2011 Nisan Anneleri

evet cnm bnmde öyle oluyor allaha emanetiz artık ne diyimmm

maş canım ıyı olmuş yıne kılosu benım dr da bıze aynı şelerı soyluyor.hayrlıslı olsun canım
Hayırlısı artık yaaa takmayacağım ne yapayım...Rabbim eli ayağı düzgün,sağlıklı nasip etsin...Zaten ben de pek bi küçük doğmuşum...Eeee genetik şifre diye bişey var bi de...
Senin tipin nasıl çok garip oldu de mi soruYani eşin ve sen minyon tipli misiniz???

13 canım ama bana yarıyor yedıklerım bebışım ıkı kılo

Heee valla ben de 12 kilo aldım inş. doğumdan sonra gider de üstümde kalmaz

eşim 1.80 felan bende 1.63 mıyon değiliz aslında ama eşim 2100 kg felan dogmuş dr buyuzden eşime dıyor sen ne beklıyorusn daha çocuktan dıye

Ben de 13 kilo aldım

inşallah hepimiz şıp diye veririz bütün kiloları..kuş gibi hafif oluruz sonra

aslında hemen hemen aynı kılo alımlarımız oyle çokta kılo almadık ınşş şıp dıye verırız
ben şimdilik çıkıyorum kızlar iyi akşamlar grşrüz

iyi akşmlar canım

3ten fazla heralde.bırde benım bunyemden kaynaklanıyormuş az kılo alması rahımden bebege gıden kan akışından dedı dr.20 haftadan sonra ayrıntılıya prof gtmıştık o da kan akımından dır demıştı

Kiloyu veririrm ben ondan korkmuyorum da bizim ailede göbek problemi var maalesef.
tek korkum göbeğimin kalaması.

oğlum 33+2 de 2700 dü... karnım feci yırtıldı göğüslerimde vardı ama bu ışıkta bakınca çok fena göbek deliğimin ynında bile var... erkek olduğu için hep karnım çıktı öne doğru... napalım eşimde sağolsun beni teselli ediyo artık loş ışık ışıksız idare edicez

Erencim sağlıklı doğsunlar da artık doğduktan sonra toparlarlar diye düşünüyorum bugün doktorum da öyle dedi...

Kiloyu veririrm ben ondan korkmuyorum da bizim ailede göbek problemi var maalesef.
tek korkum göbeğimin kalaması.

Valla cnm bol bol mekik çekeceğiz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…