2011 Nisan Anneleri

aman cnm allah korumuş sizi.
çok geçmiş olsun

kızlar yazdıklarınızı okuyunca birden geçen yıla döndüm :) keseydi kalp atışıydı , ikili , üçlü testler :)
şimdi oğluşum içerde beşiğinde uyuyoropuyorumnanaktan çok özell ve güzel bir duygu annelik..ama bu zamanlarınızın değerinide bilin ilerde hızlı bir tempo bekliyor sizler :))

gazz sancılarrr eyvahedigeldismile şükür bitti :)

rus ve çin takvimine inanmayın bizim topikte tutan olmadı..oğlumun cinsiyeti 13 haftalıkken belli oldu..nisan da doğum yapmak süper havaların ısınma aşaması bebek üşümüyor kat kat giyinmeye gerek olmuyor.. merak ettiğiniz noktalar olursa özelime mesaj atabilirsiniz.. öpüldünüz siz ve göbişinizdeki pıtırcıklar..

cokacimcoookkızlar haftada bir balık yemegi öneriyorlar ben zaten normaldede çooook severim ama geçenlerde dip balıklarını önermiyorlarmışsositososito balık seçimide önemli diyorlar bu konuda bilgisi olanınız varmı hangi balıgı önerirsiniz

Teşekkür ederiz. bakalım bizde o günlere geliriz inşallah, şimdi sırayla yaşıyacağız. Ben zaten inanmıyorum çin takvimine ama bütün arkadaşlar benim adıma baktılar çin takvimine, çoğu arkadaşımda tuttuğuna inanıyor, sağlıklı sıhatli olsunda, neyim olursa olsun, severim ben bebeğimi.

bencokacimcoook geçen hamsi yedim oh pek güzeldi, sonunda parmaklarımı yiyecektim nerdeyse.

Hadi gözün aydın canım.Yürüyüşü doktor mu önerdi??? Maaşallah bebişine bak bulmuş haftasını. Senin ikinci kuzuydu sanırım.ilkinin cinsiyeti ne???
Hormonlar devrede desene...Şaka bir yana Allah korumuş...Bir daha yaşatmasın Rabbim:Saruboceq:
Valla benim doktor kalamar,midye tarzı deniz ürünleri dışında kısıtlama getirmedi.

yok canım ben kızıma hamileyken tepeme diktiğim şişelerin haddi hesabı yok

walla bende bugün işyerinde feci oldum...dramamini içtikten 10 dakika sonra wc ye forraaaa.... çok fenaydı çokkkk... doktorumu aradım tekrar içeyim mi diye ilacı hemen iç bişey olmaz dedi.. içtim sonrada bir gaviscon attım.. 1 litrelikde ayran içtim... ohhh şükür gözüm daha yeni açıldı... zaten benim mide problemliydi.. gastroentoloji doktorum gebelikte çok zorlanacağımı söylemişti ( sanırım bende kutu kutu gaviscon manyağı olacam bu gidişle...

ne güzel.. Allah analı babalı büyütsün.. sağlıkla sıhatle ömürlensin.. darısıda bizim başımıza..inşallah seneye nisan 2012 annelerinede biz yardım ederiz..vereliniortak

amannn.. bana et tavuk balık demyein kızlar... çok fena yiyemiyorum ((( ve ben balığa bayılırım... et ve tavuğu çok aramam ama... balık hastasıyım... bayramın 3.günü balık ızgara yaptık şilede.. sabahı sabah ettim... kokusu burnumdan gitmedi birtürlü... sanırım uzun bir süre yiyemem ben..

maşallah bebişine canım...
çok şükür herşey yolundaymış...

günaydın kızlar, naber nasılsınız meleklerimizde iyidir inşallah...ben clexsan iğne kullanıyorum benim gibi olan var mı aranızda..
bende Fraxiparin 0,3 ml iğne kullanıyorum...
isimleri farklı ama aynı içeriğe sahipler...

çok geçmiş olsun canım...
dikkat etkendine kanama durana kadar devamlı yat...
hemen kesilmedi diyede üzülme aniden kesilmez...
inş yavaş yavaş kaybolacakdır...
tamam sağolun kızlar aydınlattınız beni valla 3e dogru randevum gelınce haberlerimi iletirim size...
kızlar ben çıkıyorum.
güzel haberlerle gelirsiniz inş...

Kızlar doktordan geldik az önce.Çok şükür herşey yolunda.9+1 günlüğüz teyzeleri.Kalp atışlarını duyduk yine.Eşim ne hızlı atıyor deyince doktorumuz da ee tabi çok işi var hızlı çalışması lazım dedi:))Birdahaki randevum 13 ekimde.O zamana 2 li testimiz yapılacak.İnşallah hepiniz iyi haberler verirsiniz burdan bizlere...

canım baş popo boyu kaç cm çıktı? bende 9+3 de gitmiştim.. ondan soruyorum?

desteğiniz için teşekkürlera.s.
inş bizde o günleri göreceğiz...

hatta haftada 2 daha iyiymiş...
ben balığı pek sevmem normalde bile çok nadir yerdim oda yarralarını bildiğim için...
şimdi yemem lazım ama daha sıftah etmedim...
eşim iznde olöduğu bir günü yapacak inş...
birde sıcaklarda balık pek yenmiyor...
bundan sonra havaalrda soğur...
inş sık sık yemeye çalışacağım...
balık seçimi çok önmeli dğeil diye biliyorum...
sadece bazı balıklarda daha fazla omega 3 varmış...

maşallah canım şükür herşey yolunda
hep böyle ilerler inş..

maaşallh hep böyle devam eder inşallahalkisalkisalkis

Hadi gözün aydın maaşallah

Benimde pazartesi 2li testim.Hayırlı sonuçlar alırız inşallah...KAbızlık bendede var maalesef en sık 3 günde bir çıkıyorum ve buda dediğin gibi kilo artışı yapıyor maalesef ((

Kızlar bir ara benimde kabızlık şikayetim fazlaydı. Sabahları aç karnına kuru kayısı ve üstüne ılık su içiyorum ve çok faydasını gördüm tavsiye ederim size de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…