- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.821
tmm canım bekliyoruz iyi haberlerini umarım herşey yolundadır bebişininde hareketlerini görüürsün inanki süper bişiy allah herkese yaşatsın buduyguyu.
kızlar iki gündür midem ağrıyo ve çok afedersiniz tuvaletim gelince yumurtalıkların olduğu yerlerde
genelde sağda baskı gibi ağrı oluyo zor yürüyorum wcye, yaparkende çok ağrıyo.. sıkışıyo sanki bişey..
sizde de oluyo mu?
zerdalcım nerelerdesin yahuu dun seni 30lu yaşlar topiğinde gördüm buralara pek uğramıyorsun.......
kızlar bulantılarınız azaldımı benim aradada olsa devam ediyo ama eskisine göre baya azaldı.
kızlar bulantılarınız azaldımı benim aradada olsa devam ediyo ama eskisine göre baya azaldı.
Benim hiç bulantım olmadı diyebilirim, çok açıkıyorum, ne yersem yeyim doymuyorum, şöyle iyice karnım doyasıya yemezsem.
Benim hiç bulantım olmadı diyebilirim, çok açıkıyorum, ne yersem yeyim doymuyorum, şöyle iyice karnım doyasıya yemezsem.
benimde bulantılarım sanki dahada şiddetlendi gibi.sabah markete gittiim eve kendimi zor attım.Hmen metpamitiçtim bi tane ama daha ağzıma bişey koyamadım bazende doymak bilmiyorum ya anlamadım 1 kilo almışım gözüküyor bu güne kadar...sabah simit yedim susamı midemi yaktı gaviscon içtim 2 yudum şimdi iyiyim
bulantılarım da ilaç içtiğim de iyi giibbbiiiii
ama iyi olmadğımda oluyor
dremamine kesmiyor mesela metpamid kullanıyorum
zerdalcım sen kaçıncı haftandasın benim daha hiç iştahım açılmadı keşke iştahım açılsada bende doyana kadar yesem ama canım hiç bişiy istemiyo ve daha sadece 1kilo aldım.
sabah simit yedim susamı midemi yaktı gaviscon içtim 2 yudum şimdi iyiyim
bulantılarım da ilaç içtiğim de iyi giibbbiiiii
ama iyi olmadğımda oluyor
dremamine kesmiyor mesela metpamid kullanıyorum
normalde herkes siz gibi canı bişey istemiyor, ben çok açıkıyorum. elevit mı yapıyor acaba.benim iştahım o şekil olmadı daha, fazla yiyemiyorum. canım bişey istemiyo..
bende böyle canımın bişiler çekmesini istiom..cokacimcoook
zerdalcım sen kaçıncı haftandasın benim daha hiç iştahım açılmadı keşke iştahım açılsada bende doyana kadar yesem ama canım hiç bişiy istemiyo ve daha sadece 1kilo aldım.
Eska hem iştahın yok hem kilo aldın nasıl oldu bu? Bence gazdandır o kilo artışı..Kaç haftalıksın?
kızlar sizdede şu oluyormu az bişey bile yeseniz bademciğinize deyiyomuş gibi hissediyomusunuz
canım evet gazdan dolayı oalabilir ben 48kiloyla hamile kaldım şuanda 49kiloyum 11.haftamdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?