2011 Nisan Anneleri

kızlar iki gündür midem ağrıyo ve çok afedersiniz tuvaletim gelince yumurtalıkların olduğu yerlerde
genelde sağda baskı gibi ağrı oluyo zor yürüyorum wcye, yaparkende çok ağrıyo.. sıkışıyo sanki bişey..
sizde de oluyo mu?

canım bende de oluyor aynısı özellikle gece uyandıysam..cok sık idrara cıkıyorum gece de 3 defa uyanabiliyorum bazen:2:

zerdalcım nerelerdesin yahuu dun seni 30lu yaşlar topiğinde gördüm buralara pek uğramıyorsun.......

ben iki tarafta da oluyorum. Sen nasılsın canım neler yapıyorsun, hamilelik nasıl gidiyor. bak gelince mutlaka yaz, büyümüş mü, bide CRL si kaç onu ultrasyon çıktısından yazarsın tamam mı?

sabah simit yedim susamı midemi yaktı gaviscon içtim 2 yudum şimdi iyiyim

bulantılarım da ilaç içtiğim de iyi giibbbiiiii
ama iyi olmadğımda oluyor
dremamine kesmiyor mesela metpamid kullanıyorum

Benim hiç bulantım olmadı diyebilirim, çok açıkıyorum, ne yersem yeyim doymuyorum, şöyle iyice karnım doyasıya yemezsem.

zerdalcım sen kaçıncı haftandasın benim daha hiç iştahım açılmadı keşke iştahım açılsada bende doyana kadar yesem ama canım hiç bişiy istemiyo ve daha sadece 1kilo aldım.

sabah simit yedim susamı midemi yaktı gaviscon içtim 2 yudum şimdi iyiyim

bulantılarım da ilaç içtiğim de iyi giibbbiiiii
ama iyi olmadğımda oluyor
dremamine kesmiyor mesela metpamid kullanıyorum
benimde bulantılarım sanki dahada şiddetlendi gibi.sabah markete gittiim eve kendimi zor attım.Hmen metpamitiçtim bi tane ama daha ağzıma bişey koyamadım bazende doymak bilmiyorum ya anlamadım 1 kilo almışım gözüküyor bu güne kadar...

zerdalcım sen kaçıncı haftandasın benim daha hiç iştahım açılmadı keşke iştahım açılsada bende doyana kadar yesem ama canım hiç bişiy istemiyo ve daha sadece 1kilo aldım.

Eska hem iştahın yok hem kilo aldın nasıl oldu bu? Bence gazdandır o kilo artışı..Kaç haftalıksın?

benim iştahım o şekil olmadı daha, fazla yiyemiyorum. canım bişey istemiyo..
bende böyle canımın bişiler çekmesini istiom..cokacimcoook
normalde herkes siz gibi canı bişey istemiyor, ben çok açıkıyorum. elevit mı yapıyor acaba.

Ben tam bugün 10 haftalık oldum canım. açılır inşallah, 3 aydan sonra mide bulantısı geçiyor diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…