- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.801
kızlar 10 gündür aranızda yoktum bebişimi düşürdüm..10 gün önceparça kalmıştı kürtaj yaptılar..kanamam var demiştim burda sonra çok şiddetlendi gece boyu sancı çektim sabah hastaneye gittik düştü ..çok kanamam oldu ( hayatımda yaşadığım en berbat tecrübeydi Allah bir daha böyle birşey yaşatmasın.. 1 sene bebek düşünmüyoruz çok sarsıldık..Allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin..benim bebeğim büyümemiş sebebi bilinmiyor benle ilgili birşey değil ama sanırım bebekle ilgiliymiş hayırlısı olsun...
aranızda böyle olan var mı ben tüp bebek hamilesiyim ve tedavinin başından itibaren hiç kanama olmamıştı panik yapmamam lazım lütfen bana yazın
ilk hamileligimde kanam olmamisti ama kasikda siddetli agiri vardi.Dr um dusuk tehlikesi dedi. bana da igne verdiler ve 10 gun yatmami soyledi. Cok sukur bisey olmadi. Bol bol yat. Sana bakacak birileri varmi peki yaninda?
kızlar günaydın
size yattığım yerden yazıyorum
kanamam oldu salı günü hem de çokve sulu. hemen doktoruma gittim 1 gece orada kaldım dün akşam çıktım
çok şükür bebeğim maşallah diyeyim sağlıklı gözüküyo
kalçadan 2 doz iğne başlattı bebe aspirinini kesti.10 gün yatacaksın dedi.
biraz devam ediyor birde sabah kustum baktım biraz gelmiş
teyzesi geçen hafta nazlanmıştı beni çok tedirgin etti ama bugün gösterince kendini herşeyi unuttum ayy düşününce gözlerim doluyor
Fadik, Angel74, Papatyam, Aysu87, Dreamer35 ve sayamadığım arkadaşlarım ayy iyiki varsınız iyiki burda birbirimize dertlerimizi sevincimizi paylaşıyoruz sanalda olsa çok samimiyizmafoldumben opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok sağol denizcim aslında doktorum haftaya da gün alabilirsiniz dedi ikili test için ama bi sonraki hafta olursa cinsiyeti daha net belli olur dedi beni de heyecan bastı tabi :)))))
kizlar bu arada bebgin ozurlu olup olmadigi hakkinda 1 sey anlatacagim. tabiki karismaya hakkim yok. anlatacagim hikaye su- ablamin eltisinin bobregi yok, zaten zor hamile kaldi kadincagiz, cocuk 900 gram agramliginda dogdu. insana bile benzemiyormus. dr lar bu cocuk cok yasamaz olecek demisler. gulmesi ayip ama sırnaşık şey kayinpederde kurek hazirlamis cocugu gommek icin. ve o cocuk olmedi, buyudu su an 5 6 yaslarinda ve cooook tatli bir kiz cocugu. baska bir arkadasa da bebegi aldir, bebek ozurlu demisler, esine danismis, o da her sey Allahin elinde, aldrimayalim bakalim demis, cocugun sadece bacaklari normalden birazcik kisa, onun disinda 1 sikintisi yok, kendi ihtiyaclarini da kendi goruyo.
Kızlar bi de rus takvimine bakın...O da bi değişikkaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/259659-rus-cinsiyet-takvimi.html
Hoppidi arkadaş yazmış nasıl yapılacağını
kızlar 10 gündür aranızda yoktum bebişimi düşürdüm..10 gün önceparça kalmıştı kürtaj yaptılar..kanamam var demiştim burda sonra çok şiddetlendi gece boyu sancı çektim sabah hastaneye gittik düştü ..çok kanamam oldu ( hayatımda yaşadığım en berbat tecrübeydi Allah bir daha böyle birşey yaşatmasın.. 1 sene bebek düşünmüyoruz çok sarsıldık..Allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin..benim bebeğim büyümemiş sebebi bilinmiyor benle ilgili birşey değil ama sanırım bebekle ilgiliymiş hayırlısı olsun...
şok oldum ya ben ne bileyim hiç beklemiyordumgülayşe hayırlı olsun canım eğer kıza benziyor dediyse kızdır büyük ihtimal
ilk bebeğin kız olması iyidir hayırlı olsun sağlıklı olsun tabiki
teşekkür ederim canım
10. haftada cinsiyet öğrenilebilir çok erken değil yani
ayy maşallah hareketliymişkızlar kontrolden geldım yavrumun kalbı hızlı hızlı atıyordu kurban olsun annesı ona,onu bana verene.atlı karıncam benım sankı arkasından kovalayan bırı varmış gibi heyecanlıydı hareketlerini de gördüm kuzumun maaşallah
ilk ben öğrendim ama çok şaşkınım ya nedense kız beklemiyordum bu kadar erkende öğrenince şaşırdım yaniguleysa çok tebrik ederim canım ilk cinsiyeti sen öğrendin darısı başımıza inş. çok sevindim hayırlı olsun
amin inşallahslm kızlar uzun zamandır giremedimiş yoğunluğumdan hepinizi çok özledim geçmişede bakamadım daha umarım herkes sağlıklıdır ve iyidir veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bizde doktordan geldik yavrumun kalp atışlarını kendini gördüm 8 mm kuzum benim çok mutlu oldum Rabbim bekleyen arkadaşlarımıza ve bu duyguyu tatmak isteyen herkese nasip etsin
sağol canımanladım canım... Hadi hayırlısı olsun..ilk cinsiyetini sen öğrendin.. Darısı başımıza..
amin canım allah sağlıcakla gönlünüzdekini nasip etsin
gözün aydın canımmmm....
hayırlısı olsun yemeğe bakmıyormuş demekki hiç ekşi tüketmedim ama kısmettebrikler canım bende cok tatlı yiyorum bakalım biz ne zman öğrenebilcezkaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun bakalımkızlar doktorlar bebeğin kemik yapısından tahmini cinsiyet söylüyolarmış ve çoğundada doğru çıkıyomuş.benim doktorum 12. haftada 2 li test zamanı kemik yapısından söylüyomuş.zaten 12. haftada tüm organlar tamamlanmış oluyomuş.eğer bacaklarıda açık pozisyondaysa cinsiyet söylüyolarmış.ama bazı doktorlar malesef söylemiyolar.4. ayı bekliyolar.
bende yarın 15.30 da kendi doktoruma gidicem bakalım söylicekmi cinsiyeti.
allah gönlündekini versin canımbu arada kızlar cinsiyet tahminini konuşmuşsunuz benim bi tahminim yok ama çin ve rus takvimine göre erkek çıkıyo.rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasib etsin cümlemize.
esirgenen göze çöp batar sakin ve rahat ol canım.köyde yaşayan kadınlar hamile kaldıklarında bir ton iş yapıyorlar bişeyde olmuyor bebeklerine içini ferah tut yasağol canım ama ben üstümden tedirginliği birtürlü atamadım ultrasonda görünce rahatlıyorum sonra yine evhamlanmaya başlıyorum ya birşey olursa diye. birde dün ultrason masasından inerken ayağım paçama takıldı az kalsın düşüyordum ama düşmemek içim yere zıpladım ama iyi zıpladım yani:) şimdide onun tedirginliği başladı anneme söyledim annemde ondan bişey olmaz sizde çok abartıyorsunuz dedi işte bende 10-15 gün sonra tekrar görmek istiyorum.
geçmiş olsun canım allahım tez zamanda sağlıcakla versin.kızlar 10 gündür aranızda yoktum bebişimi düşürdüm..10 gün önceparça kalmıştı kürtaj yaptılar..kanamam var demiştim burda sonra çok şiddetlendi gece boyu sancı çektim sabah hastaneye gittik düştü ..çok kanamam oldu ( hayatımda yaşadığım en berbat tecrübeydi Allah bir daha böyle birşey yaşatmasın.. 1 sene bebek düşünmüyoruz çok sarsıldık..Allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin..benim bebeğim büyümemiş sebebi bilinmiyor benle ilgili birşey değil ama sanırım bebekle ilgiliymiş hayırlısı olsun...
çin ve rus takvimine göre erkek.. bakalım ne çıkacak :))))
hakkına hayırlısı olsun
Hadi gözün aydın canım...Ben özelde yaptırcam Muğlada test 80 tl .Merhaba arkadaşlar benimde bugün öğleden sonra kontrolüm vardı..Çok heyecanlı gittim çok şükür çok iyiyimiş artık bebek seklini almaya başlamış iyice ..çok güzel bi duygu hareket etti onları izledik gözyaşlarımı tutamadım..
2 hafta sonra ikili test için çağırdıve kendi doktorum yapmayacak başkasına yönlendirdi ben medipol hastanesine gidiyorum 180 tl dediler banada ..ama sanırım bu hastaneden hastaneye farklılık gösteriyor bu arada ssk lı fiyat bu .
Canım doktora ısrarla sordum,Mart annelerinede aç yada tok farketmiyormuş.Bende pazartesi 12 de gitcem bakalım ve muhtemelen tok gitcem :)ikili tarama testi yaptıran arkadaşlar test aç karnına mı oluyor? Ben haftaya gidicem aç karnına mı gittiniz?
Geçmiş olsun güzelim yat sakın aman ha.Çok şükür bebeğin iyiymiş Allahım korusun sende dikkat et kendine.kızlar günaydın
size yattığım yerden yazıyorum
kanamam oldu salı günü hem de çokve sulu. hemen doktoruma gittim 1 gece orada kaldım dün akşam çıktım
çok şükür bebeğim maşallah diyeyim sağlıklı gözüküyo
kalçadan 2 doz iğne başlattı bebe aspirinini kesti.10 gün yatacaksın dedi.
biraz devam ediyor birde sabah kustum baktım biraz gelmiş
günaydın kızlar........
bende cinsiyet için baktım ama çin takvimine göre kız rus takvimine göre erkek çıkıyor bakalım ne olcak:)))
kızlar bişi sorucam bugun kontrole gdicem de bebeğinizin hareketlerini üstten yapılan ultrasonlamı gördünüz vajinadanmı ona göre hazırlıklı gideyim bende....
kızlar bişi sorucam bugun kontrole gdicem de bebeğinizin hareketlerini üstten yapılan ultrasonlamı gördünüz vajinadanmı ona göre hazırlıklı gideyim bende....
canım ultrasonla bakılıyo vajinadan bakılmıyor.kızlar bişi sorucam bugun kontrole gdicem de bebeğinizin hareketlerini üstten yapılan ultrasonlamı gördünüz vajinadanmı ona göre hazırlıklı gideyim bende....
üstten görünür baybicim, hadi hayılrısı ile git gel canım. hayırlı haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?