- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.901
maşşalh canım herşey yolunda...ben geldim kızlar doktordan allah şükür evhamlarım yersiz çıktı hareketlerini gördük kalp atışını pek duyamadım ama kalbı atıyor hareket edıyor ya oda yeter.10+4 cıktı ultrasonda ama aslında bugun 10+1 şaşmalar oluyor daha gunlerde.boyuda 35,80mm yazıyor baya büyümül görmeyeli bebişim.2 hafta sonra 2li test için çağırdı ama ben doktorumu değiştiricem sanırım.doktora 2li test için nezaman gelıcem dedım bön bön bakıyor yüzüme 3 defa tekrarladım adama.detayda vermıyor vıtamınle kan ilacı yazdı test falan yapmadan kan hapını neden yazdı onuda anlamadım.kafam karışık değiştirsem iyi olucak doktorumu.
canım bu boyutlara çok takılmamak lazım...ne güzel hafta hafta gün gün yazmış.. sağol canım... walla merak ediyordum.. benim bebiş azıcık küçük kalmış.. 9+2 de 2,44 çıktı.. yaklaşık 2,60 felan yazıyor yanlış hatırlamıyorsam.. oda ölçüm hatasıdır kesin :)))))
canım çizelgede tarihte hata olmuş...tickerın yanılttı canım kusura bakma:)
[canım evet onu değiştirmem lazım olmadı nedense neyi eksik girdiysem
cok tşk ler canım buna bakınca kız gibi duruyorama çokda benziyor kız erkek birbirine bu dönemde
evet 11 ve 13 hafta arası olabiliyormuş...slm kızlar. şöyle bi geçmişi okudumda ikili test için herkesi 12. haftada çağırmışlar beni 11+2 de çağırdı yani salı günü niye beni 12 de çağırmadı acaba?
şişkinliktir canım...benimde aynı...kızlar ya benim bi karnım çıktı sanki 4 aylık görmelisiniz
İyidir Nisa,sen nasılsın bakalım:ecrin_bebek:
şişkinliktir canım...benimde aynı...
hele akşamalrı çok fena...
ama sabahları afedersiniz eğer bağırsaklarımda boşsa sanki hiçbirşey yok gibi...
sonra bir kahvaltıda bile ne kadar şişiyor...
aslında çokta yiyemiyorum...
bulantısı olan arkadaşları nasıl anlıyorum :kedi: 2 gündür bir bulantı bişi atıştırınca geçiyor sonra geri başlıyor süreklide bişi yiyemem ki obez olcammafoldumben valla böyle cnm ilerledikçe halsizlik de arttı
Arkadaşlar sizdede oluyormu gece inanılmaz üşüyrm ben yabilmiyorumkismile doktor normal dedi ama ısı değişikliğinden karın ağrısı yapıyr üşümekte bana
iklimya34 bu arada aramızda 2 gün varmış
evet :)))senin yaş kaç benim 32 ilk bebeğim..geç kalmışlardanım biraz
evet canım çok belli...canım bu bence epey ileri haftalarda çünkü çok net. bende oğlumu 36. haftada falan buşekilde çok net görmüştüm..
ben çok üşümüyorm ama ayaklarım çok üşüyor...bulantısı olan arkadaşları nasıl anlıyorum :kedi: 2 gündür bir bulantı bişi atıştırınca geçiyor sonra geri başlıyor süreklide bişi yiyemem ki obez olcammafoldumben valla böyle cnm ilerledikçe halsizlik de arttı
Arkadaşlar sizdede oluyormu gece inanılmaz üşüyrm ben yabilmiyorumkismile doktor normal dedi ama ısı değişikliğinden karın ağrısı yapıyr üşümekte bana
Herkese günaydın kızlarr. Nasılsınız bakalım inşallah siz ve bebişleriniz iyisinizdir.Kızlar su ile aranız nasıl ne kadar içiyosun ben 2 litreyi geçmeye çalışıyorum ama içerken midemi bulandıryor. Sizde durumlar nasıl??
bende senın gıbı cok ıcmeye calısıyorum ama omuyo genede işteyken süreklı olarak su istiyordum kantinden baktım 1.5 lt yı gecmıyo çaycımıza bana 1 sabah 1 öğlen az ısıtılmış süt ve 3 saatte bir yarım lt lık paket su getırmesını söyledım boyle olunca mecbur ıcıyorum sızde deneyebılır sınız.:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?