2011 Nisan Anneleri

10 gündür mide bulantısı bende de başladı..Birde üşütttüm heralde öksürüyorum ve boğazım yanıyor..

günaydın kızlar hnasılsınız

hayırlı cumalar olsun hepimize inşşş rabbim bebişlerimizi korusun

Amin canım cümlemizin..

Ay evet hep doğursak da kurtulsak diyoruz ama doğum sonrası da zor bir dönem bizi bekliyor loğusalık psikolojisi de kötü oluyor

Bencede bu yorgunluğun üzerine,doğumdan sonrada yoğun bir tempo,Allahtan benim çevremde her şeye karışacak kimse kalmadı şükür

Güzel haberlerle gelirsin inşallah..

kızlar kontrolden geldik prensesimizle kilomuz 2900 olmuş boyumuz da 50,8cm maşallah deyin teyzeleri canım kelebeğim dönmüş o yüzden hareketleri artmış sadece fazla su içmemiz gerekiyormuş

Maşallah annesi,sağlıkla gelsin bebişin..

Selam kızlar nasılsınız?
Bir buçukta randevum var çok heyecanlıyım

Kontrol günleri ben çok heyecanlanıyorum..Güzel haberlerini bekliyoruz..

Allah yardımcın olsun..Çok zor ya ,özellikle hamile olup çalışan annelere Allah yardım etsin..

Benim de 1 hafta önce eski komşularım gelmişti..10 günün kalmış karnın baya aşağıya inmiş demişlerdi..Doğru söylemişler,sancılar düzenli gelmeye başladı ama ilaçla durduruyoruz..Cumartesi ilacıda bırak dedi doktor..Bakalım ne olacak?

bencede katılıyorum. bugünde karnıma sanki iğne batırıyolar arayımda anneme soruyum bari kesin vardır bii nedeni

İnsan her şeyi doğuma yoruyor artık..

drumuz bize bu ayın sonuna hazırlıklı ol dedi bakalım heran gelebilir artık dedi. heveslendirdi bizi

benim ilkindede heveslendirdi ama 41. haftada geldi nasıl sinir bozucu bişey beklemek bilemezsiniz.o yüzden sakın kendinizi erkene alıştırmayın.gelirse süpriz olsun herşeyi hazırda olsun yinede..ama psikolojik olarak kendinizi 40 ın dolmasına hazırlayın..

slm annecikler 3 gündür annem bendeydi...telefonla konuştum şimdi nasıl alışmışız birbirimize meğersem oda bende boşluğa düştük oğlum gelsede yine kavuşsak birbirimize bana 20 dak uzaklıkt arabayla ama yanımda kalması bi başka oluyo.... pazartesi kontrolümüz var yeni doktorumuza eski ugs kağıtlarını götürcez bana doğum için tarih vericem dedi normal doğuma hoşuma gitti bebeşimin gelişimi önde olduğu için baya onun doğum tarihini öne çekme gidi bi durumu olanilirmi dedi... 26 dan biri genelde 11nisan 14 nisan arası görünüyo normalde 27 nisanken hayırlısı artık..

kızlar sizlere sorum olacaktı yardımcı olurmusunuz
benim doğuma kısmetse 21 günüm var hurma yemeye başladınız mı ne kadar kala başladınız birde ne için yiyiyoruz dua filan okuyormusunuz yemeden önce

kızlar herkese merhaba nasılsınız bakalım
:79: slm cnm
benim doğuma kısmetse 21 günüm var hurma yemeye başladınız mı ne kadar kala başladınız birde ne için yiyiyoruz dua filan okuyormusunuz yemeden önce

sezaryenmi olcan.... 35ten sonra yemeye başlıcam inş... harici bişey yapmıyorum ben cnm.... tembelliğimden:78:

canım 21 gün kaldıysa başla bence
dua filan diil canım. hurmanın doğumu kolaylaştırıcı ve başlatıcı etkisi var
o yüzden sonlara gelmeden yemesi sakıncalı

merhaba cnm öyle oluyor benim de annem gelince alışıyorum bir de vakit daha çabuk geçiyor benim de annemle teyzem gelmişti hafta içi 1 gün kaldılar 2 tane bambu beşik var onları süslediler çikolata ve şeker sepeti yapmışlar bir de kapı süsü çok güzel fotograf makinamın şarj aletini bulamadım evde. yoksa ekleyecektim buraya neyse bulurum inş eklerim bir de benim kociş dayanamadı oda takımı aldı kızıma yani anlayacağın içimiz dışımız beşik yatak oldu bu hafta sonu kısmese gidip toz pembe boya alacağız ve boyayacağız odayı geç kaldık birazcık bütün aldıklarım odanın ortasında duruyor

bende istemiyorum ama bana sorulmadı canım istemediğimi bile bile emri vaki yaptı ramazan bayramında memlekteyken kardeşiyle babssıyla bir oldu aldı birde koşa koşa bana müjde vermeye geldi ben nasıl ağlamıştım burnumdan getirdin diye birde üste çıkmıştı eğer sana sıkınıtı çektirirsem o zaman konuş demişti çektiğimiz sıkıntıyı görüyor şimdi desem ne fayda satmıyorda satsa bile daha ucuz alacak ama artan parayla krediyide kapatmıycak delirmemek elde değil birde kaynanam dengesizi aman torunum nasibiyle geliyor bak arabanızda oldu demezmi ben bir çoştum ne nasibi ya faiz ne zamandan beri nasip oluyor benim çocuğumun boğazından faiz geçicek şimdi dedim kestiler sesilerini ama o kadar öfkelenmştim ki anlatmam bunlar müslüman değil mi bilmiyorlar mı hayır kabul et bari evet faiz bu ve haram de....

benım kızımında sepet beşiği,hediyeleri dağıtacağımız sepet süslenip geldı kızıma oda takımı için yatak örtüsü diktirmişitm oda geldı bakalm cok mutlu oldum umarım kızımda mutlu olur aklı yetınce odasına ben cok ımrenerek yaptırdım hepsını

:79: slm cnm

sezaryenmi olcan.... 35ten sonra yemeye başlıcam inş... harici bişey yapmıyorum ben cnm.... tembelliğimden:78:

evet 8 inde kısmetse sezaryan olucam ben şu an 35 in içindeyim çizelgem 4 gün geriden gidiyor

canım 21 gün kaldıysa başla bence
dua filan diil canım. hurmanın doğumu kolaylaştırıcı ve başlatıcı etkisi var
o yüzden sonlara gelmeden yemesi sakıncalı
bugün başlayayaım o zaman sağol :)

ohoh negüzel onla zaman geçirirsin biraz işte... Yp geç kalma...son haftan rahat boş geçsin biraz..resimlerinide çek fikir olur bize bende istiyorum sepet falan çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…