2011 Nisan Anneleri

Normal istiyorum canım bir aksilik çıkmazsa.
Doktor şimdilik normal doğum için sorun olmadığını belirtti.
Tabii çatı muayenesi filan yok şu anda.
Sadece duruş pozisyonunu flan dikkate alarak söyledi.

ılkmıydı senınkı unuttum yıne.ben sezeryan olacagım ıkıncı benım kısmetse

cnm bende diyetime uyuyorum.hastanede ölçmüyolar zaten ben evde ölçüp not ediyorum herhafta gidiyorum kontrole onlarda bakıyolar artık doğumdan sonra gdicem.doğumdan 6 hafta sonra çağırdılar o zamnda kanda bakılıcakmış.

kızlar benimde ara ara sancılar başladı valla heyecan sardı iyice herşeyimiz hazır cok şükür sadece bebegimizin gelmesi kaldı

Kızlar size bişey sorcam, benim vajinal bölgemde kaşıntı var iç çamaşırım falan değdikçe rahatsızlık veriyor.Ama öyle yanma veya başka bi şikayetim yok.Neden oluyor ki yaaaa çok rahatsız oluyorum oysa temizliğine de çok dikkat ediyorum...

Hamilelikten kaynaklı mantar olabiliyo canım temizlikle falan ilgisi yok.. 2. trimesterde bende de oldu doktorun verdiği ilaçlarla atlattım, tekrarlamadı sonra, ama tekrarlaması da normalmiş.. Doktora sor sen bunu, çok rahatsız edici bişey hele son ayda daha kötüdür..

slm arkadaslar ben bugun kontrole gıttım bebegım 2 kg olmus basından berı hep gerıden gelıyo kılosu ayın 15 yada duruma gore 18 ıne alırız dedı doktor bu son gunlerde bol bol ye dedı bıde bıde suyum azalmıs bıraz cok degıl dedı ama bunun ıcın bıde antıbıyotık verdı bana hıc duydunuzmu boyle bısey suyu azalınca ne gıbı tedavı yapıyolar kansızlık cıktı yıne ayy ne bılım su son gunlerde de antıbıyotık ıcıcem yaaa moralım bozuldu yınee bakalım hayırlısıyla sag salım dogsaydı bebısım:18:

Geçmiş olsun canım, üzülme sağlıklı olsun da doğduktan sonra alır kilosunu bebiş.. Sen kendine dikkat et, demir hapı kullanıyosun di mi ? Doktorun dediği gibi bol bol ye sebze meyve balık .. vs. müsli de kilo aldırıyo bebeğe, bi paket alıp ara öğünlerde ye istersen.. Bozma moralini, rahat olmaya çalış canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…