- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.001
bebeklerin cildi hasas olduğu için bebek bezi değişikliği pişiğe neden olmaz mı
şu an aynı dertten muzdaribimarkaslar mide yanması olan varmı aranızdaa benım mıdem cok yanıyo bu durumda neyapıyosunuz genelde aksamlaarı gunduz bısey yok 36.haftadayım bundan sonra bolemı oluyo acaba
arkaslar mide yanması olan varmı aranızdaa benım mıdem cok yanıyo bu durumda neyapıyosunuz genelde aksamlaarı gunduz bısey yok 36.haftadayım bundan sonra bolemı oluyo acaba
selam kızlar nasılsınız?
geçmişe bakamadım varmı bi değişiklik?
aysu 38 olmuşssunbebış doguıma hazırr
hayırlısı olsun canım demkkı rahat yerınde oğluşun
kızlar selam.. size süper bi haberim var.. Allah nasip kısmet ederse pazartesi günü ipek kızım geliyor.. bugün dr. son kararı verdi. bebek de kordon dolanması olduğu için riske atmayı gerek görmedi.. zaten sezeryan olacaktı..dualarınızı bekliyorum.. kızım ve benim için dua edin lütfen..Allah cümlemizin yardımcısı olsun..
kızlar selam.. size süper bi haberim var.. Allah nasip kısmet ederse pazartesi günü ipek kızım geliyor.. bugün dr. son kararı verdi. bebek de kordon dolanması olduğu için riske atmayı gerek görmedi.. zaten sezeryan olacaktı..dualarınızı bekliyorum.. kızım ve benim için dua edin lütfen..Allah cümlemizin yardımcısı olsun..
ben 3-6 huggies aldım pamuk olannndann çok iyi gerçekten.
şimdi ikinci paketimide prima 3-6 aldım. daha açmadık onu bakalım nasıl çıkacak.
ıslak mendilldede uni baby den memnun kaldım
herkese güzel akşamlar kızlar nasılsınız bakalım ? ben bugün kontrolden geldim oğluşum 34+4 de 2800 gr olmuş boyuda 45.5 cm sanırım boyu kısa dimi kızlar . birde bir arkadaşımız fl yi 7 ile değilde 6.5 ile çarpmamız lazımmış demişti .ama hiç durumu ile ilgili birşey demedi iyi yada kötü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?