2011 Nisan Anneleri

Anladım cnm üff gerçekten kötü bir durum oturduğum yerde oturamıyorum

cnm geriden gelmesi önemli değil artık önemli olan sağlığı.Doktorun bebeğin sağlığı ile ilgili ne söyledi??Sen kaçıncı haftadasın??Bi de bol bol su içmeye özen göster devamlı ama...

canım tez zamanda kucağına alırsın bebişini inşaallah.
sağlıklan kurtulursun bebeğin ve sen canım inşaalah.
Merhaba arkadaşlar benim sat 28 temmuz doğum nisan 29 benim bir prensim olacak kısmet olursa yaşım 27

hşgeldin canım.

gızun aydın canım amelıyatlık durum ortadan kalkmış.ınş kuveze de gerek kalmaz.hayrlısıyla kucagına alırsın ınş bebışını

Merhaba kızlar,nasılsınız??ben çok mutluyum bugün işimde son günüm doğum iznime çıkıyorumsabahtan beri benim yerime bakacak arkadaşla devir teslim yaptık o yüzden anca girebildim..

ohhh hadı gozun aydın

bol bol su ıç bırde demır hapı kullanmıyormusun kansızlık ıçın
benım bbegmde zayıf onemlı olan saglıklı olması kaç haftalıksın drun 38haftayımı beklıyor

aramıza yeni katılan bebekleri duydukça duygulanıyorum heyecanım artıryor..bugün eska da doğum yapacaktı galiba..
bugün kendimi mutsuz hissediyorum nedense

bebgımın saglıgı cok sukur ıyı bı sorun yok ama bugun nst ye baglandım kalp atısı bıraz yuksek cıktı oda kansızlıktan oluyo dedı baska bı sorunu yok sukur bu arada 36. haftadayım

evet canım demır ılacı alıyorum gunde 1 tane santafer sımdı 36 dayım drum 15nısanda alalım dedı ıyı olursa durumu 18 falanda olur dedı heralde 39 falan bulur

çok geçmiş olsun . Gözün aydın . Allah analı babalı büyütsün inşallah.

iyi akşamlar kızlar demek tiancudoğum yaptı ha inşallah en kısa zamanda kucağına alır bebişini . bende bugün içimi sıkan birşey duydum bugün günümüzde kadının biri anlatıyorn teyzesinin kızı sezeryanla doğum yapacakmış doktor tarihini falan vermiş ama bebek tarihten 15 gün önce kadının kanaması olmuş hastaneye gidinceye kadar rahmi falan yırtılmış ve ölümden dönmüşler bebekle annesi ama şimdi iyilermiş offff benimde sezeryan oalacak erken gelmesinden korkuyorum allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin:18:

Kızlar yaaa gebelikte yeşil çay içilebilir mi biliyor musunuz???Pek bitki çayı tüketmiyorum ama bugün eşim almış boğazlarım çok fena...

Kızlar yaaa gebelikte yeşil çay içilebilir mi biliyor musunuz???Pek bitki çayı tüketmiyorum ama bugün eşim almış boğazlarım çok fena...

hayır cnm hamilelikte yeşil çay tehlikeli!...
bebeğin içeride yaşaması için kalbinde var olan bir açıklık varmış ve o açıklığın muhafazası gerekiyormuş yeşil çay da araştırmalara göre bu açıklığı kapatıp bebeğin hayatını tehlikeye sokuyormuş anne karnında öüme sebep oluyormuş yaşam açıklığı kapandığı için haliyle çocuk yaşamıyor tabi ben bu yüzden çok sevmeme rağmen hiç içmedim hatta şuan ödemlerimden kurtuluş için o kadar içmek istiyorum ki ama içemiyorum tabiki kendisi acayip kuvvetli ödem atıcı görevi görüyordu hamileliğimden önce ama doğumdan sonra doktora sorup içmeye başlıycam inş.

kızlar dişim cok agrıyor beynime vruyor artık ya
bu arada benimde dün kontrolüm vardı bebişiim 2kilo 650 grm olmus drm minyon olcak diyor
4 haftada 800 grmdan fazla almıs ama dr memnun kalmadı
bide vajinal varis cıktı doğumdan sona gecer dedi insallah gecer

senın doktorun tombul ebek sevıyo galıba.kılosu kotu deıl kııgayet normal..onemlı olan saglıgıı..vajınal varıs nası bısey boluyo ılk defa duydum.benımde arka tarafımda renk deısımı var doktor dogumdan sonra gecer dedı,gebelıkten dolayı oluyomus hormanal bıseymıs...

ayrıca cok gecmıs olsun dısın ıcın doktora gıtseydın eskısı gıbı deıll bıseyler yapabılırler belkı.mınoset agrı kesıcı ıcsen bı faydası olurmu acaba?

Anladım cnm içmeyeyim o zaman ben...

aklıma geldi bu arada cnm ıhlamur kaynatıp iç oda boğazlara iyi gelir yumuşatır
Ihlamur da var evde en iyisi onu kaynatayım

Cnm kilosu bence iyi.Benim doktorum da haftada 150-200gr çok normal bi bebek için demişti.Ayyyy bu doktorların bi dediği diğerine uymuyor sinir olmaya başladım valla heee

bende öle dedim benden 4 kilo falan bi bebk istio galiba die..
vajinal varis şişlik vardı onu söyledim baktı varis dedi
dişim için gitmedim canım dra son zamnlar die sabrediyorum ama bu ara cok azdı

valla bende sıkıldım artık canım ya bişiden memnun olmuolar sannki mecburm bende memnun etmeyedoğuma 3 -3200 olur dedi bende daha e istiosun diom içimden bana yetr valla doktorcum beğenmesede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…