2011 Nisan Anneleri

kızlar mesaim bitti ben çıkıyorum. dediğim gibi son iş günümdüdarısı hala çalışan arkadaşların başına çünkü artık gerçekten çokkk zor oluyoröpüyorum sizleri ve bebişleri:79:evden sık sık girerim zaten duramam

sorma cnm. aynenn tam minnoş olacaklarne yapalım canları sağ olsun buna da şükür. hadi hayırlı haberlerle gel canım sen de inş.. dualarımız seninle. gelince yaz mutlaka

sağol canım yazrım yne.ohh hadı gozun aydın dınlen bıraz evde

aslında doğru biri öyle diyor biri finans kurumlarından çekin diyor onlar daha beter katlıyor neyse allah cümlemizi affetsin

kızlarrr esra erol 20haftasında felan çok kılo almış değilmı

ay zaten ben onu anlamıyorum nasıl oynuyor geçen gün bir oynayışı vardı dedim bu nasıl hamile ya kafasını bir yandan bir yana sallıyor başıda mı dönmüyor maşallah .ben onun gibiyken mide bulantısından daha yeni toparlanmıştım
bir de saçını boyatmış gibi geldi bana yanılmıyorsam boyattıysa doktorları nasıl müsade ediyor anlamadım

bende onun oynamasına anlam veremıyorum çok gıcıkkk

normal ped alıcam ben ısterlerse aldırrz ozamn eşımıze ozel hastanelerde ıstemıyorlar ablamdan gorumcemden bılıyorum

Ben hem hasta bezi hem de geci pedi aldım ne olur ne olmaz diye.Normal doğumda kan bazen çok olabiliyormuş
Sordum hep arkadaşlarıma bazıları hasta bezi götürmedikleri için bebeğin bezinden kullanmak zorunda kalmışlar...

kızlar selam
ben bu topiği yeni gördüm. 37. haftadayım kısmetse 14 nisan doğum tarihi verildi.pazartesi dr kontrolüne gittim bebişim 2600 gr cokmu kücük kızım sizce 2 haftadır kilo da almamısım. sizde durumlar nasıl?

normal dogum ne kadar guzel ya ne var ne yok çıkacak sezeryan oyle değil benm dr tutturmuş sezeryan

hoşgeldınn
benımkınden ıyı yıne benım 34 haftamda 2000gr.

iyı akşamlarrr
duş aldım saçımı taramaya uşenıyorum eşim maça gttıı canım sıkılıyorrrrrrr
Ayy ayenn valla banyodan sonra saçları tara-kurut işkence gibi geliyor bana da...Ayy pek bi tembeliz yahuuu

Cnm hoşgeldinnn
Cnm bizim bebişler yani topicteki bikaç arkadaşın da bebişleri küçük.Ama önemli olan sağlıklı olmaları.Artık kiloları kafaya takmıyoruz...Yoksa bizim minikler diğer arkadaşlarının yanında ufacıkk kalır

normal dogum ne kadar guzel ya ne var ne yok çıkacak sezeryan oyle değil benm dr tutturmuş sezeryan
Yaaa evt senin doktor da değişik bi yorum getirmiş pek bi anlam veremedim aslında...Oksijensiz kalır falan demiş ama ne bileyim:26::26:

ben lohusa pedi diye bişeyi ilk defa duyuyorum:44:ben gece pedi aldım.

Lohusa pedi de hasta pedi gibi bişey herhalde cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…