2011 Nisan Anneleri

inşallah canım bende sezeryan olacagım kısmetse.bıraz tedırgınım bu defa.ılk cocugumda sezeryan oldu.senın ılkmı bebegın

hayır canım benim de ikinci.ilk hamileliğimde myomumda büyüdü bebişimle birlikte.myomu sezeryan sırasında aldılar.çok zor kendime geldim.zor bir ameliyattı.bakalım bu sefer inşallah daha çabuk toparlanırım.neyse ki myom yok bu kez.ben en çok epidural olacağı için heyecanlıyım.ya panik yaparsam diye.ilk sezeryan genel anesteziydi.bu kez izleyeceğim doğumu.acayip heyecanlıyım ve çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin.

benimki 36+3 kilosu 2880 ama başka doktora gittim o da 2500 falan dedi hangisine inanayım .
benim dr um iri bebek demişti 32. haftada 2.300 ile 2.900 arası.sonra hastaneye gittiğimizde 35. haftada başka bir dr 2.600 dedi.benim de kafam karışmıştı

ben genel anestezı olacagım kısmetse.ben panık atak hastasıyım zaten.

ne güzel anlatmışsın çok heyecanlandım ve senin adına çok sevindim.kızında en kısa sürede emmeye başlar merak etme öyle durumda olan arkadaşlarımdan biliyorum yeterki sen pes edip mamaya geçme.sana kolay gelsin bize de dua et canım...

Kızlar,emzirirken lazer epilasyon yaptırılabiliyor mu?-Daha önce yaptırmadığıma okadar pişmanım ki şimdi ne büyük rahatlık olacaktı.

al bendende o kadar derdim büyük

ya şimdi sirle aldırsam, dr sezeryan için günü 13 nisan gibi verdi. ozamana yarım yamalak çıkacak.aldırmasam sabretsem erken doğuran arkadaşları duydukça panikliyorum. öyle bişey olursa naparım diye.ay ne zor kadın olmak,bu kadar sıkıntımız varken bide kıl derdine düştük.

aynen şekerim ben jilet yapıyorum mecburen uğraşamam öle sir ağda fln bide böle son zamnlarda ağda fln yaptırmayın hanii kasılmayı tetkler dye duymuştum her kafadan bi ses çıkıyoda hamilelikte takmamalk lazım acil bi durumda hazırlıksz yakalansakta kmse ayıplamaz diye düşünüyorum boşverr

4 gün sonra bebişim doğacak inşallah biz daha hangi ismi koyacağız karar vermedik.her kafadan ayrı bir ses çıktığı için aileler arasında biz de karmakarışık kararsız olduk çıktık.hiç hoşuma giden isim de yok ki. ilk kızımda annem yağmur olsun demişti benim dedemin vasiyetiymiş.daha 5. ayda belliydi kızımın adı. ama bu bebişimize doğacak nerdeyse, bulamadık, yakıştıramadık bir isimceğiz...stres oldum offfffff...

acil bişey olsa bende jiletler giderim artık, tabi görebilirsem.yapacak başka bişey yok.

bizde hala isim bulamayanlardanız.hiç bir ismi yakıştıramıyorum.senin kızmı erkekmi olacak

sadece hacışakır granul kullandım.bırde ekstra durulama yaptım

5lı takımlardan 3tane 1 de tulum koydum

ben 1.5 sene lazer yaprdım çocuk ıçın çalşmalar başlayınca ara verdım şimdı tamamen urtulamdım emzırıncede gıdemıycem galıba.agdada yapamıyorum başa doncem dıye zor jılet yapıyorum mecburen

ozman hemen jılet yaparsın bekle bıraz daha sımdı sır olsa yıne çıkcak ozamn agdaya gelmz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…