2011 Nisan Anneleri

pazartesi günü gidicem ikili test için.

canım bide ben çok yoğun birşekilde kabızlık çekiyorum 4veya 5günde bir tuvalete ç.ıkabiliyorum ondanda belki 1kilo almış olabilirim.

Benimde pazartesi 2li testim.Hayırlı sonuçlar alırız inşallah...KAbızlık bendede var maalesef en sık 3 günde bir çıkıyorum ve buda dediğin gibi kilo artışı yapıyor maalesef ((

Benimde pazartesi 2li testim.Hayırlı sonuçlar alırız inşallah...KAbızlık bendede var maalesef en sık 3 günde bir çıkıyorum ve buda dediğin gibi kilo artışı yapıyor maalesef ((

inş canım iyi haberler alırız rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasib eylesin herkese inş iyi haberlerini bekliyorum seninde canım.

Fadime benimde öyle:))) Yaşlarda mı aynı bizim senle? 28 miydi seninde. takvimlerde farklı ama benim içime erkek doğuyor ve etrafımdaki herkeste erkek diyor.Hayırlısı bakalım.Senin var mı tahminin???[/QUOT

canım ben 81 doğumluyum 29 yaşındayım..benim ilk çocuğum erkek olunca içimden bu kız gibi geliyor belkide ben öyle istediğim içindir:))sağlıklı olması en önemlisi tabi. benim oğlanda çin takvimi tutumuştu.o zamanalr rus takvimini bilmiyordum bakmadım.bakalım hayırlısı olsun..senin ilk bebeğinmi?

mrb kızlar ya benimkinede kız diyor çin takvimi benim için kız erkek hiç farketmez çünkü ikisidekaydirigubbakcemile3 yok ama çok ilginç insan hamile kalmadan çocugunun cinsiyetini bilebiliyor bide çocugun cinsiyetini baba belirler diyorlar ama takvimde anne yaşı ve hamile kaldıgı ay önemli bilime inat bir takvimsositososito

Canım bende de oluyor gaz sıkışması gibi acayip bi de ağrısı oluyor.Birkaç gündür sık yaşıyorum.

mrb alaracım benimki erkek diyor ama bilmioruzkaydirigubbakcemile3tatlı ekşi yeme meselesi var bi de..bir de en son meyve aşerenin kızı peynir süt et yiyenleri oğlu oluyormus hayırlısıyla bi öğrenseydikkaydirigubbakcemile3

evet ilk çocuk canım.hayırlısı olsun sağlıklı olsun tabiki. Ben çok yoğunlaştım erkeke kızolursa bir şok yaşarım başta herhalde. Neyse Allah gönlümüze göre versin:)))

ama bide rus takvimi varmş onu bulamadım az önce onu bulmak için çalışdım :1no2:yapamadım yaaa bilen varsa benim kini yapabili:uhm:r mi ben herzaman meyveyi çoook sevmişimdir gece bile kalkıp yerim peyniride çok severim heleee ayrana bayılırımsırnaşık şey

canım bende anlamadım rus takvimin den pekte inandırıcı gelmiyor zaten ama merak işte kaydirigubbakcemile3

cnm çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm.
inşallah hayırlısıyla bundan sonraki bebeğin sağlıkla gelir cnm.

aysu canım özel gop hastanesi mi bu?doktorun adı ne? bende oraya gittim hüzeyin beye ama sonra eski doktoruma gitti takrar.ama fiyatı iyiymiş.
hayırlı olsun güzel sonuçlar çıkar inşallah :)))

cnm evet özel gop hastanesi doktorum yasemin hanım.bende bugün kendi doktoruma gidicem bakalım o neler dicek.

ikili tarama testi yaptıran arkadaşlar test aç karnına mı oluyor? Ben haftaya gidicem aç karnına mı gittiniz?

cnm aç veya tok farketmiyo sanırım çünki ben toktum gittiğimde sorulmadı bile.

cnm çok geçmiş olsun bol bol dinlen rabbim bebeğini sağlıkla sana bağışlasın cnm.

kızlar bişi sorucam bugun kontrole gdicem de bebeğinizin hareketlerini üstten yapılan ultrasonlamı gördünüz vajinadanmı ona göre hazırlıklı gideyim bende....

cnm benim hep üstten baktılar bugüne kadar.hareketlerinide öyle gördük.

canım bide ben çok yoğun birşekilde kabızlık çekiyorum 4veya 5günde bir tuvalete ç.ıkabiliyorum ondanda belki 1kilo almış olabilirim.

kızlar kabızlık bendede var.bunun için her sabah probiotikli yoğurt yiyorum aç karnıma.bide öğlen yada akşamları ara öğün gibi armut yiyorum 1 ad.çok işe yarıyor denemenizi tavsiye ederim.

ben bakabilirim cnm.
senin ve eşinin gün ay yıl doğum tarihleri lazım

Benim hiç bulantım olmadı diyebilirim, çok açıkıyorum, ne yersem yeyim doymuyorum, şöyle iyice karnım doyasıya yemezsem.

bendede aynısı oldu hıc bulantım almadı ama sık karnım acıkıyo ama iştahım hiç yok önüme hazir yemek gelirse yıyorum yoksa kalkıpta hazırlamıyorum binde bir canım bırsey ısteyınce yapıyorum.lülülülülülü

canlar bizde geldik dr dan şükür herşey yolunda 11 hagtalık olmnusuz büyümüş yani şükür biz hep 1 hafta geriden geliyorduk geç döllendiği için bugun 104 5 olması gerekirken 11+ 0 olmjusuz 2 hafta sonra ense kalınlıgı yapıalcak 17. haftadada 4 lü test yapacak dr umuz 2 li ve 3 lü yapmıyor bende en çok onu istiyordum zaten 4 lüyü yani .
vitaminlere başladık 1 hafta daha progestanı kullanıp 1 hafta sonra işe başlayacağım ve günlük 30 dklık yürüyüşlere hiç kilo almadım dedim ne güzel aman alma dedi . böyle giderse dogumdan 10 gun sonra eski haline dönersin dedi cinsiyet konusu net değil henüz 2 hafta sonra netleşecek şu anda kız gibi duruyor ama kız demiyorum dedi önceki sayfalarda vardı kız ve erkek bebeğe ait görüntiler kaçıncı sayfalardaydı kızlar
alahım hepimize sağlık ve bebeklerimizle mutlu günler versin . bulantım azaldı diyince biizm dr önce korktu sonra neyse bebeği görünce rahatladı aman bana azaldı deme dedi
bebebğim zıp zıp zıplıyordu çok eğlenceliydi sürekli kıpır kıpırdı meleğim sanki ben burdayım dercesine zıpladı durdu yerindeopuyorumnanaktan

cnm gözünaydın.ne güzel büyümüş bebeğin.
rabbim hayırlı sağlıklı evletlar kolay doğumlar nasib etsin.
bende birazdan çıkıcam doktora bakalım cinsiyet tahmini söylicekmi?

cnm gözünaydın.ne güzel büyümüş bebeğin.
rabbim hayırlı sağlıklı evletlar kolay doğumlar nasib etsin.
bende birazdan çıkıcam doktora bakalım cinsiyet tahmini söylicekmi?

amin canım amin cümlemize bende cıopk umutkuydum ama söylemedi bence görüyorlar kız gibi ama kız demiyorum dedi hepsi bu dönemde kız gibi görünür dedi :))))
sağlılla gitde gel canım

bşirde ben bugun dr a gişderken domusta kaza tehlikesi geöçirdik önceden hissstttim ay fien yapsa derken kolumun üzerine dogru gititm ön koltuga sonra sinirm bozuldu hungur hungur ağlamaya başladım eşim yazık nasıl korktu iyiki elimi koymusum yoksa gbegimle ön koltuga fırlardım :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…