- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.661
Dikkat et kendine canım ben ve bebiş iyiyiz çok şükürBenim sata göre 13 nisan ama ultrasonda 2 nisan görünüyor bilmiyorum artık..Bugün işimde son günüm doğum iznine çıkıyorum çok mutluyum ama sizlerle görüşemicem artık gülfuren e bilgi veririm ve sizlerin bilgisini de ondan alırım..Hepinizin doğumu iyi geçer inşş.hep dua edicem kendim ve sizler için
Selam kızlar,
Ne zamandır işlerimin yoğunluğundan giremiyordum sanırım yavaş yavaş bebişler gelmeye başlamış. Bebişleri olan annleri tebrik ediyorum darsı olmayan bizlere inşallah.
Ayrıca benim de yarın son günüm işte sonra evde dinlenicem inşallah erken gelmezse kızım. Ama sizlere de bir sorum var 2 gündür acayip şiddetli belim ağrıyor acaba bu doğumun yaklaştığının belirtisi olabilir mi?
gecmıs olsun canım
Selam kızlar,
Ne zamandır işlerimin yoğunluğundan giremiyordum sanırım yavaş yavaş bebişler gelmeye başlamış. Bebişleri olan annleri tebrik ediyorum darsı olmayan bizlere inşallah.
Ayrıca benim de yarın son günüm işte sonra evde dinlenicem inşallah erken gelmezse kızım. Ama sizlere de bir sorum var 2 gündür acayip şiddetli belim ağrıyor acaba bu doğumun yaklaştığının belirtisi olabilir mi?
Son gidişimde nst ye bağladılar beni sorun çıkmadı.tansıyonum bır ınıyor bır cıkıyor.hayırlısıyla bebeklerımıze sag salım kavussaydık.bende senınle aynı dogum tarıhım kısmetse.ınsallah erken gelmezlerde.bende cumartesı gıdecegım.senı nst ye bagladılarmı.benım cumartesı gunu baglanacakmıs.heyecan dorukta artık.kasıklarım cok fena benım.yurumekte bıle zorlanıyorum.senın varmı oyle sıkıntıların
Ya benim oğlanın da kafası göbeği 2 hafta ileride çıkıyor...hamilelik şekeri çıktı bende ondan galiba..sende de var mı?
Selam kızlar,
cnm sendedemi şeker çıkmıştı bendede aynı.ama bizim bebek artık gününde hatta karın çevresi 1 hafta geri çıkıyo.38+3te 3300 dü kilosu.
Maşallah canım senin bebişe benimki hep 11 gün önde çıkıyor geçen hafta kilosu 3300 dü 36 haftada yani dr.3900 doğurursun dedi
geçmiş olsun, evet olabilir canım, doğum sancıları bel ağrısıyla başlarmış.. dikkat et kendine..
Teşekkür edrim canım. Ayrıca senin tarif ettiğin yerden aldım bebek şekerlerini...
hadı hayırlısı olsun.azkalmıs allah hayırlısıyla sag salım dogumlarımızı yapmayı nasıp etsın hepımıze.heyecan coktur sende.allah yardımcın olsun.bebegın kac kıloymus.ıyı haberlerını alırız ınsallah
Teşekkür ederim canım, neyse ki yarın son günüm en azından evde olucam..
Çok sağol canım..Heyecan,sevinç,korku karrışık tüm duygular var bende..Hüzün de var iş arkadaşlarımdan ayrılıyorum...Bebeğim tombik birazdoğum kilosu 3900 olur dedi doktor
maşallah cnm.
şekerin ne durumda peki?dikkat ediyomusun ölçüm felan yapıyomusun?
oyyy maaşallahtosun olcak annesi, ne de güzel bakmışsın yumuk yumuk ne tatlı olur onu kucaklaması şimdi
Sağol canım ya sorma bende tosun paşa diyorum onaNasıl çıkarcam bilmem artık:
Sağol canım ya sorma bende tosun paşa diyorum onaNasıl çıkarcam bilmem artık:
Aman canım çok şükür şeker olmaması çok iyi.Benim yeğenimin de kafa yapısı azcık büyük aman görsen acayip akıllı beyin dolu kafası yani:)
Çok sağol canım..Heyecan,sevinç,korku karrışık tüm duygular var bende..Hüzün de var iş arkadaşlarımdan ayrılıyorum...Bebeğim tombik birazdoğum kilosu 3900 olur dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?