2011 Nisan Anneleri

Canım geçmiş olsun hayırlısı bu demekki Rabbim bi daha yaşatmasın kendini hazır hissettiğinde inş. tez zamanda sağlıcakla bebeğine kavuşurssun:Saruboceq:

maaşallah canım gözün aydın

maaşallah kuzuna göstermiş kendini nazlanmamış annesine
teyzesi geçen hafta nazlanmıştı beni çok tedirgin etti ama bugün gösterince kendini herşeyi unuttum ayy düşününce gözlerim doluyor

Fadik, Angel74, Papatyam, Aysu87, Dreamer35 ve sayamadığım arkadaşlarım ayy iyiki varsınız iyiki burda birbirimize dertlerimizi sevincimizi paylaşıyoruz sanalda olsa çok samimiyizmafoldumben opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benim ya çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun

canım benim aşağı doğru göbek deliğim çin ve rus takvimindede kız gözküyor hayırlısı bakalım deneyelim ne kaadr dpğru çıkacak

cnm benim geçmiş olsun..benimde 1 düşüğüm olmuştu 16 ay önce...ama ancak yeni yeni üstümden attım..ve şuanda 8 hft hamişim...ama rahatım teslimiyet birazda..kimden geldiğini biliyorum..ha allah korusun buna bişi olursa üzülürmüyüm yine tabiki...ama biz bebiş istedik hemen olmadı...yeni oldu mesela...topla kendini ve çalışmalara başla..yoksa bu seferde bebek olmuyo die üzülüp kafaya takma ben gibi...ama seni çok iyi anlıyorum..RABBİM BETERİNDEN SAKLASIN...

Merhaba arkadaşlar benimde bugün öğleden sonra kontrolüm vardı..Çok heyecanlı gittim çok şükür çok iyiyimiş artık bebek seklini almaya başlamış iyice ..çok güzel bi duygu hareket etti onları izledik gözyaşlarımı tutamadım..
2 hafta sonra ikili test için çağırdıve kendi doktorum yapmayacak başkasına yönlendirdi ben medipol hastanesine gidiyorum 180 tl dediler banada ..ama sanırım bu hastaneden hastaneye farklılık gösteriyor bu arada ssk lı fiyat bu .

canım benim çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum.. hayırlısı olsun herşey Allahtan, Rabbim hayırlısıyla sabrını da verir inşallah. Onun izniyle tez zamanda bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder umarım...

Geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm.

çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin...

canım benim aşağı doğru göbek deliğim çin ve rus takvimindede kız gözküyor hayırlısı bakalım deneyelim ne kaadr dpğru çıkacak

hadi bakalım hayırlısı olsun ...........insan zaman yaklaştıkça şu cinsiyeti ne kadarda merak ediyor değilmi..........içimizden geçen hep sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları ama cinsiyette pek bi heyecan katıyor gebeliğe....

cok gecmis olsun canim.

kızlar günaydın
size yattığım yerden yazıyorum
kanamam oldu salı günü hem de çokve sulu. hemen doktoruma gittim 1 gece orada kaldım dün akşam çıktım
çok şükür bebeğim maşallah diyeyim sağlıklı gözüküyo
kalçadan 2 doz iğne başlattı bebe aspirinini kesti.10 gün yatacaksın dedi.
biraz devam ediyor birde sabah kustum baktım biraz gelmiş

Canım benim çok geçmiş olsun.Allah bir daha böyle bir tecrübe yaşatmasın.Kendine dikkat et...

çok güzel canım maşallah1 ay sonramı gideceksin tekrar

ben asıl doktoruma yarın 17:30 da randevum var ama duramadıgım için acele ettım dun bı doktora gıtmıstım çünki yavrumun daha kalp atısını duyamamıstım acelemın nedenı de buydu.yanı yarın gene duyacagım ınsallah kuzumun sesınızemuszemus

aranızda böyle olan var mı ben tüp bebek hamilesiyim ve tedavinin başından itibaren hiç kanama olmamıştı panik yapmamam lazım lütfen bana yazın

canım bende tüp bebek hamilesiyim bende oyle bırsey olmadı ama sırf sana bende senle aynıyım demek ıcın yazdım.çünki ne kadar zorluklarla bebeğimize kavuştuğumuzu biliyorum.allahım korusun hepsınıde.sana da ıyılık versın azda olsa bu kanamakar normal olabılırmıs onemlı olan kahverengı kanama olmaması.hadı geçmiş olsunkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…