2011 Nisan Anneleri

kızlaar hnk arkadaşımız amelyattn çıkmş bebiş de kendsi de iimiş brazdan bebişini gorecekmiş darsı biz bekleyenlern başına

hanımlar merhaba kızımla biz geldik dün kontrolümüz vardı hazır muayeneye gitmişken bebeişide doğuruverdim geldim şaka bir yana mutluluk sarhoşuyum şu an hamilelik sürecini sağlıkla atlattık ve işin zor kısmına geldik artık. Minik kızım 38+1 de doğdu. biliyorsunuz kasılmalarım vardı 2 haftadır son 2 gündür çok rahatsız ediciydi. dün nst de de tavan yaptı değerler muayenede 3,5-4 cm açılma gördü doktorumuz. hastaneye yatışımız yapıldı saat 13:30 gibi. 18 de açılma 5 cm e çıkmıştı. 19 da doktor su kesemizi patlattı süreci hızlandırmak adına ve anlatamam size o bir saatte çektiğim ağrıyı. 20 de epidural iğnemiz yapıldı ve 21 de 10 cmlik açılmamız oluşmuştu çoktan. 21.54 te sadece 2 kere ıkınma ile kızım doğdu çok şükür kilosu 3500 , boyu 52 cm herşey yolunda çok şükür. uykucu bir kızım var maaşallah anne karnındaki pozisyonunda uyuyor yavrum bir görseniz teyzeleri usg de nasılsa şimdide aynı. bugün öğlen evimize geldik. emzirmede sorunumuz var, meme ucum olmaıdğı için alamıyor yavrum. sütte daha inmedi henüz. hastaneden pompa kiraladık uğraşığ duruyoruz bakalım. uykusuzum ama aşırı enerjiğim tabiki rahimde ağrılarım var ama toparlanırız bir kaç güne. Darısı sizlere kızlar, Allahım hepiniz tüm hamileleri sağlıkla kavuştursun yavrularına inşallah Güzel haberlerinizi bekliyoruz

çok sevindim cnm darısı başımıza peki ultrasondaki kilosu gibi mi doğdu yoksa farklı mı ultrason a pek güvenmeyin de diyen var

Maşallah
Kavuştunuz evladınıza, Allah bağışlasın, hayırlı bir evlat olsun inşallah. Sizde çabucak toparlanırsınız inşallah.

gözünaydin canim hayirlisiyla kucagina almissin yavrunubebegimizede masallah..insallah emmeyide bir an önce ögrenir.

benim de 4 günüm kaldı kısmetse pazartesi sabahtan epiduralli sezeryan olucak.cuma son kontroller ve imza için gidicez.inşallah kızım bekler pazartesiyi.epey indi aşağıya.dünden beri midem çok rahat.ama iştahım az nedense.birkaç gün önce aç karnımla sabah 64.5 kiloydum.bugün sabah 63 e düşmüşüm. stresten iştahım gitti. zaten son günler az yiyin diyor uzmanlar.doğumun daha kolay geçmesi için.tüm doğum yapan annelerin gözü aydın.Allah analı babalı büyütsün bebişlerini inşallaaaaah.

gözünüz aydın hayırlı olsun..ayyy ne güzel kavuştunuz yaaa. darısı bize inşallah

cnmm gözünaydın ne güzel sağlıkla almışsın kızını kucağına.maşallah kızınada sanada
allah analı babalı büyütsün inşallah cnm.

gözün aydın canım maşallah bebişine benimde 38+1 kontrolüm var acaba doğar mı bebişim:) böle sizleri duydukça heycanlanıyorum

çok sevindim cnm darısı başımıza peki ultrasondaki kilosu gibi mi doğdu yoksa farklı mı ultrason a pek güvenmeyin de diyen var

Maşallah
Kavuştunuz evladınıza, Allah bağışlasın, hayırlı bir evlat olsun inşallah. Sizde çabucak toparlanırsınız inşallah.

gözünaydin canim hayirlisiyla kucagina almissin yavrunubebegimizede masallah..insallah emmeyide bir an önce ögrenir.

teşekkür ederiz arkadaşlar hepinize.
mesacım usg ye en son 2 hafta önce kilosuna bakılmış ve 2900 denmişti 2 haftada 600 gr almış olamıycağına göre yanılma payı var bence

1.5 kilo mu vermişsin oda güzeldoğum yaklaşınca bazı anneler kilo verirmiş..ben iyice almıştım bana garip geliyor böytle duyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…