2011 Nisan Anneleri

cok tesekkur ederım galıba belırsızlık benı boyle heyecanlandırıyor galıba bu duyguları herkes yasamıstır degılmı?
sonucta bebegıme kavusunca herseyı unutucam degıl mı?

canım nasıl biberon veriyorsun??bu anne memesi gibi az akanlar varmış.ondan mı.ben de biberon aldım tek delikli ama gene de çok akıyo sanki bebiş cok cok emiyo alışır da memeyi almassa diye vermeyi düşünmüyorum.bide sağ göğsünü emzirmeyip napıyosun sağıyo musun??değilse taşlaşıp kalıyo??sağıyosan neyle sağıyosun??çok soru sordum ama bişeyler yapmam lazım artık dayanamıyorum yaa..ben de aventin göğüs kalkanını aldım.akan sütlerim orda birikiyo.hem de ped kullanınca yaralarımın iyileşmediğini fark ettim.biriken sütleri toparlayıp kaşıkla veriyorum.sonra emziriyorum.çok zor durmda kalırsam memem çok acırsa biberonla veriyorum o zaman doyuyo tabi çocuk.ayy geçsin artık yaaa...

canım kızım ELİF ÖYKÜ 19 nisan saat 13:07de spinal sezeryanla dünyaya geldi
pazartesi günü kontrolümüz vardı doktor suyun azaldığını ertesi günü sabah hastaneye gitmemi doğumu başlatacaklarını söyledi, sabah hastaneye gittik hiç açılmam yoktu bende suni sancı istemedim sezeryana karar verdik.kızımı ilk gördüğüm an çok özel bir andı ağlamaya başladım kızım sağsalim kollarımdaydı
39+1de 3500 gr 50 cm doğdu kızım birgün önce 3100 demişti doktorumuz.ilk günler zordu ağrım ve gaz sancım oldu göğüs uçlarım yara oldu ama artık toparlandım.doğum yapan diğer annelerede hayırlı olsun diyorum.

canım hayırlı olsun uğurlu olsun güle güle büyüt prensesi benim yerime bi güzel kokla ufaklığı

canım korkma yaklaştığını bildiğin için böylesin bebeği alınca o kadar mutlu olacaksın ki ben odadan odaya özlüyorum ve 10 gün önce çektğim sancı vs. hiç biri aklımda değil normal oluyorsa hiç korkma Rabbim dayanamayacağımız yük vermez

Allah razı olsun benı ne kadar rahatlattın anlatamam normal olucak bır aksılık olmazsa ınsallah
her bekleyenı bır avazda kurtarsın Rabbım
Allah sana da bebegınede guc kuvvet saglık versın

Merhaba anneler

bende minik kuzumu pazartesi günü genel anastezi ile kucağıma aldım Kuzucuğum maşallah çok iyi 3300 kilo doğdu bol bol emişiyoruz ama göğüsler yara olmaya başladı inşaallah artmadan agrısı geçiririz bu süreci

doğum yapmamış arkadaşlarımız varsa hayırlısıyla kurtulurlar inşaallah

Selam kızlar.
27 nisan 04.45 te Aylin dünyaya geldi.
Tam sabah ezanları okunuyordu.
Zor bir doğum oldu, ayrıntıları sonra yazarım, dikişlerim nedeniyle fazla oturamıyorum.
Umarım herkes iyidir.

Canım verdigim biberon normal damakli tek delikli çok akiyo ama yine veriyorum sag göğsümüde lansinoh manuel pompa aldım onunla sağıyorum biberonla veriyorum Dra kalsa ikisinide sagip ver iyilesene kadar bisey olmaz unutmaz memeni alır yine dedi ama ben korktum unutur diye yinede solu veriyorum sağ göğsüm iyileşti yarın verip solu bakıma alicam bilseydim bastan yapardım bosuna çektim o kadar bence sende öyle yap seni çok iyi anlıyorum dayanılacak gibi değil hele geceleri oyyy

Selam kızlar.
27 nisan 04.45 te Aylin dünyaya geldi.
Tam sabah ezanları okunuyordu.
Zor bir doğum oldu, ayrıntıları sonra yazarım, dikişlerim nedeniyle fazla oturamıyorum.
Umarım herkes iyidir.

Gözün Aydın canım hayırlı uğurlu olsun bebisin inşallah Allah anali babali büyütsün

sağol canım
6 saat fazla değil midir ki acaba

evet ben de zeytinyağını denedim iyi geldi
ben de de 2 sinden anca o kadar geliyor
aynen süt sorunu çok kötü bir de bebeğimin ağzı hep açık veriyorum 10 dk geçiyor yine zırlıyor herhelde bazen sütüm az geliyor

bende garmastan evicap ve bepanten sürdüm resmen ağlıyordum şimdi iyiyim çok şükür ilk verdiğim zaman biraz ağrıyor kendimi biraz sıkıyorum sonra düzeliyor

Hayırlı olsun,analı babalı sağlıklı büyüsün..

Maşallah Allah bağışlasın..

Allah bebeklerinizi huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. bende temmuz annesi olacağım kısmetse.
Temmuz anneleri bölümüne isim anketi açtım oylarsanız sevinirim

canım bizimde sarılığımız hala geçmedi. bugün 19. gündeyiz yüzünde gözlerinde sarılık var. doktorumuz masum sarılık geçer dedi ama ben endişeliyim sende son durum nedir.

canım bizimde sarılığımız hala geçmedi. bugün 19. gündeyiz yüzünde gözlerinde sarılık var. doktorumuz masum sarılık geçer dedi ama ben endişeliyim sende son durum nedir.

bebekleriniz emiyor mu acaba emmiyorsa mama takviyesi yapıyormusunuz
benim çok emmedi ilk başlarda biraz mama takviyesi yapmıştık çok şükür maşşallah diyeyim sarılık çok fazla çıkmadı 10 larda filandı
çok fazla emmiyen bebek sarılık oluyor diyorlar sizin öylemiydi merak ettim doğrumudur

günde 800 ml mi hiç zannetmiyorum benim o kadar yoktur ya o yüzden hemen uyanıyor
cnm acaba gece 5-6 saat emzirmemek doğrumudur benim ki de bazen 11 de mama yiyip yatınca 3 te filan kalkıyor emziriyorum 5 te kalkıyor tekrar emziriyorum gece maşallah sütüm daha iyi geliyor gündüz 1 sattede kalktığı oluyor 10 dakikada da

Son düzenleme:

sanmıyorum acıkmıyor demkki ve kalkmıyor.
bu arada bnm oğlum sürekli arandığı için sağlık ocağına götürüp kilosuna baktırdım
21 günde yani 3 haftada 1100 gr. almış. hemşire çok çook iyi demekki huyu böyle annesi dedi.
bnm bebeğim artık geceleri 5 6 saat uyuyor.mesela bu gece 12 de uyudu. 5.5 da kalktı. snra 6.5 ta gene yattı ve 9 da kalktı.yavaş yavaş düzeni oturuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…