- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.121
oğlum 33+2 de 2700 dü... karnım feci yırtıldı göğüslerimde vardı ama bu ışıkta bakınca çok fena göbek deliğimin ynında bile var... erkek olduğu için hep karnım çıktı öne doğru... napalım eşimde sağolsun beni teselli ediyo artık loş ışık ışıksız idare edicez
life-city canım bebişin maşallah 3.600 doğmuştu dimi sen kaç kilo aldın hamilelikte 5 k,ilo gitmiş doğumda sanırım cevaplarsan sevinirim canım ben 15 kiko aldım şimdiye kadar bakalım napcaz
canım sıkılıyorrrrrrr
son 27 gunum kaldı çok heycanlıyım sankı zaman gecmıyor hıç
Benim de fena sıkılıyor bu ara.Tv izlemek,pc başında oyalanmak hiçbişey yapmak istemiyorum hemen sıkılıyorum...
Benim kız da normal doğum pozisyonunda bakalım doktorumuz da normal yaparsın sen dedi ama ben pek bi cesaretsizim
Ben de çok sıkılıyorummmmmmmmmmmm
ben de çok sıkıldım kızlar çatacak yer arıyorum .Çarşamba günü dr gidiceez dua edin de bebeğim 2kg yi devirmiş olsun 2 haftadır kendimi besiye çektim yanii kilo almıştır dimi kızlar ....
Alla alla küçük diye sezaryen yapanı da ilk defa duyuyorum :44: hep büyük diye yaparlardı:))benm kızım donmuş ama dr kçk dıye sezeryan yapcam dıyor.aslında benımde işime geldı bı yandan hem tarıh erken oldu hemde uyycam uyancam kızm dunyaya gelmışama sezeryan çokk zormuş korkmuyorda değilim.
ben de çok sıkıldım kızlar çatacak yer arıyorum .Çarşamba günü dr gidiceez dua edin de bebeğim 2kg yi devirmiş olsun 2 haftadır kendimi besiye çektim yanii kilo almıştır dimi kızlar ....
aslında bugunlerın kıymetını bılmıyoruz rahat batıyor bızlere çocuklar olsun ozamn gorcez
Alla alla küçük diye sezaryen yapanı da ilk defa duyuyorum :44: hep büyük diye yaparlardı:))
Kaan kocatepeye giden sen miydin?
Almıştır annesi merak etme.
Biraz dikkat edince hemen fark ediyor bebeklerde.
Ben de cuma gidicem kısmetse.
evt canım bendım drum normal dogum sırasında oksıjensız kalabılır dedı bızde daha bışe demedık
bu arada besiye çektim ama kendime bayaa yaradı 13 kilo olmuşum yaaa
Standart 13 kilo sanırım ama benim durumun daha kötü hafta olarak sizden daha gerideyimbu arada besiye çektim ama kendime bayaa yaradı 13 kilo olmuşum yaaa
evt canım bendım drum normal dogum sırasında oksıjensız kalabılır dedı bızde daha bışe demedık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?