2011 Nisan Anneleri

iyi akşamlar kızlar geçmişi anca okuyup gelebildim nasılsınız bakalım arada sırada girdiğimde topiğin sessizliğinden bahsedilmiş hep ama sanırım buda bizim doğuma yaklaşmamızın stresi diye düşünüyorum yani herkes ben gibi ise ben hiiiiç mi hiiiç iyi değilim doğum zamanı yaklaştıkça stresim artıyor . kulağım hep karnımda acaba hareket ediyor mu nasıl falan filan diye işte. sezeryan olacak ve 15 gün önceye gün verdi doktor ay bilmiyorum nasıl geçecek bu 4 hafta . bide bişey soracağım benim oğlan 28. haftadan beri hep kafası aşağıdaydı yani erken dönmüştü ama 2 gündür tekmelerini aşağıda hissediyorum tekrar döner mi ki

Aynı senin gibiyim Esra, yağ mağ işe yaramadı

life-city canım bebişin maşallah 3.600 doğmuştu dimi sen kaç kilo aldın hamilelikte 5 k,ilo gitmiş doğumda sanırım cevaplarsan sevinirim canım ben 15 kiko aldım şimdiye kadar bakalım napcaz

evet cnm 3600 doğdu.ama şişlik oluyor bebeklerde indimi bilmiyorum çıkarken tartmadılar.
yarın gidicem ilk kontrolune.
72 den 90 a çıktım ben. yani 18 kilo aldım

canım sıkılıyorrrrrrr
son 27 gunum kaldı çok heycanlıyım sankı zaman gecmıyor hıç

Benim de fena sıkılıyor bu ara.Tv izlemek,pc başında oyalanmak hiçbişey yapmak istemiyorum hemen sıkılıyorum...
Benim kız da normal doğum pozisyonunda bakalım doktorumuz da normal yaparsın sen dedi ama ben pek bi cesaretsizim

benm kızım donmuş ama dr kçk dıye sezeryan yapcam dıyor.aslında benımde işime geldı bı yandan hem tarıh erken oldu hemde uyycam uyancam kızm dunyaya gelmış ama sezeryan çokk zormuş korkmuyorda değilim.

ben de çok sıkıldım kızlar çatacak yer arıyorum .Çarşamba günü dr gidiceez dua edin de bebeğim 2kg yi devirmiş olsun 2 haftadır kendimi besiye çektim yanii kilo almıştır dimi kızlar ....

ben de çok sıkıldım kızlar çatacak yer arıyorum .Çarşamba günü dr gidiceez dua edin de bebeğim 2kg yi devirmiş olsun 2 haftadır kendimi besiye çektim yanii kilo almıştır dimi kızlar ....

inşş devırmıstır canım.besıye çektıysen almıştr merak etme.bnmde cmt yıne kontrolum var 200 gr alır ınşş bu sefer

Alla alla küçük diye sezaryen yapanı da ilk defa duyuyorum :44: hep büyük diye yaparlardı:))
Kaan kocatepeye giden sen miydin?

Almıştır annesi merak etme.
Biraz dikkat edince hemen fark ediyor bebeklerde.
Ben de cuma gidicem kısmetse.

evt canım bendım drum normal dogum sırasında oksıjensız kalabılır dedı bızde daha bışe demedık

bu arada besiye çektim ama kendime bayaa yaradı 13 kilo olmuşum yaaa
Standart 13 kilo sanırım ama benim durumun daha kötü hafta olarak sizden daha gerideyim
evt canım bendım drum normal dogum sırasında oksıjensız kalabılır dedı bızde daha bışe demedık

Önemli olan doktoruna güvenmek zaten canım.
Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…