- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.901
benim 28 nisan
gunaydınn kızlarrr ben yıne mıde bulantısıyla uyandım bu 8 ay byunca toplasan 10 gun afedersınızde çıkarmamışımdır sabhaları.
mesa benım ayaklarım sadece gece ınıyor butun gun şiş bırde yuruyuş ıyı gelıyor
günaydın kızlar hnasılsınız
hayırlı cumalar olsun hepimize inşşş rabbim bebişlerimizi korusun
Ay evet hep doğursak da kurtulsak diyoruz ama doğum sonrası da zor bir dönem bizi bekliyor loğusalık psikolojisi de kötü oluyor
yarın kontrolumuz var yıne bakalım bızım kız kaç kg olmuş.bunun yanında bıde nst amınıyos sıvısı renklı dobbler bakıyorya dr bunlardan bırınde eksılme olursa kendını dırek dogumhanede bulursun dıyor ınşş yrn guzel haberlerle gelırımm
kızlar kontrolden geldik prensesimizle kilomuz 2900 olmuş boyumuz da 50,8cm maşallah deyin teyzeleri canım kelebeğim dönmüş o yüzden hareketleri artmış sadece fazla su içmemiz gerekiyormuş
Selam kızlar nasılsınız?
Bir buçukta randevum var çok heyecanlıyım
Sarissacım hem dediğin pazar günü doğru çıkabilir..gideceğim düğün salonunda 3.katta nikah kıycam hem merdivenleri dik hem de asansör yok..Normalde orayı çıkarken nefes nefese kalıyordum.Kız valla doğurmayım bir de oradaPazartesi topikte göremezseniz bilin ki doğurdum
Benim de 1 hafta önce eski komşularım gelmişti..10 günün kalmış karnın baya aşağıya inmiş demişlerdi..Doğru söylemişler,sancılar düzenli gelmeye başladı ama ilaçla durduruyoruz..Cumartesi ilacıda bırak dedi doktor..Bakalım ne olacak?maşallah az kaldı bebişlere kavuşmamıza. dün annemler falan gördü beni karnın ne kadar büyümüş dediler 2 haftadır görüşmüyorduk. bide karnın toplanmış doğum yakın dedi eee 5 tane doğurmuş tecrübe yani.
bencede katılıyorum. bugünde karnıma sanki iğne batırıyolar arayımda anneme soruyum bari kesin vardır bii nedeni
drumuz bize bu ayın sonuna hazırlıklı ol dedi bakalım heran gelebilir artık dedi. heveslendirdi bizi
:79: slm cnmkızlar herkese merhaba nasılsınız bakalım
kızlar sizlere sorum olacaktı yardımcı olurmusunuz
benim doğuma kısmetse 21 günüm var hurma yemeye başladınız mı ne kadar kala başladınız birde ne için yiyiyoruz dua filan okuyormusunuz yemeden önce
kızlar sizlere sorum olacaktı yardımcı olurmusunuz
benim doğuma kısmetse 21 günüm var hurma yemeye başladınız mı ne kadar kala başladınız birde ne için yiyiyoruz dua filan okuyormusunuz yemeden önce
slm annecikler 3 gündür annem bendeydi...telefonla konuştum şimdi nasıl alışmışız birbirimize meğersem oda bende boşluğa düştük oğlum gelsede yine kavuşsak birbirimize bana 20 dak uzaklıkt arabayla ama yanımda kalması bi başka oluyo.... pazartesi kontrolümüz var yeni doktorumuza eski ugs kağıtlarını götürcez bana doğum için tarih vericem dedinormal doğuma hoşuma gitti bebeşimin gelişimi önde olduğu için baya onun doğum tarihini öne çekme gidi bi durumu olanilirmi dedi... 26 dan biri genelde 11nisan 14 nisan arası görünüyo normalde 27 nisanken hayırlısı artık..
aynen öyle valla off canım sıkılıyor sıfır araba aldık bu yıl herşeyi daha fazla para..vergisi eşek yükü,kaskosu öyle,bizden çok parar yiyor valla..eşimi satıp daha uygun bişey alma konusunda ikna etmeye çalışıyorum
ben faiz işine çok dikkat ederim kredi çektirmedim.peşin aldık.babamdan borç aldık ona ödüyoruz.
:79: slm cnm
sezaryenmi olcan.... 35ten sonra yemeye başlıcam inş... harici bişey yapmıyorum ben cnm.... tembelliğimden:78:
bugün başlayayaım o zaman sağol :)canım 21 gün kaldıysa başla bence
dua filan diil canım. hurmanın doğumu kolaylaştırıcı ve başlatıcı etkisi var
o yüzden sonlara gelmeden yemesi sakıncalı
merhaba cnm öyle oluyor benim de annem gelince alışıyorum bir de vakit daha çabuk geçiyor benim de annemle teyzem gelmişti hafta içi 1 gün kaldılar 2 tane bambu beşik var onları süslediler çikolata ve şeker sepeti yapmışlar bir de kapı süsü çok güzel fotograf makinamın şarj aletini bulamadım evde. Yoksa ekleyecektim buraya neyse bulurum inş eklerim bir de benim kociş dayanamadı oda takımı aldı kızıma yani anlayacağın içimiz dışımız beşik yatak oldu bu hafta sonu kısmese gidip toz pembe boya alacağız ve boyayacağız odayı geç kaldık birazcık bütün aldıklarım odanın ortasında duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?