- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.641
Merhaba arkadaşlar benim sat 28 temmuz doğum nisan 29 benim bir prensim olacak kısmet olursa yaşım 27
kızlar pazar günü sabah 9 da sezaryan ile doğum yapıcam,dualarınızı eksik etmeyin :18: inşallah kızımın akciğerindeki kistler sorun yaratmaz :18: kızım 2800 gr olmuş,kistleri küçülmüş,ameliyatlık bişi yok ama belki biraz küvezde kalır dedi dr :18: bu arada bugün korkulu rüyam olan çatı muayenesini oldum,derin derin nefes alıp kendimi rahat bıraktım,10 sn bile sürmedi,dr sadece doğum şekline karar vermek için baktı belkide ondandır,bi kemik varmış o normal doğumda bebeğe zarar verir sen hayatta normal doğum yapamazsın dedi,valla çok sevindim ne yalan söyliyim normalden çok korkuyodum,iyi oldu
Merhaba kızlar,nasılsınız??ben çok mutluyum bugün işimde son günüm doğum iznime çıkıyorumsabahtan beri benim yerime bakacak arkadaşla devir teslim yaptık o yüzden anca girebildim..
Merhaba arkadaşlar benim sat 28 temmuz doğum nisan 29 benim bir prensim olacak kısmet olursa yaşım 27
Gözün aydın canım, çok merak ettik seni tabii uğramayınca da tahmin ettik.Nasıl anlatmalı bilmiyorum.Herşey rüya gibi...Hiç beklemediğimiz bir anda geldi minik oğlum.Cumartesi günü nişanım geldiğini biliyorsunuz.Pazar sabah saat 7'de aniden suyum geldi.Çok hazırlıksızdık, heyecanlandık, korktuk.Daha annem gelmemişti.Herşey allak bullak oldu kafamda.Herşeyden önce daha 35+3 tüm.Ve aynı gün saat 9.37 de epidural sezaryen ile bebeğimi dünyaya getirdim.Hamilelğim boyunca erken doğum riskim yoktu, şaşkındık.Tarif edilemez bir duygu.
Ben çok iyiyimOğlumu tenini ise sadece doğum esnasında yanağını yanağıma değdirdiklerinde hissedebildim.Sonra kuvöze kondu ve bir daha yanıma hiç gelmedi.Hep ben onu ziyarete gittim.Nasıl tatlı anlatamam Bugün eve çıktım, bebeğim ise hala hastanede Dualarınızı bekliyorum kızlar.Herşey iyi olsun ve oğlum sağlığına kavuşsun, biran önce kollarıma alayım yavrumu.En kötüsü evde onsuz olmak
İnşallah sorunsuz bir doğum yaparsın ve kuveze gerek kalmadan bebeğine kavuşursun canım...kızlar pazar günü sabah 9 da sezaryan ile doğum yapıcam,dualarınızı eksik etmeyin :18: inşallah kızımın akciğerindeki kistler sorun yaratmaz :18: kızım 2800 gr olmuş,kistleri küçülmüş,ameliyatlık bişi yok ama belki biraz küvezde kalır dedi dr :18: bu arada bugün korkulu rüyam olan çatı muayenesini oldum,derin derin nefes alıp kendimi rahat bıraktım,10 sn bile sürmedi,dr sadece doğum şekline karar vermek için baktı belkide ondandır,bi kemik varmış o normal doğumda bebeğe zarar verir sen hayatta normal doğum yapamazsın dedi,valla çok sevindim ne yalan söyliyim normalden çok korkuyodum,iyi oldu
Oh hadi gözün aydın.Merhaba kızlar,nasılsınız??ben çok mutluyum bugün işimde son günüm doğum iznime çıkıyorumsabahtan beri benim yerime bakacak arkadaşla devir teslim yaptık o yüzden anca girebildim..
Hoş geldin,Merhaba arkadaşlar benim sat 28 temmuz doğum nisan 29 benim bir prensim olacak kısmet olursa yaşım 27
Nasıl anlatmalı bilmiyorum.Herşey rüya gibi...Hiç beklemediğimiz bir anda geldi minik oğlum.Cumartesi günü nişanım geldiğini biliyorsunuz.Pazar sabah saat 7'de aniden suyum geldi.Çok hazırlıksızdık, heyecanlandık, korktuk.Daha annem gelmemişti.Herşey allak bullak oldu kafamda.Herşeyden önce daha 35+3 tüm.Ve aynı gün saat 9.37 de epidural sezaryen ile bebeğimi dünyaya getirdim.Hamilelğim boyunca erken doğum riskim yoktu, şaşkındık.Tarif edilemez bir duygu.
Ben çok iyiyimOğlumu tenini ise sadece doğum esnasında yanağını yanağıma değdirdiklerinde hissedebildim.Sonra kuvöze kondu ve bir daha yanıma hiç gelmedi.Hep ben onu ziyarete gittim.Nasıl tatlı anlatamam Bugün eve çıktım, bebeğim ise hala hastanede Dualarınızı bekliyorum kızlar.Herşey iyi olsun ve oğlum sağlığına kavuşsun, biran önce kollarıma alayım yavrumu.En kötüsü evde onsuz olmak
Hepinize teşekkür ederim kızlar.Oğlum 2900 gr ve 48 cm doğdu.Haftasına göre boyu kilosu iyi olduğu için o konuda sıkıntı yok çok şükür.Tabi zamanında doğsaydı, daha uzun ve kilolu olurdu beklediğimiz gibi ama kısmet.
Ciğer geliştirici iğne yapılmadı çünkü gider gitmez hemen doğuma alındım.Zaten kanlı akıntım bir gün önce olmuştu, doktoru aramıştık ve o yatıp dinlenmemi istemişti sadece.Ertesi gün yani pazar sabahı da sabah uykumda aniden suyum gelince,duş al, apar topar eşyaları hazırla derken, hastaneye yetişmemiz 1 saati buldu.O sırada doktorumuzu aramıştık zaten.Bizden 5 dakika sonra hastanedeydi.Hemen nst ye bağlandım, muayene etti ve hemen apar topar hazırlayıp sezeryana aldılar.Yani orda da iğne falan yapılamadı, nasıl doğuma girdim bilmiyorum.Herşey çok ani oldu.Bir yandan annemi arıyorum, annem ağlıyor yanımda olamadığı için.Ben ağlıyorum.Yani çok ama çok hazırlıksızdım kızlar.Şunu anladım ki hiçbir şey için plan yapmamak gerekiyormuş.Bırakın hazırlıkları, öyle öksüz gibiydik ki eşimle.Sağolsun haber alan eş dost, burdaki yakınlarımız ziyarete geldiler ama doğuma giderken yanımda kimse yoktu.Annemler ve kayınvalidemler ise ancak akşam burda olabildiler.
Sezeryan olmamın sebebi ise, zaten öyle olmam gerekiyordu bazı durumlar nedeniyle.Su boşalınca da bebeğin hayatı tehlikeye girmesin diye hemen aldılar.
Daha sonra ayrıntılı doğum hikayemi sizlere anlatırım...Hepinizi öpüyorum...
Hepinize teşekkür ederim kızlar.Oğlum 2900 gr ve 48 cm doğdu.Haftasına göre boyu kilosu iyi olduğu için o konuda sıkıntı yok çok şükür.Tabi zamanında doğsaydı, daha uzun ve kilolu olurdu beklediğimiz gibi ama kısmet.
Ciğer geliştirici iğne yapılmadı çünkü gider gitmez hemen doğuma alındım.Zaten kanlı akıntım bir gün önce olmuştu, doktoru aramıştık ve o yatıp dinlenmemi istemişti sadece.Ertesi gün yani pazar sabahı da sabah uykumda aniden suyum gelince,duş al, apar topar eşyaları hazırla derken, hastaneye yetişmemiz 1 saati buldu.O sırada doktorumuzu aramıştık zaten.Bizden 5 dakika sonra hastanedeydi.Hemen nst ye bağlandım, muayene etti ve hemen apar topar hazırlayıp sezeryana aldılar.Yani orda da iğne falan yapılamadı, nasıl doğuma girdim bilmiyorum.Herşey çok ani oldu.Bir yandan annemi arıyorum, annem ağlıyor yanımda olamadığı için.Ben ağlıyorum.Yani çok ama çok hazırlıksızdım kızlar.Şunu anladım ki hiçbir şey için plan yapmamak gerekiyormuş.Bırakın hazırlıkları, öyle öksüz gibiydik ki eşimle.Sağolsun haber alan eş dost, burdaki yakınlarımız ziyarete geldiler ama doğuma giderken yanımda kimse yoktu.Annemler ve kayınvalidemler ise ancak akşam burda olabildiler.
Sezeryan olmamın sebebi ise, zaten öyle olmam gerekiyordu bazı durumlar nedeniyle.Su boşalınca da bebeğin hayatı tehlikeye girmesin diye hemen aldılar.
Daha sonra ayrıntılı doğum hikayemi sizlere anlatırım...Hepinizi öpüyorum...
Selam herkese
Oh hadi gözün aydın.
Bizi ihmal etme ama uğra ara sıra.
Sağol canım..ben giremesem bile gülfuren size bilgi verecek canım inşallah hepimiz en iyi şekilde atlatırız doğumlarımızı.Gece rüyamda gördüm oğlumu hayır olsun çok tatlıydı gülüyordu bana
hayırlı olsun canım.allah bagsıalsın bebegını.allah analı babalı buyutsun ınsallah.
Selam herkese
Gözün aydın canım, çok merak ettik seni tabii uğramayınca da tahmin ettik.
İyi olmanıza çok sevindim.
İnşallah bir an önce bebeğine kavuşursun
İnşallah sorunsuz bir doğum yaparsın ve kuveze gerek kalmadan bebeğine kavuşursun canım...
Oh hadi gözün aydın.
Hoş geldin,
Seninle sat ayn benim de.
Sezaryen olacağın için mi 29 nisan diyorsun.
Normalde 4 mayıs çıkıyor.
Oh hadi gözün aydın.
Sağol canım..ben giremesem bile gülfuren size bilgi verecek canım inşallah hepimiz en iyi şekilde atlatırız doğumlarımızı.Gece rüyamda gördüm oğlumu hayır olsun çok tatlıydı gülüyordu bana
Canım nasılsın??Ne zamandır ben yazıyorum sen görmüyorsun sen yazıyorsun ben çok sonra görüyorum..İyi misin tansiyonun nasıl?
selam nasılsın.bebek nasılmıs.kac kıloymus bebegın.dogumlarımız aynı olacak galıba senınle
tansıyonum ıyı gıbı cok sukur.ama kasıklarım cok fena.yuruyemıyorum.ates basıyor cok terlıyorum.son aya gırdım ya bende.sen nasılsın.burası eskısı gıbı degıl artık.cevap bıle yazan kalmadı eskısı gıbı.senın bebegın nasıl canım.dogum ne zaman kısmetse.
İyi canım çok şükür.
En son geçen hafta gitmiştim kontrole kilosu 2240 gramdı.
Doğum tarihi de 28 nisan çıktı ama kısmet tabii sat a göre olursa 4 mayıs.
Koca kafalı olacak bizim kızkafa yapısı büyük çıkıyor.
haftaya tekrar gideceğim.
Senin bebiş nasıl?
tansiyonnun ne durumda?
İyi canım çok şükür.
En son geçen hafta gitmiştim kontrole kilosu 2240 gramdı.
Doğum tarihi de 28 nisan çıktı ama kısmet tabii sat a göre olursa 4 mayıs.
Koca kafalı olacak bizim kızkafa yapısı büyük çıkıyor.
haftaya tekrar gideceğim.
Senin bebiş nasıl?
tansiyonnun ne durumda?
Ya benim oğlanın da kafası göbeği 2 hafta ileride çıkıyor...hamilelik şekeri çıktı bende ondan galiba..sende de var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?