- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.581
aman git canım napıcaksın evde hazır gezebiliyorken gezelim bencee:)ayyy benim eşim artık heryere salmyor gün aşırı gez diyor arabada kullandırtmıyor hatta dahada komiği dalga geçmeyin ama beni arabada arkada oturtturuyor:))) doğmalı artık benim oğlum bana basıyorlar böylee:)
aman ne bileyim ya eriniyorum hem dediğin gibi eşimde artık pek istemiyor birde gideceğim kişi çok temiz değil malum tuvalete gitmemiz gerekiyor sürekli:) üç yıldır görüşüyoruz daha bir kere kullanmadım wc sini:)) çocukları bakımszı pis evi öyle işte gurbetde olunca mecburiyetden
ayy o zaman haklısın bende cok stres oluyorum wc konusunda giremem heryerde bende..
evet ay en takıntılı olduğum konu wc çarşıya çıknca bile toplasan iki kere girdim hamileliğim boyunca mecburiyetden e birde ev hijyenik olmayınca orda pişen yemeği nasıl yersinofff gitmesem küser ay bayılacam
eşinin üstüne at sen en iyisi canım bari..:)
en iyisi:)))))))))
arkadaşlar bişey sorucam 35+5teyım.Bebeğim çok hareketli.Normalde hareketlerini dinleyin azalırsa dr bildirin falan deniyoya benimkide çok harekettli buda bi sorunmudur acaba.Hani son haftalarda yeri daralıyo rahat hareket edemiyoya ama bizde öyle olmuyo işte.Kontrolumde haftaya pazartesi.Meraklandım çok.
günaydın kızlar nasılsınız.. bugun doktora gidiecem 5 te cok heyecanlıyım. napıyor acaba benim miniğim:)))
selam kizlar op.dr.hakan cokerin ucretsiz 1gunluk dogum oncesi
kursu var istanbul cerrahi hastanesinde ama yeterli cogunluk gerekiyo 15-20
kisi lazim
dogum oncesi uzmani tarafindan biliclendirilmeye varmisiniz
bu hafta ici ya da haftaya paz sali cars gun kesin degil
kendisi haftasonu dolu cunku
Canım benim bebeğim de çok hareketli bazen kedi yutmuş gibi hissediyorum dur durak bilmiyoama normalmiş, hareketli bi çocuk olacak galiba..
bende tedırgın oldum yarına hemen randevu aldım.pazartesı memlekete gıdıyorum ogune ordanda almıstım ama bekleyemedım.5hafta falanda oldu son kontrol en ıyısı yarın bı gıdeyım dedım.bakalım prensim ne durumdaymıs özledım hem.
Canım benim bebeğim de çok hareketli bazen kedi yutmuş gibi hissediyorum dur durak bilmiyoama normalmiş, hareketli bi çocuk olacak galiba..
bende tedırgın oldum yarına hemen randevu aldım.pazartesı memlekete gıdıyorum ogune ordanda almıstım ama bekleyemedım.5hafta falanda oldu son kontrol en ıyısı yarın bı gıdeyım dedım.bakalım prensim ne durumdaymıs özledım hem.
iyi yapmışsın canım, aklını kurcalayacağına doktorunla konuşur içini rahatlatırsın, hayırlı yolculuklar..
iyi yapmışsın canım, aklını kurcalayacağına doktorunla konuşur içini rahatlatırsın, hayırlı yolculuklar..
teşekkür ederim.yarın bı gıdeyımde ıcım rahat estın bakalım.acaba alttan bakarmı korkuyorum o muayeneden.
teşekkür ederim.yarın bı gıdeyımde ıcım rahat estın bakalım.acaba alttan bakarmı korkuyorum o muayeneden.
37 veya 38. haftalarda bakıyolar canım, bazı doktorlar doğum sancısı gelene kadar bile bakmıyomuş.. Ama korkacak bişey yok merak etme, muayene olanlardan duyduğum kadarıyla can yakan bişey değilmiş..
hmm tamam canım. bıde onun merakı var sımdı normalmı sezeryanmı olucak bakalım.
ben şu 2 aydır 4-5 kez gittim.her gidişimde alttan muayene etti.çünkü ilk gittiğimde biraz iltihap vardı.iyileşti ama her gidişte çubukla bakteri incelemesi yapıyor.çok korkuyordum ama alıştım.neyse ki drum bayan olduğu için çabuk alıştım:) ayrıca açılma yok dedi.bebiş yerindeymiş hala.
Geçmiş olsun canım, neden iltihap olmuş ?
teşekkür ederim cnm. akıntım iltihaplıydı.bağışıklığım çok zayıftı bir ara.sanırım ondan.fitil ve kremle geçti.ama epey uzun sürmüştü geçmesi.çok şükür geçti.
Evet canım vajinal bölgede...İşin tuhaf yanıda 1 gün kaşınırsa gün boyunca yarın tık yok kaşıntıda öbürgün yine kaşıntı devam...
4-5 sefer oldu nst bağlanıyorum ama nst ağrı çıkmıyor...Dr. ebeyle konuşuyorum ağrılarımı anlatıyorum doğum ağrıları ama nst çıkmıyor ağrı...Saat tutuyorum düzensiz çıkıyor...Dr. kendini hazırlıyor diyor...
Haftada bir kere dr. özeline nst için gidiyorum çarşamba günleri...Dr. tetikte ol dedi artık...Nisan 15 kadar gelmezse bakacaz dedi duruma ama 5 Nisan gibi yine kontrol için randevu alacam ben...Tabi paşam gelmezse...
arkadaşlar bişey sorucam 35+5teyım.Bebeğim çok hareketli.Normalde hareketlerini dinleyin azalırsa dr bildirin falan deniyoya benimkide çok harekettli buda bi sorunmudur acaba.Hani son haftalarda yeri daralıyo rahat hareket edemiyoya ama bizde öyle olmuyo işte.Kontrolumde haftaya pazartesi.Meraklandım çok.
gunaydın kızlar nasılsınız bı zgene ısteyız bakalım çalısıyoruz eska suan dogum yaptı sanırım amelıyattan cıkmak uzeredır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?