- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.961
kızlar mesaim bitti ben çıkıyorum. dediğim gibi son iş günümdüdarısı hala çalışan arkadaşların başına çünkü artık gerçekten çokkk zor oluyor öpüyorum sizleri ve bebişleri:79:evden sık sık girerim zaten duramam
sorma cnm. aynenn tam minnoş olacaklarne yapalım canları sağ olsun buna da şükür. hadi hayırlı haberlerle gel canım sen de inş.. dualarımız seninle. gelince yaz mutlaka
kızlar mesaim bitti ben çıkıyorum. dediğim gibi son iş günümdüdarısı hala çalışan arkadaşların başına çünkü artık gerçekten çokkk zor oluyor öpüyorum sizleri ve bebişleri:79:evden sık sık girerim zaten duramam
çok sağolun kızlar ben de artık sağlıklı olsun da diyorum önemsemiyorum kilosunu.
canım çok geçmiş olsun olumsuz düşünme iyi düşün hep
iyiyiz ne olsun aynı konular sen nasılsın?
Canım faiz konusunda herkes birşey diyor ama Peygamber efendimz faizi kaldırmış şöyle olursa olur böyle olursa olur dememiş şimdi insanlar bu şartlarda olur falan gibi laflar ediyorlar çok hasas bir konu bu tamam günahı işlemek ayrı bir sürü günah işiliyoruz bile bile ama dinimizin yasakladığı birşeyi yok olur mu diye inkar etmek çok farklı bir durum
kızlarrr esra erol 20haftasında felan çok kılo almış değilmı
ay zaten ben onu anlamıyorum nasıl oynuyor geçen gün bir oynayışı vardı dedim bu nasıl hamile ya kafasını bir yandan bir yana sallıyor başıda mı dönmüyor maşallah .ben onun gibiyken mide bulantısından daha yeni toparlanmıştım
bir de saçını boyatmış gibi geldi bana yanılmıyorsam boyattıysa doktorları nasıl müsade ediyor anlamadım
kızlar hastane için kendinize normal ped mi yoksa lohusa pedi mi alacaksınız?
normal ped alıcam ben ısterlerse aldırrz ozamn eşımıze ozel hastanelerde ıstemıyorlar ablamdan gorumcemden bılıyorum
İyi akşamlar kızlar
Nasılsınızzzzz
Ben hem hasta bezi hem de geci pedi aldım ne olur ne olmaz diye.Normal doğumda kan bazen çok olabiliyormuş
Sordum hep arkadaşlarıma bazıları hasta bezi götürmedikleri için bebeğin bezinden kullanmak zorunda kalmışlar...
kızlar hastane için kendinize normal ped mi yoksa lohusa pedi mi alacaksınız?
normal ped alıcam ben ısterlerse aldırrz ozamn eşımıze ozel hastanelerde ıstemıyorlar ablamdan gorumcemden bılıyorum
ben lohusa pedi diye bişeyi ilk defa duyuyorum:44:ben gece pedi aldım.
kızlar selam
ben bu topiği yeni gördüm. 37. haftadayım kısmetse 14 nisan doğum tarihi verildi.pazartesi dr kontrolüne gittim bebişim 2600 gr cokmu kücük kızım sizce 2 haftadır kilo da almamısım. sizde durumlar nasıl?
Ayy ayenn valla banyodan sonra saçları tara-kurut işkence gibi geliyor bana da...Ayy pek bi tembeliz yahuuuiyı akşamlarrr
duş aldım saçımı taramaya uşenıyorum eşim maça gttıı canım sıkılıyorrrrrrr
Cnm hoşgeldinnnkızlar selam
ben bu topiği yeni gördüm. 37. haftadayım kısmetse 14 nisan doğum tarihi verildi.pazartesi dr kontrolüne gittim bebişim 2600 gr cokmu kücük kızım sizce 2 haftadır kilo da almamısım. sizde durumlar nasıl?
Yaaa evt senin doktor da değişik bi yorum getirmiş pek bi anlam veremedim aslında...Oksijensiz kalır falan demiş ama ne bileyim:26::26:normal dogum ne kadar guzel ya ne var ne yok çıkacak sezeryan oyle değilbenm dr tutturmuş sezeryan
ben lohusa pedi diye bişeyi ilk defa duyuyorum:44:ben gece pedi aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?