2011 Nisan Anneleri

hayırlısı olsun cnm.
inşallah küvezede gerek kalmaz sağlıkla kucağına alırsın meleğini.dualarımız seninle

Merhaba kızlar,nasılsınız??ben çok mutluyum bugün işimde son günüm doğum iznime çıkıyorumsabahtan beri benim yerime bakacak arkadaşla devir teslim yaptık o yüzden anca girebildim..

ayy cnm senin adına çok sevindim.hadi gözünaydın.

Merhaba arkadaşlar benim sat 28 temmuz doğum nisan 29 benim bir prensim olacak kısmet olursa yaşım 27

hoşgeldin aramıza.
sağlıkla kucağına alırsın meleğini inşallah.

Selam herkese

Gözün aydın canım, çok merak ettik seni tabii uğramayınca da tahmin ettik.
İyi olmanıza çok sevindim.
İnşallah bir an önce bebeğine kavuşursun
İnşallah sorunsuz bir doğum yaparsın ve kuveze gerek kalmadan bebeğine kavuşursun canım...
Merhaba kızlar,nasılsınız??ben çok mutluyum bugün işimde son günüm doğum iznime çıkıyorumsabahtan beri benim yerime bakacak arkadaşla devir teslim yaptık o yüzden anca girebildim..
Oh hadi gözün aydın.
Bizi ihmal etme ama uğra ara sıra.
Merhaba arkadaşlar benim sat 28 temmuz doğum nisan 29 benim bir prensim olacak kısmet olursa yaşım 27
Hoş geldin,
Seninle sat ayn benim de.
Sezaryen olacağın için mi 29 nisan diyorsun.
Normalde 4 mayıs çıkıyor.

Canım gözün aydın, maaşallah bebeğine bir an önce kavuşursunuz hiç sıkma canını sen kendini toparlamaya bak.. Allah sağlık ve huzurla büyütmeyi nasip etsin..

Merhaba canım hoşgeldin

hayırlı olsun canım.allah bagsıalsın bebegını.allah analı babalı buyutsun ınsallah.

selam nasılsın.bebek nasılmıs.kac kıloymus bebegın.dogumlarımız aynı olacak galıba senınle

Ben hiç rüyamda görmüüyorum yaa.
Çok alakasız kişileri görüyorum ama bebeğimi hiç görmüyorum.

Canım nasılsın??Ne zamandır ben yazıyorum sen görmüyorsun sen yazıyorsun ben çok sonra görüyorum..İyi misin tansiyonun nasıl?

tansıyonum ıyı gıbı cok sukur.ama kasıklarım cok fena.yuruyemıyorum.ates basıyor cok terlıyorum.son aya gırdım ya bende.sen nasılsın.burası eskısı gıbı degıl artık.cevap bıle yazan kalmadı eskısı gıbı.senın bebegın nasıl canım.dogum ne zaman kısmetse.

selam nasılsın.bebek nasılmıs.kac kıloymus bebegın.dogumlarımız aynı olacak galıba senınle

İyi canım çok şükür.
En son geçen hafta gitmiştim kontrole kilosu 2240 gramdı.
Doğum tarihi de 28 nisan çıktı ama kısmet tabii sat a göre olursa 4 mayıs.
Koca kafalı olacak bizim kız kafa yapısı büyük çıkıyor.
haftaya tekrar gideceğim.
Senin bebiş nasıl?
tansiyonnun ne durumda?

Dikkat et kendine canım ben ve bebiş iyiyiz çok şükür Benim sata göre 13 nisan ama ultrasonda 2 nisan görünüyor bilmiyorum artık..Bugün işimde son günüm doğum iznine çıkıyorum çok mutluyum ama sizlerle görüşemicem artık gülfuren e bilgi veririm ve sizlerin bilgisini de ondan alırım..Hepinizin doğumu iyi geçer inşş.hep dua edicem kendim ve sizler için

tansıyonum bır ınıyor bır cıkıyor.hayırlısıyla bebeklerımıze sag salım kavussaydık.bende senınle aynı dogum tarıhım kısmetse.ınsallah erken gelmezlerde.bende cumartesı gıdecegım.senı nst ye bagladılarmı.benım cumartesı gunu baglanacakmıs.heyecan dorukta artık.kasıklarım cok fena benım.yurumekte bıle zorlanıyorum.senın varmı oyle sıkıntıların

Ya benim oğlanın da kafası göbeği 2 hafta ileride çıkıyor...hamilelik şekeri çıktı bende ondan galiba..sende de var mı?

Selam kızlar,

Ne zamandır işlerimin yoğunluğundan giremiyordum sanırım yavaş yavaş bebişler gelmeye başlamış. Bebişleri olan annleri tebrik ediyorum darsı olmayan bizlere inşallah.
Ayrıca benim de yarın son günüm işte sonra evde dinlenicem inşallah erken gelmezse kızım. Ama sizlere de bir sorum var 2 gündür acayip şiddetli belim ağrıyor acaba bu doğumun yaklaştığının belirtisi olabilir mi?

Ya benim oğlanın da kafası göbeği 2 hafta ileride çıkıyor...hamilelik şekeri çıktı bende ondan galiba..sende de var mı?

cnm sendedemi şeker çıkmıştı bendede aynı.ama bizim bebek artık gününde hatta karın çevresi 1 hafta geri çıkıyo.38+3te 3300 dü kilosu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…