- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.701
Anladım cnm üff gerçekten kötü bir durum oturduğum yerde oturamıyorumHamilelikten kaynaklı mantar olabiliyo canım temizlikle falan ilgisi yok.. 2. trimesterde bende de oldu doktorun verdiği ilaçlarla atlattım, tekrarlamadı sonra, ama tekrarlaması da normalmiş.. Doktora sor sen bunu, çok rahatsız edici bişey hele son ayda daha kötüdür..
cnm geriden gelmesi önemli değil artık önemli olan sağlığı.Doktorun bebeğin sağlığı ile ilgili ne söyledi??Sen kaçıncı haftadasın??Bi de bol bol su içmeye özen göster devamlı ama...slm arkadaslar ben bugun kontrole gıttım bebegım 2 kg olmus basından berı hep gerıden gelıyo kılosu ayın 15 yada duruma gore 18 ıne alırız dedı doktor bu son gunlerde bol bol ye dedı bıde bıde suyum azalmıs bıraz cok degıl dedı ama bunun ıcın bıde antıbıyotık verdı bana hıc duydunuzmu boyle bısey suyu azalınca ne gıbı tedavı yapıyolar kansızlık cıktı yıne ayy ne bılım su son gunlerde de antıbıyotık ıcıcem yaaa moralım bozuldu yınee bakalım hayırlısıyla sag salım dogsaydı bebısım:18:
canım tez zamanda kucağına alırsın bebişini inşaallah.Nasıl anlatmalı bilmiyorum.Herşey rüya gibi...Hiç beklemediğimiz bir anda geldi minik oğlum.Cumartesi günü nişanım geldiğini biliyorsunuz.Pazar sabah saat 7'de aniden suyum geldi.Çok hazırlıksızdık, heyecanlandık, korktuk.Daha annem gelmemişti.Herşey allak bullak oldu kafamda.Herşeyden önce daha 35+3 tüm.Ve aynı gün saat 9.37 de epidural sezaryen ile bebeğimi dünyaya getirdim.Hamilelğim boyunca erken doğum riskim yoktu, şaşkındık.Tarif edilemez bir duygu.
Ben çok iyiyimOğlumu tenini ise sadece doğum esnasında yanağını yanağıma değdirdiklerinde hissedebildim.Sonra kuvöze kondu ve bir daha yanıma hiç gelmedi.Hep ben onu ziyarete gittim.Nasıl tatlı anlatamam Bugün eve çıktım, bebeğim ise hala hastanede Dualarınızı bekliyorum kızlar.Herşey iyi olsun ve oğlum sağlığına kavuşsun, biran önce kollarıma alayım yavrumu.En kötüsü evde onsuz olmak
sağlıklan kurtulursun bebeğin ve sen canım inşaalah.kızlar pazar günü sabah 9 da sezaryan ile doğum yapıcam,dualarınızı eksik etmeyin :18: inşallah kızımın akciğerindeki kistler sorun yaratmaz :18: kızım 2800 gr olmuş,kistleri küçülmüş,ameliyatlık bişi yok ama belki biraz küvezde kalır dedi dr :18: bu arada bugün korkulu rüyam olan çatı muayenesini oldum,derin derin nefes alıp kendimi rahat bıraktım,10 sn bile sürmedi,dr sadece doğum şekline karar vermek için baktı belkide ondandır,bi kemik varmış o normal doğumda bebeğe zarar verir sen hayatta normal doğum yapamazsın dedi,valla çok sevindim ne yalan söyliyim normalden çok korkuyodum,iyi oldu
Merhaba arkadaşlar benim sat 28 temmuz doğum nisan 29 benim bir prensim olacak kısmet olursa yaşım 27
kızlar pazar günü sabah 9 da sezaryan ile doğum yapıcam,dualarınızı eksik etmeyin :18: inşallah kızımın akciğerindeki kistler sorun yaratmaz :18: kızım 2800 gr olmuş,kistleri küçülmüş,ameliyatlık bişi yok ama belki biraz küvezde kalır dedi dr :18: bu arada bugün korkulu rüyam olan çatı muayenesini oldum,derin derin nefes alıp kendimi rahat bıraktım,10 sn bile sürmedi,dr sadece doğum şekline karar vermek için baktı belkide ondandır,bi kemik varmış o normal doğumda bebeğe zarar verir sen hayatta normal doğum yapamazsın dedi,valla çok sevindim ne yalan söyliyim normalden çok korkuyodum,iyi oldu
Merhaba kızlar,nasılsınız??ben çok mutluyum bugün işimde son günüm doğum iznime çıkıyorumsabahtan beri benim yerime bakacak arkadaşla devir teslim yaptık o yüzden anca girebildim..
slm arkadaslar ben bugun kontrole gıttım bebegım 2 kg olmus basından berı hep gerıden gelıyo kılosu ayın 15 yada duruma gore 18 ıne alırız dedı doktor bu son gunlerde bol bol ye dedı bıde bıde suyum azalmıs bıraz cok degıl dedı ama bunun ıcın bıde antıbıyotık verdı bana hıc duydunuzmu boyle bısey suyu azalınca ne gıbı tedavı yapıyolar kansızlık cıktı yıne ayy ne bılım su son gunlerde de antıbıyotık ıcıcem yaaa moralım bozuldu yınee bakalım hayırlısıyla sag salım dogsaydı bebısım:18:
Anladım cnm üff gerçekten kötü bir durum oturduğum yerde oturamıyorum
cnm geriden gelmesi önemli değil artık önemli olan sağlığı.Doktorun bebeğin sağlığı ile ilgili ne söyledi??Sen kaçıncı haftadasın??Bi de bol bol su içmeye özen göster devamlı ama...
gızun aydın canım amelıyatlık durum ortadan kalkmış.ınş kuveze de gerek kalmaz.hayrlısıyla kucagına alırsın ınş bebışını
ohhh hadı gozun aydın
bol bol su ıç bırde demır hapı kullanmıyormusun kansızlık ıçın
benım bbegmde zayıf onemlı olan saglıklı olması kaç haftalıksın drun 38haftayımı beklıyor
evet canım demır ılacı alıyorum gunde 1 tane santafer sımdı 36 dayım drum 15nısanda alalım dedı ıyı olursa durumu 18 falanda olur dedı heralde 39 falan bulur
Nasıl anlatmalı bilmiyorum.Herşey rüya gibi...Hiç beklemediğimiz bir anda geldi minik oğlum.Cumartesi günü nişanım geldiğini biliyorsunuz.Pazar sabah saat 7'de aniden suyum geldi.Çok hazırlıksızdık, heyecanlandık, korktuk.Daha annem gelmemişti.Herşey allak bullak oldu kafamda.Herşeyden önce daha 35+3 tüm.Ve aynı gün saat 9.37 de epidural sezaryen ile bebeğimi dünyaya getirdim.Hamilelğim boyunca erken doğum riskim yoktu, şaşkındık.Tarif edilemez bir duygu.
Ben çok iyiyimOğlumu tenini ise sadece doğum esnasında yanağını yanağıma değdirdiklerinde hissedebildim.Sonra kuvöze kondu ve bir daha yanıma hiç gelmedi.Hep ben onu ziyarete gittim.Nasıl tatlı anlatamam Bugün eve çıktım, bebeğim ise hala hastanede Dualarınızı bekliyorum kızlar.Herşey iyi olsun ve oğlum sağlığına kavuşsun, biran önce kollarıma alayım yavrumu.En kötüsü evde onsuz olmak
Kızlar yaaa gebelikte yeşil çay içilebilir mi biliyor musunuz???Pek bitki çayı tüketmiyorum ama bugün eşim almış boğazlarım çok fena...
kızlar dişim cok agrıyor beynime vruyor artık ya
bu arada benimde dün kontrolüm vardı bebişiim 2kilo 650 grm olmus drm minyon olcak diyor
4 haftada 800 grmdan fazla almıs ama dr memnun kalmadı
bide vajinal varis cıktı doğumdan sona gecer dedi insallah gecer
kızlar dişim cok agrıyor beynime vruyor artık ya
bu arada benimde dün kontrolüm vardı bebişiim 2kilo 650 grm olmus drm minyon olcak diyor
Anladım cnm içmeyeyim o zaman ben...hayır cnm hamilelikte yeşil çay tehlikeli!...
bebeğin içeride yaşaması için kalbinde var olan bir açıklık varmış ve o açıklığın muhafazası gerekiyormuş yeşil çay da araştırmalara göre bu açıklığı kapatıp bebeğin hayatını tehlikeye sokuyormuş anne karnında öüme sebep oluyormuş yaşam açıklığı kapandığı için haliyle çocuk yaşamıyor tabi ben bu yüzden çok sevmeme rağmen hiç içmedim hatta şuan ödemlerimden kurtuluş için o kadar içmek istiyorum ki ama içemiyorum tabiki kendisi acayip kuvvetli ödem atıcı görevi görüyordu hamileliğimden önce ama doğumdan sonra doktora sorup içmeye başlıycam inş.
Ihlamur da var evde en iyisi onu kaynatayımaklıma geldi bu arada cnm ıhlamur kaynatıp iç oda boğazlara iyi gelir yumuşatır
Cnm kilosu bence iyi.Benim doktorum da haftada 150-200gr çok normal bi bebek için demişti.Ayyyy bu doktorların bi dediği diğerine uymuyor sinir olmaya başladım valla heeekızlar dişim cok agrıyor beynime vruyor artık ya
senın doktorun tombul ebek sevıyo galıba.kılosu kotu deıl kııgayet normal..onemlı olan saglıgıı..vajınal varıs nası bısey boluyo ılk defa duydum.benımde arka tarafımda renk deısımı var doktor dogumdan sonra gecer dedı,gebelıkten dolayı oluyomus hormanal bıseymıs...
Anladım cnm içmeyeyim o zaman ben...
Ihlamur da var evde en iyisi onu kaynatayım
Cnm kilosu bence iyi.Benim doktorum da haftada 150-200gr çok normal bi bebek için demişti.Ayyyy bu doktorların bi dediği diğerine uymuyor sinir olmaya başladım valla heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?