2011 Nisan Anneleri

maşşalh canım herşey yolunda...
evet utrasonda haftası bu dönemlerde değişik çıkabiliyor...
çok takılmamak lazım...

canım bu boyutlara çok takılmamak lazım...
hem ölçümlede yanılma payı var hemde herkesin bbebeği aynı boyutta aynı ağırlıkta olmuyor...
birde bak bu sitede bile aşağı yukarı -/+ kaç mm değişeceğini yazmış...
siyah yazan rakamlar...
yani o kadar fark olabilir...
Baş popo mesafesi ölçümü normal değerleri-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

canım çizelgede tarihte hata olmuş...
en son tarihi yazarken tahmini doğum tarihini yaz...
adet tarihini değil...
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html

slm kızlar. şöyle bi geçmişi okudumda ikili test için herkesi 12. haftada çağırmışlar beni 11+2 de çağırdı yani salı günü niye beni 12 de çağırmadı acaba?
evet 11 ve 13 hafta arası olabiliyormuş...
her dr aynı çağırmıyor canım 13 . haftada çağıranda var...
ama hangi hafta daha iyi ben bilmiyorum...

kızlar ya benim bi karnım çıktı sanki 4 aylık görmelisiniz
şişkinliktir canım...benimde aynı...
hele akşamalrı çok fena...
ama sabahları afedersiniz eğer bağırsaklarımda boşsa sanki hiçbirşey yok gibi...
sonra bir kahvaltıda bile ne kadar şişiyor...
aslında çokta yiyemiyorum...

İyidir Nisa,sen nasılsın bakalım:ecrin_bebek:

bulantısı olan arkadaşları nasıl anlıyorum :kedi: 2 gündür bir bulantı bişi atıştırınca geçiyor sonra geri başlıyor süreklide bişi yiyemem ki obez olcammafoldumben valla böyle cnm ilerledikçe halsizlik de arttı
Arkadaşlar sizdede oluyormu gece inanılmaz üşüyrm ben yabilmiyorumkismile doktor normal dedi ama ısı değişikliğinden karın ağrısı yapıyr üşümekte bana

Bu arada doktordan gelen arkadaşlar okuduğum kadarıyla herşey yolunda çok şükür gözünüz aydın boshayallersmile

ewt ya azıcık yiyorum şişmiş gibi hissediyorum kendimi ama yarım saat geçmeden tekrar acıkıyorum

ayy hem bulantı hem üşüme bendede çok fazla hatta donuyorum geceleri

canım bu bence epey ileri haftalarda çünkü çok net. bende oğlumu 36. haftada falan buşekilde çok net görmüştüm..
evet canım çok belli...
bende 25 ile 30 hafta arası birşeydir diye düşünüyordum...
ben çok üşümüyorm ama ayaklarım çok üşüyor...
2-3 haftadır kışlık çorap giyorum...
şu içleri yünlü olanlardan....

Gun aydin nisan anneleriiii! dr giden arkadaslar sizin adiniza sevindim. daha gitmeyenlerdende haberleri bekleris.
cinsiyete gelince
arkadasim hamileyken Tataristandaymis. orda daha ilk haftalarda kiz oldugunu soylemisler.
legen kemiginden anlamislar. kizlarin legen kemigi daha genis olurmus erkeklerinkine gore. bide kalp atislarindan anlasilabilinir. internette okumustum tam hatirlamiyom ama, sanki kizlarin dakikada kalp atisi daha cokmus.

Bu arada ben listede yokum :çok üzgünüm: benide eklermisiniz. sat 17 temmuz. bide asagida haftalik cetvelini nasil olusturabilirim yardimci olurmusunuz :uhm:

günaydın kızlaer nasılsınız benım bugun 17:30 da randevum var bakalım bebişim nasıl gerçi çarşamba günü gördüm bebeğimi ama gene özledim yavrumuŞeniz

Herkese günaydın kızlarr. Nasılsınız bakalım inşallah siz ve bebişleriniz iyisinizdir.Kızlar su ile aranız nasıl ne kadar içiyosun ben 2 litreyi geçmeye çalışıyorum ama içerken midemi bulandıryor. Sizde durumlar nasıl??

bende senın gıbı cok ıcmeye calısıyorum ama omuyo genede işteyken süreklı olarak su istiyordum kantinden baktım 1.5 lt yı gecmıyo çaycımıza bana 1 sabah 1 öğlen az ısıtılmış süt ve 3 saatte bir yarım lt lık paket su getırmesını söyledım boyle olunca mecbur ıcıyorum sızde deneyebılır sınız.:içelim:

Bende yarım litrelik şişelerde sürekli masamda bulundurup içiyorum ama midemi çok bulandırıyor zorlada olsa içiyorum (

Günaydın herkese,

bende de akşamları inanılmaz üşüme oluyor..Uyurken üstüme daha kalın bi örtü almaya başladım..Ayrıca çok suda içemiyorum bende hemen mide bulantısı yapıyor..1 litre bile içemiyorumdur..Hele yemek yerken çok susuyorum ama doktorum sıvılarla katıları karıştırmaki miden bulanmasın dedi..bende ayrı ayrı almaya özen göstersem de midem yine karışabiliyor..
Zor aylar hayırlısı ile bi atlatsak inş. :))

300110 sizin kantin iyi takip ediyo senin sütünü suyunu
bizim kantin günde bi kere getirse de razıyım
ama kendim gidip alıyorum mecbur
ben gerçi ayda 6-7 gün çalışıyorum onun haricinde evdeyim şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…