2011 Nisan Anneleri

herkese günaydın bişey soracağım 34 haftalığım ve suyum fazla çıktı erken doğum olabilirmiş ve oğlumda iri bir bebek zaten böyle bişeyle karşılaşan varmı?

herkese günaydın bişey soracağım 34 haftalığım ve suyum fazla çıktı erken doğum olabilirmiş ve oğlumda iri bir bebek zaten böyle bişeyle karşılaşan varmı?

geçmiş olsun cnm
ben yaşamadım böle bişi yardımcı olamıcam ondan dolayı.doktorun ne dedi peki?

ya birşey soracağım bizler şimdi gebe kalmayı beklerken bu kadar sıkıntı yaşıyrz birde doğumu beklerkenmi yaşayacağız sıkıntı allahım ne kadar güçmüş yarabbiii sen yardım ett....

selam annelerrr nasılsınızz

hoşgeldin cnm
iyiyiz allaha şükür ya sen nasılsın?

ya birşey soracağım bizler şimdi gebe kalmayı beklerken bu kadar sıkıntı yaşıyrz birde doğumu beklerkenmi yaşayacağız sıkıntı allahım ne kadar güçmüş yarabbiii sen yardım ett....

cnm allah yarcımcınız olsun gerçekten çok zor bi durum.inşallah sonunda güzel bi melek olur kollarında.

Nasıl anlatmalı bilmiyorum.Herşey rüya gibi...Hiç beklemediğimiz bir anda geldi minik oğlum.Cumartesi günü nişanım geldiğini biliyorsunuz.Pazar sabah saat 7'de aniden suyum geldi.Çok hazırlıksızdık, heyecanlandık, korktuk.Daha annem gelmemişti.Herşey allak bullak oldu kafamda.Herşeyden önce daha 35+3 tüm.Ve aynı gün saat 9.37 de epidural sezaryen ile bebeğimi dünyaya getirdim.Hamilelğim boyunca erken doğum riskim yoktu, şaşkındık.Tarif edilemez bir duygu.
Ben çok iyiyim Oğlumu tenini ise sadece doğum esnasında yanağını yanağıma değdirdiklerinde hissedebildim.Sonra kuvöze kondu ve bir daha yanıma hiç gelmedi.Hep ben onu ziyarete gittim.Nasıl tatlı anlatamam Bugün eve çıktım, bebeğim ise hala hastanede Dualarınızı bekliyorum kızlar.Herşey iyi olsun ve oğlum sağlığına kavuşsun, biran önce kollarıma alayım yavrumu.En kötüsü evde onsuz olmak

bnde iyiyim tatlımm ağrılarla uğraşıoz iştee

hayırdır cnm ne ağrıları?

ayy cnm öldük meraktan buralarda.
bebeğin inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur cnm.ciğer geliştirici iğne felan yapmadılarmı nişanın gelince cnm?inşallah en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın.allah analı babalı büyütsün.

Canım ilk önce allah bağoşlasın yavrunu inşş en kısa zmanda çıkar küvezden dualarımız seninle jaç kilo doğdu bebişin aslında çokta küçük sayılmaz 35+3 günlük o yüzden inşallah kısa zmanada küvez desteğine gerek kalmz

gozun aydın canım aklımız sendeydı hayırlısıyla kurtuıldun çok şukur ınş kısa zamanda da bebegın ne kavuşursun

canım benim çok duygulandım ya nefesimi tutarak okudum tahmin ettik zaten seni göremeyince.hayırlı olsun bebeğin seninkinden daha küçükl bebekler bile sorunsuz atlatıyo bu dönemi canım.inşallah en kısa sürede yanında olur bebiş

Canım ne zamandır seni merak ediyorduk iyi haberlerini aldık şükür
öncelikle gözünüz aydın, inşallah en kısa zamanda hastaneden çıkar bebeğin

Neden sezeryan oldun?
Birde suyun geldiğinde neden ciğer geliştirici iğne yapmadılar :26:

mrb kızlar nasılsınız
hıç halım yok bı ış yapsam yoruluyorum artık dogurmak ıstıyorum 38 haftayı dort gozle beklıyorum

Son düzenleme:
ayy hadi bakalım cnm hayırlısı...beklicez artık bende beklemeye geçtim...bebeğin, karnın yani aşağıda mı aysucum...beni görenler daha zamanın var miden dolu diyo..üst tarafın boşalması lazımmış.senin nasıl

ayyy cnm çok sevindm allah analı babalı büyütsün...36 ya yaklaştığın için yakında kavuşursun bebeğine sanıyorum cnm.allah uzun ömürler versin...sezeryan kendi tercihinmi cnm??

canım benimmmm dualarım seninle ve oğlunla herşey düzelicek herşey çok güzel olucak pozitif düşün kaç kilo doğdu oğlun.? güçlü olki bebişinde güçlü olsunn allah yardımcın olsun canımm

cnm herkes aşağıya inmiş diyo.ayaktaykende karnımla göğsümün arası baya açıldı artık ama tam olarak nasıl aşağıda oluyo bi bilgim yok benim.

kızlar bnm yüzüklerim parmgımda kaldı cıkmıyo ne yapacagımı bilmiyorum eşim o kadar cıkar cıkar dedi onu dinlemedim şimdide böle oldu bi fikriniz var mı

kızlar bnm yüzüklerim parmgımda kaldı cıkmıyo ne yapacagımı bilmiyorum eşim o kadar cıkar cıkar dedi onu dinlemedim şimdide böle oldu bi fikriniz var mı
elini sabunlayıp çıkarmayı denedin mi?eğer çıkmazsa sanırım tek çare yüzükleri kuyumcuda kestirmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…