- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.541
aysucuğum seninde baya günün dolmuşmerak ettim n ormal doğum bekliyorsun galiba...var mı bi değişiklik??indimi aşağıya bebişin??nası durumunuz..haftan ilerde olunca merak ettm
günaydın kızalr bende cumadan beri izindeyim artık şükür tam vaktinde izne ayrılmışım baya ağırşlatım cunku birdenbire
göbeğim iyice düşmeye başladı bu perşembe doğum netleşecek
birde kzıalr bulantım başladı sabahları özellikle. iştahımda azaldı sürekli uyku bastırıyordün 11 de kalktık kızımla . ebe bir arkadaşım olur normal bulantılar doğum çok yakllaştı ondan dedi
cnm çok saol düşündüğün için allaha şükür herşey yolunda.
bugün kontroldeydik.3275-3300 arası olmuş kilosu.nstmizede iyi dedi.ben baktığımda 50 lerde 3 tane sancı gördüm ama önemsizki bişi demedi.gününü beklicek sanırım bizim sıpa.hayırlısı bekliyoruz artık son günlerimiz artık.
yssknk + aysu87 + gülfuren + ohcanimadeysin + murun84 + ayse1314
İyi akşamlar kızlar...Nasılsınız...Ne var ne yok...
Merhaba..İyilik,güzellik sen nasılsın?
merhaba kızlar....
şubat annesiyim nacizane bir öneride bulunmak istedim hastaneye hasta bezi yerine külot şeklinde olan hasta bezlerinden alın acayip kullanışlı oluyor.
ben mecburi sezeryanla doğum yaptım.çok işime yaradı başka merak ettiğiniz varsa yazabilirim.
ha birde hastaneye giderken kayısı hoşafı mutlaka bulundurun..bir de ben özel hastanede doğum yapmama rağmen kattle çok lazım oldu götürmenizde fayda var
yssknk + aysu87 + gülfuren + ohcanimadeysin + murun84 + ayse1314
İyi akşamlar kızlar...Nasılsınız...Ne var ne yok...
Hayırlı olsun canım,maaşallah bebişin kilosu çok iyi..Heyecanlı bekleyişler başladı artık:)
Bende iyiyim canım...Gündüzleri bir türlü giremiyorum...Çok halsiz hissediyorum kendimi...Akşama kendime geliyorum biraz...
Sağol canım,ben küçük kattle aldım yanıma..Ben hasta bezi almadım,duruma göre ihtiyaç olursa oradan aldırırım diye düşünüyorum..
Dikkat et ,havalarda halsizlik yapıyor..Ama ağırlaştık buda normal..Ben üşütmüşüm ,antibiyotik başladı doktorum..Pazartesi de doğuma gidiyorum inşallah..
hoşgeldin cnm
biz iyiyiz ya sen nasılsın?
saol cnm bekliyoruz artık...
Hoşbulduk canım...Biraz canım sıkkın...Dün akşam acile gittim kaşıntım için...Ağrımda vardı...Nst bağladılar...Ağrım çok oluyor ama nst çıkmıyor...Ona takılmıyorum artık ama bebeğin kalp atışları çok hızlı...207 kadar çıkıyor...Akşam acildeki dr. bişey demedi buna...Geçende özel dr. gittiğimde yine böyle çıkmıştı 200 bulmuştu sonra düzene girmişti dr. düzene girince sorun yok dedi ama benim içim hiç rahat değil...
geçmiş olsun cnm.ne kaşıntısı bu genital bölgendemi?
ağrıların oluyoda neden nstde çıkmıyo acaba ne dedi doktor bu konuda?
kalp atışları bizimkininde bugün bi ara yüksek çıktı ama sonradan düzene girdi benim doktorumda bişi demedi.bişi olsa sölerdi diye düşünüyorum hayırlısıyla bişi olmaz inşallah.
bi dahaki kontrolün ne zaman cnm?kendi doktorun daha ii bilgi verir.
arkadaşlar bişey sorucam 35+5teyım.Bebeğim çok hareketli.Normalde hareketlerini dinleyin azalırsa dr bildirin falan deniyoya benimkide çok harekettli buda bi sorunmudur acaba.Hani son haftalarda yeri daralıyo rahat hareket edemiyoya ama bizde öyle olmuyo işte.Kontrolumde haftaya pazartesi.Meraklandım çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?