2011 Nisan Anneleri

canm bz zinco kulalndk ama bze fayde etmedi bnem kız gazdan ıkınp duryr surekli walla sab simğlex dye bi danla war ona başladk bizde devit 3 kullanyrz başka da bişey kullanmyrz arada da rezene weryrm gaz için bebeişe ..bu arda ben yemek ycek wakt bulamyrm doğal olarak yedklerme hç dkkat edemyrm sz napyrsnz nasıl yetsyrsnz ben mi becerkszm yahu

cimcimenaz rezeneyi nasıl yapıyosun. ne kadar veriosn. sab ii geldimi?
ben hala pamukluyla kucağıma alıyorm

Son düzenleme:
buarada benim bebişin yüzü aşırı isilik döktü.serin tutmaya başladım 2 gündür.

benim oğlumun yüzünde de var sivilce gibi bissürü şey ama bilmiyorum isilik mi değilmi. kimisi sıcaktan diyo kimisi sütün yağlıdır diyo hatta dalga geçiyoruz erken girdi ergenliğe diye. dr umuz bepanthene sürün falan demişti ama düzenli kullanmadım o yüzden de pek bi işe yaramadı :44:

canım aynen sivilce gibi minik minik ben isilik olduğunu düşündüm.banada sütün yağlı diyende oldu.ben bişe sürmüyrm yüzüne.inşallah geçer.dr.isilik olmuş dedim oda kerem falan sakın kullanma dedi

kızlar bende bişey soracağım bebeği emzirirken acayip susuyorum ve içiyorumda ama dün misafir heldi sakın emzirirken su içme dedi bende neden dedim eskiler öyle derler vardır bi bildikleri iyi olmazmış bebek için dedi ama açıklayamadı siz böyle bişey duydunuz mu? birde bebeğim daha 17 günlük gece uykumuz çok 3-4 saat uyuyor acaba normal mi uyandırmaya çalışıyorum ama uyanmıyor sonrada kızıyor bu sefer hiiiç emmiyor bende kendi kendine uyanmasını bekliyorum ama bu seferde dediğim gibi 3-4 saati buluyor

bende acayip susuyorum cnm emzirirken ama içmiyorum
evet dediğin olayı da duydum bana da söylediler şöyle oluyor
sen emzirirken su içersen o direk çocuğun kulaklarını gidermiş artık iltihapmı yapıyo kulaklarında açtığı sorun ne bilemiyorum su kaçması gibimi oluyo anlamadım ama öyle dediler banada

aman dikkat et cnm ben biraz başını kaldırıp veriyorum biberonla veryorum cnm chicco nun tek delikli ama iyi akıyor ondan da valla memeyi unutacak diye de korkuyorum

dr browns un bıberonunu kullanıyorum çok memnunum tavsıye ederım.özelliği bebekte gazı azaltması özel bir dizaynı var

27 nisan 13:50 de benimde doğumum gerçekleşti ve kızım dünyaya gözlerini açtı
25 nisan akşamı başlayıp azar azar gelen suyumun 26 nisan öğlen civarlarında birden kanamaya dönüşmesiye hemen hastaneye gittim çünkü suyumun geldiğini söylemek için aradığım doktorum kan görürsen su fazlalaşır birden boşalırsa yada ağrıların başlarsa gel demişti onun kan diye kasdettiği nişandı biliyorum ama bende resmen adetin ilk günü gibi bir kanama oluşmaya başladı neyse acil hastaneye gittik doktorum muayene etti hiç açılma yoktu parmak ucu kadar falan dedi sadece kanamayada bir anlam veremedi bende hala veremiyorum nerden oluştu neden oluştu ama bu durumda eve gidemeyeceğimi söyledi yatışımı yaptık normal doğumda direttiğim için normal sancı ve açılmalarımı beklemeye başladık takip altında kaldım bebeğim için sürekli nst bağlandı falan bebek normaldi ama açılmadan eser yine yoktu malesef ve kanama azalarakta olsa devam ediyordu o gece böyle geçti bekledik sabah 6 da suni sancı verilecek diye kararlaştırmıştık ve 6 da alttan takılan bir suni sancı çeşidiyle denemeye başladık açılma yine olmadı sonra serumla verilmeye başlandı bu arada saat öğle civarları olmuştu açılma sadece 2 parmak civarına ulaşmıştı yeterli seviyede olmuyordu ben artık sancılardan ve muayenelerden bıktığım için sezeryan olmak istediğimi söyledim gerekli işlemler hızlıca yapıldıktan sonrada sezeryana alındım genel anestezi oldu bugün 4. günümüz dün sabah evimize geldik çok şükür hiç duydunuz mu kızlar doğum eylemi öncesi böyle kanama varsa bilgisi olan paylaşsın çünkü doktor bile kanın nerden geldiğini neden geldiğini anlayamadı bir türlü :44:

selam kızlar bizimde paşamız Mehmet Aras'ımız 17 nisan öğlen 13:45 de dünyaya geldi doğum hikayemi daha sonra paylaşacağım.Kayınvalidemde kalıyorum internetimiz yok burda giremiyorum netepaşamız 3.210 kilo doğdu sancısı suyu toplam 4.5 saatte dünyaya geldi,normal doğum yaptık.Çok şükür ikimizde sağlıklıyız,bebişim ilk hafta karnı doymadığı için sarılık geçirdi ama çok şükür atlattık şimdi sütün yanı sıra mama takviseyi veriyoruz günde 1-2 defa.Bebişim sağolsun şimdiki mamalar pirinç unu değilki kof yapsın gayet vitaminli mamalar tabiiki anne sütü erini tutmaz.Ama aç kalmasından iyidir:)Bütün anneleri tebrik ediyorum,bütün bebişlerede hoşgeldin diyorum ve hepinizi öpüyorum

ya acaba bişey olmuşmudur bebeğime ben çok su içtim emzirirken ayyy içime kurt düştü ooff çeşmede yaşıyorum ve malesef hastane olarak geri kalmış bir yer aslında sadece hastane olarak değil her yönden geri

Selam kızlar. Doğum yapanlara hayırlı olsun.
Ben de 40+2'de 27 nisan akşamı kavuştum kızıma. Normal doğum istiyordum ama kısmet olmadı. Saatler süren sancıya rağmen açılma az oldu, suni sancı verildi sancılar arttığında bu sefer bebeğin kalp atışları yavaşladı, daha fazla riske atamadık ve genel anestezi ile kızımıza kavuştuk. Zaten son dakikalarda kakasını da yapmış çocuk doktorunun söylediğine göre. Doktorum da normalden yanaydı aslında ama bebeği de tehlikeye atmak istemedik hem de daha da bekleyip daha fazla sancı çekip yine de açılma olmazsa daha da perişan girecektim sezeryana. Normal başlayıp sezeryanla biten bir süreç oldu. İkimizin de durumu iyi şimdilik çok şükür. Kızımın bugün 4 günü, emzirme konusunda biraz sorun yaşıyoruz, memeyi tutturmakta zorlanıyorum, zaten çıplak meme başını almıyor; meme ucu küçük geliyor sanırım, silikon uçla emziriyorum. Onda da hassas bir ayarı var bizim kızın, o pozisyonu bulana kadar ağlıyor, kızıyor :) Yarın kontrolü var, bakalım ne durumdayız.

cimcimenaz rezeneyi nasıl yapıyosun. ne kadar veriosn. sab ii geldimi?
ben hala pamukluyla kucağıma alıyorm

canm humana nın rezene çaynı yapyrm kendme onada da bikaç kaşık weryrm öle .ok wermyrm ama 30cc ye kadr werileblyr gnde galba..sab a yeni başladk zincodan daha etkli gbi ama bzm kız çok gazlı uykusundan uyanyr bu gaz yuzunden yaaaa scak havlu masaj herseyi yapyrm bakalım nasıl bascetcez :86:

gozunuz aydn kızlaaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…