2011 Nisan Anneleri

günaydın kızlar, naber nasılsınız meleklerimizde iyidir inşallah...ben clexsan iğne kullanıyorum benim gibi olan var mı aranızda..

çok büyük geçmiş olsun canım
benim de başıma geldi 5 ay sonra kızıma hamile kaldım
ve kızım 2,5 yaşında
üzülme demek anlamsız biliyorum
Allah sabırlar versin

aranızda böyle olan var mı ben tüp bebek hamilesiyim ve tedavinin başından itibaren hiç kanama olmamıştı panik yapmamam lazım lütfen bana yazın

ilk hamileligimde kanam olmamisti ama kasikda siddetli agiri vardi.Dr um dusuk tehlikesi dedi. bana da igne verdiler ve 10 gun yatmami soyledi. Cok sukur bisey olmadi. Bol bol yat. Sana bakacak birileri varmi peki yaninda?

canım çok geçmiş olsun... dinlen sakın kalkma yerinden.. geçer inşallah.. iğnelerin faydasını göreceksin... bol bol istirahat et...

kizlar bu arada bebgin ozurlu olup olmadigi hakkinda 1 sey anlatacagim. tabiki karismaya hakkim yok. anlatacagim hikaye su- ablamin eltisinin bobregi yok, zaten zor hamile kaldi kadincagiz, cocuk 900 gram agramliginda dogdu. insana bile benzemiyormus. dr lar bu cocuk cok yasamaz olecek demisler. gulmesi ayip ama sırnaşık şey kayinpederde kurek hazirlamis cocugu gommek icin. ve o cocuk olmedi, buyudu su an 5 6 yaslarinda ve cooook tatli bir kiz cocugu. baska bir arkadasa da bebegi aldir, bebek ozurlu demisler, esine danismis, o da her sey Allahin elinde, aldrimayalim bakalim demis, cocugun sadece bacaklari normalden birazcik kisa, onun disinda 1 sikintisi yok, kendi ihtiyaclarini da kendi goruyo.

hepimiz aynı şeyleri paylaşınca doğal bir samimiyet başlıyor canım.. snein adına çok çokk sevindim... inşallah 9 ay boyunca hep birlikte geçiririz bu günleri.. sonrada bebişlerimizin resimlerini paylaşırız... belki beşik kertmesi felan yaparız belli mi olur :))))

çok sağol denizcim aslında doktorum haftaya da gün alabilirsiniz dedi ikili test için ama bi sonraki hafta olursa cinsiyeti daha net belli olur dedi beni de heyecan bastı tabi :)))))

canım yani 13.haftandamı 2 li testi yaptıracaksın.. sanırım benimde o döneme geliyor . 13.haftam bitince çağırdı doktorum cinsiyetinide görebliriz belki dedi.. hayırlısı inşallah...

walla kısmeti varsa bu dünyada öylede böylede doğuyor... sağlam derler sakat çıkar .. sakat derler sağlam çıkar.. ne bilim insanın kafası karışmıyor değil.. geçen gazetede okudum kızınız çok normal demişler bir eli yok doğmuş ( gözden kaçmış mışş... Allah hepimizin yüzüne baksın... fazlada kafayı yormamak ve büyük konuşmamak lazım sanırım...

Kızlar bi de rus takvimine bakın...O da bi değişikkaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/259659-rus-cinsiyet-takvimi.html
Hoppidi arkadaş yazmış nasıl yapılacağını

çin ve rus takvimine göre erkek.. bakalım ne çıkacak :))))

canım çok geçmiş olsun... umarım çabuk toparlanırsınız ve tez vakitte Allahım seninde kucağını doldurur...

şok oldum ya ben ne bileyim hiç beklemiyordum
ayy maşallah hareketliymiş
guleysa çok tebrik ederim canım ilk cinsiyeti sen öğrendin darısı başımıza inş. çok sevindim hayırlı olsun
ilk ben öğrendim ama çok şaşkınım ya nedense kız beklemiyordum bu kadar erkende öğrenince şaşırdım yani
amin inşallah
anladım canım... Hadi hayırlısı olsun..ilk cinsiyetini sen öğrendin.. Darısı başımıza..
amin canım allah sağlıcakla gönlünüzdekini nasip etsin

gözün aydın canımmmm....
sağol canım
tebrikler canım bende cok tatlı yiyorum bakalım biz ne zman öğrenebilcezkaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun yemeğe bakmıyormuş demekki hiç ekşi tüketmedim ama kısmet
hayırlısı olsun bakalım
bu arada kızlar cinsiyet tahminini konuşmuşsunuz benim bi tahminim yok ama çin ve rus takvimine göre erkek çıkıyo.rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasib etsin cümlemize.
allah gönlündekini versin canım
esirgenen göze çöp batar sakin ve rahat ol canım.köyde yaşayan kadınlar hamile kaldıklarında bir ton iş yapıyorlar bişeyde olmuyor bebeklerine içini ferah tut ya
geçmiş olsun canım allahım tez zamanda sağlıcakla versin.
çin ve rus takvimine göre erkek.. bakalım ne çıkacak :))))
hakkına hayırlısı olsun

Hadi gözün aydın canım...Ben özelde yaptırcam Muğlada test 80 tl .
ikili tarama testi yaptıran arkadaşlar test aç karnına mı oluyor? Ben haftaya gidicem aç karnına mı gittiniz?
Canım doktora ısrarla sordum,Mart annelerinede aç yada tok farketmiyormuş.Bende pazartesi 12 de gitcem bakalım ve muhtemelen tok gitcem :)
Geçmiş olsun güzelim yat sakın aman ha.Çok şükür bebeğin iyiymiş Allahım korusun sende dikkat et kendine.
günaydın kızlar........
bende cinsiyet için baktım ama çin takvimine göre kız rus takvimine göre erkek çıkıyor bakalım ne olcak:)))

Fadime benimde öyle:))) Yaşlarda mı aynı bizim senle? 28 miydi seninde. takvimlerde farklı ama benim içime erkek doğuyor ve etrafımdaki herkeste erkek diyor.Hayırlısı bakalım.Senin var mı tahminin???

kızlar bişi sorucam bugun kontrole gdicem de bebeğinizin hareketlerini üstten yapılan ultrasonlamı gördünüz vajinadanmı ona göre hazırlıklı gideyim bende....

tmm canım bekliyoruz iyi haberlerini umarım herşey yolundadır bebişininde hareketlerini görüürsün inanki süper bişiy allah herkese yaşatsın buduyguyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…