülüyorum..kardeşime ve en yakın arkadaşıma tembih ettim ne olur bari siz işlerinizi ayarlayın gidin yalnız bırakmayın kızımı orada dedim..ama ben gidemicem diye biraz boynu büküldü...gerçe yavrum hiçbir şey demedi ama ben üzüldüğüne anladım

Canım temizlik gibisi yok tabi ama keşke hepsini bir güne sığdırmasaydın..bu kadar yormamamız gerek kendimizi ben geçen haftaya kadar kendimi çok yoruyordum ama artık bıraktım çünkü en son temizliğğimde belim kütük gibi olmuştu çok acı çekmiştim..sen de şimdi biraz yat dinlen canım

Haklısın canım işte eski alışkanlık parça parça yapınca anlamıyoum temizliği birini yapana kadar öbür yer geri kirleniyor:)) bir de canım sıkkındı moralim düzelsin diyey aptım:) ya bir gecelik alamadım neyse hesaplı buldum onud abeğenmedim benim beğendiğimse s beden kalmış zaten eşimde o ince dedi sinir oldum nasibim bağladı diycem artık tövbe tövbe neye niyetlensem bulamıyorum alamıyorum bitmiş oluyor zaten eşimi zor ikna ediyorum biraz maddi sıkıntomız varda tamda dönemine geldi yani neyse işte öyle ....

Aynen canım benim eşimin de işleri bozuldu...işten çıktı tek bana kaldık kredi bocumuz da var gerçe çok şükür herşeyimizi almıştık hiç eksiğimiz kalmadı doğum paramızı da ayırmıştık..Neyse hayırlısı artık bebekler nasipleriyle gelir derler..herşey düzelir inşallah canım

Allah herkesin yardımcısı olsun ben inanıyorum bebişlerimizin kısmetleriyle bereketleriyle geleceklerine pozitif düşünelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…