- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.881
nisan anneleri tam tarihleriniz nasıl? benım 21 nisan ama son kontrolde ultrasonda 16 nisan çıktı.hangisi geçerlidir şuan.çok sabırsızlanıyorumdaaaaa :)))
Canım benim 13 nisan ama ultrasonda 1 nisan görünüyor.
aaa az kalmıs ozaman.günler gecmıyo bana yaa.bende 16 nısan olarak kabul edıyorum ama tam gununude bekler belki.
slm kızlar benimde 5 nisan usg ye göre. sata göre 10 nisan
gerçekten miiii daha 1 ay mı var yani( 50:
cnm sen yeni katılmışsın sanırım aramıza kaç haftalık hamilesin ?
sızınkıler ılk haftalarmıs yıne. benım sata göre taaaaaaa 21 nısan.olsun napalım hayırlısıyla saglıklıca doğsunda. beklerım ben
bugun 35+1 oldukk
maşallah az kaldı bebişlere kavuşmamıza. dün annemler falan gördü beni karnın ne kadar büyümüş dediler 2 haftadır görüşmüyorduk. bide karnın toplanmış doğum yakın dedi eee 5 tane doğurmuş tecrübe yani.
Valla bu zamana kadar nasıl geçti anlamadım ama günler yaklaştıkça sanki geçmek bilmiyor.
ooo maşallah bayağı kıdemliymiş hemde.benımkıde top gıbı oldu ozman yakınmı oluyomus.önumde top gıbı duruyo öyle.
kız mı erkek mi senin? benim önceden arkadan bakınca yanlardan karnım görünüyomuş şuanda arkadan hiç belli değilmiş öne toplanmış ablam ve annemin yorumları
kız mı erkek mi senin? benim önceden arkadan bakınca yanlardan karnım görünüyomuş şuanda arkadan hiç belli değilmiş öne toplanmış ablam ve annemin yorumları
sızınkıler ılk haftalarmıs yıne. benım sata göre taaaaaaa 21 nısan.olsun napalım hayırlısıyla saglıklıca doğsunda. beklerım ben
Valla büyüklerin laflarını kulak arkası yapmamak lazım bişey biliyorlar da söylüyorlar
benim 28 nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?