2011 Nisan Anneleri

aman ne bileyim ya eriniyorum hem dediğin gibi eşimde artık pek istemiyor birde gideceğim kişi çok temiz değil malum tuvalete gitmemiz gerekiyor sürekli:) üç yıldır görüşüyoruz daha bir kere kullanmadım wc sini:)) çocukları bakımszı pis evi öyle işte gurbetde olunca mecburiyetden

ayy o zaman haklısın bende cok stres oluyorum wc konusunda giremem heryerde bende..

ayy o zaman haklısın bende cok stres oluyorum wc konusunda giremem heryerde bende..

evet ay en takıntılı olduğum konu wc çarşıya çıknca bile toplasan iki kere girdim hamileliğim boyunca mecburiyetden e birde ev hijyenik olmayınca orda pişen yemeği nasıl yersin offf gitmesem küser ay bayılacam

Canım benim bebeğim de çok hareketli bazen kedi yutmuş gibi hissediyorum dur durak bilmiyo ama normalmiş, hareketli bi çocuk olacak galiba..

günaydın kızlar nasılsınız.. bugun doktora gidiecem 5 te cok heyecanlıyım. napıyor acaba benim miniğim:)))

Günaydın canım, hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..

İstanbulda olsaydım kaçırmazdım çok severim öyle şeyleri ama maalesef başka bi ildeyim

ben şu 2 aydır 4-5 kez gittim.her gidişimde alttan muayene etti.çünkü ilk gittiğimde biraz iltihap vardı.iyileşti ama her gidişte çubukla bakteri incelemesi yapıyor.çok korkuyordum ama alıştım.neyse ki drum bayan olduğu için çabuk alıştım:) ayrıca açılma yok dedi.bebiş yerindeymiş hala.

Geçmiş olsun canım, neden iltihap olmuş ?

günaydın annişlernapıyosunuz bakalım??ayy son zamanlar geçmiyor demi yaa...çok heyecanlıyım artık...gelse kızım..buralarda da pek kimse yok.herkes bekleyişe geçti galiba

teşekkür ederim cnm. akıntım iltihaplıydı.bağışıklığım çok zayıftı bir ara.sanırım ondan.fitil ve kremle geçti.ama epey uzun sürmüştü geçmesi.çok şükür geçti.

Çok şükür atlatmışsın canım Allah bi daha göstermesin.. İnsan karnında bebek taşırken her şeyden korkar oluyo, sağlığına daha çok özen gösteriyo ve en ufak bi problem olduğunda çok çok morali bozuluyo..

selam kızlarr
nasılsınız?

cnm kaşıntın için krem vermedimi doktorun bana travazol verdi kaşıntım olursa sürüyorum acayip rahatlatıyo.
nstde sancı çıkmamasıda ilginç.hayırlısıyla zamanında gelir inşallah oğlun.yarın kontrol var sanırım inşallah hayırlı haberler alırsın cnm.

cnm bnimkide çok hareketli.hatta usgde bakaarken doktorum ne kadar çok hareketli kıpır kıpır maşallah dedi.bi sorun olsa sölerdi zaten.ama sen içini rahatlatmak için sor bi doktoruna.

gunaydın kızlar nasılsınız bı zgene ısteyız bakalım çalısıyoruz eska suan dogum yaptı sanırım amelıyattan cıkmak uzeredır

ayy doğuran doğurana valla.
ilk doğum yapıcaklarn biriydim güya sonlara kalıyorum
doğum yapanların gözüaydın allah analı babalı büyütsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…