- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.901
hanımlar merhaba kızımla biz geldikdün kontrolümüz vardı hazır muayeneye gitmişken bebeişide doğuruverdim geldim şaka bir yana mutluluk sarhoşuyum şu an hamilelik sürecini sağlıkla atlattık ve işin zor kısmına geldik artık. Minik kızım 38+1 de doğdu. biliyorsunuz kasılmalarım vardı 2 haftadır son 2 gündür çok rahatsız ediciydi. dün nst de de tavan yaptı değerler muayenede 3,5-4 cm açılma gördü doktorumuz. hastaneye yatışımız yapıldı saat 13:30 gibi. 18 de açılma 5 cm e çıkmıştı. 19 da doktor su kesemizi patlattı süreci hızlandırmak adına ve anlatamam size o bir saatte çektiğim ağrıyı. 20 de epidural iğnemiz yapıldı ve 21 de 10 cmlik açılmamız oluşmuştu çoktan. 21.54 te sadece 2 kere ıkınma ile kızım doğdu çok şükür kilosu 3500 , boyu 52 cm herşey yolunda çok şükür. uykucu bir kızım var maaşallah anne karnındaki pozisyonunda uyuyor yavrum bir görseniz teyzeleri usg de nasılsa şimdide aynı. bugün öğlen evimize geldik. emzirmede sorunumuz var, meme ucum olmaıdğı için alamıyor yavrum. sütte daha inmedi henüz. hastaneden pompa kiraladık uğraşığ duruyoruz bakalım. uykusuzum ama aşırı enerjiğim tabiki rahimde ağrılarım var ama toparlanırız bir kaç güne. Darısı sizlere kızlar, Allahım hepiniz tüm hamileleri sağlıkla kavuştursun yavrularına inşallah Güzel haberlerinizi bekliyoruz
hanımlar merhaba kızımla biz geldikdün kontrolümüz vardı hazır muayeneye gitmişken bebeişide doğuruverdim geldim şaka bir yana mutluluk sarhoşuyum şu an hamilelik sürecini sağlıkla atlattık ve işin zor kısmına geldik artık. Minik kızım 38+1 de doğdu. biliyorsunuz kasılmalarım vardı 2 haftadır son 2 gündür çok rahatsız ediciydi. dün nst de de tavan yaptı değerler muayenede 3,5-4 cm açılma gördü doktorumuz. hastaneye yatışımız yapıldı saat 13:30 gibi. 18 de açılma 5 cm e çıkmıştı. 19 da doktor su kesemizi patlattı süreci hızlandırmak adına ve anlatamam size o bir saatte çektiğim ağrıyı. 20 de epidural iğnemiz yapıldı ve 21 de 10 cmlik açılmamız oluşmuştu çoktan. 21.54 te sadece 2 kere ıkınma ile kızım doğdu çok şükür kilosu 3500 , boyu 52 cm herşey yolunda çok şükür. uykucu bir kızım var maaşallah anne karnındaki pozisyonunda uyuyor yavrum bir görseniz teyzeleri usg de nasılsa şimdide aynı. bugün öğlen evimize geldik. emzirmede sorunumuz var, meme ucum olmaıdğı için alamıyor yavrum. sütte daha inmedi henüz. hastaneden pompa kiraladık uğraşığ duruyoruz bakalım. uykusuzum ama aşırı enerjiğim tabiki rahimde ağrılarım var ama toparlanırız bir kaç güne. Darısı sizlere kızlar, Allahım hepiniz tüm hamileleri sağlıkla kavuştursun yavrularına inşallah Güzel haberlerinizi bekliyoruz
teşekkür ederiz arkadaşlar hepinize.
mesacım usg ye en son 2 hafta önce kilosuna bakılmış ve 2900 denmişti 2 haftada 600 gr almış olamıycağına göre yanılma payı var bence
canım ben hep tulum koydum1. Bebişin kıyafetlerini yıkarken ayrıca yumuşatıcı kullandınız mı? Kullanmadıysanız sabun tozu sertleştirdi mi?
ben kullandım.
2. Hastaneye bebek için tulum mu götürüyorsunuz, 5 li takımlardaki alt üst yeterli mi?
teşekkür ederiz arkadaşlar hepinize.
mesacım usg ye en son 2 hafta önce kilosuna bakılmış ve 2900 denmişti 2 haftada 600 gr almış olamıycağına göre yanılma payı var bence
Dün ağda cı kadın bebeğin kafası iyice aşağı inmiş sanki 3 hafta beklemicek dedi bi an heyecanlandım çok merak ediyorum ne zaman gelecek her şey hazır olunca beklemek de zor oluyormuş
Ayy koptum yaaa ağdacı doğum zamanı hakkında bilgi verdi he
Ya bu hamilelikte neden herkes jinekolog kimliğine bürünüyo herkes birer kadın doğum uzmanı gibi???
ayy benim 8 günüm kaldı ama benim oğlumdan hala ses seda yok...
benim de 4 günüm kaldı kısmetse pazartesi sabahtan epiduralli sezeryan olucak.cuma son kontroller ve imza için gidicez.inşallah kızım bekler pazartesiyi.epey indi aşağıya.dünden beri midem çok rahat.ama iştahım az nedense.birkaç gün önce aç karnımla sabah 64.5 kiloydum.bugün sabah 63 e düşmüşüm. stresten iştahım gitti. zaten son günler az yiyin diyor uzmanlar.doğumun daha kolay geçmesi için.tüm doğum yapan annelerin gözü aydın.Allah analı babalı büyütsün bebişlerini inşallaaaaah.
maşallah
allah analı babalı büyütsün
çok sevindim cnm darısı başımıza peki ultrasondaki kilosu gibi mi doğdu yoksa farklı mı ultrason a pek güvenmeyin de diyen var
kızlar sizde terleme çok mu.bende acaip bir terleme işi var.ayrıca uyku falan kalmadı.iştahım da bitti.kilo verdim.bu sorunlar sizde de var mı.bebişim doğum kanalına girmiş.keşke bu gün ya da yarın olsa.
bende çok sıcaklıyorum,nefes almakta ve uyumakta çok zorlanıyorum.hele bugün bebişim okadar hareketliki çok canımı yakıyor.hareket ettikçe vajina kısmımda ağrı oluyor.bebiş gelecek diye ödüm kopuyor.
kızlar sizde terleme çok mu.bende acaip bir terleme işi var.ayrıca uyku falan kalmadı.iştahım da bitti.kilo verdim.bu sorunlar sizde de var mı.bebişim doğum kanalına girmiş.keşke bu gün ya da yarın olsa.
hayırlı olsun sımdıden canım.kızın kac kıloymus.
teşekkürler canım.kilosunu yakın zamanda ölçmedi dr. fakat 35. haftamızdayken 2.600 demişti.inşallah 3 kg yi geçer doğumda.hepimize sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebişler dilerim Rabbimden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?