2011 Nisan Anneleri

hadı hayırlısı olsun.azkalmıs allah hayırlısıyla sag salım dogumlarımızı yapmayı nasıp etsın hepımıze.heyecan coktur sende.allah yardımcın olsun.bebegın kac kıloymus.ıyı haberlerını alırız ınsallah

gecmıs olsun canım

geçmiş olsun, evet olabilir canım, doğum sancıları bel ağrısıyla başlarmış.. dikkat et kendine..

Son gidişimde nst ye bağladılar beni sorun çıkmadı.
Bundan sonra da haftalık kontrole çağıracağını söyledi zaten.
Mayısa kalmadan gelsin diye dua ediyorum ben.
Uzun süre oturursam ya da ayakta çok durursam yürümekte zorlanıyorum ama aşırı derecede ağrım yok.
Bugün çarşı pazar gezdim mesela
Ya benim oğlanın da kafası göbeği 2 hafta ileride çıkıyor...hamilelik şekeri çıktı bende ondan galiba..sende de var mı?

Yok bende şeker çıkmadı.
Zaten karın çevresi ilerde çıkmıyor, sadece kafası bu sefer büyük çıkmış.
Doktor kafa yapısı öyledir dedi, ben de bilemiyoru ki :26:

Hoş geldin bende de bel ağrısı oluyor ama normal bence

Son düzenleme:
cnm sendedemi şeker çıkmıştı bendede aynı.ama bizim bebek artık gününde hatta karın çevresi 1 hafta geri çıkıyo.38+3te 3300 dü kilosu.

Maşallah canım senin bebişe benimki hep 11 gün önde çıkıyor geçen hafta kilosu 3300 dü 36 haftada yani dr.3900 doğurursun dedi

Çok sağol canım..Heyecan,sevinç,korku karrışık tüm duygular var bende..Hüzün de var iş arkadaşlarımdan ayrılıyorum...Bebeğim tombik birazdoğum kilosu 3900 olur dedi doktor

Çok sağol canım..Heyecan,sevinç,korku karrışık tüm duygular var bende..Hüzün de var iş arkadaşlarımdan ayrılıyorum...Bebeğim tombik birazdoğum kilosu 3900 olur dedi doktor

oyyy maaşallah tosun olcak annesi, ne de güzel bakmışsın yumuk yumuk ne tatlı olur onu kucaklaması şimdi

maşallah cnm.
şekerin ne durumda peki?dikkat ediyomusun ölçüm felan yapıyomusun?

Canım diyet listesine uymaya çalışıyorum o yüzden iyi çok şükür hastanede ölçtürmedim şekerimi tekrar ama kayınvalidemin şeker ölçüm cihazı var onunla ölçüyor normal çıkıyor.sen ne yapıyorsun canım ölçtürüyor musun?

Yok bende şeker çıkmadı.
Zaten karın çevresi ilerde çıkmıyor, sadece kafası bu sefer büyük çıkmış.
Doktor kafa yapısı öyledir dedi, ben de bilemiyoru ki :26:

Aman canım çok şükür şeker olmaması çok iyi.Benim yeğenimin de kafa yapısı azcık büyük aman görsen acayip akıllı beyin dolu kafası yani:)

Sağol canım ya sorma bende tosun paşa diyorum onaNasıl çıkarcam bilmem artık:

eheheh korkma sen, onlar bi yolunu bulup çıkıyolar, tombiş bebek daha rahat doğar diyo 2 - 3 çocuk sahibi büyüklerim bilemiyorum, umarım doğrudur :44: zaten doğum kısmını düşünme, doğduktan sonra o boğum boğum kolları bacakları nasıl ısırcan bunları düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…