- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.841
pazartesi günü gidicem ikili test için.
canım bide ben çok yoğun birşekilde kabızlık çekiyorum 4veya 5günde bir tuvalete ç.ıkabiliyorum ondanda belki 1kilo almış olabilirim.
Benimde pazartesi 2li testim.Hayırlı sonuçlar alırız inşallah...KAbızlık bendede var maalesef en sık 3 günde bir çıkıyorum ve buda dediğin gibi kilo artışı yapıyor maalesef((
kızlar iki gündür midem ağrıyo ve çok afedersiniz tuvaletim gelince yumurtalıkların olduğu yerlerde
genelde sağda baskı gibi ağrı oluyo zor yürüyorum wcye, yaparkende çok ağrıyo.. sıkışıyo sanki bişey..
sizde de oluyo mu?
mrb kızlar ya benimkinede kız diyor çin takvimi benim için kız erkek hiç farketmez çünkü ikisidekaydirigubbakcemile3 yok ama çok ilginç insan hamile kalmadan çocugunun cinsiyetini bilebiliyor bide çocugun cinsiyetini baba belirler diyorlar ama takvimde anne yaşı ve hamile kaldıgı ay önemli bilime inat bir takvimsositososito
bende meyveyi çok severek yiyorum özelliklede elma:))
canım ben 81 doğumluyum 29 yaşındayım..benim ilk çocuğum erkek olunca içimden bu kız gibi geliyor belkide ben öyle istediğim içindir:))sağlıklı olması en önemlisi tabi. benim oğlanda çin takvimi tutumuştu.o zamanalr rus takvimini bilmiyordum bakmadım.bakalım hayırlısı olsun..senin ilk bebeğinmi?
mrb alaracım benimki erkek diyor ama bilmioruzkaydirigubbakcemile3tatlı ekşi yeme meselesi var bi de..bir de en son meyve aşerenin kızı peynir süt et yiyenleri oğlu oluyormus hayırlısıyla bi öğrenseydikkaydirigubbakcemile3
ama bide rus takvimi varmş onu bulamadım az önce onu bulmak için çalışdım :1no2:yapamadım yaaa bilen varsa benim kini yapabili:uhm:r mi ben herzaman meyveyi çoook sevmişimdir gece bile kalkıp yerim peyniride çok severim heleee ayrana bayılırımsırnaşık şey
kızlar 10 gündür aranızda yoktum bebişimi düşürdüm..10 gün önceparça kalmıştı kürtaj yaptılar..kanamam var demiştim burda sonra çok şiddetlendi gece boyu sancı çektim sabah hastaneye gittik düştü ..çok kanamam oldu ( hayatımda yaşadığım en berbat tecrübeydi Allah bir daha böyle birşey yaşatmasın.. 1 sene bebek düşünmüyoruz çok sarsıldık..Allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin..benim bebeğim büyümemiş sebebi bilinmiyor benle ilgili birşey değil ama sanırım bebekle ilgiliymiş hayırlısı olsun...
aysu canım özel gop hastanesi mi bu?doktorun adı ne? bende oraya gittim hüzeyin beye ama sonra eski doktoruma gitti takrar.ama fiyatı iyiymiş.
hayırlı olsun güzel sonuçlar çıkar inşallah :)))
ikili tarama testi yaptıran arkadaşlar test aç karnına mı oluyor? Ben haftaya gidicem aç karnına mı gittiniz?
kızlar günaydın
size yattığım yerden yazıyorum
kanamam oldu salı günü hem de çokve sulu. hemen doktoruma gittim 1 gece orada kaldım dün akşam çıktım
çok şükür bebeğim maşallah diyeyim sağlıklı gözüküyo
kalçadan 2 doz iğne başlattı bebe aspirinini kesti.10 gün yatacaksın dedi.
biraz devam ediyor birde sabah kustum baktım biraz gelmiş
kızlar bişi sorucam bugun kontrole gdicem de bebeğinizin hareketlerini üstten yapılan ultrasonlamı gördünüz vajinadanmı ona göre hazırlıklı gideyim bende....
canım bide ben çok yoğun birşekilde kabızlık çekiyorum 4veya 5günde bir tuvalete ç.ıkabiliyorum ondanda belki 1kilo almış olabilirim.
Benimde pazartesi 2li testim.Hayırlı sonuçlar alırız inşallah...KAbızlık bendede var maalesef en sık 3 günde bir çıkıyorum ve buda dediğin gibi kilo artışı yapıyor maalesef((
ama bide rus takvimi varmş onu bulamadım az önce onu bulmak için çalışdım :1no2:yapamadım yaaa bilen varsa benim kini yapabili:uhm:r mi ben herzaman meyveyi çoook sevmişimdir gece bile kalkıp yerim peyniride çok severim heleee ayrana bayılırımsırnaşık şey
Benim hiç bulantım olmadı diyebilirim, çok açıkıyorum, ne yersem yeyim doymuyorum, şöyle iyice karnım doyasıya yemezsem.
leegörkemm tatlım sen yaptınmı su çin takvimi testinikaydirigubbakcemile3
canım benim çin dede rusda da kız bebiş çıkıyo:):ecrin_bebek:
canlar bizde geldik dr dan şükür herşey yolunda 11 hagtalık olmnusuz büyümüş yani şükür biz hep 1 hafta geriden geliyorduk geç döllendiği için bugun 104 5 olması gerekirken 11+ 0 olmjusuz 2 hafta sonra ense kalınlıgı yapıalcak 17. haftadada 4 lü test yapacak dr umuz 2 li ve 3 lü yapmıyor bende en çok onu istiyordum zaten 4 lüyü yani .
vitaminlere başladık 1 hafta daha progestanı kullanıp 1 hafta sonra işe başlayacağım ve günlük 30 dklık yürüyüşlere hiç kilo almadım dedim ne güzel aman alma dedi . böyle giderse dogumdan 10 gun sonra eski haline dönersin dedi cinsiyet konusu net değil henüz 2 hafta sonra netleşecek şu anda kız gibi duruyor ama kız demiyorum dedi önceki sayfalarda vardı kız ve erkek bebeğe ait görüntiler kaçıncı sayfalardaydı kızlar
alahım hepimize sağlık ve bebeklerimizle mutlu günler versin . bulantım azaldı diyince biizm dr önce korktu sonra neyse bebeği görünce rahatladı aman bana azaldı deme dedi
bebebğim zıp zıp zıplıyordu çok eğlenceliydi sürekli kıpır kıpırdı meleğim sanki ben burdayım dercesine zıpladı durdu yerindeopuyorumnanaktan
cnm gözünaydın.ne güzel büyümüş bebeğin.
rabbim hayırlı sağlıklı evletlar kolay doğumlar nasib etsin.
bende birazdan çıkıcam doktora bakalım cinsiyet tahmini söylicekmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?