2011 Nisan Anneleri

öyle canım inşaallah bebeğim doğunca çekmesin sıkıntı,ben kalkıyım canım yemek yapıyım hoşçakal

merhaba hanımlar,
düzenli yürüyüş yapıyormusunuz? ben çok çabuk yoruluyorum, hemen nefes nefese kalıyorum ama normal doğum için yürüyüş yapmak lazım sanırım bol bol:44:

maş canım ıyı olmuş yıne kılosu benım dr da bıze aynı şelerı soyluyor.hayrlıslı olsun canım

merhaba hanımlar,
düzenli yürüyüş yapıyormusunuz? ben çok çabuk yoruluyorum, hemen nefes nefese kalıyorum ama normal doğum için yürüyüş yapmak lazım sanırım bol bol:44:

ben çok zor yuruyorum penguen gıbı aynı bugun ellerım ayaklarım şiştı bı anda çıkıp tansıyonumu olçtrmeye gttım ayakbaılarımı gyemdım zor gttım çok şiştı ama donuncwe rahat geldım yurumek şişi ındırıyormuş
kızlar dogumdan önce ağda yaptırmayı düşünüyomusunuz ya da tüylerden nasıl kurtulacaksınız

ben lazer epılasyon yaptrdıgım ıçın agda yaptramıyorum maalesf jılet yapıcam

kızlar selam bgn kasılmalarım var neyapacağımı bilmiyorum yalancı kasılmalar diye düşünüyorum ama endişeliyim vrmı bnm gbi olan

38haftadan sonra dogum olabilıyor ya artık ozamn yapsan daha ıyı şimdı yapsan az az çıkar busefer ozamnda agdaya gelmez tuyler

yaa çok pis bir durum şu tüy olayı.bende düşünüyorum ne yapsam diye,normalde her ay sire giderim.geçen akşam rahatsızlanınca hastaneye giderken neolur neolmaz diye jiletledim.şimdi dr bu ayın 30 çağırdı kontrole ozaman sirle alıp gitsem, doğum için 15 nisana gün verdi onbeşgün içinde ağdalık olmaz almasam öyle dr gitmek olur mu. kafam çok karışık.

Benim uzun süredir var ama nst de ciddi bişey çıkmadı dr da önemsemedi.

benmde nst iyi çıktı ama o 15 dk içinde kasılmanın olmadığı zamana denk geliyor mesela gün boyu nst de kalsak ozaman anca görünür herallde braz daa bekleyp arıcam doktoru gerçekten çok paranoyak oldum

benmde nst iyi çıktı ama o 15 dk içinde kasılmanın olmadığı zamana denk geliyor mesela gün boyu nst de kalsak ozaman anca görünür herallde braz daa bekleyp arıcam doktoru gerçekten çok paranoyak oldum

benim kasılmalar daha yolda,hastaneye giderken geçmişti.nst de bişey çıkmaması normaldi yani.yalnız benim kasılmayla beraber vajinamdada ağrım olmuştu ,ara arda hala devam ediyor.dediğin gibi bütün gün nst ye bağlasalar çıkacak ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…