- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.881
canım baş popo boyu kaç cm çıktı? bende 9+3 de gitmiştim.. ondan soruyorum?
maaşallh hep böyle devam eder inşallahalkisalkisalkis
Hadi gözün aydın maaşallah
Hadi gözün aydın canım.Yürüyüşü doktor mu önerdi??? Maaşallah bebişine bak bulmuş haftasını. Senin ikinci kuzuydu sanırım.ilkinin cinsiyeti ne???
canım cım benim ilk bebişim olacak lalahın izniyle
yürüyürüşü dr önerdi rahat bir doğum için dedi şart her gün 30 dk yürüyüş
valla teyzesi sorma 1 hafta geriden geliyorduk zaten geç döllenme ama neyse 3 gunde olsa bulmus gununu
bizim baş -popo mesafemzi 11+0 da 42.3 mm normal değerin üzerinde yani dr herşey yolunda dedi şükür
baş -popo mesafesine buradan bakabilirsiniz kızlar
Baş popo mesafesi ölçümü normal değerleri-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)
ya birde cinsiyet için usg grüntüleri vardı ben bulamadım genitel organları yukarda olura erkek düz olurasa kız diye kaçıncı sf daydı ???
yssknk
canım yazamadım eğer takvimler tutarsa ilk defa ikimiz de tutturmuş olacağız. Bravo bizezemuszemus
bu arada benim mide yanmalarım başladı 2 gündür fena yanıyor. Çok şükür ki bulantım yok ama kabızlık bende de varSöylemesi ayıp 2 haftada 2 kere falan şimdilik kilo artışı yok ama iştah açılınca ilerde buda kilo yapar
ayy cinsiyeti bi öğreniym önce eşime sonra sana sölicem zaten kaydirigubbakcemile3canım aç karnına kayısı ya da incir yersen işe yarıycaktır büyük ihtimal:))üzüm de işe yarıyor ama bulantı yapıyor..
denedim şekerim onu ama pek verim alamadım:kedi:Kızlar bir ara benimde kabızlık şikayetim fazlaydı. Sabahları aç karnına kuru kayısı ve üstüne ılık su içiyorum ve çok faydasını gördüm tavsiye ederim size de.
tickerın yanılttı canım kusura bakma:)[
valla teyzesi sorma 1 hafta geriden geliyorduk zaten geç döllenme ama neyse 3 gunde olsa bulmus gununu
bizim baş -popo mesafemzi 11+0 da 42.3 mm normal değerin üzerinde yani dr herşey yolunda dedi şükür
ya birde cinsiyet için usg grüntüleri vardı ben bulamadım genitel organları yukarda olura erkek düz olurasa kız diye kaçıncı sf daydı ???
İyidir Nisa,sen nasılsın bakalım:ecrin_bebek:slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?
benim pek bulantım olmuyor ama incir ya da kayısı yiyeyim. kuru mu canım yoksa yaş meyvesimikafamçokkarıştıyaş meyve ne demeksetamam ben de eşimden sonra ilk sana söyleyeceğimkaydirigubbakcemile5zaman geçtikçe cinsiyeti için merakım artıyor
kuru meyve canım:))cok fazla yeme ama dikkat et..evet tatlım vakit gectikce acaba kız mı erkek mi 10.haftada öğrenen arkadaslar var ama ben sanmıyorum:ecrin_bebek:
senin kontrol bu cumartesiydi değil mi?İnşallah belli olur canım ya:Saruboceq:Ben 9+4 te gidicem kontrole maalesef belli olmaz daha pek şansım yok gibi
Hadi gözün aydın canım.Yürüyüşü doktor mu önerdi??? Maaşallah bebişine bak bulmuş haftasını. Senin ikinci kuzuydu sanırım.ilkinin cinsiyeti ne???
ne güzel hafta hafta gün gün yazmış.. sağol canım... walla merak ediyordum.. benim bebiş azıcık küçük kalmış.. 9+2 de 2,44 çıktı.. yaklaşık 2,60 felan yazıyor yanlış hatırlamıyorsam.. oda ölçüm hatasıdır kesin :)))))
ben geldim kızlar doktordan allah şükür evhamlarım yersiz çıktı hareketlerini gördük kalp atışını pek duyamadım ama kalbı atıyor hareket edıyor ya oda yeter.10+4 cıktı ultrasonda ama aslında bugun 10+1 şaşmalar oluyor daha gunlerde.boyuda 35,80mm yazıyor baya büyümül görmeyeli bebişim.2 hafta sonra 2li test için çağırdı ama ben doktorumu değiştiricem sanırım.doktora 2li test için nezaman gelıcem dedım bön bön bakıyor yüzüme 3 defa tekrarladım adama.detayda vermıyor vıtamınle kan ilacı yazdı test falan yapmadan kan hapını neden yazdı onuda anlamadım.kafam karışık değiştirsem iyi olucak doktorumu.
slm kızlar. şöyle bi geçmişi okudumda ikili test için herkesi 12. haftada çağırmışlar beni 11+2 de çağırdı yani salı günü niye beni 12 de çağırmadı acaba?
canım ben bunun araştırmasını yapmıştım netten ..11. - 13 .haftalar arasında yapılması gerekiyor deniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?