- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.921
benım kızımında sepet beşiği,hediyeleri dağıtacağımız sepet süslenip geldı kızıma oda takımı için yatak örtüsü diktirmişitm oda geldı bakalm cok mutlu oldum umarım kızımda mutlu olur aklı yetınce odasına ben cok ımrenerek yaptırdım hepsını
merhaba cnm öyle oluyor benim de annem gelince alışıyorum bir de vakit daha çabuk geçiyor benim de annemle teyzem gelmişti hafta içi 1 gün kaldılar 2 tane bambu beşik var onları süslediler çikolata ve şeker sepeti yapmışlar bir de kapı süsü çok güzel fotograf makinamın şarj aletini bulamadım evde. yoksa ekleyecektim buraya neyse bulurum inş eklerim bir de benim kociş dayanamadı oda takımı aldı kızıma yani anlayacağın içimiz dışımız beşik yatak oldu bu hafta sonu kısmese gidip toz pembe boya alacağız ve boyayacağız odayı geç kaldık birazcık bütün aldıklarım odanın ortasında duruyor
benım kızımında sepet beşiği,hediyeleri dağıtacağımız sepet süslenip geldı kızıma oda takımı için yatak örtüsü diktirmişitm oda geldı bakalm cok mutlu oldum umarım kızımda mutlu olur aklı yetınce odasına ben cok ımrenerek yaptırdım hepsını
ohoh negüzel onla zaman geçirirsin biraz işte... Yp geç kalma...son haftan rahat boş geçsin biraz..resimlerinide çek fikir olur bize bende istiyorum sepet falan çünkü
aynen durup dururken ağlıyorum bendeDurup dururken aklıma bişey geliyo ağlıyotum bi komik oldum bende ya...:26:
Güle güle kullansınlar bende sepet alıp süslemek istiyorum kapı süsüyapmak istiyorum bu haftada alamam malzemeleri eşime laf anlatmak zor(zaten şeker falan yapmıycam kimse yokki burda birkaç arkadaş onada gerek yok yani sizler böyle yazdıkça imreniyorum sepetide şampuanını falan koymak için yapıcam:)
bende istemiyorum ama bana sorulmadı canım istemediğimi bile bile emri vaki yaptı ramazan bayramında memlekteyken kardeşiyle babssıyla bir oldu aldı birde koşa koşa bana müjde vermeye geldi ben nasıl ağlamıştım burnumdan getirdin diye birde üste çıkmıştı eğer sana sıkınıtı çektirirsem o zaman konuş demişti çektiğimiz sıkıntıyı görüyor şimdi desem ne fayda satmıyorda satsa bile daha ucuz alacak ama artan parayla krediyide kapatmıycakdelirmemek elde değil birde kaynanam dengesizi aman torunum nasibiyle geliyor bak arabanızda oldu demezmi ben bir çoştum ne nasibi ya faiz ne zamandan beri nasip oluyor benim çocuğumun boğazından faiz geçicek şimdi dedim kestiler sesilerini ama o kadar öfkelenmştim ki anlatmam bunlar müslüman değil mi bilmiyorlar mı hayır kabul et bari evet faiz bu ve haram de....
bende sepet var tülle süslü onu süsleyemiyorum :) öyle bi tipim hiç aklım basmaz
kızzlar son günlerde el parmaklarımın eklem yerleri ağrıyor salı günü kısmetse doktoruma sorucam sabah kalkınca daha kötü tutuluyor resmen birde bazen karnım adt olacakmışım gibi ağrıyor çok ta gezemiyorum eşimle geçen dışarı bir avm ye gittik karnıma resmen bıçaklar saplandı sanki çabuk beni eve götür dedim iki büklüm oldum anlayacağınız
sağol cnm tülü alıp şöyle kat kat olacak şekilde 20 cm genişliğinde kestiler ortasından teğel yapıp büzüştürdüler ve sepete diktiler sonrada silikon tabacasıyla incileri yapıştırdılar çok basit yani herkes yapabilir
Güle güle kullansınlar bende sepet alıp süslemek istiyorum kapı süsüyapmak istiyorum bu haftada alamam malzemeleri eşime laf anlatmak zor(zaten şeker falan yapmıycam kimse yokki burda birkaç arkadaş onada gerek yok yani sizler böyle yazdıkça imreniyorum sepetide şampuanını falan koymak için yapıcam:)
canım seninki erkek mi?
Ay yapması kolay kısmı benim için azcık marifetliyimdir:)) alsam bir malzemeleri neler yapıcam:))güzel şeyler ördümde oğluma bende ekleyemiyorum telfeonun kablosunu almadı benim adam:)) ekliycem sizlerde bakın diye
ya aslında silikon tabancası yeterli istediğin süsü yapıştırabilirsin
kızlar namazı kılan var mı aranızda nasıl kılıyorsunuz oturarak filan mı yoksa normal şekliyle mi
haklısın cnm faiz çok pis bişey yaaa...
biz şuan satsak aldığımız fiayata satabileceğiz hiç düşmeyecek..çünkü biz galeriden tanıdıktan aldık geliş fiyatına
5 bin daha ucuza aldık.şimdi bakıyorum nete bizimkinin aynısı 40-44 arası değişiyor km sine göre.biz 42 ye aldık.hemen satmak istiyorum allah var...herşeyi pahalı yaaaa:84::84::84::84:
haklısın cnm faiz çok pis bişey yaaa...
biz şuan satsak aldığımız fiayata satabileceğiz hiç düşmeyecek..çünkü biz galeriden tanıdıktan aldık geliş fiyatına
5 bin daha ucuza aldık.şimdi bakıyorum nete bizimkinin aynısı 40-44 arası değişiyor km sine göre.biz 42 ye aldık.hemen satmak istiyorum allah var...herşeyi pahalı yaaaa:84::84::84::84:
ben sepet ve kapı süsü yaptım.şekerler kaldı.nasıl bişey yapıcam ona karar vermedim
kızlar namazı kılan var mı aranızda nasıl kılıyorsunuz oturarak filan mı yoksa normal şekliyle mi
hayır kız çok ta kilo almadım aslında 10 kilo falan
valla onu bilmiyorum ama silikon tabancası iyi oluyor fiyatı da iyiymiş 12 tl falanBu slikon için tabanca şart mı böyle tabancısız olanından yok mu?
cnm oturarak kılabilirsin zorlanıyosan ama ayaktada geniş alınca kılınıyo zor olsada... ama oturarak izin var..
valla sattırmaya uğraşıyorum aklını çelicem gibi az kaldı.kıskanıyormusun kumayı diyor bide bana deli yaaa..bizden çok para yiyor diyorum.babama olan borcumuz artı yakıt,kasko,vergisi derken ayda 1300 sadece arabaya gidiyor..çok severek aldık ama uyuz olmaya başladım ekndisineÖyle maalesef haram bile bile( canım eşin sözünü dinliyorsa saatır aldır uygununu benimki dinlemez ama sıkıntıyı ben çekerim
canım nette çok model var baksana çok ciciler bu arada senin bu bebeğin cinsiyeti ne?
Bu slikon için tabanca şart mı böyle tabancısız olanından yok mu?
cnm oturarak kılabilirsin zorlanıyosan ama ayaktada geniş alınca kılınıyo zor olsada... ama oturarak izin var..
Öyle maalesef haram bile bile( canım eşin sözünü dinliyorsa saatır aldır uygununu benimki dinlemez ama sıkıntıyı ben çekerim
canım nette çok model var baksana çok ciciler bu arada senin bu bebeğin cinsiyeti ne?
Ben artık oturarak kılıyorum secdeye gidiyorum yine ama bile çok yoruyor bir aydır oturarak kılıyorum.
ay kız mı tüh tutturamadım:)benimki erkekde böyle romatizmal ağrılarım oluyor annem erkekde çok olur demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?