- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.941
valla onu bilmiyorum ama silikon tabancası iyi oluyor fiyatı da iyiymiş 12 tl falan
bazen ayakta durmakta zorlanıyorum halsizlikten dolayı bazen de reflüden dolayı secdeye gidince onun dışında bazen hiç sorun olmuyor aslında bebek için de normal kılmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum tabi doktoruma bir şey sormadım
valla sattırmaya uğraşıyorum aklını çelicem gibi az kaldı.kıskanıyormusun kumayı diyor bide bana deli yaaa..bizden çok para yiyor diyorum.babama olan borcumuz artı yakıt,kasko,vergisi derken ayda 1300 sadece arabaya gidiyor..çok severek aldık ama uyuz olmaya başladım ekndisine
heee bu arada cinsiyeti kız
kızlarrrrrrrrr çok fazla idrar yolu enfeksiyonum varmş bisürü ilaça başladm yne kurtulamadım hamileliğim botunca enfeksyondan kesemde çatlak olduğu için gecmezse doğurcam erkenn pfff
valla biz kiracıydık ilk evimizde bulaşmıştık sonra eve taşınıncaya kadar çok çektik vaktinde teslim edemediler hep faize yordum gerçi 3 yılda kapadık krediyi 5 yıllık çekmiştik çok faiz ödemedik acaba rayiçin altında kalmışmıyızdır diye teselli ediyorum kendimi mustafa karataş hocada evi olmayanlar tokiden alabilirsiniz diyor onlar çok cüzi faizle veriyorlar ya eşime bir daha faize bulaşmayalım dedim vallaaman kızlar faize bulaşmamanız en gzüeli ben çok üzülüyorum bu duruma ve eşimede ailesinede hiç yakıştıramıyorum ailesinin nasıl olduklarını yazsam hak verirsiniz bu düşünceme(
:79: :79: :79: :79: :79:
Selam kızlar...Nasılsınız...Bugün ne var ne yok topikte...
valla biz kiracıydık ilk evimizde bulaşmıştık sonra eve taşınıncaya kadar çok çektik vaktinde teslim edemediler hep faize yordum gerçi 3 yılda kapadık krediyi 5 yıllık çekmiştik çok faiz ödemedik acaba rayiçin altında kalmışmıyızdır diye teselli ediyorum kendimi mustafa karataş hocada evi olmayanlar tokiden alabilirsiniz diyor onlar çok cüzi faizle veriyorlar ya eşime bir daha faize bulaşmayalım dedim vallaaman kızlar faize bulaşmamanız en gzüeli ben çok üzülüyorum bu duruma ve eşimede ailesinede hiç yakıştıramıyorum ailesinin nasıl olduklarını yazsam hak verirsiniz bu düşünceme(
hoşgeldin :)):79: :79: :79: :79: :79:
çok geçmiş olsun bendede var büyük ihtimal..ama kontrolüm 3 hafta sonra
kızlarrrrrrrrr çok fazla idrar yolu enfeksiyonum varmş bisürü ilaça başladm yne kurtulamadım hamileliğim botunca enfeksyondan kesemde çatlak olduğu için gecmezse doğurcam erkenn pfff
:79: :79: :79: :79: :79:
valla biz kiracıydık ilk evimizde bulaşmıştık sonra eve taşınıncaya kadar çok çektik vaktinde teslim edemediler hep faize yordum gerçi 3 yılda kapadık krediyi 5 yıllık çekmiştik çok faiz ödemedik acaba rayiçin altında kalmışmıyızdır diye teselli ediyorum kendimi mustafa karataş hocada evi olmayanlar tokiden alabilirsiniz diyor onlar çok cüzi faizle veriyorlar ya eşime bir daha faize bulaşmayalım dedim valla
merhaba kızlar
ben mayısta doğum yapacağım nasipse...
sizden öğrenmek istediğim 36. haftada alttan muayene varmış.
çatına bakıyormuş doktor.
yaptıran var mı?
bir de nefes egzersizleri yapan oldu mu aranızda?
Leegorkem geçmişi mi okuyorsun hadi doktor kontrolünü anlat nasıl geçti :2:
LEEGÖRKEEEEEEMMMM aşağıdan bakıp durma kontrolünü anlat ya merak ettim nasılmış kuzucuk
ayy kızlar bugün son iş günüm yeni okudum daha sizi. kusura bakmayın ya. işleri toparladım anca buraya sıra geldi.
sormayın valla kızım yine minnoş. 2 haftada 100 gram almış. halbuki bi öncveki kontrolümüzde 3 haftada 700 gram almıştı.doktor herşeyi sağlıklı normal dedi. kan akışına beslenmesine organlarına falan baktı hiç sorun yokmuş. hatta beslenmeyi sağlayan kan akışı çok çok ii dedi. 2800 gibi doğar dedi. ben de üzüldüm tabi ama üzülme minyon olacak sadece annesi gibi. sağlıklı olması önemli olan dedi. böyle yani bende havadisler. sizlerde ne var ne yok
merhaba kızlar
ben mayısta doğum yapacağım nasipse...
sizden öğrenmek istediğim 36. haftada alttan muayene varmış.
çatına bakıyormuş doktor.
yaptıran var mı?
bir de nefes egzersizleri yapan oldu mu aranızda?
ayy kızlar bugün son iş günüm yeni okudum daha sizi. kusura bakmayın ya. işleri toparladım anca buraya sıra geldi.
sormayın valla kızım yine minnoş. 2 haftada 100 gram almış. 2400 oldu 36+0 da(halbuki bi öncveki kontrolümüzde 3 haftada 700 gram almıştı. doktor herşeyi sağlıklı normal dedi. kan akışına beslenmesine organlarına falan baktı hiç sorun yokmuş. hatta beslenmeyi sağlayan kan akışı çok çok ii dedi. 2800 gibi doğar dedi. ben de üzüldüm tabi ama üzülme minyon olacak sadece annesi gibi. sağlıklı olması önemli olan dedi. böyle yani bende havadisler. sizlerde ne var ne yok
Bana çatı muayenesi(tuşe) yaptılar
15 saniye kadar sürüyo, kendini kasma rahat ol bumuymuş yani diyeceksin
maşallah meleğine
çıtı pıtı olucak bizim topiğin kısçeleri
hadi bakalım hayırlı olsun son iş günün, izninin ilk günü:)
sıkma canını 2800 de az sayılmaz . doğurması kolay olur:)
benim kızım da 2790 doğmuştu . sağlıklı olsunlar yeter
leegorkem canımkızına.bızımkıler cımcıme olacaklar anlaşılan bakalım yrn bızımkı benı hangı surprızle karşılayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?