2011 Nisan Anneleri

kızlar bir sorum var..son ayda tekrar mide bulantısı yaşayıp çıkartan varmı..benim ara sıra olmaya başladı..bide koca karnımla çok zorlanıyorum iyice..öğürdükçe bebek yukarı yukarı zorluyor..kanala gircekse de girmez çıkar böyle giderse

gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün...

Canım gözün aydın çok mutlu oldum. Allah analı babalı büyütsün. Allah inşaallah banada böyle kolay bir doğum nasip eder. Bende kısmetse epidural normal doğum yapmak istiyorum. Dikişin varmıydı canım? Tavsiye ediyor musun normal doğumu

canım ben hep tulum koydum
teşekkür ederiz arkadaşlar hepinize.
mesacım usg ye en son 2 hafta önce kilosuna bakılmış ve 2900 denmişti 2 haftada 600 gr almış olamıycağına göre yanılma payı var bence

son haftalarda haftada 250 gram alabiliyo 3 aşağı 5 yukarı doğru çıkıyo.

Dün ağda cı kadın bebeğin kafası iyice aşağı inmiş sanki 3 hafta beklemicek dedi bi an heyecanlandım çok merak ediyorum ne zaman gelecek her şey hazır olunca beklemek de zor oluyormuş
ayy koptum yaaa ağdacı doğum zamanı hakkında bilgi verdi he
ya bu hamilelikte neden herkes jinekolog kimliğine bürünüyo herkes birer kadın doğum uzmanı gibi???

ayy benim 8 günüm kaldı ama benim oğlumdan hala ses seda yok...

Aysucum ben bugün yarın senin doğum haberini alırız diye bekliyorum . Bu haftayı çıkaramazsın gibi geliyor :)

Maşallah bebeişinede sanada . İnşallah emmeyede alışır kısa zamanda .Allah analı babalı büyütsün .

kızlar sizde terleme çok mu.bende acaip bir terleme işi var.ayrıca uyku falan kalmadı.iştahım da bitti.kilo verdim.bu sorunlar sizde de var mı.bebişim doğum kanalına girmiş.keşke bu gün ya da yarın olsa.

tebrik ederim canım,Allah analı babalı büyütsün.ne güzel kurtuldun darısı başımıza,tabiki zamanında.prensesimizin adı ne oldu?

hayırlı olsun sımdıden canım.kızın kac kıloymus.

kızlar sizde terleme çok mu.bende acaip bir terleme işi var.ayrıca uyku falan kalmadı.iştahım da bitti.kilo verdim.bu sorunlar sizde de var mı.bebişim doğum kanalına girmiş.keşke bu gün ya da yarın olsa.

bende çok sıcaklıyorum,nefes almakta ve uyumakta çok zorlanıyorum.hele bugün bebişim okadar hareketliki çok canımı yakıyor.hareket ettikçe vajina kısmımda ağrı oluyor.bebiş gelecek diye ödüm kopuyor.

yok seninki gelmesin senin için erken.kaçıncı doğumun normal mi olacak.

sıkıntı ates basması terleme aynısı bnedede var canım.sureklı cam acıyorum.cok terlıyorum sıkıntı gelıyor.allah yardımcımız olsun

teşekkürler canım.kilosunu yakın zamanda ölçmedi dr. fakat 35. haftamızdayken 2.600 demişti.inşallah 3 kg yi geçer doğumda.hepimize sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebişler dilerim Rabbimden...

inşallah canım bende sezeryan olacagım kısmetse.bıraz tedırgınım bu defa.ılk cocugumda sezeryan oldu.senın ılkmı bebegın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…