- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.861
amin canım amin cümlemize bende cıopk umutkuydum ama söylemedi bence görüyorlar kız gibi ama kız demiyorum dedi hepsi bu dönemde kız gibi görünür dedi :))))
sağlılla gitde gel canım
bşirde ben bugun dr a gişderken domusta kaza tehlikesi geöçirdik önceden hissstttim ay fien yapsa derken kolumun üzerine dogru gititm ön koltuga sonra sinirm bozuldu hungur hungur ağlamaya başladım eşim yazık nasıl korktu iyiki elimi koymusum yoksa gbegimle ön koltuga fırlardım :dance:
dr da bana gaviscon yazdı almadım, zararı olan bi ilaç değil dimi?
kızlar ben çıkıyorum.
ancak giderim doktora.gelince yazarım opuyorumnanaktan
kızlar yazdıklarınızı okuyunca birden geçen yıla döndüm :) keseydi kalp atışıydı , ikili , üçlü testler :)
şimdi oğluşum içerde beşiğinde uyuyoropuyorumnanaktan çok özell ve güzel bir duygu annelik..ama bu zamanlarınızın değerinide bilin ilerde hızlı bir tempo bekliyor sizler :))
gazz sancılarrr eyvahedigeldismile şükür bitti :)
rus ve çin takvimine inanmayın bizim topikte tutan olmadı..oğlumun cinsiyeti 13 haftalıkken belli oldu..nisan da doğum yapmak süper havaların ısınma aşaması bebek üşümüyor kat kat giyinmeye gerek olmuyor.. merak ettiğiniz noktalar olursa özelime mesaj atabilirsiniz.. öpüldünüz siz ve göbişinizdeki pıtırcıklar..
cokacimcoookkızlar haftada bir balık yemegi öneriyorlar ben zaten normaldede çooook severim ama geçenlerde dip balıklarını önermiyorlarmışsositososito balık seçimide önemli diyorlar bu konuda bilgisi olanınız varmı hangi balıgı önerirsiniz
Hadi gözün aydın canım.Yürüyüşü doktor mu önerdi??? Maaşallah bebişine bak bulmuş haftasını. Senin ikinci kuzuydu sanırım.ilkinin cinsiyeti ne???canlar bizde geldik dr dan şükür herşey yolunda 11 hagtalık olmnusuz büyümüş yani şükür biz hep 1 hafta geriden geliyorduk geç döllendiği için bugun 104 5 olması gerekirken 11+ 0 olmjusuz 2 hafta sonra ense kalınlıgı yapıalcak 17. haftadada 4 lü test yapacak dr umuz 2 li ve 3 lü yapmıyor bende en çok onu istiyordum zaten 4 lüyü yani .
vitaminlere başladık 1 hafta daha progestanı kullanıp 1 hafta sonra işe başlayacağım ve günlük 30 dklık yürüyüşlere hiç kilo almadım dedim ne güzel aman alma dedi . böyle giderse dogumdan 10 gun sonra eski haline dönersin dedi cinsiyet konusu net değil henüz 2 hafta sonra netleşecek şu anda kız gibi duruyor ama kız demiyorum dedi önceki sayfalarda vardı kız ve erkek bebeğe ait görüntiler kaçıncı sayfalardaydı kızlar
alahım hepimize sağlık ve bebeklerimizle mutlu günler versin . bulantım azaldı diyince biizm dr önce korktu sonra neyse bebeği görünce rahatladı aman bana azaldı deme dedi
bebebğim zıp zıp zıplıyordu çok eğlenceliydi sürekli kıpır kıpırdı meleğim sanki ben burdayım dercesine zıpladı durdu yerindeopuyorumnanaktan
Hormonlar devrede desene...Şaka bir yana Allah korumuş...Bir daha yaşatmasın Rabbim:Saruboceq:amin canım amin cümlemize bende cıopk umutkuydum ama söylemedi bence görüyorlar kız gibi ama kız demiyorum dedi hepsi bu dönemde kız gibi görünür dedi :))))
sağlılla gitde gel canım
bşirde ben bugun dr a gişderken domusta kaza tehlikesi geöçirdik önceden hissstttim ay fien yapsa derken kolumun üzerine dogru gititm ön koltuga sonra sinirm bozuldu hungur hungur ağlamaya başladım eşim yazık nasıl korktu iyiki elimi koymusum yoksa gbegimle ön koltuga fırlardım :dance:
Valla benim doktor kalamar,midye tarzı deniz ürünleri dışında kısıtlama getirmedi.cokacimcoookkızlar haftada bir balık yemegi öneriyorlar ben zaten normaldede çooook severim ama geçenlerde dip balıklarını önermiyorlarmışsositososito balık seçimide önemli diyorlar bu konuda bilgisi olanınız varmı hangi balıgı önerirsiniz
bencokacimcoook geçen hamsi yedim oh pek güzeldi, sonunda parmaklarımı yiyecektim nerdeyse.
yok canım ben kızıma hamileyken tepeme diktiğim şişelerin haddi hesabı yok
kızlar yazdıklarınızı okuyunca birden geçen yıla döndüm :) keseydi kalp atışıydı , ikili , üçlü testler :)
şimdi oğluşum içerde beşiğinde uyuyoropuyorumnanaktan çok özell ve güzel bir duygu annelik..ama bu zamanlarınızın değerinide bilin ilerde hızlı bir tempo bekliyor sizler :))
rus ve çin takvimine inanmayın bizim topikte tutan olmadı..oğlumun cinsiyeti 13 haftalıkken belli oldu..nisan da doğum yapmak süper havaların ısınma aşaması bebek üşümüyor kat kat giyinmeye gerek olmuyor.. merak ettiğiniz noktalar olursa özelime mesaj atabilirsiniz.. öpüldünüz siz ve göbişinizdeki pıtırcıklar..
cokacimcoookkızlar haftada bir balık yemegi öneriyorlar ben zaten normaldede çooook severim ama geçenlerde dip balıklarını önermiyorlarmışsositososito balık seçimide önemli diyorlar bu konuda bilgisi olanınız varmı hangi balıgı önerirsiniz
maşallah bebişine canım...canlar bizde geldik dr dan şükür herşey yolunda 11 hagtalık olmnusuz büyümüş yani şükür biz hep 1 hafta geriden geliyorduk geç döllendiği için bugun 104 5 olması gerekirken 11+ 0 olmjusuz 2 hafta sonra ense kalınlıgı yapıalcak 17. haftadada 4 lü test yapacak dr umuz 2 li ve 3 lü yapmıyor bende en çok onu istiyordum zaten 4 lüyü yani .
vitaminlere başladık 1 hafta daha progestanı kullanıp 1 hafta sonra işe başlayacağım ve günlük 30 dklık yürüyüşlere hiç kilo almadım dedim ne güzel aman alma dedi . böyle giderse dogumdan 10 gun sonra eski haline dönersin dedi cinsiyet konusu net değil henüz 2 hafta sonra netleşecek şu anda kız gibi duruyor ama kız demiyorum dedi önceki sayfalarda vardı kız ve erkek bebeğe ait görüntiler kaçıncı sayfalardaydı kızlar
alahım hepimize sağlık ve bebeklerimizle mutlu günler versin . bulantım azaldı diyince biizm dr önce korktu sonra neyse bebeği görünce rahatladı aman bana azaldı deme dedi
bebebğim zıp zıp zıplıyordu çok eğlenceliydi sürekli kıpır kıpırdı meleğim sanki ben burdayım dercesine zıpladı durdu yerindeopuyorumnanaktan
bende Fraxiparin 0,3 ml iğne kullanıyorum...günaydın kızlar, naber nasılsınız meleklerimizde iyidir inşallah...ben clexsan iğne kullanıyorum benim gibi olan var mı aranızda..
çok geçmiş olsun canım...kızlar günaydın
size yattığım yerden yazıyorum
kanamam oldu salı günü hem de çokve sulu. hemen doktoruma gittim 1 gece orada kaldım dün akşam çıktım
çok şükür bebeğim maşallah diyeyim sağlıklı gözüküyo
kalçadan 2 doz iğne başlattı bebe aspirinini kesti.10 gün yatacaksın dedi.
biraz devam ediyor birde sabah kustum baktım biraz gelmiş
tamam sağolun kızlar aydınlattınız beni valla 3e dogru randevum gelınce haberlerimi iletirim size...
güzel haberlerle gelirsiniz inş...kızlar ben çıkıyorum.
Kızlar doktordan geldik az önce.Çok şükür herşey yolunda.9+1 günlüğüz teyzeleri.Kalp atışlarını duyduk yine.Eşim ne hızlı atıyor deyince doktorumuz da ee tabi çok işi var hızlı çalışması lazım dedi:))Birdahaki randevum 13 ekimde.O zamana 2 li testimiz yapılacak.İnşallah hepiniz iyi haberler verirsiniz burdan bizlere...
desteğiniz için teşekkürlera.s.kızlar yazdıklarınızı okuyunca birden geçen yıla döndüm :) keseydi kalp atışıydı , ikili , üçlü testler :)
hatta haftada 2 daha iyiymiş...cokacimcoookkızlar haftada bir balık yemegi öneriyorlar ben zaten normaldede çooook severim ama geçenlerde dip balıklarını önermiyorlarmışsositososito balık seçimide önemli diyorlar bu konuda bilgisi olanınız varmı hangi balıgı önerirsiniz
maşallah canım şükür herşey yolundaKızlar doktordan geldik az önce.Çok şükür herşey yolunda.9+1 günlüğüz teyzeleri.Kalp atışlarını duyduk yine.Eşim ne hızlı atıyor deyince doktorumuz da ee tabi çok işi var hızlı çalışması lazım dedi:))Birdahaki randevum 13 ekimde.O zamana 2 li testimiz yapılacak.İnşallah hepiniz iyi haberler verirsiniz burdan bizlere...
Kızlar doktordan geldik az önce.Çok şükür herşey yolunda.9+1 günlüğüz teyzeleri.Kalp atışlarını duyduk yine.Eşim ne hızlı atıyor deyince doktorumuz da ee tabi çok işi var hızlı çalışması lazım dedi:))Birdahaki randevum 13 ekimde.O zamana 2 li testimiz yapılacak.İnşallah hepiniz iyi haberler verirsiniz burdan bizlere...
Benimde pazartesi 2li testim.Hayırlı sonuçlar alırız inşallah...KAbızlık bendede var maalesef en sık 3 günde bir çıkıyorum ve buda dediğin gibi kilo artışı yapıyor maalesef((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?