2011 Nisan Anneleri

yssknk

canım yazamadım eğer takvimler tutarsa ilk defa ikimiz de tutturmuş olacağız. Bravo bizezemuszemus

bu arada benim mide yanmalarım başladı 2 gündür fena yanıyor. Çok şükür ki bulantım yok ama kabızlık bende de varSöylemesi ayıp 2 haftada 2 kere falanşimdilik kilo artışı yok ama iştah açılınca ilerde buda kilo yapar

ayy cinsiyeti bi öğreniym önce eşime sonra sana sölicem zaten kaydirigubbakcemile3canım aç karnına kayısı ya da incir yersen işe yarıycaktır büyük ihtimal:))üzüm de işe yarıyor ama bulantı yapıyor..

benim pek bulantım olmuyor ama incir ya da kayısı yiyeyim. kuru mu canım yoksa yaş meyvesimikafamçokkarıştıyaş meyve ne demeksetamam ben de eşimden sonra ilk sana söyleyeceğimkaydirigubbakcemile5zaman geçtikçe cinsiyeti için merakım artıyor

Kızlar bir ara benimde kabızlık şikayetim fazlaydı. Sabahları aç karnına kuru kayısı ve üstüne ılık su içiyorum ve çok faydasını gördüm tavsiye ederim size de.
denedim şekerim onu ama pek verim alamadım:kedi:
tickerın yanılttı canım kusura bakma:)

Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see.com sorduğun linkte bu sanırım
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?
İyidir Nisa,sen nasılsın bakalım:ecrin_bebek:

kuru meyve canım:))cok fazla yeme ama dikkat et..evet tatlım vakit gectikce acaba kız mı erkek mi 10.haftada öğrenen arkadaslar var ama ben sanmıyorum:ecrin_bebek:

kuru meyve canım:))cok fazla yeme ama dikkat et..evet tatlım vakit gectikce acaba kız mı erkek mi 10.haftada öğrenen arkadaslar var ama ben sanmıyorum:ecrin_bebek:

senin kontrol bu cumartesiydi değil mi?İnşallah belli olur canım ya:Saruboceq:Ben 9+4 te gidicem kontrole maalesef belli olmaz daha pek şansım yok gibi

senin kontrol bu cumartesiydi değil mi?İnşallah belli olur canım ya:Saruboceq:Ben 9+4 te gidicem kontrole maalesef belli olmaz daha pek şansım yok gibi

evet canım cumartesi ama benimde o zamn tam 9+4 oluyor:))anlycağın benimde hiç şansım yok 2li teste gittiğimizde öğreniriz sanırım ikimizdekaydirigubbakcemile3

ben geldim kızlar doktordan allah şükür evhamlarım yersiz çıktı hareketlerini gördük kalp atışını pek duyamadım ama kalbı atıyor hareket edıyor ya oda yeter.10+4 cıktı ultrasonda ama aslında bugun 10+1 şaşmalar oluyor daha gunlerde.boyuda 35,80mm yazıyor baya büyümül görmeyeli bebişim.2 hafta sonra 2li test için çağırdı ama ben doktorumu değiştiricem sanırım.doktora 2li test için nezaman gelıcem dedım bön bön bakıyor yüzüme 3 defa tekrarladım adama.detayda vermıyor vıtamınle kan ilacı yazdı test falan yapmadan kan hapını neden yazdı onuda anlamadım.kafam karışık değiştirsem iyi olucak doktorumu.

gözün aydın canım... bak boşa evham yapıp bebişinide üzme.. o gayet rahat yan gelip yatıyor..büyümeye çalışıyor..

tickerın yanılttı canım kusura bakma:)

[canım evet onu değiştirmem lazım olmadı nedense neyi eksik girdiysem
cok tşk ler canım buna bakınca kız gibi duruyorama çokda benziyor kız erkek birbirine bu dönemde

slm kızlar. şöyle bi geçmişi okudumda ikili test için herkesi 12. haftada çağırmışlar beni 11+2 de çağırdı yani salı günü niye beni 12 de çağırmadı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…