- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.101
evt gelmz agdaya bende sınır oluyorum jılet te yapılmıyorkı ıkı saat ugraştım gecenlerde
bende bir elimde ayna zaten bişey görmüyorum artık nasıl olduysa öylesine yaptım.kadınların derdi bitmiyorki
çoraplarımı bıle zor gıyınıyorum eşim evdeyse o gıydırıyor ahyrlısyla dogursaydık bebışlerımızıde normal yaşantımıza donseydık
benim kasılmalar daha yolda,hastaneye giderken geçmişti.nst de bişey çıkmaması normaldi yani.yalnız benim kasılmayla beraber vajinamdada ağrım olmuştu ,ara arda hala devam ediyor.dediğin gibi bütün gün nst ye bağlasalar çıkacak ama...
13 canım ama bana yarıyor yedıklerım bebışım ıkı kılo
Hayırlısı artık yaaa takmayacağım ne yapayım...Rabbim eli ayağı düzgün,sağlıklı nasip etsin...Zaten ben de pek bi küçük doğmuşum...Eeee genetik şifre diye bişey var bi de...maş canım ıyı olmuş yıne kılosu benım dr da bıze aynı şelerı soyluyor.hayrlıslı olsun canım
13 canım ama bana yarıyor yedıklerım bebışım ıkı kılo
eşim 1.80 felan bende 1.63 mıyon değiliz aslında ama eşim 2100 kg felan dogmuş dr buyuzden eşime dıyor sen ne beklıyorusn daha çocuktan dıyeHayırlısı artık yaaa takmayacağım ne yapayım...Rabbim eli ayağı düzgün,sağlıklı nasip etsin...Zaten ben de pek bi küçük doğmuşum...Eeee genetik şifre diye bişey var bi de...
Senin tipin nasıl çok garip oldu de mi soruYani eşin ve sen minyon tipli misiniz???
Heee valla ben de 12 kilo aldım inş. doğumdan sonra gider de üstümde kalmaz
Ben de 13 kilo aldım
inşallah hepimiz şıp diye veririz bütün kiloları..kuş gibi hafif oluruz sonra
ben şimdilik çıkıyorum kızlar iyi akşamlar grşrüz
Sen kaç kilo doğmuşsun annen hatırlıyor mu??eşim 1.80 felan bende 1.63 mıyon değiliz aslında ama eşim 2100 kg felan dogmuş dr buyuzden eşime dıyor sen ne beklıyorusn daha çocuktan dıye
Erencim sağlıklı doğsunlar da artık doğduktan sonra toparlarlar diye düşünüyorum bugün doktorum da öyle dedi...3ten fazla heralde.bırde benım bunyemden kaynaklanıyormuş az kılo alması rahımden bebege gıden kan akışından dedı dr.20 haftadan sonra ayrıntılıya prof gtmıştık o da kan akımından dır demıştı
Kiloyu veririrm ben ondan korkmuyorum da bizim ailede göbek problemi var maalesef.
tek korkum göbeğimin kalaması.
Erencim sağlıklı doğsunlar da artık doğduktan sonra toparlarlar diye düşünüyorum bugün doktorum da öyle dedi...
Valla cnm bol bol mekik çekeceğiz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?