- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.861
Nisan bebişleri nasıl hızlı çıktılar böyle.Tüm doğum yapan anneleri tebrik ediyorum.
Benim çizelgem bile henüz 35+6 da ah ahh
Oğlumsa hala küvözde.Solunumu düzelmiş çok şükür.Ama sarılık oldu şimdi de.Ve kabızlık problemi olduğu için hala serumla besleniyor.Evdeyken onu öyle özlüyorum ki.
Sizlere tavsiyem kızlar, biran önce vücut temizliği işinizi halledin.Ben bekletiyordum daha erken diye, hani son zamanlarda iyice temiz olayım diye ama doğuma erkek çocuğu gibi girdim inanın.Beni apar topar doğuma almışlar,hem ağlıyorum,bir yandan da doktorlara kusura bakmayın çok ani oldu,böyle hazırlıksız yakalandım diyorum .Şaka gibi yani.Çok utandım amasağolsun onlar beni çok rahatlattılar.Böyle ani durumlarda olur böyle şeyler, sen bizim kardeşimizsin,hastamızsın,şimdi bunları düşünme dediler.
İşte böyle...Ne garip ki kendimi hiç anne gibi hissedemiyorum.Hala internette takılmaya zamanım var bebişim olmadığı için.Dua ediyorum bol bol,elimden başka ne gelir.
nisan bebişleri nasıl hızlı çıktılar böyle.tüm doğum yapan anneleri tebrik ediyorum.
oğlumsa hala küvözde.solunumu düzelmiş çok şükür.ama sarılık oldu şimdi de.ve kabızlık problemi olduğu için hala serumla besleniyor.evdeyken onu öyle özlüyorum ki.
Sizlere tavsiyem kızlar, biran önce vücut temizliği işinizi halledin.ben bekletiyordum daha erken diye, hani son zamanlarda iyice temiz olayım diye ama doğuma erkek çocuğu gibi girdim inanın.beni apar topar doğuma almışlar,hem ağlıyorum,bir yandan da doktorlara kusura bakmayın çok ani oldu,böyle hazırlıksız yakalandım diyorum .şaka gibi yani.çok utandım amasağolsun onlar beni çok rahatlattılar.böyle ani durumlarda olur böyle şeyler, sen bizim kardeşimizsin,hastamızsın,şimdi bunları düşünme dediler.
Işte böyle...ne garip ki kendimi hiç anne gibi hissedemiyorum.hala internette takılmaya zamanım var bebişim olmadığı için.dua ediyorum bol bol,elimden başka ne gelir.
Nisan bebişleri nasıl hızlı çıktılar böyle.Tüm doğum yapan anneleri tebrik ediyorum.
Oğlumsa hala küvözde.Solunumu düzelmiş çok şükür.Ama sarılık oldu şimdi de.Ve kabızlık problemi olduğu için hala serumla besleniyor.Evdeyken onu öyle özlüyorum ki.
Sizlere tavsiyem kızlar, biran önce vücut temizliği işinizi halledin.Ben bekletiyordum daha erken diye, hani son zamanlarda iyice temiz olayım diye ama doğuma erkek çocuğu gibi girdim inanın.Beni apar topar doğuma almışlar,hem ağlıyorum,bir yandan da doktorlara kusura bakmayın çok ani oldu,böyle hazırlıksız yakalandım diyorum .Şaka gibi yani.Çok utandım amasağolsun onlar beni çok rahatlattılar.Böyle ani durumlarda olur böyle şeyler, sen bizim kardeşimizsin,hastamızsın,şimdi bunları düşünme dediler.
İşte böyle...Ne garip ki kendimi hiç anne gibi hissedemiyorum.Hala internette takılmaya zamanım var bebişim olmadığı için.Dua ediyorum bol bol,elimden başka ne gelir.
geçmişi okudum da çok kişi eşinden şikayetçi bendeeeee :95: :95: o melek gibi adam gitti huysuz sevimsiz bir adam geldinormalde bir istediğim iki olmazdı. bu son hafta iyice bir gerildi. sürekli mızmızlanıyor. gebelik sürecinde istekleri mi çok mu abarttım adam bunaldı artık ya da sultanlığının bitmesine 3 gün kaldı ayar mı yapayım diyor sabah sabah telde kavga ettik. sırf son iki gün rapor al. annem her gün onca yol geliyor dediğim için. onun da bir işi varmış. sanki halini bilmiyormuşum dı dı dı dı. ama ben de haklıyım iki gün rapor alsan kıyamet mi kopar. yüzsüz gibi sonra ben aradım bi şey olmamış gibi :26: ben bu adamı yine de seviyooom ya
bende ağdacıya hiç gitmedim çok utanıyorum bacaklarımı açıp yapamazmışım gibi geliyor..doğumda bile en çok açmaktan utandım ki bu sağlık keyfi bişey değil..ağdada yerin dibine girerim herhalde..
banada öyle geliyo valla kapısından geri dönersem şaşırmam kendime walla
benim bebeğiminde bacağı bi hafta geride çıkmıştı üzülmüştüm şimdi rahatladım sağol :)
sıkma canını yaa inşallah allah bu sıkıntını hayırlı ve kolay doğum vererek ödüllendirir :)
allah hepimize sabırlar versin
ya kızlar herkesin derdi temizlik yapmayın boşverin bebişlerinizden daha mı kıymetli yada durumunuz varsa kadın tutun ama stres yapmayın allah korusun herşeyin zamanında ve sağlıklı olanı güzel gerisini boşverin
ya bişey soracağım ağda acıtmıyormu yaa bende gitmek istiyorum ama çok korkuyorum 34 haftalığım ama benim suyum fazla ve bebek iri erken doğum riski var o yüzden işi erken bırakmak zorunda kaldım acaba genede gitsem sıkıntı yaratırmı?
1. Bebişin kıyafetlerini yıkarken ayrıca yumuşatıcı kullandınız mı? Kullanmadıysanız sabun tozu sertleştirdi mi?
2. Hastaneye bebek için tulum mu götürüyorsunuz, 5 li takımlardaki alt üst yeterli mi?
canım ben bingonun softunu kullandım. dalinin de var. ama dalinin hiç bir şeyine güvenmediğim için onu tercih etmedim. yumaşatıcısız yıkadığım da oldu. sertleşmedi. ama ilk bir kaç yıkamada sertleşmez zaten diye düşünüyorum.1. Bebişin kıyafetlerini yıkarken ayrıca yumuşatıcı kullandınız mı? Kullanmadıysanız sabun tozu sertleştirdi mi?
2. Hastaneye bebek için tulum mu götürüyorsunuz, 5 li takımlardaki alt üst yeterli mi?
korkutma kızz 3 günüm kaldı :83: . doktorum tutturdu spinal diye onun korkusu bile beni geriyor :94:ben de utanyomhem de korkuyom.daha önceki sezeryan izinin sızısı geçmedi alışamadım o dikişe bir türlü.(21 ay oldu önceki doğum) şimdi sanki ağda yapsam dikişler patlarmış gibi bişey oluştu beynimde
1. Bebişin kıyafetlerini yıkarken ayrıca yumuşatıcı kullandınız mı? Kullanmadıysanız sabun tozu sertleştirdi mi?
Canım ben normal deterjan ve yumuşatıcı kullandım herkes ayrı alın özel kullanın diyor ama benim 6 tane yeğenim var ve hepsine normal kullandılar hiçde bişey olmadı yani eğer için rahat etmezse ilave durulama yaparsın olur biter ben özel deterjan alınmasını uygun görmüyorum bebeğimizi normal şartlarımıza alıştırmamız gerekir bence tabi benim görüşüm kimse kızmasın:) tulumu tavsiye etmiyolar göbeği düşene kadar bady bile giydirmiyorlar yani.Ben beşli takım koydum üç tane:) annem dedi çişi çok batırıyormuş değişmek gerekiyormuş sürekli :) birde sen çantanı hazır etmemişin ben eşyalarını alır almaz hep yıkadım ütüledim yerleştirdim bekletmedim çantamıda bir ay oldu hazırlayalı bir benim bezim birde oğlumun bezi kaldı koyulacak bizim bebekler çok aceleci ne olur ne olmaz hemde dedim ağırlaşınca zor olur ben gücüm yerindeyken yapıyım iyikide yapmışım:)
kızlar şu kıy tüy olayları üff.....ben kurtuldum darısı herkese.4 yıl falan oldu lazer yaptırdım. 2 senelik bir süreçti ve de çok pahalıydı ve de çok acılı amaaaaaaaa herşeye değer.anadan doğma oluyosunuz işin dini ve sağlık boyutu ve de açılmak kafama takıldı ama yaptırdım süper bişey ya.sanki hep böyleymişim gibi
kızlar dişim cok agrıyor beynime vruyor artık ya
bu arada benimde dün kontrolüm vardı bebişiim 2kilo 650 grm olmus drm minyon olcak diyor
4 haftada 800 grmdan fazla almıs ama dr memnun kalmadı
bide vajinal varis cıktı doğumdan sona gecer dedi insallah gecer
kızlar gece 02;30da doğum yaptım 01:45te suyum geldi kanlı hemen hastaneye geldik 9 cm açılmışım doğum başladı doğurdum. ama kızım küvezde solunumu hızlı dua bekliyorum hepiinizden ben iyiyim
herşey yolundaydı her hafta nstye giriyordum normal çıkıyordu hatta normalde bugün kontrolümüz vardı :) gündüz çok iyiydim yürüyüşümü yaptım banka işimi hallettim sadece sanki adet olacakmışım gibi bi his vardı dinlendim evde akşam sütümü içip yattım gece tuvalete kalkayım dedim doğrulmamla suyumun boşalması bi oldu :) ağrı eşiğim çok yüksekmiş sancılarım çok hafifti hiç canım yanmadı 45 dkda herşey bitti çok şükür okuduğumuz tefriciyelere bağladım valla hakikaten kolay bi doğumdu herkes şaşırdı ilk doğum olduğuna inanamadılar :)
36+4te 2830 gr
off en büyük korkumdu erken doğum. rabbim rosaperle ve tiancunun yardımcısı olsun. benim tarihim de belli oldu. cumartesi bebişim geliyooooooooooooooooooo
maşallah cnmkızlar bugün çok mutluyum....geçen hafta 35+3 günlükken bebişim 2.300 gr ken bugün 36+4 ve 2.750 gr ve 47 cm olmuşuz.. ...ayy inanamadım .. .doğana kadar 3.000gr geçecek inşallah dedi doktor...umarım erken gelmez bebişlerimizde bizlerde sıkıntı çekmeyiz :18:
Biz iyiyiz oğluşumla...Bugün dr. gittim acil olarak...Ağrılarım yüzünden...Dr. konuştum...Nst bağladı...Sonra usg baktı...Bu bebek pazartesi gününe kadar beklemez dedi...Pazartesi gününe kadar normal doğumla gelmezse yinede oğlum sezeryan ile alacağım dedi...Bebek iri ve kilolu olduğundan artık baskı yapıyormuş...
kızlarr merhaba...
ben bugün doktora gittim riskleri değerlendirerek sezeryan daha mantıklı olacagından ve sancılarımda basladıgından dolayı yarın ani bir kararla saat 1 de doğum yapacagım.. bana bol bol dua edin:))) inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle oğlusumla dönerizzzzz:)))))
Selam kızlar dün kontrolümüz vardı kızım 2980 gr olmus kafa ve karın ölçümü tam bacak ölçümü 2 hafta geri çıktı doktor çok uzun boylu olmayacak dedi..anmiyom sıvımda hafif azalma olmus cok su iç dedi ama ben çok içiyorum zaten nasıl oldu anlamadım. çatı muayenesi ile ilgili birşey söylemedi ben de sormadım temiz değilim diye doktor dan sonra da kuaföre gittim ağda işim de bitmiş oldu gelsin artık bebişim
arkadaşalar az önce doktordan geldımm 35+6dayız bızım oğlan 2523gr olmus dr bıraz toplu olabılır ınsallah 3200u gecmez dedı ama bana az geldı sankı kılosu.pozısyonu flan ıyıymıs ama daha kanala gırmemıs.ıkı hafta sonra catı muayenesı yapalım dedı.kramp gırıyo dedım.magvıtal ve calcımax-d3 verdı.bırde akıntı cok dedım bı fıtıl verdı donaxyl dıye kullanalım bakalım.yalnız dogum tarıhı usg de 28 nısana cıkmıs hep erken cıkıyodu 21 nısandan.(sata gore 21 nısanda)
kızlar dreamer35 dun epdral normla doğum yapmş bebişide maaşllh iimiş 3500 doğmşş
kızlar şu kıy tüy olayları üff.....ben kurtuldum darısı herkese.4 yıl falan oldu lazer yaptırdım. 2 senelik bir süreçti ve de çok pahalıydı ve de çok acılı amaaaaaaaa herşeye değer.anadan doğma oluyosunuz işin dini ve sağlık boyutu ve de açılmak kafama takıldı ama yaptırdım süper bişey ya.sanki hep böyleymişim gibi
bende ağdacıya hiç gitmedim çok utanıyorum bacaklarımı açıp yapamazmışım gibi geliyor..doğumda bile en çok açmaktan utandım ki bu sağlık keyfi bişey değil..ağdada yerin dibine girerim herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?