- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.561
günaydın herkese...off fyinee rkenden uyandım yaaaa...neyse doum sonrasına hazırlık yapıyorum işte
arkadaşlarr günaydınn
bol bol uyuyunn sabahın 4 ünden berii oğlumla ayaktayız.
bn bayıldım uykusuzluktan o uyumuyor.
günaydın kızlar nasılsınız.. bugun doktora gidiecem 5 te cok heyecanlıyım. napıyor acaba benim miniğim:)))
günaydın ne güzel ya benim daha 2 haftam var
günaydın kızlar nasılsınız.. bugun doktora gidiecem 5 te cok heyecanlıyım. napıyor acaba benim miniğim:)))
günaydın canım sen 29 martta gitmeyecekmiydin dr hadi bakalım hayırlı haberlerle gel
Günaydın herkese naılsınız?
günaydın cnm biz iyiyiz siiz nasılsınız
Hamdolsun bizde iyiyiz bugün bir yere davetliyim gidip gitmeme konusunda kararsızım azcık
evet canım öyle gidecektik aslında ama gecen perşembe cuma cumartesi normalde fıldır fıldır oynaşan bebiş bize numara yaptı ve adam gibi hareket etmedi hiç. dürttükçe tepki veriyordu sdece. dayanamadım doktoru aradım cumartesi 4 ten sonra oda kızd niye aramadın bu ssaate kadsr hemen git nst cektir beni ordan arayın dye bir yere gönderdi. nst cekildi bebişin hareketleri azdı ama vardı günde 12 defadan fazla hareket ederse sorun yok dedi ordaki ebe ama bizim sıpa normalde zaten saatte 12 den fazla hareket ettiği için korkmusuz biz meger. çok şükür bişeyi yokmus yani:))))) ama sonra nstde 5 tane 80 in uzerine vuran düzenli sancılar çıktı. ebe dedi hissetmiyor musun yooo dedim ben hissetmiyorum kadında sasırdı. sanırsam sancıdan dolayı bebeğin harekedini az hissediyormusum ben. öyle oluncada doktor dediki gel o zaman 5 te bebege bakalım sezderyan mı normal mı son bir konusalım bebeğin kilosuna göre dedi. biliyorsun bnm boyum 1.52 oldugu için korkuları vardı doktorun normal doğumla ilgili. o yüzden görelim sancılar baslamadan karar werelim dedi..
canım benimde geçen çarşamba nst çekildi bu sebepten bebişin hareketlerini az hissediyodum dr aradım git nst çektir dedi benimde 25 civarı sürekli sancım çıktı düzenli ebe bırakmadı o yüzden sonra geçti banada diyo hissetmiyorum dedim gerçi sonra dr aradı haber vermek için akşam 6 -7 falandı kadın cevap vermedi dönmedi de sinir oldum dedim doğursam kadına ulaşamıycam bizimde kontrolümüz bu c.tesi kısmetse bu arada ben bu arada hafif hafif anlık sancılar hissetmeye başladım böle bazen belimde bazen kasıklarımda yürürken falan sende de oluyo mu diyorum doğum yaklaştı herhalde ay canım inşş hayırlı haberlerle gelirsin gelince bize yaz haber ver mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?