- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.921
sıkıntı ates basması terleme aynısı bnedede var canım.sureklı cam acıyorum.cok terlıyorum sıkıntı gelıyor.allah yardımcımız olsun
inşallah canım bende sezeryan olacagım kısmetse.bıraz tedırgınım bu defa.ılk cocugumda sezeryan oldu.senın ılkmı bebegın
benim dr um iri bebek demişti 32. haftada 2.300 ile 2.900 arası.sonra hastaneye gittiğimizde 35. haftada başka bir dr 2.600 dedi.benim de kafam karışmıştıbenimki 36+3 kilosu 2880 ama başka doktora gittim o da 2500 falan dedi hangisine inanayım .
hayır canım benim de ikinci.ilk hamileliğimde myomumda büyüdü bebişimle birlikte.myomu sezeryan sırasında aldılar.çok zor kendime geldim.zor bir ameliyattı.bakalım bu sefer inşallah daha çabuk toparlanırım.neyse ki myom yok bu kez.ben en çok epidural olacağı için heyecanlıyım.ya panik yaparsam diye.ilk sezeryan genel anesteziydi.bu kez izleyeceğim doğumu.acayip heyecanlıyım ve çok korkuyorumAllah yardımcımız olsun hepimizin.
benim dr um iri bebek demişti 32. haftada 2.300 ile 2.900 arası.sonra hastaneye gittiğimizde 35. haftada başka bir dr 2.600 dedi.benim de kafam karışmıştı
hayır canım benim de ikinci.ilk hamileliğimde myomumda büyüdü bebişimle birlikte.myomu sezeryan sırasında aldılar.çok zor kendime geldim.zor bir ameliyattı.bakalım bu sefer inşallah daha çabuk toparlanırım.neyse ki myom yok bu kez.ben en çok epidural olacağı için heyecanlıyım.ya panik yaparsam diye.ilk sezeryan genel anesteziydi.bu kez izleyeceğim doğumu.acayip heyecanlıyım ve çok korkuyorumAllah yardımcımız olsun hepimizin.
benim de ilk doğumum genel anesteziyle sezeryandı.bu epidural anesteziyle olacak.senin gibi bende çok heyecanlıyım.evham yaparım dayanamam diye korkuyorum.
yok seninki gelmesin senin için erken.kaçıncı doğumun normal mi olacak.
hanımlar merhaba kızımla biz geldikdün kontrolümüz vardı hazır muayeneye gitmişken bebeişide doğuruverdim geldim şaka bir yana mutluluk sarhoşuyum şu an hamilelik sürecini sağlıkla atlattık ve işin zor kısmına geldik artık. Minik kızım 38+1 de doğdu. biliyorsunuz kasılmalarım vardı 2 haftadır son 2 gündür çok rahatsız ediciydi. dün nst de de tavan yaptı değerler muayenede 3,5-4 cm açılma gördü doktorumuz. hastaneye yatışımız yapıldı saat 13:30 gibi. 18 de açılma 5 cm e çıkmıştı. 19 da doktor su kesemizi patlattı süreci hızlandırmak adına ve anlatamam size o bir saatte çektiğim ağrıyı. 20 de epidural iğnemiz yapıldı ve 21 de 10 cmlik açılmamız oluşmuştu çoktan. 21.54 te sadece 2 kere ıkınma ile kızım doğdu çok şükür kilosu 3500 , boyu 52 cm herşey yolunda çok şükür. uykucu bir kızım var maaşallah anne karnındaki pozisyonunda uyuyor yavrum bir görseniz teyzeleri usg de nasılsa şimdide aynı. bugün öğlen evimize geldik. emzirmede sorunumuz var, meme ucum olmaıdğı için alamıyor yavrum. sütte daha inmedi henüz. hastaneden pompa kiraladık uğraşığ duruyoruz bakalım. uykusuzum ama aşırı enerjiğim tabiki rahimde ağrılarım var ama toparlanırız bir kaç güne. Darısı sizlere kızlar, Allahım hepiniz tüm hamileleri sağlıkla kavuştursun yavrularına inşallah Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Kızlar,emzirirken lazer epilasyon yaptırılabiliyor mu?-Daha önce yaptırmadığıma okadar pişmanım ki şimdi ne büyük rahatlık olacaktı.
al bendende o kadar derdim büyük
ya şimdi sirle aldırsam, dr sezeryan için günü 13 nisan gibi verdi. ozamana yarım yamalak çıkacak.aldırmasam sabretsem erken doğuran arkadaşları duydukça panikliyorum. öyle bişey olursa naparım diye.ay ne zor kadın olmak,bu kadar sıkıntımız varken bide kıl derdine düştük.
aynen şekerim ben jilet yapıyorum mecburen uğraşamam öle sir ağda fln bide böle son zamnlarda ağda fln yaptırmayın hanii kasılmayı tetkler dye duymuştum her kafadan bi ses çıkıyoda hamilelikte takmamalk lazım acil bi durumda hazırlıksz yakalansakta kmse ayıplamaz diye düşünüyorum boşverr
4 gün sonra bebişimdoğacak inşallah biz daha hangi ismi koyacağız karar vermedik.her kafadan ayrı bir ses çıktığı için aileler arasında biz de karmakarışık kararsız olduk çıktık.hiç hoşuma giden isim de yok ki. ilk kızımda annem yağmur olsun demişti benim dedemin vasiyetiymiş.daha 5. ayda belliydi kızımın adı. ama bu bebişimize doğacak nerdeyse, bulamadık, yakıştıramadık bir isimceğiz...stres oldum offfffff...
Oh ne güzel kurtulmuşsun.
Yine de o tüylerin vardır bir hikmeti diye düşünmeden edemiyorum.
Tamamen yok etmek doğalı bozmak gibi :26:
bizde hala isim bulamayanlardanız.hiç bir ismi yakıştıramıyorum.senin kızmı erkekmi olacak
1. Bebişin kıyafetlerini yıkarken ayrıca yumuşatıcı kullandınız mı? Kullanmadıysanız sabun tozu sertleştirdi mi?
2. Hastaneye bebek için tulum mu götürüyorsunuz, 5 li takımlardaki alt üst yeterli mi?
kızlar şu kıy tüy olayları üff.....ben kurtuldum darısı herkese.4 yıl falan oldu lazer yaptırdım. 2 senelik bir süreçti ve de çok pahalıydı ve de çok acılı amaaaaaaaa herşeye değer.anadan doğma oluyosunuz işin dini ve sağlık boyutu ve de açılmak kafama takıldı ama yaptırdım süper bişey ya.sanki hep böyleymişim gibi
ya şimdi sirle aldırsam, dr sezeryan için günü 13 nisan gibi verdi. ozamana yarım yamalak çıkacak.aldırmasam sabretsem erken doğuran arkadaşları duydukça panikliyorum. öyle bişey olursa naparım diye.ay ne zor kadın olmak,bu kadar sıkıntımız varken bide kıl derdine düştük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?