- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.081
Aynen canım benim eşimin de işleri bozuldu...işten çıktı tek bana kaldık kredi bocumuz da var gerçe çok şükür herşeyimizi almıştık hiç eksiğimiz kalmadı doğum paramızı da ayırmıştık..Neyse hayırlısı artık bebekler nasipleriyle gelir derler..herşey düzelir inşallah canım
Allah herkesin yardımcısı olsun ben inanıyorum bebişlerimizin kısmetleriyle bereketleriyle geleceklerine pozitif düşünelim
Cnm evt biraz önce geldik sabah kontrol vardı öğleden sonra da sonuçlarımızı gösterdik.Valla benim de olup olacağı bu işte 2kg. olmuş bebiş.Doktor dedi sen ne bekliyorsun kendin ne kadarsın ki dedi.Boşuboşuna kendini üzüp yıpratma doğduktan sonra alır dedi.Zaten senden 4kg. çıkması kadar anormal bişey yok dedi.Böyle işte Erencim...Allah sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inş.Ne yapalım bizimkiler de biraz minik olacak...Hayırlısı
merhaba hanımlar,
düzenli yürüyüş yapıyormusunuz? ben çok çabuk yoruluyorum, hemen nefes nefese kalıyorum ama normal doğum için yürüyüş yapmak lazım sanırım bol bol:44:
kızlar dogumdan önce ağda yaptırmayı düşünüyomusunuz ya da tüylerden nasıl kurtulacaksınız
ben lazer epılasyon yaptrdıgım ıçın agda yaptramıyorum maalesf jılet yapıcam
lazerden sonra tüylerin tekrar cıkmaması gerekmiyo mu
hmm bende agda yaptırmayı düşünüyorumda ne zaman yaptırsam bilemiyorum
kızlar selam bgn kasılmalarım var neyapacağımı bilmiyorum yalancı kasılmalar diye düşünüyorum ama endişeliyim vrmı bnm gbi olan
Benim uzun süredir var ama nst de ciddi bişey çıkmadı dr da önemsemedi.
benmde nst iyi çıktı ama o 15 dk içinde kasılmanın olmadığı zamana denk geliyor mesela gün boyu nst de kalsak ozaman anca görünür herallde braz daa bekleyp arıcam doktoru gerçekten çok paranoyak oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?