2011 Nisan Anneleri

kızzlar son günlerde el parmaklarımın eklem yerleri ağrıyor salı günü kısmetse doktoruma sorucam sabah kalkınca daha kötü tutuluyor resmen birde bazen karnım adt olacakmışım gibi ağrıyor çok ta gezemiyorum eşimle geçen dışarı bir avm ye gittik karnıma resmen bıçaklar saplandı sanki çabuk beni eve götür dedim iki büklüm oldum anlayacağınız

Güle güle kullansınlar bende sepet alıp süslemek istiyorum kapı süsüyapmak istiyorum bu haftada alamam malzemeleri eşime laf anlatmak zor(zaten şeker falan yapmıycam kimse yokki burda birkaç arkadaş onada gerek yok yani sizler böyle yazdıkça imreniyorum sepetide şampuanını falan koymak için yapıcam:)

güle güle kullanın kızınla birlikte inş.

ohoh negüzel onla zaman geçirirsin biraz işte... Yp geç kalma...son haftan rahat boş geçsin biraz..resimlerinide çek fikir olur bize bende istiyorum sepet falan çünkü

şarjı bulursam ekliycem inş.

Durup dururken aklıma bişey geliyo ağlıyotum bi komik oldum bende ya...:26:
aynen durup dururken ağlıyorum bende

sağol cnm tülü alıp şöyle kat kat olacak şekilde 20 cm genişliğinde kestiler ortasından teğel yapıp büzüştürdüler ve sepete diktiler sonrada silikon tabacasıyla incileri yapıştırdılar çok basit yani herkes yapabilir

haklısın cnm faiz çok pis bişey yaaa...
biz şuan satsak aldığımız fiayata satabileceğiz hiç düşmeyecek..çünkü biz galeriden tanıdıktan aldık geliş fiyatına
5 bin daha ucuza aldık.şimdi bakıyorum nete bizimkinin aynısı 40-44 arası değişiyor km sine göre.biz 42 ye aldık.hemen satmak istiyorum allah var...herşeyi pahalı yaaaa:84::84::84::84:

canım seninki erkek mi?

Ay yapması kolay kısmı benim için azcık marifetliyimdir:)) alsam bir malzemeleri neler yapıcam:))güzel şeyler ördümde oğluma bende ekleyemiyorum telfeonun kablosunu almadı benim adam:)) ekliycem sizlerde bakın diye

ben sepet ve kapı süsü yaptım.şekerler kaldı.nasıl bişey yapıcam ona karar vermedim

hayır kız çok ta kilo almadım aslında 10 kilo falan

cnm bizim kız da kısmetiyle geldi biz de ev aldık ama çok şükür eşimin tanıdığı bir şirketti hiç faiz işine bulaşmadık senet yaptı adam sağolsun bize

Öyle maalesef haram bile bile( canım eşin sözünü dinliyorsa saatır aldır uygununu benimki dinlemez ama sıkıntıyı ben çekerim

ben sepet ve kapı süsü yaptım.şekerler kaldı.nasıl bişey yapıcam ona karar vermedim

canım nette çok model var baksana çok ciciler bu arada senin bu bebeğin cinsiyeti ne?

kızlar namazı kılan var mı aranızda nasıl kılıyorsunuz oturarak filan mı yoksa normal şekliyle mi

Ben artık oturarak kılıyorum secdeye gidiyorum yine ama bile çok yoruyor bir aydır oturarak kılıyorum.

hayır kız çok ta kilo almadım aslında 10 kilo falan

ay kız mı tüh tutturamadım:)benimki erkekde böyle romatizmal ağrılarım oluyor annem erkekde çok olur demişti

Bu slikon için tabanca şart mı böyle tabancısız olanından yok mu?
valla onu bilmiyorum ama silikon tabancası iyi oluyor fiyatı da iyiymiş 12 tl falan

cnm oturarak kılabilirsin zorlanıyosan ama ayaktada geniş alınca kılınıyo zor olsada... ama oturarak izin var..

bazen ayakta durmakta zorlanıyorum halsizlikten dolayı bazen de reflüden dolayı secdeye gidince onun dışında bazen hiç sorun olmuyor aslında bebek için de normal kılmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum tabi doktoruma bir şey sormadım

valla sattırmaya uğraşıyorum aklını çelicem gibi az kaldı.kıskanıyormusun kumayı diyor bide bana deli yaaa..bizden çok para yiyor diyorum.babama olan borcumuz artı yakıt,kasko,vergisi derken ayda 1300 sadece arabaya gidiyor..çok severek aldık ama uyuz olmaya başladım ekndisine

heee bu arada cinsiyeti kız

Bu slikon için tabanca şart mı böyle tabancısız olanından yok mu?

cnm oturarak kılabilirsin zorlanıyosan ama ayaktada geniş alınca kılınıyo zor olsada... ama oturarak izin var..

tabi oturarak ta kılınabilir allah kabul etsin
valla bir süpriz yapmazsa kız olacak ama ben bu romatizmal ağrıları baştan beri çektim sırt kas siyatik şimdide parmaklarımda başladı şöyle açıp kapayınca ağrı yapıyor

aman kızlar faize bulaşmamanız en gzüeli ben çok üzülüyorum bu duruma ve eşimede ailesinede hiç yakıştıramıyorum ailesinin nasıl olduklarını yazsam hak verirsiniz bu düşünceme(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…