2011 Nisan Anneleri

hoşgeldınn
benımkınden ıyı yıne benım 34 haftamda 2000gr.

benımde 34.hftamda 1940 gramdı 10 gun sonra randevum vardıı gıttık ve 2.600 olmustu.bırden alıolar.duyunca sevıncten e yapacagımı sasırdım..yanı bellı olmuo uzulmeyın beslenmeye dıkkat edın...ben bu topıktekı kıloları duyunca benımkını besleyemıyorum sanıodum.

kızlar ben çıkıyorum kayınpederim geliyormuş iyi akşamlar

ıyı akşmlar cnm

bı ara 800 grdan 10 gunde 1500 gr çıktı şimdı 10 gunde 200gr alıyor.kontrollerımız haftalık oldu artık gecen cmt zor la 2000olmştu yrn kaç olacak acaba.beslenıyorum et sut yumurta meyva.maşşbuyumus sızınde ınş bende yrn gulerek çıkarım

Son düzenleme:
Kızlar bugün bebek bezi alacaktım hangisini alacağımı bilemediğim için almadım.Şimdi bir 1 numara var 2-5 kg yazıyor,bir de 2 numara var 3-6 kg yazıyor.Yenidoğanlar için 1 numara diyolar ama 2 numaranın da kilosu iyi geldi bana.Sizler nasıl aldınız?

dedıgın gıbı hıc bellı olmuoo,herseyın hayırlısı olsun.ben bısey daha sorucam..mınoset plus kullandınızmı agrılarınızda yada kullanan varmı bıldıgınız.ben kullandım ama agıdında kategorısı c dıyo.

canım ben ılk 1 alıcam o kçk aket zaten

inş.. mınosetı gebeler kullanabılır.agrın oldugunda kulln demıştı drum

ben ilk kızımda direk 3-6 ile başladım 2 paket kullanıp 4-7 kiloya geçmiştim.şimdi bir paket 2-5 aldım.bitsin 3-6 alcam

hkese iyi akşamlar maşallah bdbekler büyüyor sağlkla bizde bikaç gün çnce gittik herşey yolunda çok şükür..2300 gr lık erkek le geziniyorum:)

Funmak benim elim önce senin aldığın markaya gitti ama sonra tabuyu kıramadığım için gidip prima aldım...gerçi benim doğum yapacağım hastanede bebek bezini onlar kullanıyorlarmış ama yinede ben hastane çantasına 10 tane koydum

ben 3-6 huggies aldım pamuk olannndann çok iyi gerçekten.
şimdi ikinci paketimide prima 3-6 aldım. daha açmadık onu bakalım nasıl çıkacak.

ıslak mendilldede uni baby den memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…