2011 Nisan Anneleri

Nisan bebişleri nasıl hızlı çıktılar böyle.Tüm doğum yapan anneleri tebrik ediyorum.
Benim çizelgem bile henüz 35+6 da ah ahh
Oğlumsa hala küvözde.Solunumu düzelmiş çok şükür.Ama sarılık oldu şimdi de.Ve kabızlık problemi olduğu için hala serumla besleniyor.Evdeyken onu öyle özlüyorum ki.
Sizlere tavsiyem kızlar, biran önce vücut temizliği işinizi halledin.Ben bekletiyordum daha erken diye, hani son zamanlarda iyice temiz olayım diye ama doğuma erkek çocuğu gibi girdim inanın.Beni apar topar doğuma almışlar,hem ağlıyorum,bir yandan da doktorlara kusura bakmayın çok ani oldu,böyle hazırlıksız yakalandım diyorum .Şaka gibi yani.Çok utandım amasağolsun onlar beni çok rahatlattılar.Böyle ani durumlarda olur böyle şeyler, sen bizim kardeşimizsin,hastamızsın,şimdi bunları düşünme dediler.
İşte böyle...Ne garip ki kendimi hiç anne gibi hissedemiyorum.Hala internette takılmaya zamanım var bebişim olmadığı için.Dua ediyorum bol bol,elimden başka ne gelir.

geçmişi okudum da çok kişi eşinden şikayetçi bendeeeee :95: :95: o melek gibi adam gitti huysuz sevimsiz bir adam geldi normalde bir istediğim iki olmazdı. bu son hafta iyice bir gerildi. sürekli mızmızlanıyor. gebelik sürecinde istekleri mi çok mu abarttım adam bunaldı artık ya da sultanlığının bitmesine 3 gün kaldı ayar mı yapayım diyor sabah sabah telde kavga ettik. sırf son iki gün rapor al. annem her gün onca yol geliyor dediğim için. onun da bir işi varmış. sanki halini bilmiyormuşum dı dı dı dı. ama ben de haklıyım iki gün rapor alsan kıyamet mi kopar. yüzsüz gibi sonra ben aradım bi şey olmamış gibi :26: ben bu adamı yine de seviyooom ya

canımsın yaa, inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun. solunumu düzelmiş çok sevindim buna. inşallah sarılığı da kısa sürede atar da artık annesinin sütünü emer. bak nasıl anne olacağını hissedeceksin o zaman

cnm benim çok üzüldüm inan allah yardımcın olsun en azından sağ sağlim doğdu yakında normale dönecek buna da çok şükür allah daha kötüsünü göstermesin sen de kendini teselli edip motive etmeye çalış bebiş geldi mi çok enerji ye ihtiyacın olacak bebişin de süt e üzüntü den süttün falan azalmasın

Ben haftada bir temizleyorum mutlaka.
Ani yakalanmaktan korkuyorum ama senin gibi olunca da yapacak bir şey yok sonuçta.
Bebeğini hayırlısıyla kucağına al da anne olarak hissedersin kendini.

Canım o da senin kadar gergindir,korkuyordur, üç gün kalmış ne de olsa.
Bir mızırdanıp duruyoruz onşlar sıkıntılarını, streslerini çok anlatmıyorlar, içlerinde yaşıyorlar.

canım Rabbim tez zamanda oğluna kavuştursun bir an önce iyileşsinde paşan dua et bol bol sıvı tüketmeyi ihmal etme ki yavrun geldiğinde sütün bol olsun:)kendini çok üzme güçlü ol az zaman sonra yanına gelicek eminim.

1. Bebişin kıyafetlerini yıkarken ayrıca yumuşatıcı kullandınız mı? Kullanmadıysanız sabun tozu sertleştirdi mi?

2. Hastaneye bebek için tulum mu götürüyorsunuz, 5 li takımlardaki alt üst yeterli mi?

banada öyle geliyo valla kapısından geri dönersem şaşırmam kendime walla

ben de utanyom hem de korkuyom.daha önceki sezeryan izinin sızısı geçmedi alışamadım o dikişe bir türlü.(21 ay oldu önceki doğum) şimdi sanki ağda yapsam dikişler patlarmış gibi bişey oluştu beynimde

amin inşaallah öyle çok sııkntı çektimki hamileliğimde inşallah doğumum güzel olur:)

Canım ben normal deterjan ve yumuşatıcı kullandım herkes ayrı alın özel kullanın diyor ama benim 6 tane yeğenim var ve hepsine normal kullandılar hiçde bişey olmadı yani eğer için rahat etmezse ilave durulama yaparsın olur biter ben özel deterjan alınmasını uygun görmüyorum bebeğimizi normal şartlarımıza alıştırmamız gerekir bence tabi benim görüşüm kimse kızmasın:) tulumu tavsiye etmiyolar göbeği düşene kadar bady bile giydirmiyorlar yani.Ben beşli takım koydum üç tane:) annem dedi çişi çok batırıyormuş değişmek gerekiyormuş sürekli :) birde sen çantanı hazır etmemişin ben eşyalarını alır almaz hep yıkadım ütüledim yerleştirdim bekletmedim çantamıda bir ay oldu hazırlayalı bir benim bezim birde oğlumun bezi kaldı koyulacak bizim bebekler çok aceleci ne olur ne olmaz hemde dedim ağırlaşınca zor olur ben gücüm yerindeyken yapıyım iyikide yapmışım:)

kızlar şu kıy tüy olayları üff.....ben kurtuldum darısı herkese.4 yıl falan oldu lazer yaptırdım. 2 senelik bir süreçti ve de çok pahalıydı ve de çok acılı amaaaaaaaa herşeye değer.anadan doğma oluyosunuz işin dini ve sağlık boyutu ve de açılmak kafama takıldı ama yaptırdım süper bişey ya.sanki hep böyleymişim gibi

canım ben bingonun softunu kullandım. dalinin de var. ama dalinin hiç bir şeyine güvenmediğim için onu tercih etmedim. yumaşatıcısız yıkadığım da oldu. sertleşmedi. ama ilk bir kaç yıkamada sertleşmez zaten diye düşünüyorum.
hastaneye bebek için tulum olmaz canım. göbek bağı var -on kere doğum yaptım da akıl veriyom sanki . sadece mantıık yürütüyorum canım yanlış olabilir- 5 li takımların içinde iç zıbın mutlaka olsun bebiş küçüktür üşür. eldiven illlaki olucak. karnımızda o minik parmaklarda tırnaklar uzamıştır. 5 li takımların şapkaları bebişin kafasına büyük geliyor. kafasına tülbent sarabilirsin ya da küçük şapkalardan alabilirsin. pazarlarda bile var. bi de hem penye battaniye lazım. polar battaniye de . canım hastane çıkışını yanında göttürsen daha az yorulacan gibime geliyor.
korkutma kızz 3 günüm kaldı :83: . doktorum tutturdu spinal diye onun korkusu bile beni geriyor :94:

canım yumuşatıcı pek önerilmiyo ben sadece dalinle yıkadım gayet yumuşak ama sabun tozları falanda yumuşatıcıya gerek bırakmıyo

Evet canım hazırlıycam işte, bilgileri edineyim de:)) biraz geç kaldım biliyorum
Sabun tozu almıştım ben zaten, onu kullanıcam.
Hastaneye de ben de 5li takımlardan koymak istiyordum zaten.
Sonra yoksa tulum mu daha rahat olur diye düşündüm bir an.
Giydirmiyorlarsa daha iyi benim için.
Hastanedeki lekeler zor çıkıyor diyorlar.
Tulumlu takımlarımızı daha çok seviyorum kirlenmesinler

ama sarılar gitmiyor canım. gene bi şekilde alman gerekiyor. benim tüy tahammülüm yok. mecbur alıyorum ama gebeliğimde iki kere sadece aldım. yetiyo çok şükür. bacaklarımı en son kurban bayramında almıştım. almıycam görünmüyorlar. ben de tavsiye ederim.

cnm maşallah bebişine doktorun neden öle söylede anlamadım.
dişin içinde doktora git cnm 3 aydan sonra doktorlar izin veriyolar bildiğim kadarıyla.ama sen genede doktoruna danış cnm.

ayy gözünaydın cnmm.
maşallah çokta kolay doğum yapmışsın darısı başımıza inşallah.
inşallah kızında kısa sürede kollarında olur cnm sağlıkla.

off en büyük korkumdu erken doğum. rabbim rosaperle ve tiancunun yardımcısı olsun. benim tarihim de belli oldu. cumartesi bebişim geliyooooooooooooooooooo

ayy cnm ya hadi gözünaydın.hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

maşallah cnm inşallah zamanında sağlıkla gelir meleğin.

cnm geçmiş olsun.hadi hayırlısı inşallah sağlıkla kucağına alırsın oğlunu.

gözünaydın cnm hayırlısı olsun.

maşallah cnm bebişine

maşallah cnm oğluna.magnezyum çok iyi geliyo kramplara cnm.

kızlar dreamer35 dun epdral normla doğum yapmş bebişide maaşllh iimiş 3500 doğmşş

ayyy doğum yapan yapana valla.
nazlı kızımız sonunda merhaba demiş dünyaya.
allah analı babalı büyütsün.

cnm inşallah en kısa sürede sağlıkla alırsınmeleğini kucağına.

ben yumuşatıcı kullabdım cnm ama çift durulama yaptırdım.
tulumdan çok alt üst takım tercih ediliyo ilk günler ben takım koydum hemşireye vermek için ama tulumda koydum yanımıza yedek.

Oh ne güzel kurtulmuşsun.
Yine de o tüylerin vardır bir hikmeti diye düşünmeden edemiyorum.
Tamamen yok etmek doğalı bozmak gibi :26:

Canım inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun . Allah acil şifalar versin . Sarılık için üzülme bence doğan çoğu bebekte var ve kısa sürede geçiyor .

Arkadaşlar bende hamileliğime kadar hiç gitmemiştim ama zorunlu olarak gittim sonunda . 6. aydan beri gidiyorum . hiç utanmanıza gerek yok zaten ağdacıya bunun için giden tek insan siz değilsiniz . inanaın büyük temizlikve rahatlık . benimde yarın sabah randevum diyorum oğlum sakın gelme ben gitmeden :) 38. haftamdayım cuma kontrolüm var o nedenle yakın zamanda yaptırmak istedim inşallah yarını görürüz doğumlar başladıkça korkmaya başladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…